Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EczkE
veterán
Far Cry 5 eleg jo arban van (7£). Hogy fut PS5-on?
-
WhiteWalker
nagyúr
A demo kategóriát csak én nem találom a Store-ba vagy nincs ?

(PS4-n volt) -
.LnB
titán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ha tényleg lesz remake az elsőből, és mondjuk összefűzik egy játékká (nem fogják, ez most csak egy ilyen extrém "mi lenne ha") akkor az ütne rendesen. Főleg majd olyan játékosoknak, akik eddig nem játszottak vele. Na nem mint ha mi ne vennénk meg a remake-et, ha tényleg teljesen a második színvonalára remakelik. Az simán megér majd még egy végigjátszást.
-
ProEvoFan
nagyúr
Az első részével nem játszottam, mert annyira nem megy az angol, és ez a játék megköveteli a normális idegennyelv tudást. Utánajártam, ps4 topikban mondták, hogy a part 2ben remekül elmondják az előző rész lényegét.
Végigjátszás előtt kicsit cinkeltem azt a hírt, ami a Last of US remasteredetről szólt.Harmadszor eladni ugyan azt... Na, most a Last of US part 2 után elhatároztam, ha magyar felirattal jön, előrendelem.
Mert megérdemlem. -
-
alite
senior tag
-
Zoleee83
addikt
Srácok, mikor van a State of?
-
-
bandi0000
nagyúr
Próbáltátok a knockout city-t? Egész jó kis csillezős jàték, 7k, ha nem unom meg akkor meg is veszem
-
Bazsi747
aktív tag
Skacok van lehetőségem úgy venni a ps store ban Plust hogy ha az lejár akkor ne vegye meg magától automatikusan ha megadom ügye a kártyaadatokat??Be lehet ezt állítani?Egyszerűen nem fogadja el a kártyámat itnernetes fizetésre se alza se a kv.
-
F-ECT$
titán
Kezd rohadt kevés időm lenni játszani, de lassan kellene valamit lőni, mert a jelenlegi könyvtáramból nem érdekel semmi (hiába van benne egy csomó cím).
Tudom, hogy full szubjektív, de ki mit mondana, alapvetően PS5-ös vagy legalább patchelt játékot keresek:
-Miles Morales -> kedv lenne hozzá, de vicc ez a leárazás
-Demon's Souls -> szintén várnék még jobb akcióra
-TLoU II -> nekem az 1 nem annyira jött be, de azért a dlc-t is végigtoltam, kíváncsi vagyok a folytatásra
-Sekiro -> hajtépős nagyon, pl egy közepes nehézségen indított GoW-hoz képest? (Semmi From Software tapasztalatom nincs)
-GoT -> talán a legerősebb jelölt
-Egyéb? -
KRoy19
őstag
Van valami megoldás arra, hogy fel tudjam telepíteni az ingyenes PS5 upgrade-et a lemezes PS4-es Fifa 21-hez? Nem kínálja fel a játék az ingyenes upgrade-t, hanem meg akarja vetetni velem.
Olvastam, hogy sok embernek van hasonló problémája, de nem találtam rá sehol megoldást.
-
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Régen platináztam már, de a kérdésedre (GoW-ban, ha new game plusot indítok akkor újra le kell győzni a 8 valkűrt a kriálynőhöz?) a válasz: szerintem igen.
A királynőnél minimum 50x haltam meg, mire összejött nagynehezen.
Lehet több is volt mint 50 halál... -
Raga
senior tag
Én a Star Wars Squadron-nak kifejezetten örülök
-
Sziasztok!
GoW-ban, ha new game plusot indítok akkor újra le kell győzni a 8 valkűrt a kriálynőhöz? Végigkínlódtam a játékot Give me God of War fokozaton mert azt hittem extra trófeát ad, amikor meg Nilfheim-ben visszaakartam venni a nehézséget, akkor döbbentem rá, hogy nem lehet, csak akkor ha új játékot kezdek a nulláról vagy new game plus...csak a királynő maradt, illetve Muspheim és Nilpheim farmolás, de nem látom értelmét GMGoW fokozaton kínlódani velük... -
hombre[EU]
nagyúr
válasz
CptAdamica
üzenetére
fōleg a fejlōdésnek
azért pár lépéssel le van maradva a nagyoktól -
Nayrobi
őstag
PlayStation Plus games for June: Operation: Tango, Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown, Star Wars: Squadrons
-
Silεncε
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
A Unityt az indie-k használják elsősorban, nálunk meg nem valószínű, hogy szükség van az UE5 tudására
-
3L1T3
addikt
válasz
Elderath
üzenetére
Ami fontosabb, hogy rengeteg olyan megoldás van az új verzióban amivel nagyban megtudják gyorsítani a fejlesztést azok akik az UE5-el dolgoznak. Bízom benne, hogy a jövőben még több fejlesztőcsapat vált UE5-re. Mi játékosok azzal nyernénk a legtöbbet, ha mindenki befejezné a saját motor kalapálását és közösen egy platformot használnának.
Mindenesetre örülök, és jó látni, hogy az EPIC a Fortnite (bár az ő érdekük is) sikere ellenére folyamatosan fejleszti és javítja minden téren az UE-t.
-
Elderath
addikt
Welcome to Unreal Engine 5 Early Access
Valley of the Ancient is a separate download of around 100 GB. If you want to run the full demo, the minimum system requirements are an NVIDIA GTX 1080 or AMD RX Vega 64 graphics card or higher, with 8 GB of VRAM and 32 GB of system RAM. For 30 FPS, we recommend a 12-core CPU at 3.4 GHz, with an NVIDIA RTX 2080 or AMD Radeon 5700 XT graphics card or higher, and 64 GB of system RAM. We have successfully run the demo on PlayStation 5 and Xbox Series X consoles at full performance.
Gépigénye elég combos, ha nincs konzolod
-
balazs025
senior tag
Ha valakit érintene, most az alzánál dualsense mellé (21.990Ft) +13.990Ft-ért tud venni MM ultimate-et.
-
Frod
addikt
válasz
saelin
üzenetére
A Doom Eternal - ha nem számolom az exkluzívokat, mert ebben a topicban nyilván emellett nem lehet elmenni - a tavalyi év egyik legjobb, ha nem a legjobb multiplatform címe.
Elképesztően igényes, fantasztikus harcrendszer, tartalmas kampány; a Ps4 topicban többször írtam róla az elmúlt hónapokban. És nem rövid, szerintem bőven 20 óra fölött volt nekem is, bár én nem easy módban toltam.de
a mostani akció (8400) egyáltalán nem akció: az alap is volt már olcsóbban, többször is (6900), továbbá a deluxe verzió szintén (9900), és ha nem csak úgy, miért ne alapon ruház be rá az ember, hanem szerette az előzőt, akkor kötelező a deluxe, mert a két dlc folytatja az alap kampányt és a történetet! Ennyi felárat pedig nevetve megér, amikor külön 7k darabja. -
-
3L1T3
addikt
4-6 hónap a várakozás, így ha februári rendelés az június - július között fog teljesítődni és így tovább.
Persze ez az említett cégre érvényes. A többiről nem tudok nyilatkozni csak arról, hogy mikor és mennyi gép várható kb.De mint már mondtam legyen rendelése mindenkinek mert idén nem fog érdemben javulni a helyzet.
-
Sragi
őstag
Üdv!
Még február közepén rendeltem elő a konzolvilágon,de azóta semmi hír.
A státusz még mindig előrendelt csak
Valaki kapott már tőlük februári megrendelést készhez? -
SPQR301
tag
Én most vettem meg lemezesen újonnan a TLOU2-t 9000-ért a Notebook.hu-nál, de Konzolvilágnál is ennyi. Lehet, hogy ez lesz az első játékom, amit végigjátszás után nem adok el, ennyit megér.
Érdekes, hogy hardveraprón 9-10 ezret kérnek épp érte használtan.
-
törölt tag
Ps plus 365 napos előfizetés sok helyen délelőtt 13.500 Ft-ért volt, most meg normál áron van. Mégsem lesz akcióban?
-
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, aztán eszembe jutott hogy már a beta alatt meguntam a bugyuta harcrendszerét.
tboy93
Igazándiból nem is nekem kellett a játék, mert én úgyis csak akkor fogok vele játszani ha a Left Behind dlc-vel az első részt újra letolom. Barátom viszont most játsza életében először az első részt és kicsit rá van függve. Hetek óta nyaggat hogy mikor veszem meg majd a másodikat is...
Amúgy a Doom Eternal-on kívül (ami még nincs meg) mást nem láttam leárazva. Azt a játékot meg tudom skippelni, mert az elsőt is valami pár ezer forintért vettem és miután egyszer kijátszottam többet nem is néztem felé. Jó volt meg minden, csak rövid.
-
válasz
tboy93
üzenetére
Mit a TLOU2-őt? Az érdekes, mivel még most is 8K alatt nagyon ritka, fél éve még bőven 10K felett volt a használt ára...vagy kikaptál egy óriás pancsert... TLOU remaster is 4K még mindig...vagy egy ilyet sóztak rád ,és ezt játszottad abban a hitben,hogy ez a második rész😂
-
ProEvoFan
nagyúr
A Marvel Avengerst megkellene vennem,
de nem merem, mert annyira sikertelen a játék, hogy kb 90% az esélye a gamepassba landolásnak. 
Még akciósan is jó drágák a ps5 sony exkluzív címek...
-
saelin
veterán
Be is húztam a Last of Us Part 2-t felesben egy barátommal. 5k szinte rablás így érte (10k most a store-os ára).

Lehet még egy kicsit bogarászok mik vannak most leértékelve. Úgysincs backlogom aminek sosem érek a végére.

-
Holnap végre nekem is megjön a konzol el sem hiszem🙏😁 és ami a legfontosabb jön a Demons souls is🙏 Az az egy maradt ki a sorozatból mivel ps4 re nem jelent meg. A biztonság kedvéért vettem egy plusz kontrollert sose tudni🤷😁 Remélem jól sikerült játék lesz😊
-
Nescafé
őstag
Miles Morales ultimate-hez, ugye adja a régi pókembert..
Nekem a régi megvan game of the year edition ps4 -en ,megvettem.
Vagy az ultimate-hez teljesen másmivet ad?
köszönöm -
Elderath
addikt
wow miles kemény 17%os leárazáson. Azért ennyire nem kell jó fejnek lenni sony
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- Vicces képek
- Autós topik
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Egyszer használt Xbox Series S 512 GB Eladó!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + PlayStation PORTAL Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert megérdemlem.