- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
markknight #197796 üzenetére
Visszamenőleg sosem adott meg semmit, ez nem újdonság.
Ellenben a most futó, még aktív indie kampányban, nem adja a pontokat a Blue Prince után...
-
republic666
tag
A sony pictures catalog nálatok is megjelent?bár ha rákattintok hibát ír......
hátha....
-
Wesder
titán
válasz
Wesder #197787 üzenetére
Bővebben:
▫️ Difficulty options added (including base game)
▫️ Roughly 15-20 hours
▫️ New weapons include a Gunblade, Talon Claws, and Royal Bow ranged main weapon
▫️ Two new Boss Challenge modes being added
▫️ Battle Memories - take on any previously defeated boss at different tiers of difficulty
▫️ Death March - Select 3 or more bosses to fight back to back
▫️ New arm attachments
▫️ New bosses, enemies, and areas
▫️ A prequel set before the Puppet Frenzy Krat
▫️ DLC begins in a zoo filled with mutated animals
▫️ Releasing this Summer for $30 -
denko
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #197786 üzenetére
de azokat belehet váltani forintra, 500 pont 2000 forint
(Ha ezekről a pontokról an szó)
-
Wesder
titán
Lies of P: Overture will introduce difficulty options to try to increase the number of players who can enjoy the game.
-
pzstm
titán
-
fausto
addikt
Az Extra-ba/Premium-ba bekerülő játékokat nem mostanság kéne bemutatni? Vagy már volt, hogy mi lesz májusba, csak elaludtam?
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
dan83 #197765 üzenetére
Igen, és kifejezetten cucc jó lesz. Bár nem GTA-s agyatlan tombolásról van szó, hanem egy nagyon vicces narratív kalandjátékról, amiben mindenféle debil küldetéseket kell teljesíteni. Pc-n amúgy a teljes játék free lesz holnaptól egy hétig, mert valamiért a Konami kapott egy halom zöldhasút az Epictől.
-
Kijött a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy PS5-re is, és ingyenes az upgrade, ha korábban már meg lett vásárolva, amikor még csak PS4-es változat volt.
Egyetlen probléma, hogy nem engedi behúzni a Store, mert azt írja, hogy már egy másik változat meg van. Rákeresve, olyan megoldás született, hogy direkt linkekkel ([link], [link], [link], [link]) lehet kosárba tenni, aztán így mind a három megvehető 0 forintért. -
-
dan83
tag
[link] Ez is holnap jelenik meg, szerintem jó lesz. Próbálta valaki a demót? ( PC-n )
-
Def26
félisten
Kapott más is battlefield labs tesztet ps5 -re innen?
-
Wesder
titán
válasz
markknight #197758 üzenetére
Kötelező feature-ök, màshogy ki se adhattàk volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
TBT
addikt
A nyár folyamán érkezik PS5-re a Hellblade 2 Enhanced Edition (Pokolpenge Kettő: Bővített Kiadás
) !
"Senua’s Saga: Hellblade II comes to PS5 this summer."
-
TBT
addikt
Dzsoff most jelentette be, hogy a 2 hét múlva kezdődő SzámmörGémFeszt során mégtöbbet fogunk látni a Vucsang: Hulló tollak játékból (mégtöbb trailer + infó jön majd).
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #197750 üzenetére
Mint írtam, a felénél én már rohadtul unom. Egyáltalán nem mélyíti el a játékmenetet. Nehezebb fokon ugyanúgy kell a fogócskázás mert rohadtul nagyot rádver az imp is ha a hátadba teleportál...
-
válasz
markknight #197750 üzenetére
Szerintem is így van.
-
markknight
veterán
válasz
F-ECT$ #197749 üzenetére
Nem is nagyon védem a játékot, de érdemes egy próbát legalább Game Passben tenni vele. Hülyének hangzik a parryzés, de amint kipróbálja az ember megtetszik neki. Mindenki a Dark Soulsos ultra nehéz verzióra gondol, ezt itt a Doomnál inkább cselezésnek mondanám mintsem parrynek. Akkora ablak van az eltalálás és a "parry" közt, hogy ki lehetne rajta ugrani.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #197740 üzenetére
A fogócskázás, kulcskeresés hozzátartozik az fps-ekhez. A pajzs meg nem. Nem azt mondom, hogy egyik fps-ben se legyen pajzs, de remélem nem ez lesz a trend, vagy legalábbis maradnak olyan fps-ek is, amik nem fogják alkalmazni.
Itt is nehéz megtalálni az arany középutat, mert ha kevés az újítás, akkor unalmas, ha meg sok, akkor meg nagyon eltér az elődtől, amit sokan szerettek.
Btw nem akartam kipécézni a Doomot, ezzel az új résszel nem is játszottam még, csak a jelenségre hívtam fel a figyelmet, hogy egyre több adott stílusra jellemző mechanika tűnik fel más stílusú játékokban is, ami akár jól is elsülhet, de kicsit a játékok uniformizálódását is okozhatja.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #197704 üzenetére
nekem meg egyetlen egyet sem küldött, még jó hogy a Helldiversre ránéztem tegnap...el is vittem pár helyre a dmeokráciát már
-
markknight
veterán
válasz
F-ECT$ #197735 üzenetére
Én máshogy látom. Itt azért tényleg ad mélységet a pajzs.
Az túlzás szerintem, hogy a játék a kitérésről szólt, mert nincs is kitérés a játékban.. Kb soha nem lehet kitérni a Doomban. Tudod mi van helyette?
Fogócskázás..
Na, az minden mennyiségben. Fogócskázás van mikor lemegy az életerő és rohangálunk mint pók a falon, hogy hátha még valahol nem pórszívóztunk fel életet vagy leütjük a gyengébbeket, mert a semminél az is jobb. Na most ebben a The Dark Agesben bátran ki lehet állni, nem feltétlen szükséges félelmünkben elmenekülni és a lövésről még az ujjunket sem kell leszedni
Engem nagyon hypeolt és rettentően élveztem, hogy nem kellett hátrálnom, tényleg mint egy igazi Doom Slayer rommá ütöttem vertem mindenkit.
A másik amit szintén minimálra szorítottak az a kulcskereső kisködmön életstílus. A régiekben konkrétan megőrültem tőle, hogy az operenciát be kellett járni, mindenféle tetves kulcsért
Kis túlzással semmiből nem állt a 2016-os Doom csak abból, hogy kulcsot keresel majd arénában lövöd az ellent. Aztán megint kulcskeresés és megint lövölde egy unalmas nagy területen. Na mindegy, mások vagyunk, ám én azon a véleményen vagyok, hogy az id valamennyire kilépett az árnyékából és több olyan ponton hozzányúlt a címhez, amire én vágytam, így jobban is tetszett az élmény.
-
S e t h
nagyúr
válasz
F-ECT$ #197735 üzenetére
Ha nem lenne a Robocopban minimális fejlődési rendszer már kiszálltam volna.
Azért az anakronizmusnak is van határa, akármennyire is a retrón van a hangsúly a játékban.
Tegnap néztem hol járok a játékban, kb. a kétharmadánál, azt hittem elsírom magam.
Imádtam Alex Murphyt a filmben, ebből a játékból többet is ki lehetett volna hozni, bár azt is elfogadom, hogy nem hozta volna vissza amúgy sem a belefeccölt pénzt, mert egyre kevesebben tudják kiről, miről van szó.A fejlődési rendszer plusz a memória, vagy alaplap babrálása tart bent a játékban.
-
F-ECT$
titán
válasz
fausto #197732 üzenetére
A játék újraindítása sem oldotta meg az fps problémát, "tök jó" volt 5 fps-sel a 200 méterre lévő ellenfeleket becélozni...
A másik problémára egy korábbi mentés visszatöltése hozott megoldást szerencsére.
Egyébként élvezetes kis játék, ahogy nézem nem is húzták el nagyon, szóval ezeken a részeken majd túlteszem magam.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #197733 üzenetére
A parry nekem tök fura egy fps-ben. Az fps nekem a kitérésről és a lövésről szól, nem a parryről. Maradjon meg a parry azoknál a játékoknál, ahol karddal rohangálok.
De ugyanez igaz pl a mindenhoba belezsúfolt fejlődési rendszerre is. Most pl a Robocoppal játszok, rohadtul nem illik bele az xp meg a talent tree, aztán mégis ott van. Ha ilyesmi élményre vágyok, akkor előveszek egy rpg-t.
Kicsit túlhasználnak játék elemeket és ettől még inkább az lesz, hogy az adott mechanika unalmassá válik akár ott is, ahol az az egyik fő játékelem.
Szerintem nem kellene túlbonyolítani a játékokat, és csak azért beletenni valamit, merthogy az látszólag milyen mélységet ad neki, pedig valójában nem.
-
markknight
veterán
válasz
F-ECT$ #197712 üzenetére
Milyen különbözőségre gondolsz? Hogy minden játékban baseball ütőként funkcionál a kard és agyon kell vele verni az ellent? Vagy health potionökre?
Védekezés eddig is volt szinte minden játékban, most csak annyi a változás, hogy lesz belőle counter attack ha ügyes vagy. A körökre osztott játékoknak meg határozottan jót tett, mert vannak olyan címek amiknél már szabályosan elalszik az ember, főleg ha a játék végén vagy ahol rád van kényszerítve a 4-5 másodperces animáció, minden alkalommal.. Ezt a japók is marhára tudták, csak nem látták a rést, ezért annyit csináltak, hogy beraktam egy 2x sebesség kapcsolót és akkor gyorsabban lement
-
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
-
F-ECT$
titán
Robocop kérdés. Mikor először jöttek a
, akkor kb leesett az fps-em 5-10 közé. Újraindítás nem oldotta meg. Nagy nehezen eljutottam addig, hogysniperek -cel kellene bemmeni egy raktárba, de nem töri át az ajtót. Restart chaeckpoint nem segít.ED 209
Ez tényleg ilyen bugos / optimalizálatlan lesz végig? Vagy ez egy különösen rossz rész? -
markknight
veterán
válasz
markknight #197721 üzenetére
Végre megszűnt.
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #197723 üzenetére
De lehet pont az új karakterrel tetszene!!44!!4
-
ldave
félisten
válasz
markknight #197721 üzenetére
Amilyen olcsó, egyszerűbb megvenni és nem idegeskedni a sok notin
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
F-ECT$ #197717 üzenetére
Szerintem pont nem torzítanak. Nézegesd meg pár kurrens játéknál metacriticet. Látni fogod, hogy amit a sajtó 8-9-re értékelt, a nép simán 6-7-re. Statisztikailag nem jön ki, amit mondasz. Pont azért nem torzít a minta, mert nagyszámú, és a szélsőségek szépen kisimulnak benne.
Az igazán jó játék az, aminél a user score magasabb, mint a sajtó score. Ilyen pl. az Expedition.
-
ldave
félisten
válasz
l.skywalker #197718 üzenetére
Jajj
-
l.skywalker
titán
Féláron a Diablo IV: Vessel of Hatred - Standard Edition
14.050 Ft
7.025 Ft -
F-ECT$
titán
válasz
Ctrl+Alt~Del #197714 üzenetére
A játékújságok indulásakor azért nem csak 7-10 közötti volt a skála, röpködtek a gyengébb számok a rossz játékok esetén. De egyébként ez az egész osztályzás rossz, pl mit jelent egy 7/10? Lehet azt, hogy ez egy jó játék, csak sok benne a bug, jelentheti azt, hogy nincs benne elég újdonság, pedig egy tök jó játék, jelentheti azt, hogy a sztori jó, de a játékmenet nem annyira, stb. Lehet, hogy akinek a sztori fontos egy játékban, az tök jól el lenne vele, de mivel 7-est kapott, ezért rá se néz, mert egyből azt gondolja, hogy ez egy nem jó játék.
A user score-ok is azért eléggé torzítanak felfelé szerintem, egyszerűen úgy működik az agy, hogy egy 10-es skálán a 6-ot már eszméletlen rossznak gondoljuk, pedig annak még azt kellene jelentenie, hogy jobb, mint az átlag.
-
Frod
addikt
válasz
Az hagyján, nekem tegnap küldte, hogy a februári(!!!) és az április(!) check-in kampány teljesítve lett
#197706 nincsnév007
Este 22-től reggel 7-ig teljes "do not disturb" mód, már évek óta aktiválva.
Hozzátartozók hívásai hozzáadva a kivételekhez, minden másról síri kuss, el nem tudnám képzelni máshogy. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
F-ECT$ #197713 üzenetére
Mindig is ilyen volt. Sose szabad erre alapozni, mindig is a user ratinget kell figyelembe venni. Néhány ezer szavazat alapján a szélsőségek szépen kisimulnak (a hülyegyerekek, akik csak azért is 0-t vagy 10-et adnak), és ami ott marad, az jól jellemzi a játékot.
Ha néhány ezres user rating alapján 8-9-10-es játékba futsz bele, az nagy eséllyel tényleg jó vagy jobb lesz.
-
F-ECT$
titán
válasz
Mephike #197709 üzenetére
Nem tudom, hogy hol romlott el az érétkelési rendszer, de sajnos tényleg az van, hogy ami a 80-at (8/10-et) nem éri el, az egy ipari hulladék az emberek szemében. Ha a játék tesztelésnek van-e még jövője (szerintem nagyon sokan már csak a számra kíváncsiak, abból is valami aggregált eredményre, vagy max megnéznek egy pár perces videót), de lehet tudna magának piacot szerezni az, aki kitalál és mer használni valami olyan skálát, ami jobban széthúzza az értékelési skálát. Lehet el is kellene térni ettől a pontozástól / százalékos értéktől, és olyan kategóriákat kitlálni, ami jobban jellemzi az adott terméket.
-
F-ECT$
titán
-
Xaels
félisten
válasz
Wesder #197694 üzenetére
Én is benne vagyok, de a játék felénél kicsit bánom is már. Nagyon szerettem a 2016-ost és az Eternal is szinte megakadás nélkül ment végig, kicsit kellett állítgatni benne ezt azt, hogy ne legyen annyira színes és az erőltetett platformer részek kicsit kizökkentőek voltak. A The Dark Ages-t nagyon vártam, ezt a techno-dark-fantasy világot szerintem nagyon jól eltalálták, de tartalmilag nem sikerült kiaknázni. Vártam a Slayer történetét, de nem igazán akar jönni, mellbevágni... sőt a történet sem akar alakulni, ugrik egyik fejezetből a másikba és nincs meg a folyékonyság, nincs meg a "moziszerű" élmény, ami azért is kicsit csalódás mert ugye kihagyták a multit, hogy a sztorira tudjanak fókuszálni.
A játékmenettel annál több bajom van. Behozták a pajzsot és még több hangsúlyt kapott a közelharc, de közben szinte teljesen kigyomlálták a Glory Kill rendszerét, pedig sokkal "színesebbé" tehette volna pont a közelharcot a fegyverektől függő kivégzésekkel. A pajzs ahelyett, hogy még közelebb hozná a küzdelmet még jobban eltávolítja azt, ráadásul számomra az egész átment pár óra után egy unalmas "QTE" rendszerré, amit régen sem szerettem sehol, ehhez hozzájön a parry rendszer ami szintén nem a szívem csücske és egyre több helyen erőltetik az emberre, számomra ez nem sokkal jobb mint a QTE. A járműves részek nem kielégítőek igazan, a sárkány amíg simán repkedsz és fogócskázol még egész jól működik, de amint a csatahajók, ágyúk ellen jön a kitérős mechanika úgy csesződik el az egész. A mecha is elsőre jön a hűbazd érzés, aztán egy szűk csőben mész előre 2 gombot nyomogatva... A kinagyított pályákat szerintem nem sikerült jól feltölteni, kialakítani és az aranyrudak utáni kutatás nem áll jól a DOOM-nak. Zenei anyag egy kupac... bent vagyok egy durva darálóban és nem jönnek a megszokott hangulatfokozó ütemek (tudom, hogy Mick Gordon nincs velük, de ettől még lehetne ez jól megoldva).
A játék felénél járva unom, egy DOOM-ot, amitől az egekben kéne lennie az adrenalinomnak. -
markknight
veterán
válasz
Mephike #197709 üzenetére
Attól függ mihez viszonyítasz. God of Warhoz, Mario Wonderhez, esetleg Forma 1-hez. Önmaga kategóriájában az új Doom egy kiváló játék, majdnem hozott annyi újítást mint mondjuk egy God of War Rangarök az első részhez képest. Yotei is kb ennyit fog lerakni, jobb ha az embernek nincsenek erre irányuló illúziói. Amúgy nem is tudom mikor volt utoljára a legutolsó story driven FPS.. talán a Halo Infinite? Az meg jól tudjuk milyen, ahhoz képest ez tényleg 10/10.
-
Mephike
őstag
válasz
markknight #197696 üzenetére
Nagy érzelmeket az ilyen hírek láttán nem kell megélni. A céget megértem, mert próbálja a létező legnagyobb számot kiírni, amit kiírhat. Engem sokkal jobban zavar, hogy ma már a játéktesztelők is úgy dobálják a 10/10-et egy ilyen játékra, mintha a 10-es skálán csak a 10-es szám létezne. Kipróbáltam, ha már benne van a GP-ba, egy oké játék, de 1 év múlva nem fogunk már felőle hallani.
-
markknight
veterán
Soul Hackers 2-ről kapok, de már vagy a nyolcadiknál járok. Hiába szedem le és veszem fel újra, látszólag nem oldja meg. Redditen találtam hasonló problémát, majd megoldódik magától. Mondjuk az biztos, hogy kb fél éve nem kaptam értesítést arról, hogy valami akciós, pedig elég sok játék van a listámon. És most amíg írtam a kommentet megint jött egy.. Wishlist updatest kikapcsoltam mindenesetre.
-
válasz
Nem, nekem semmit nem küld éppen, pedig kellene.
-
nincsnév007
addikt
válasz
Nálam is, ez szar hajnal 3kor felkeltett, már kikapcsoltam az app értesítés.
-
PTM
aktív tag
válasz
Nálam oké (Android 15).
-
markknight
veterán
Valami beakadt PS appon, a negyedik értesítést küldi h akciós egy játék, nektek nem?
-
Bencus88
nagyúr
Mandragora kapott is egy -20%ot
-
pzstm
titán
válasz
markknight #197696 üzenetére
Bethesda osztotta meg hivatalosan ezt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest