- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
markknight
veterán
válasz
markknight #197896 üzenetére
Ja, a legfontosabb, hogy ez nem egy új verzió. Ez az amit korábban elő lehetett rendelni, csak relative kevés embernek jutott.
-
markknight
veterán
Ma 3-tól elő lehet rendelni az Expedition 33 gyűjtői változatát, játék/játék nélküli verzióban: https://x.com/expedition33/status/1925507927260950580
A monolith benne amúgy egy felhúzhatós zene doboz, nagyon menő ám
A szállítást januárban kezdik, az előrendelést pedig június 12-én zárják, tehát elviekben mindenkinek jutni fog aki szeretne, a scalperek pedig feldughatják maguknak a jelenleg 250-500 ezrekért árult verzióikat. Na, azért még ebből a szempontból is adnak egy gyomrost a többi cégnek, mert itt nem az van, hogy a konzolvilág meg az xy bolt sajnos csak 5-öt rendelt és örökre lemaradtál a gyűjtőiről vagy mindenféle egyéb más mech szarsággal lehúzzák rólad az utolsó bőrt is. Hanem szépen megfogtak egy nagyon kézenfekvő dolgot és úgy csinálnak pénzt belőle, hogy az emberek pozitívan éljék meg. Teljesen más az optikája, mint a sokadik kamu DLC-nek vagy figurának. Ilyen az, amikor egy céget érdeklik rajongók és nem a 120. felmatricázott kontrollerrel akarják lehúzni őket.Ami szomorú, hogy 2026-tól kezdik a postázást, viszont előtte legalább küldenek figyelmeztető e-mailt, ha esetleg el kellett költöznöd.
-
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #197890 üzenetére
Ezzel mondjuk nem tudok vitatkozni.
itldj, akkor kipróbálom, kösztök! -
itldj
aktív tag
válasz
S e t h #197889 üzenetére
Ha nem zavar a k*cs*g módon desingolt platforming akkor a Prince. (Na jó kicsit túlzok, mert 1-2 részt leszámítva simán hozható, de azért amikor végre meglesz 50-ik nekifutásra az a rész ami eddig nem, és kiderül hogy ja ott még jön egy oszlop vagy leszakad a platform akkor mondtam cifrákat.
)
-
S e t h
nagyúr
Lement a RoboCop és felemás érzéseim voltak, de a vége boss harc azért segített a végén, sőt.
Nosztalgiának tökéletes, akik nem ismerik azoknak kevés lehet, nekem jóleső volt retrózni egy kicsit, majdnem ugrottam is neki a következő végigjátszásnak, de túl nagy a backlog.Illetve, nekem aki csak messziről ugatja a metroidvaniat, melyiket ajánlanátok egy próbára és miért?
Prince of persia vagy Mandragora?Tudom demo, de az ubi kiidegelt, mert mindig a demo elejére rak ha kilépek menet közben, viszont a stílusból a szerepjátékos elemek vonzanak.
-
Frod
addikt
Elstartolt a Warhammer Skulls 2025, a WH játékok éves ünnepe megannyi bejelentéssel:
- érkezik a Space Marine 1 Remaster(?)
- Boltgun 2 bejelentés
- a crpg Rogue Trader kiegészítőt kap
- új kaszt érkezik a Darktides-ba
- Dawn of War Remaster(?)
- és a legvártabb cím, a Mechanicus 2 is megmutatta magát sok egyéb mellett. -
Mike
veterán
355 óra, 2,5 végigjátszás után (rogue, mage, most tolom warrior-ral) kilpattyant a mindenki szerint a mérhetetlenül szar
Dragon Age Veilguard. Jó az achik bugosak voltak azt el kell ismerni.
Jöhet a következő bukott játék!
-
toxicjew
addikt
válasz
light1994012 #197846 üzenetére
Nézegettem, de eléggé low effort. 2 matrica azt cső van...
-
PTM
aktív tag
Mandragora 1.4 Patch Notes (Reddit)
Egy csomó javítás és balancing. Az egyik trófea (No Stone Unturned) még mindig bugosnak látszik. -
pr0bi
senior tag
válasz
Rigormortiis #197862 üzenetére
+1 a cyberpunk kontinak, rohadt jól néz ki.
-
denko
senior tag
Ezeknek a spéci festet kontrollereknek mi az előnye?
Gondolom csak drágább és színesebb nem? -
30z.Samu
félisten
Az mótvá, hogy a Hellblade 2 jön a nyáron?
-
Adam0620
csendes tag
Alzán még van belőle
-
Szoke1982
senior tag
Lies of P DLC Gameplay [link]
-
válasz
markknight #197856 üzenetére
Mindent lehet szarozni, fancy-nek érzi tőle magát az ember meg minden, de ez pont nem szar szvsz.
Ízlések és pofonok... -
LÁZ
addikt
válasz
markknight #197856 üzenetére
azért a Brock&Sindri családi jelképe messze van a 'sittes' tetkótól, ráadásul a konzol festésének is inkább van köze Kratos fegyveréhez, mint egy random gyerekosztályhoz...
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982 #197855 üzenetére
Fejlődés biztosan lesz, mert időközben a Shift Up is felduzzadt, anyagilag és emberi erőforrás szempontjából is. De legalább dolgoznak ezerrel (Stellar Blade 1 tartalmak, NIKKE mobil tartalmak, Stellar Blade folytatás, Project Witches) és nem elkényelmesedtek, mint egy Blizzard vagy egy BioWare.
-
-
itldj
aktív tag
válasz
Nem, mert olyan megúszós, jóvanazúgy kinézetű mint az eddigiek.
Eddig egyedül a 30th anniversary nézett ki valahogy, abból be is húztam egyet. Pedig korábbi generációban meg a zöld oldalon is voltak eszméletlen jók, de amiket mostanában csinál a Sony olyan lehúzásnak érzem, mint a lásztofász 532452345. kiadását. -
markknight
veterán
válasz
Nem. Ugyanaz a low effort festés mint az összes többi ilyen Sony-s kontinál van. Még a touchpadnak se teljes narancs a színe.. ilyet..
Xbox oldalról lehetne pedig inspirálódni.. pl: [link] -
bbuffy
senior tag
hajrá, én behúztam.
-
Bad Pritt
félisten
Engedni nem engedett, csak az a baj, hogy hozzátenni se tudtak nagyon semmit. Látszik rajta a nagyobb büdzsé, de nincs akkora fejlődés, mint amit egy Microsoft backing alapján gondolna az ember, az első rész egy kisebbfajta szenzáció volt a maga idejében, a második már csak egy tisztes iparosmunka techdemó.
-
F-ECT$
titán
válasz
Nem.
Jó neked.
-
light1994012
tag
Bárki rámozdult a death stranding 2 kontrollerre?
Nekem sikerült egyet behúzni a Playstation oldaláról. -
NORBl
aktív tag
Sziasztok!
Kéne egy vezetéknélküli bill ps5-höz. Sima, lehetőleg nem túl nagy, kapcsolható világítás kéne.
Valaki használ ilyet esetleg ?
-
TBT
addikt
Befutott egy új Trailer a Stellar Blade-hez:
Stellar Blade X GODDESS OF VICTORY: NIKKE Crossover DLC PS5 Games- Új játékmód (NIKKE stílusú játékmód átalakított és új pályarészeken)
- Bossharc Scarlet ellen (a NIKKE egy hősnője elleni harc egy teljesen új pályarészen)
- VOLT kutya (ő fogja jelenteni a shopot a NIKKE tárgyak beszerzéséhez - ahogy Emil a Nier: Automata DLC-ben)
- Új NIKKE témájú ruhák, frizurák, fülbevalók, szemüvegek és zeneszámok szerezhetőek meg a különféle játékmódok általMegjelenés: 2025. június 12. (Európa)
Ár: Várhatóan 10 euró körül lesz.A játék korábban kiadott PS5-ös verziója automatikusan és ingyen meg fogja kapni az új verzió újdonságait (új Bossharc Mann ellen, bővített fotómód, 25 új ruha), csak a NIKKE és NIER DLC-kért kell fizetni. De aki korábban már megvette a játékot, és a NIER DLC-t annak lesz majd kedvezményes frissítésre lehetősége a Complete verzióra (ez már a NIKKE DLC-t is tartalmazni fogja).
-
markknight
veterán
válasz
Szilágyi84 #197837 üzenetére
Van rendes demó is, ahhoz nem kell PS Plus. Viszont ha az animét nem láttad +nem szereted a japó stílust, akkor nem igazán tudom ajánlani.
-
l.skywalker
titán
DRAGON BALL Z: KAKAROT PS4 & PS5
25.990 Ft3.638 Ft
Tales of Arise PS4 & PS514.990 Ft3.747 Ft -
Szilágyi84
senior tag
válasz
markknight #197832 üzenetére
Megnéztem volna, de nem engedi letölteni a demo trialt. Lehet Ps + nélkül nem lehet?
-
PTM
aktív tag
válasz
Fox Mulder #197827 üzenetére
Váltogatnit írtam, mert hasonlónak képzelem mint a hitelkártyás visszatérítéseket. De nem foglalkoztam vele.
Egyszer felkínálta valami ezt a programot, olyasmik rémlenek, hogy különböző játékokban kellett mindenfélét megcsinálni virtuális kutyafüléért. Gondolom az lett volna a terv, hogy az emberek majd veszik a kapcsolódó játékokat, csak ez nem működött. Lehet hogy tévedek, az viszont biztos, hogy első látásra ellenszenves volt az egész.
-
markknight
veterán
Nem egy rossz játék ez a Sand Land így pár óra után. Egy picike hiányzik csak, hogy az embert azt mondja ez egy ütős, marha jó játék. Ilyen hat pontot pofátlanság lenne adni neki, de nyolc meg túlzás. A hetesnek a teteje idáig. Amit vállal, azt tartja is a játék, de se többet, se kevesebbet nem raktak bele.
-
-
S e t h
nagyúr
Arra számítottam néhányan jobban le fogják húzni.
-
Moby
veterán
Én ezt aboszolút adom, csak nem értem hogyan sikerült megbarátkoznod az akció intézményével. Az is olyan shady, várni kell, aztán vagy belekerül amit vársz, vagy nem, vagy észreveszem, vagy nem...áh nagyon izé az egész. Adják mindig annyiért, aztán kész! Én szívesen leszek az "adják olcsóbban aztán kész" mozgalom élharcosa, rám bátran számíthatsz!
-
Moby
veterán
Én nem értem hogyan függ össze a lootbox, az akció, és a cashback. Ez én mentális képességeim nem terjednek idáig. Én csak annyit értek, hogy ha frankó akcióban veszek valamit, és azután még visszatérítést is kapok, az olyan, mintha lootobxra költenék. Vagy valami ilyesmi.
-
PTM
aktív tag
Nem azért írom ezt mert hogy akkora úr vagyok, hanem ezek abba az irányba mutatnak nekem, amit itt is fejtegetnek:
What Went Wrong with Gaming?A legkülönbözőbb játékokkal kapcsolatos tranzakciókról szól a videó.
Én oldschool vagyok, inkább várok egy frankó akcióra.
-
PTM
aktív tag
Én csak annyit írtam, hogy engem nem érdekelt. A cashback se, általában nem foglalkozom az ilyenekkel. Alapból se mindig egyszerű neekm a store a többféle kiadásokkal, amik közt átjárhatóság sincs sokszor.
Azt nyilván nem vitatom, hogy akik használták, azoknak ez hátrányos.
-
EasyLife
aktív tag
-
markknight
veterán
válasz
Ctrl+Alt~Del #197808 üzenetére
A jó hűségprogram úgy működik, hogy ad valamit. Értéket. Bármilyen területen bevezetik, azzal számolni kell, hogy ez bizony kiadással jár a cégnek. A Sony nem sokat adott bele, sőt inkább ellehetetlenítette az egészet. Aki meg amúgy olyan volumenben vásárol, hogy kihasználja.. na azt meg pont nem érdekli az x ezer discount. Az a lehető legrosszabb felépítés, hogy évekig gyűjtöd, hogy aztán megvedd belőle a Hadest olcsóbban (kettő 32cm-es pizza ára kb). Röhej a négyzeten
-
markknight
veterán
Most jött egy app frissítés, aztán a régibe már be se lehet lépni, az újban meg instant el van rejtve a ps stars. Jaj, ha le kell venni valamit azt óramű pontossággal megoldják, de hogy ne kapjak 120 értesítést az várhat
james001: Már halott volt egy ideje. Még Nintendo sem csinálta azt meg, hogy előfizetéshez kössék, ezt a pontgyűjtős cuccot. Legalábbis amennyire én tudom. Itt meg elvárták, hogy legyen PS plus előfizud, különben semmit nem kapsz.. Elég sokat elköltöttem idén, a jutalmam egy nagy büdös semmi. Ja, bocs, kaptam PS Plus kedvezményt 2 év után.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #197808 üzenetére
Én se foglalkoztam vele, igazából a bucim kivan a sallangokkal, amúgy a való életben is kerülöm őket (pontgyűjtések és társaikat). Számomra minél egyértelműbb a tranzakció annál jobb, fizetek valamiért és használom.
-
polonic
félisten
Vótemá hogy a stars programnak annyi?
-
PTM
aktív tag
válasz
F-ECT$ #197735 üzenetére
Hasonló témában ezt a videót adta fel a YouTube pár napja, meg is néztem és érdekes volt:
Souls-likes vs. Pure Action and The Parry ProblemNagyon röviden az a lényege, hogy ezek népszerű és jól működő mechanikák, és implementálni is elég egyszerű őket.
-
james001
veterán
válasz
markknight #197796 üzenetére
Visszamenőleg sajnos nem ad pontokat,de volt olyan is hogy olyan kampányt adott nekem amiben minden játék már megvolt... Nyilván honnan lássa hogy én mit vettem mit nem,de azért na vicces
Sony szarik erre az egész stars dologra... Amikor leállt hosszabb időre is még nem rég,akkor is mennyi idő volt mire vissza állították... Az a fura hogy nem előbb szüntették meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile (ARPG)
- BestBuy ruhás topik
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest