Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Villa7
tag
Péntek van, hol az RDR2 patch, remaster stb???
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
l.skywalker #199491 üzenetére
Kiváló játék, de arra készülj fel, hogy a nehézsége eléggé a Frostpunk szintjén tud lenni úgy a sztori közepétől.
Amúgy én is kedveltem.
-
Xaels
félisten
válasz
l.skywalker #199491 üzenetére
Én játszom vele. Nagyon jó játék, de egyáltalán nem könnyű. A zenei anyaga is nagyon jó szerintem [link]
-
Payphone
tag
válasz
Elderath #199484 üzenetére
Évek óta a japán, koreai, kínai studiók sokkal jobb játékokat csinálnak. És érdekes különösebb mult és vagy tapasztalat nélkül csinálnak játékokat. És nem 8 évig fejlesztik 200 emberrel. Annyi helyen leírtam már de nekem a Stellarbalde maga volt a döbbenet. Egy kisebb mobiljátékos stúdió ilyen játékot rakott le. Bár a neowiz munkásságát nem ismerem de szerintem a lies of p is kicsit a semmiből jött és hát eléggé durván kjólett. Én már nem bízok nagyon a régi cégekben. Talán még a rockstar akikbe nem csalódtunk. De ez sem teljesen igaz mert bár a játékaikkal nincsen gond de a hozzá állásukkal az elmult 10 évben már annál inkább. Bár nehez a játékaikra is bármi rosszat mondani mivel 8-10 évente adnak mostmár ki valamit
Azért régen amikor GTA SA után 4 évvel csináltak egy GTA IV-t. 4 év alatt raktak össze egy olyat ami nem azért nem kicsi ugrás volt. És után 2 évvel jött a red dead majd arra 3 évvel a gta 5. Arra már csak 5 évvel jött a red dead 2. Most meg ott tartunk hogy erre majd 8 évvel jön a gta 6. Ja és folyton hazudoznak, kamuznak stb. De mondom legalább a játékaik jók, nem ugy mint az Ea, ubi, bethesda és társai.
-
Xaels
félisten
válasz
Eddig is köröket vertek a nyugati szennyre
hagyjuk már, majd a valós játékélmény lesz mérvadó. Az, hogy UE5-ben összedobnak egy jól kinéző trailert az semmit nem jelent. Hány olyan játék is volt amitől mindenki odáig volt aztán miután megjelent valahogy nem tudtak felnőni a hypehoz?!
-
_drk
addikt
válasz
Na most ez egy CGI trailer, emmit nem jelent, majd actual gameplay PLS.
A negyed annyiért már valós lehet, mivel annyival kevesebbet kapnak a dolgozók.
Ja az állami támogatást ne felejtsük el hátszélnek.
Lombkorona sétány helyett mekkora lenne már, ha indi game-ekbe fektetnénk... -
Elderath
addikt
Blood Message - Official Reveal Trailer | When History Forgets, Warriors Remember
Újabb kínai játék a semmiből ami köröket ver a nyugati szennyre ami ebben a genben áramlik. Fele annyi idő alatt, valószínű negyed akkora budgeből, mint a nyugati gaas szemetek.
-
Frod
addikt
válasz
Bad Pritt #199479 üzenetére
Nem ez az első eset, hogy egy updatejük szarul sikerül, bár talán rollback még nem volt, de az 1896ra váltás előtt is volt olyan (kétszer?) , amikor a konzolos verziók csúsztak pár hetet mert a frissítés napján derült ki, hogy valami nem oké.
Most viszont a pc verzió is szar, ami ugye a fő platformuk.De ha már multi játék és update, a Firebreakre nagyon ráférne valami frissítés, mert ilyen szar matchmakinget én még nem láttam, kizárólag quickplayben talál embert, ott is inkább csak egyet, mint kettőt, és csak a tutorial pályára. Mindezt crossplatform opcióval...
Szólózni meg fog a halál egy három főre tervezett játéknál. -
Bad Pritt
félisten
Ilyet is ritkán látni: Hunt: Showdown 2.4 patch olyan szar állapotba rakta a játékot, hogy inkább visszaállítják a 2.3-at.
-
Pycee
tag
Üdv. mindenkinek! Nem tudom, hogy jó helyen teszem e fel a kérdésemet? De azért megkérdem. Találkozott már valaki olyan hibaüzenettel a PS5 bekapcsolásakor, hogy az M.2. SSD nem működik megfelelően? Két választást dobott fel. 1. Kapcsolja ki a PS-t és vegye ki az SSD-t. 2. Formázza az SSD-t. Ez mi? Eddig működött rendesen. Valami frissítés kavar be? Most kivettem, de ezáltal egy pár játék nem akar beindulni, csak egy frissítés/telepítés procedúra után. Köszönöm előre is! (Ja, ha esetleg érdekes lehet, az SSD-ről info: XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB)
-
Rigormortiis
veterán
válasz
markknight #199476 üzenetére
Dobtam egy kavicsot a tóba, hátha...
-
markknight
veterán
válasz
Rigormortiis #199475 üzenetére
Végre emberi minőségben tudják játszani a játékot, szóval én megértem, hogy ennyire örülnek a rajongók. Bár erre a topikra nézve nem tudom milyen jelentősége van ennek
-
Rigormortiis
veterán
Hoppá
-
Raysen623
addikt
-
30z.Samu
félisten
5 nap, a standard kiadásnak 7!
-
F-ECT$
titán
válasz
Bencus88 #199443 üzenetére
Nekem rendszeresen van olyan, hogy egy nagyobb játék után (30 óra környéke az már nagyobbnak számít nálam) pár hétig nem játszok semmivel.
Az egész évet tekintve amúgy is csak 250-300 játékórám van, ami 12-15 játékot jelent.
De nem érzem, hogy erőltetni kellene. Én is megyek nyáron 2 hónapra a Balcsira, ha rossz idő lesz játszok, de ha nem, akkor eszembe se fog jutni
-
VTom
veterán
válasz
Nálam pár havonta szokott előfordulni ez, olyankor két megoldás van, vagy filmek/sorozatok mennek játék helyett, vagy találok vlami olyan játékot, ami leköt
pl. májusban ment az AC Shadows, mellé megvettem a Claire Obscur-t, de mindkettő félbemaradt, mert elszállt a kedv.
Múlt héten megvettem PC-re a Hellblade II-t, ennél meg meg kell erőszakolnom magamat, hogy nee menjen a munka rovására
-
markknight
veterán
válasz
Nekem 33 évesen így időszakosan vannak ilyenek, most pont egy ilyenben vagyok megint. Expedition 33 után letoltam még a Resident Village-t, azóta csak tengek lengek. De mivel van más egyéb érdekes dolog amit tudok csinálni, ezért nem esek kétségbe, a konzoltól meg nem válok meg (mint csináltam az utóbbi 8 alkalommal kb 2 év alatt). Csak azért mert van egy konzol, kényszeresen nem kell az év minden egyes napján 1-2 órát beülni elé.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ismerünk itt olyat, aki elég lelkesen hangoztatja, hogy már nem érdeklik a játékok, mégis mindig visszatalál.
Amúgy szerintem ez időszakos, két éve volt nekem hasonló, mikor fél évig nem játszottam szinte semmivel. Amint lesz valami, ami jobban érdekel az maga után húzza, hogy elkezdesz másokkal is játszani szerintem, legalábbis nálam ez volt.
-
ribizly
veterán
Bevallom nekem ez a széria volt a mozgatórugója, hogy anno lett PS2 (Deadly Alliance, Deception, Armageddon, Shaolin Monks) majd XBOX360 (MK vs DC universe, MK9). Habár nagyjából egyetértek a PS2 era címeivel, mert kimondottan furcsák voltak, de megvolt a bájuk (Shaolin Monks egy más kategória), de az MK vs DC megalapozta az összes azóta megjelent részt és bármennyire is megvetik sokan, szerintem egy kimondottam jó játék. A story meglepően jól össze lett hozva, a játékmenet meg ugye már nagyrész a később MK9-ben kapott.
Az MK1 nekem sajnos nem csípődött be. A story remek volt, de csak úgy nem tudok leülni játszani vele, mert ez az egész cameo rendszer nekem csak elvett az élményből. Nem csak maga a rendszer, hanem a korlátozottsága is, hogy mely karakterek vannak egyik-másik pool-ban meg.
@#199437captainriker
Ha anno megvette a store-ban, ameddig még kapható volt, akkor ott van most is a library-ben és működik. PC-n is így történt. PC-re legalább még "beszerezhető". -
pzstm
titán
PlayStation studiók jelenlegi állapota:
Bend Studio – Törölt játék – 4+ éve
Bluepoint – Törölt játék – 4+ éve
Firesprite – Törölt játék – 4+ éve Deviation – Törölt játék – Bezárt
Firewalk Studios – Törölt játék + Bezárt
Guerrilla Games – Megjelent játék – 4+ éve
Housemarque – 3+ éve
Naughty Dog – Törölt játék – 4+ éve
Nixxes Software – Támogatás
Japan Studio – Bezárt
Polyphony Digital – Megjelent játék – 3/4+ éve
San Diego Studio – Megjelent játék – 1+ éve
Team Asobi – Megjelent játék – 4+ éve
Valkyrie Entertainment – Támogatás
XDev – Támogatás
Santa Monica / Bluepoint – Törölt GOW MMO – 5+ éve
Haven – Fairgame$ Live Service – 2026
Sucker Punch – Ghosts of Yotei 2025
Bungie – Törölt Payback – Marathon – 2026
Media Molecule – Törölt játék – 4+ éve
Insomniac – Törölt játék – Wolverine – 2+ éve
London Studio – Törölt játék – BezártVárható belső fejlesztésű megjelenések száma a következő 4–6 évben: 3–4 darab.
-
válasz
F-ECT$ #199425 üzenetére
Szerintem is szondázás ez a Pro ár, azért látszik rajta hogy nem fogy úgy. A PS6-nál a tömegeket akarják majd újfent elérni, szerintem olcsóbb lesz mint a Pro.
Tavaly volt amúgy azt hiszem az a pont, hogy több PS5 user lett mint PS4 user, ami ha belegondolunk így a gen második felében durva... (mármint hogy még csak most jutottunk el ide). Reális esély van rá, hogy PS6 megjelenésekor még mindig legyen egy elég tetemes PS4-es játékosbázis.
-
GEIL
addikt
válasz
F-ECT$ #199425 üzenetére
Tippelem a PS6-ra majd a 850-1000 Euros árcimkét idehaza....és hasonlóan az új Xboxot is, ami még mindig "jó deal", mert kb 750 ezer Ft-ból meglesz az azt követő 4-5 évre a 2 konzolom és nem kell majd mókuskodni a PC építéssel......most a számomra beugrónak tekinthető videokártya az 5070ti volna, ami azért igencsak 400+ ezer Ft volna és még nincs semmi más a géphez...stb...a jelenlegi PC-ink még elketyegnek bármivel, de nem a játék a fő szempont azoknál.
-
GEIL
addikt
válasz
james001 #199424 üzenetére
MK9-et Xbox SeriexS-en toljuk (ugyanis ott működik a visszafelé kombatibilitás
), szeretem azt a részt is és még elővesszük az XL és a 11 mellett azt is.
Amiket nem bírtam azok a "3D-s részek" (5,6,7): Deadly Alliance, Deception, Armageddon....stb) és a 8. részt, az MK vs Dc universe-t is kihagytam....
Amik megvannak és játszom is őket:
MK
MK2
MK3 (nem az ultimate és nem a trilogy)
MK4
MK9
MKXL
Mk11
MK1 -
_drk
addikt
válasz
F-ECT$ #199425 üzenetére
Az a baj, hogy mivel piacon van a Pro, ami akkor még csak 3 éves lesz teljesen elértéktelenedik, pedig nem volt olcsó.
Mondjuk ezért nem is volt így ennek értelme...Viszont ha így felnyomják az árat akkor az meg piac vesztés vagy szűkülés lesz. MS simán benyel 1-200 dollárt ha versenyt akar. Meg ennyiért már sok embernek drága és a játék árakról még nem is beszéltünk kompletten mint hobbi mennyibe fog kerülni fenntartani.
A szűkülés meg azért gáz, mert lehet rámennek a bálnákra. Ha már nincs bővülés, akkor inkább lőnek a pár millió pénzesebb vásárlókra és azokat kopasztják.
-
james001
veterán
Én nyitott vagyok bármire,és vannak attól még pozitívumok is az új részben,de sajnos a negatív sokkal több... Pont mostanában vettem meg újra a PS3as MK9et,és basszus alig tudtam lerakni. Ég és föld ez a rész és az MK1,sokkal szórakoztatóbb,sokkal több tartalom van benne,és nincs tele mikro tranzakciókkal...
De persze ha jól elvagy vele,hajrá örülök hogy neked bejönMeg amúgy haverokkal és társaságban minden bunyós játék jó
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #199398 üzenetére
Azért korábban téged is zavart, hogy az MS teljesen felhagy az ex címekkel (amikor még csak pletyka volt). Mondjuk még attól egyetértek veled abban, hogy jobb lenne ha nem tenné ex címé a wb címeket a Sony (ha egyáltalán igaz a pletyka), de kell nekik is a power, PC-re meg úgy is jönnének. Amúgy nem lepődnék meg ha előbb utóbb a Sony is nyitnak xbox felé, a wb címek pont jó kezdés lehetne.
-
Frod
addikt
Jópofa cucc a Firebreak, viszont a matchmakingen lehetne reszelni, mert nálam nem akart 3. tagot találni, pedig a játék erősen épít arra, hogy minden kaszt jelen legyen.
A papírcetlis melót sikerült lenyomni a bossig, hát ketten elég hosszú volt.
Progress van benne rendesen, abból a fajtából, amit mezei játékos úgysem maxol ki, mert ahhoz ezt kellene játszani hónapokig. -
LÁZ
addikt
válasz
Bad Pritt #199402 üzenetére
én a multi után igen, meg a vásárlások után is, de a monthly picks után nem, ami meg ráadásul a fentiek előtt volt abszolválva...
supportot felhivtam, kaptam egy ticketet, amiről persze semmilyen auto emailt nem kaptam, de mondtam a srácnak, hogy 15 napjuk van rá, mert ha a kampány lejárat előtti napon kell telefonáljak megint, akkor már nem biztos, hogy kedvesaranyos leszek..
kiváncsi leszek mit és meddig tökölnek majd rajta, mert kb minden lényeges infot a srác is látott ezügyben, szóval kb semmibe se tellett volna megoldani...sztem
-
markknight
veterán
válasz
Wesder #199386 üzenetére
Fúha, hát legutóbbi munkáikat átnézve nem nagy érvágás. Nintendósokhoz eddig semmi nem jutott el, ami meg igen abban sok köszönet nem volt. Túlélték. Egyébként ezt a mindenhol legyen minden szöveget is azért magoltad be mert Phil azt mondta, hogy ez az új irány. És akkor most az xbox a császár, hogy ők nyitnak mindenki felé, csak arról sokszor megfeledkezünk, hogy nem jófejségből, hanem kínjukban csinálják, mert a sok beruházásból nettó nulla megtérülést könyvelhetnének el, ha a Sony meg majd már a Nintendósok nem dobják össze nekik a vízre+kenyérre valót. Még azt sem akarták megoldani, hogy a Forzás progressed át tudd vinni, mindent nulláról kell kezdeni, hogy generáld a forgalmat nekik. A konnektor podcastben is hiába állítja be úgy az Xbox rajongó srác, hogy az xbox milyen jó stratégiai lépéseket tett és szinte elérzékenyülve beszél róla minden adásban.. azért kilóg a lóláb.
Az már inkább gázosabb, hogy a Final Fantasyt pl elszigetelte a Sony a nép elől, közben az Xbox az egyetlen platform ahol kvázi az összes részt meg tudod venni, még a Sony sem volt hajlandó ebbe energiát ölni, ha már "elhappolta" úgymond magának.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek