Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #199694 üzenetére
Az MS több áruházas megközelítése csak windows-on lesz elérhető, nem konzolokon, ott meg már nem ez az első ilyen áruházi kliens, a gog galaxy és a steam is képes erre (ráadásul azoknál mehet minden más boltban vásárolt játék is). Ezt csak úgy csinálhatja meg a Sony és a Nintendo ha windows-t telepít a gépeire, de az már nem konzol lesz hanem pc. Akkor lenne elvárható (és én is szurkolnék a többi cég rákényszerítésének) ha ezt úgy valósítaná meg az MS, hogy a steam-es játékok ezentúl behúzhatóak lennének series s-re és series x-re is (bár ezt a Sony szoftveres, a Nintend meg szoftveres és architektúrális különbségek miatt akkor sem tudná megvalósítani).
A Play anywhere féle megoldás még működhetne is, csak ugye az MS sem a steam-en adja oda azokat a játékokat, hanem a saját operációs rendszerébe épített store-ban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
pzstm #199696 üzenetére
én láttam, értek is angolul, ezért tudom,hogy ilyet nem is mondott
csak ezt a maszlagot [link]
de szerinte a pc-m is xbox experience, az asus handheld pc-je is az, meg minden ami windowst futtat. semmi konkrétat nem mondott konzolokkal kapcsolatban, azonkívül hogy amd chip lesz benne. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #199695 üzenetére
Most még nincs. Következő géppel lesz. Ezért írtam hogy a késöbbiekben ràerőszakolhatjàk-e a màsik kettőre, mint azt tették a hatósàgok az Apple-lel nemrég.
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #199695 üzenetére
Lattad a legutobbi videojat a holgynek?
"The next generation of Xbox consoles won't be limited to a single store." -
hombre[EU]
veterán
válasz
Wesder #199694 üzenetére
nincs a micronak sem több áruházas megközelítése. a windows nyitottsága ad lehetōséget pc-n (ha rog-ra gondolsz, ami egy windows gép xbox felülettel),hogy minden áruházhoz hozzáférsz
majd akkor lesz,ha farcry xbox buildet megvehetem xbox konzolon egyenesen a ubisofttól. de jelenleg xbox/ps játékot konzolon csak xbox/ps store-ból vásárolhatok...és ez sajnos ígyis marad
ebbōl maximum! megint annyi lesz,hogy beraknak a fortnite skineknek egy epic vásárlás gombot is (halottnak a csók) -
Szilágyi84
senior tag
Lies of P szeritetek bekerülget mostanában már a Ps+ba vagy kizárt nem érdemes várni rá?
-
pzstm
titán
A PlayStationt beperelték Hollandiában a digitális játékok és a játékon belüli tartalmak magas árai miatt, mivel a vállalat kihasználja a domináns pozícióját a konzol piacon és megtagadja a potenciális alkalmazásboltok hozzáférését a konzoljaihoz.
PlayStation Has Been Sued in Class Action Lawsuit in the Netherlands Over High Prices of Digital Content -
válasz
hombre[EU] #199686 üzenetére
Account-ot nem szabad venni, és nem is erre gondoltam. Hanem ha van olyan ország, ahol hivatalosan is olcsóbb, mint itthon.
De szerintem az aprós beváltható kódos Premium-nál nincs jobb ajánlat. -
S e t h
nagyúr
válasz
hombre[EU] #199682 üzenetére
"
beakarok fizetni egy éves premiumra" -
válasz
Hardveraprón nem csak feltöltőt találni beváltható kódos formában, hanem Premium előfizetést is.
Ez a két opció van amivel olcsóbb lehet, illetve a régiós trükközés, ha van olyan ország ahol kevésbé drága. -
VTom
veterán
válasz
eneba feltöltő, ha nem akarsz VPN-nel szórakozni.
-
hombre[EU]
veterán
beakarok fizetni egy éves premiumra minél olcsóbban (nem kérdés ugye?) mielōtt 200ojró lesz...van valami szürke trükk vagy csak a ~10%-kal olcsóbb credit feltöltés az egyetlen lehetōség?
-
Sliderxy
senior tag
Paltinumshop. Rendeltem volna nagyobb összegben, futárral, átvételkor fizetve. Erre hívnak, hogy oké rendben látják a rendelést ha elutaltam elküldik. Mondom, de én nem így rendeltem. "Ez nagy értékű rendelés, de várjak megkérdezi". Nem kellett megkérdeznie..
Kb 3 éve rendeltem onnan utoljára, de ahogy most ezek után nézem a kommenteket itt-ott eléggé lecsúszott a hely. Jobb is így, majd máshol.. -
stilo18
addikt
Egészen elképesztően jól néz ki a DS2.
Lemászik sokszor a képernyőről, néha már-már a fotórealisztikusság határát súrolja... -
raziel01
veterán
Alone in the Dark (2024)
Esküszöm magának a háznak a felfedezését élveztem, shortcutokat nyitni stb.
Sztoriban is egész vállalható, karakterek szinkronja sem rossz.
Fejtörők közül volt ami elég gázra sikerült.
Ami miatt nálam 7/10 az a harc. Abszolút vállalhatatlan gagyi.
Ehhez képest a Silent hill 2 remake harcai királyak pedig az is semmi extra.
Akcióban vagy ps+-ban letolni le lehet de nem lett hibátlan.
Csaj a csajjal vittem végig 10,5 óra volt. -
_drk
addikt
1-2 review főcíme és ACG videójának első egy perce elég is volt a Death Stranding 2 előrendelésre.
Ahogy látom olyan mint az első rész. Annyi meg bőven elég. -
F-ECT$
titán
válasz
hombre[EU] #199643 üzenetére
Belenéztem a DF videóba, ez alapján a 2 gép 60 fps módja között elsőre olyan nagy különbséget nem láttam. Aztán persze tv-n, tömörítetlenül nézve lehet jobban kijön.
-
VTom
veterán
válasz
pzstm #199645 üzenetére
Tudom, azért íItam. Én a technikai összehasonlítást véginéztem (a többit nem, mert semmit sem szeretnék spoilerezni), de látszik a különbség.
Homályosabbak, kevésbé részletesek a távoli dolgok, illetve van vibrálás, pro-n nincs.Viszont azt kihangsőlyozta, hogy mindkét gépen atom stabil a frame-rate mindkét módban.
-
VTom
veterán
-
Wesder
titán
válasz
markknight #199620 üzenetére
Ez mind csak kifogàs. Egy Kojima jàték megéri az àràt.
-
pzstm
titán
Örülhetnek, akiknek bejön a stílus és várták a gamet
belekukkantva DF videóba, pár helyen beletekerve legalábbis hirtelen különbséget sem láttam igazán Pro és alapgép között és 60FPs van mindkettőnél
-
VTom
veterán
válasz
markknight #199636 üzenetére
Már az első rész is bokalefosós volt, pedig azt még ps4 pro-n játszottam a megjelenéskor. Ha azt a szintet hozza, nekem már elég lesz (és azt hozza)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
markknight #199625 üzenetére
"Megmondták facebookon, hogy nem lesz felirat. Reménykedni felesleges. "
Gamestar cikk negatívumai között pont ott is van, hogy kár hogy nincs felirat -
markknight
veterán
válasz
S e t h #199633 üzenetére
Nem tudom. Elég homályosnak tűnnek a textúrák, ahhoz képest ahogy képzeltem. Látványban első blikkre azt mondanám nincs akkora ugrás mint várták páran (Unreal 5 szint stb) https://youtu.be/-ApWCtAuKcI?si=fO2nle0mzEJH2XyZ&t=1779
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #199631 üzenetére
Megnéztem pár tesztet, abszolút cinema, illetve kivételes filmszínház, az igazi next gen élmény, én is csak tátottam a szám néhány videón.
-
S e t h
nagyúr
Francba.
-
S e t h
nagyúr
Egy bajom van a Death Stranding folytatással.
Imádtam az első részt, de valóban van még benne szufla?
Oké, pénz beszél kutya ugat, de Kojima tele van ötlettel, eröltetettnek tartom a folytatást, jobb lett volna egy új sztori. -
PTM
aktív tag
válasz
F-ECT$ #199606 üzenetére
Már az előző emelésnél is felhúztam a szemöldököm, de ennyiért szintén nem fogom megújítani. Csak az essentialt fizetem a felhős mentések és alkalmi multi miatt, a többi része nem érdekel. Annyira igazából a mentések és a multi sem. Így aztán emelhetik tovább is felőlem, engem már nem fog érinteni.
-
morfondőr
addikt
válasz
markknight #199620 üzenetére
Én most kezdtem el a Forbidden West-et, és sokszor fogom a fejem a magyar fordításnál. Persze ha valaki nem tud angolul, akkor annak jó, de borzalmasan magyartalan néhány helyen. A Ghost of Tsushima sem ékeskedett ezen a téren.
De friss ps tulajként sok játékot még nem próbáltam.
-
markknight
veterán
Megmondták facebookon, hogy nem lesz felirat. Reménykedni felesleges. De szerintem itt nem az országunkat szivatják, hanem arról van szó, hogy mivel a DS-t már a Kojima elvitte Xbox-ra is és megvette az IP-t ezért a Sony úgy van vele, hogy ő ebbe már nem fog beszállni.
Ennyi, csak erre nem igazán gondol senki. Szóval elsődlegesen Kojimának írjatok. -
-
oriic
HÁZIGAZDA
Premier előtti promóciós FAT gép volt, kb. nonstop ment nagyjából kész csoda volt hogy nem pukkant még el
Viccet félretéve ez miatt nem kell paráznod, ha visszaolvasol kb senkinek nem volt ilyen gondja vele, nálam valamiért megtörtént. Ettől még megbízható gép marad ugyanúgy.
-
markknight
veterán
-
VTom
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #199575 üzenetére
Jól megmutattad nekik. Lejjebb is vitték az árat.
Oh wait.. -
raziel01
veterán
Death Stranding 2-nél csak az előrendelői ár 27500 Ft pl alzán meg más helyen vagy megjelenés után drágulhat?
-
S e t h
nagyúr
Most nézem, holnap délután jönnek ki a Death Stranding tesztek, kíváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tesla topik
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!