Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #192093 üzenetére
Mennyire húz be feudális Japán, kb attól függ. Én is abba hagytam megjelenéskor,de nem rég végig vittem.
A legnagyobb bajom az volt, hogy szar a felfedezés. 1-2 kivételtől eltekintve kozmetik cuccokat lehet csak felvenni. De a legtöbb helyen nincs is semmi. Ebben a formában már nincs is értelme open worldot csinálni.
Párbeszédek nagyon gyengék. Tovább se lehet nyomkodni őket, hogy haladjál.Egy kipróbálást viszont mindenképp ér, mert a visual design nagyon jó.
A szeles mechanika is nagyon adta, hogy elvezet a dolgokhoz.
Meg persze a harc, a 4 állásos kardozás és egyéb kütyük és skillek simán adnak jó pár óra szórakozást.
Csak ezeket megszokod és nagyon repetatív is lesz. -
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #192097 üzenetére
Egyébként meg nem hiszem el, hogy nem volt ott egy kazah törpe nindzsa, aki raptorral ugrált a tetőkön.
Még bízom egy kicsit benne, hogy lehet majd őt választani induláskor. -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #192093 üzenetére
A hangulat, a történet. Egészében nézve kellemes kikapcsolódás volt.
-
F-ECT$
titán
válasz
Rigormortiis #192092 üzenetére
Azért ilyen-olyan extra / deluxe kiadások már most is erősen tesztelik a $100 árazást. Hogy egy sima játék jöhet-e ennyiért manapság, azt nem hiszem. Talán még a gta6 sem. De majd lassan kiderül
-
pzstm
titán
Assassin's Creed Shadows | Hideout Explained:
▫️ Your Hideout is a fully customizable home base using town builder elements. It offers over one acre of fully customizable land.
▫️ Place buildings, pathways, bushes, trees, ponds, local flora & fauna, and countless other Japanese cosmetic elements.
▫️ You can also bring various pets and wildlife to your Hideout.
▫️ Placing each item requires three different resources that can be found throughout Japan: wood, minerals, and crops. Each new building or upgrade has a set cost of these resources, as well as cost in in-game currency (called "mons").
▫️ Decorative elements can be obtained as rewards for completing quests, contracts, or activities, purchased in merchants' stalls or looted from enemy territory.
▫️ Many types of exterior elements can be placed. Each of them provides additional gameplay benefits that facilitate Naoe & Yasuke's progression, and most can be upgraded over time.
▫️ Main Rooms include the main house, Stables (manage Scouts to smuggle stockpiles), Kakurega (claim safehouses around Japan), Forge, Study, and Dojo.
▫️ Various rooms and pavilions can be joined together directly.
▫️ Petting various breeds of cats and dogs will unlock the ability to place them within the Hideout.
▫️ Unlock a wider selection of wildlife by completing the Sumi-e painting activity in the open world.
▫️ The Hideout is available after completing the Prologue.
▫️ Adding and expanding the Hideout creates more opportunities for conversations between allies. -
hombre[EU]
veterán
válasz
l.skywalker #192085 üzenetére
én lepattantam róla. mikor megjelent openworld túladagolásom volt, most elkezdtem, de nem látom miben különbözik az n+1 akció storys openworldtōl
-
VTom
veterán
válasz
markknight #192090 üzenetére
Ehhez mi köze a Ubisoftnak?
A Pro kb. 45%-kal erősebb az alap PS5-nél, illetve a ray tracing hardware erősebb.
Ebből kifolyólag minden módot eggyel magasabb RT beállítással tud futtatni, a balance mode-ban pedig a konzolon elérhető legmagasabb RT beállíással fut 40fps-sel.Ez ennyit tud.
Ha fps kell, akkor RTX 5090
-
Scholes9
nagyúr
válasz
l.skywalker #192085 üzenetére
Az biztos
-
TechN7ne
nagyúr
Vajon a Split Fiction sima ps5-el mehet 60fps el?
Vr srácok végigjátszást lesem de sztem ők Pro n nyomják. -
l.skywalker
titán
Már csak ezért megérte ez e kedvezményes PS Extra
-
F-ECT$
titán
Régebben minden játék kapott nagy leárazást pár hónapon, max 1 éven belül. Most egyre több játék nem kap, vagy csak nagyon sokkal a megjelenés után. (Ahogy _drk is írja, ez lehet azért is volt mert nagyobb volt a játékok között a verseny, de ugyanennyire számított az is, hogy akkor még mindenki tudott lemezes játékot is venni, aminek meg ment lefelé az ára és ezt követnie kellett a boltnak is.)
A BG3 népszerű, de az is fontos, hogy nem jött ki lemezen, így ami vele történik, az jól előrejelzi majd a jövőt.
Egyébként lehet, hogy ez fog majd működni. Az elszálló költségek miatt sokáig kell majd magasan tartani a játékok árát, hogy nyereségesek lehessenek, és ha megvan a nullszaldó (vagy az elvárt nyereség), akkor majd jöhetnek az akciók.
Meg hát az is lehet, hogy a drága single játékok nem fognak elkészülni. Marad majd az indie, a multi meg a mikrotranzakciós, live service-es évekig futó játékok.
-
Wesder
titán
válasz
F-ECT$ #192072 üzenetére
Ha nem zöld az Excel, márpedig az a lényeg, akkor nem működik a "Ha meg akarod venni, akkor ennyiért kell".
Ráadásul a játékok árait a kiadók szabják meg, és nem a platformholder.
A Nintendo azért adja teljes áron a játékait, mert így is elmegy belőle 20-30-40-50 milló db, amiről a Sony is csak álmodozhat. -
_drk
addikt
válasz
F-ECT$ #192060 üzenetére
Pont te írtad előzőleg, hogy ez a gazdasági stratégia hosszú távú lehet nem lesz kifizetődő.
Szerintem se.
Szerintem simán lehetne kategorizálni különböző csoportokat, hogy mennyit képesek(elfogy a pénzük) vagy mennyit hajlandóak erre költeni.
Ezzel bármit próbálnak csinálni, sokat nem fog növekedni. Ezt láthatjuk is a számokból, hogy növekedés nem nagyon van, akkor volt növekedés amikor kedvezményeket tettek.
Minél olcsóbb annál több pénz jön be, ezt látjuk, hogy jól működik a mikro tranzakciók miatt.Mindemellett meg miért adjunk ki 70-100 eurót, vagy konzolra is 2x annyit ha ezek a termékek semmivel nem jobbak mint a pár évvel ezelőttiek.
-
F-ECT$
titán
válasz
Wesder #192065 üzenetére
Ez lehet valós, viszont ezt támadja az, hogy ha csak a store-ban lehet majd kapni valamit, akkor nem lesz miért olcsóbban adni. "Ha meg akarod venni, akkor ennyiért kell" - lásd Nintendo store.
Az nagyon jó lenne ha az Xbox nem halna meg, és ha minél több játék jönne mindkét platformra, mert akkor legalább lenne egy kis árverseny, és ha minden drágább a Sony boltjában, akkor lenne esély a pénztárcával szavazni és átmenni az Xbox boltba. -
F-ECT$
titán
PS4-es időkben a store akciók előbb jöttek és nagyobbak voltak. A lemezen szinte ki se jött BG3, ami már több mint 1 éves eddig max 20% leárazást kapott. Korábban az 1 éves játékok már a store-ban is 50%-ért mentek.
Szóval persze, vannak akciók, de kicsik és főleg a régebbi játékok érintettek benne. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #192063 üzenetére
Mi lesz itt ha az alap GTA6 100 euró lesz?
-
Wesder
titán
válasz
F-ECT$ #192060 üzenetére
Ha csak digitálisan lehet majd játékot venni, azzal azért lesz olcsóbb (esetleg) a játékok ára, mert a Day1 vásárlásokból kiesik majd az a réteg aki a megvesz-elad taktikával vette a játékokat. Ha nem jók a Day1 eladások, akkor hamar beesik a játék ára digitálisan is.
Kérdés persze hogy ezen emberek aránya mekkora és lenne-e ilyen hatása.
-
lmno
őstag
válasz
F-ECT$ #192060 üzenetére
Rengeteg játékot akcióznak folyamatosan a store-ban, a GT7 is szokott olcsóbb lenni, nem kell mindent teljes áron megvenni. Azonkívül a GT7 folyamatosan támogatva van, jönnek hozzá minden hónapban kontentek, patchek, rengetegen is multiznak vele. Nem lehet összehasonlítani mondjuk egy 3 éve megjelent single player játékkal, amit egyszer végigviszel és kész.
-
hombre[EU]
veterán
-
F-ECT$
titán
válasz
Big_Boss #192056 üzenetére
Ezért nem kellene ezt a full digital vonalat így benyelni. Lemezen egy fél éves játék már fél áron megy, digitalon meg évekkel a megjelenés után is fizetheted a teljes árat. Főleg ha nincs verseny, és csak egy helyről lehet beszerezni az adott játékot.
Tudom, ettől még eljön ez a kor, de az játékosként fájdalmasan drága lesz az elmúlt évtizedek aranykorához képest. -
GEIL
addikt
sziasztok !
Forza Horizon 5 árán csak én mosolyogtam vagy ez reális ?
-
Bad Pritt
félisten
Párhuzamosan játszok a PS3-mmal, és nem látom, hogy gameplay tekintetében előrébb lennénk most, mint 15+ éve.
Sőt. Konkrétan ugyanez jutott eszembe tegnap nekem is, Dark Souls 2 SotFS pörög épp és habár ezer és egy sebből vérzik az a játék, de üdítően sok olyan megoldás van benne, ami kikopott végül a From kelléktárából mire elértek az Elden Ringhez. Iszonyat nagy kár, hogy egy clunky mess lett az a játék, mert brutál jó ötletekkel volt tele.
-
F-ECT$
titán
A házas példa ott sántít picit, hogy a játékipar nem így működött eddig, egy 15-20 órás kalandért ugyanannyit kértek eddig is, mint egy 70-80 órásért. Hogy ez jó-e így vagy nem, az persze kérdéses.
A mozi árazása hasonló inkább, azaz ugyanannyit fiztesz egy jegyért ha egy 10 millió dollárból készült filmre ülsz be, vagy ha egy 300 millió dollárosra.
Lehet egyébként ez egy előremenekülés a több százmillió dolláros fejlesztésű játékoknak, hogy többért adják őket. De itt jön képbe a közgazdaságtan, azaz, ha $80-ért megveszi 10M ember, de $100-ért csak 7M, akkor nem éri meg $100-ért adni. -
Ha minden ház a városban 70 millióba kerül, akkor a tóparti örökpanorámás ér-e 100-at? Ha az egész jó, 90 lóerős kocsim 7 millió, akkor jogosan kérnek-e el 10 milliót egy magasabb felszereltségű, 140 lóerősért? Minden annyit ér, amennyit kifizetnek érte.
Szerintem a mai 70-80 dolláros játékok jelentős része egy patikamérlegen kimért nagy nulla. Van egy-két fejlesztő (Naughty Dog, Rockstar), akiben a pozitív tapasztalataim miatt még reménykedem, hogy megugorják a többiek által unalomig ismételt szintet, és hajlandó vagyok többet fizetni a minőségért. Nyilván nem tudjuk, hogy milyen lesz a GTA6, lehet, hogy a 70-nek a felét se éri majd meg, de ezért nem is rendelek elő játékot.
Szerk:
#192046F-ECT$: alapjáraton én sem nézegetem őket, de engem pillanatok alatt kihúz a beleélésből az, hogy az útra esett falevéltől megáll a teljes kocsisor, mert nem tudja lekezelni az vezetésrendszer, holott ez már a PS2-es GTA-kban ment. Amúgy a múlt hónapban fejeztem be a CP2077-et, pont ugyanolyan semmi az NPC-k viselkedése, mint a kezdeti videókon (én most játszottam vele először).
#192047Bad Pritt: nem ismerem a játékot, de pont ez a bajom. Párhuzamosan játszok a PS3-mmal, és nem látom, hogy gameplay tekintetében előrébb lennénk most, mint 15+ éve. Az Xbox360/ PS3-as korszakban még kísérleteztek a készítők, de mostanra a 99%-uk egy derekas "ott bsza meg, elég lesz ez" kijelentéssel leült a derékig érő langyos
hugvízzel teli medencébe. Nyilván ez alatt nagyrészt a nem-indie fejlesztőkre gondolok. -
Bad Pritt
félisten
Az a baj, hogy ez már szinte minden játékra igaz, nem csak a kolosszális openworldökre. Odaát az Avowedban mintha egy elpusztíthatatlan diorámában sétálgatnál, minden statikus abban a játékban és 0 interakcióra van lehetőséged a minimum szükségeseken túl. Illúzióromboló.
-
F-ECT$
titán
Én platináztam a játékot, de az OW résszel szinte nem is törődtem, az nekem csak egy "háttér" volt. Btw nekem egyik játékban sem okoz túl sokáig izgalmat, hogy az npc-ket nézzem, meg velük interaktáljak, de az biztos, hogy a GTA és RDR ebből a szempontból sokkal előrébb jár. (És lehet, hogy a CP is pár évnyi patchelgetés után.)
-
Ryoo
senior tag
válasz
allnickused #192042 üzenetére
Ez is igaz
-
válasz
Ctrl+Alt~Del #192038 üzenetére
Na, akkor jöhet a véleményem, amivel tuti kisebbségben vagyok.
Épp a Spider-Man 2-vel játszok, és ennyire egy semmilyen open world játékot rég nem láttam. A pálya dizájnerek és a grafikusok lehozták az égről a csillagokat, megalkottak egy iszonyatosan részletes világot csak azért, hogy semmivel ne lehessen interakcióba lépni benne. Még a scriptelt NPC-k is átmennek rajtunk, mintha csak szellemek lennénk.
Mennyi volt a játék megjelenéskor? 70-80 dollár? Szóval, ha a GTA6 hozza a GTA5 és a RDR2 kidolgozottságát, akkor kifizetem érte a 100 dollárt, mert már nagyon hiányzik egy élő, lélegző open world játék, ahol nem ennyire statikus a világ.
-
Frod
addikt
válasz
Ctrl+Alt~Del #192038 üzenetére
Ez a hír pont nem volt, de már kismilliószor korábban ugyanez igen.
Nyilván nem kell félteni a T2-t az árazásnál, de ezen a ponton már ott tartunk, hogy azért lesz ennyi, mert a számtalan elemző hetente megírja, hogy "akár lehetne is simán 100", úgyhogy lehet nem akarták ennyiért adni, de most már csakazértis.#192036 Ryoo
Ha földbe is áll, mint kiadó nyilván az IP-k fennmaradnak, nem fog eltűnni egy AC vagy FC, majd megveszi más.
(Az állítás másik fele már egyéni ízlés kérdése) -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
Frod
addikt
The Sinking City 2 - First Gameplay Teaser
Tegnap az IGN nagy lelkendezve hozta le, hogy survivor horror lesz a folytatás és hű meg ha, de ez még mindig ugyanolyan eurojank-nek tűnik, mint az első volt.
-
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru #192030 üzenetére
Nem tudom, de engem a látvány érdekel a legkevésbé.
-
markknight
veterán
válasz
spleenszuru #192030 üzenetére
Kb ugyanúgy fog kinézni mint futni a Valhalla. Kár ezen pörögni
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Szoke1982 #192021 üzenetére
Mentések miatt kínaiul indul újratelepítést követően is és a nyelv beállítást eredetileg a játék kezdőlapon lehet csak ,amit kínai nyelven nem dob fel.
Ki kellett törölnöm az egész mentést ,nulláról kezdve tudtam angolra állítani.
Szépen jártam ,remélem más tanul a hülyeségemből. -
Szoke1982
senior tag
válasz
TechN7ne #192019 üzenetére
Telefonon a Google fordítót használd, és élőben látni fogod a fordított menü rendszert! Így egyszerű lesz megtalálni ne izgulj!
Lényeg előbb a Google fordító-n belül szed le a kínai nyelvet! (Tehát a telefonon nézed a tv-t a Google fordítóval és simán lefordítja majd magyarra!) Remélem sikerül! -
TechN7ne
nagyúr
Sziasztok ,
A gyerek átállította a GTA 5 nyelvét kínaira ,most viszont az Istenért sem bírom visszakapcsolni.
Állítottam a konzol nyelvét másra ,aztán vissza ,de a játék indításnál nem dobja már fel
a nyelv beállítások lehetőségét és kínaiul megy tovább.
Nagyon ideges vagyok ez miatt ,földhöz vágtam a controllert is.Nem tudjátok esetleg hogyan állítsam vissza a nyelvet ,telepítsem újra az egész gépet?
-
S e t h
nagyúr
válasz
beyruth82 #192013 üzenetére
Nem volt rossz, de valóban egy erősebb DLC hatását keltette, ráadásul már ismert környezetben.
Az Origins, Odyssey, Valhalla után már nekem is hiányzik egy nagyobb térkép, rengeteg skill és azért várnék némi korhűséget is a szengoku dzsidaiból.
Egy dologtól tartok és nem is alaptalanul, jó lenne végre game breaking bug nélkül játszani.
Ha arra gondolok, hogy ez a játék eredetileg ősszel jelent volna meg és emiatt akartam ps5 prot........
-
-
zkxdn
őstag
AC Shadows PS5 és PS5 Pro grafikai módok:
-
KaitouP
nagyúr
Téma volt a nemrég, szóval ezért megemlítem: standalone kiegészítő jön a RoboCop: Rogue City-hez.
-
Szoke1982
senior tag
Hell is Us Investiqation Trailer [link]
Csak én számítottam másra? A járása kicsit fura.. -
Szoke1982
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #191953 üzenetére
Átírta a billentyűzet, én sem vettem észre! Amúgy elnézését kérem a karakter----készítő, és vagy csináló de ennyi legyen a legnagyobb problémád az életben! Érdekes én sosem állok bele senkibe! Elnézését kérem , hogy nem írok helyesen!
Ez van hülyének születtem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GTA VI
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED Scarlet & Violet Edition Megkímélt / Használt 11 Játékkal Kiegekkel Garis
- PlayStation VR2
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest