-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz
light1994012 #197983 üzenetére
ha haldokolna az ssd, akkor sztem egyből kuka lenne a masina, nincs átmenet, viszont a az adatbázis visszaállitása segithet,
Rebuilding the database on a PS5 can help with issues like game freezing or performance drops. It essentially scans the drive and creates a new database of all content on the system, which can be helpful if the database is corrupted or fragmented. Here's how to rebuild the database on a PS5:
Turn off the console: Press and hold the power button until you hear a second beep.
Connect the controller: Connect a controller to the console using a USB cable.
Access Safe Mode: Press the PlayStation button on the controller to enter Safe Mode.
Select Rebuild Database: Navigate through the Safe Mode menu and choose "Rebuild Database".
Confirm the action: Follow the on-screen instructions to confirm and start the database rebuild process.ahogy olvastam, a legtöbb embernél megoldotta a problémát, kérdés, hogy a klippek közül mi az ami elveszik, ha elveszik, lehet érdemes lenne kimásolni usbre őket előtte, ha fontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest