Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
válasz
markknight #198062 üzenetére
En nagyon szerettem oket, de szerintem is az utobbi evekben eleg gyatra minosegben dolgoztak, es technikai szempontbol a WRC volt talan a melypont, ami nagyon rossz allapotban jelent meg. Tippre az EA felvasarlas kornyeken a tehetsegesebb fejlesztok elhagytak a studiot es a CM is azza a hajova valt aminek idokozben minden alkatreszet kicsereltek, csak a neve maradt meg.
-
TBT
addikt
válasz
markknight #198086 üzenetére
33 nappal a megjelenés után!
Ez kicsit már kezd átmenni olyanba, mint amit Jim Carrey is játszott a 23-as szám c. filmben.
Többen vették meg ezt a játékot, mint amennyi aktív játékosa volt az új Dúmnak. -
F-ECT$
titán
válasz
l.skywalker #198068 üzenetére
Skull and Bones teljes áron nem kellett, de így katalógusban szerintem nem rossz. A többi cím kicsit meh, talán még a június havi essential is jobb lett.
-
Azurman
csendes tag
válasz
Szilágyi84 #198059 üzenetére
80
-
markknight
veterán
-
Frod
addikt
válasz
Jópofa tőlük, hogy megvárták ezt az eladási adatot
-
Edge
veterán
válasz
mi a frász van a csaj tatyójában a hátán? olyan mint egy nagy nyelv...
-
raziel01
veterán
válasz
9-én jár le. Akkor 1 évet tudok venni. Kettőt sehogy gondolom.
-
markknight
veterán
Egy új IP-nél ez brutálisnak számít.
-
negyven2
veterán
válasz
Wesder #198082 üzenetére
Igazából ez a része ugye azoknak rossz, akiknek pont úgy jött ki ez a plusz idő. Én mondjuk úgy oldottam volna meg, hogy profilhoz kötött kódként adtam volna oda, és majd a user eldönti, hogy mikor aktiválja be azt... bár lehet ezt a Sony rendszere nem tudja megoldani.
-
v!ct0y
veterán
válasz
TrishtanAG #198081 üzenetére
BF-kor lesz is majd nagy felháborodás belőle szvsz.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
varjupalink #198067 üzenetére
Amikor mindenkihez kérés nélkül hozzávágták a +5 napot, írtam több
PS csoporban is Fácsén, hogy emiatt sokan le fognak csúszni az éves akciós vásárlásukról, de kábé csak lehülyéztek a kommentelők válaszképpen -
S e t h
nagyúr
válasz
markknight #198079 üzenetére
Ha az a cél, hogy minél kevesebben tudják kipróbálni és kedvet kapni hozzá, akkor viszont ügyesek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Na ilyen sem volt még, hogy egyben megmutatták az Essential, Extra és Premium címeket.
-
zipcss
tag
válasz
2k25 végre, lassan a fifa is jöhet
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tessék Beegabor, ott az Alone in the Dark!
-
válasz
varjupalink #198067 üzenetére
Hosszabbítani idén se lehet
This Days of Play, save on a new or upgraded PlayStation Plus membership – players who join PlayStation Plus during this year’s celebration can save up to 33% on select 12-month memberships.* For players who are currently a PlayStation Plus Essential or Extra member, save 33% on the remainder of your membership when upgrading to PlayStation Plus Premium/Deluxe.
-
l.skywalker
titán
-
varjupalink
csendes tag
de szuperül jön ki ez a days of play és a kiesés miatti 5 napos ajándék plus.
-
Mike
veterán
hehe, még mindig Veilguard, a 2. rogue karakternél tűnt fel hogy van short és longbow
-
Wesder
titán
válasz
markknight #198060 üzenetére
Az a PC verzió.
Nem tudom melyik a rosszabb, az hogy LRG, vagy hogy itt is üres lesz a lemez, mint a Doom-nàl. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Szilágyi84 #198059 üzenetére
75 körül, de én mondjuk balfasz voltam, mert elhagytam majdnem 1M esszenciát, mire rájöttem, hogy azokat fel kéne szedegetni halál után
Szívtam is a bossoknál, mert gyenge volt a karakterem
-
markknight
veterán
válasz
ProEvoFan #198061 üzenetére
Tovább megyek, mi értelme az egész Codemastersnek jelenleg? Bérfejlesztők lettek akik minden évben lehozzák a kötelezőket, se több se kevesebb. Marhára nem megérős már az EA-nek fenntartani őket valszeg. Amiket 5 évben lehoztak, azokat pár modder is megcsinálja Rfactor alá vagy tudja a franc mi a menő ilyen moddolós szimulátor jelenleg.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
l.skywalker #198058 üzenetére
Vissza a feladóhoz....tiszta barom az EA. Megvették a Codemastert, majd kb1,5 év múlva majdnem teljesen beszántják. Ennek mi értelme van?
-
markknight
veterán
válasz
l.skywalker #198057 üzenetére
Fú, én biztos beruházok rá. Pro-n végre úgy fog kinézni mint ahogy a trailerekben mutogatták anó
-
Szilágyi84
senior tag
Mandragora végére ki hányas szintű lett?
-
l.skywalker
titán
2027-től a Nacon adja ki a hivatalos WRC játékokat [link]
-
l.skywalker
titán
Úgy tűnik lesz Hellblade 2 fizikai kiadás [link]
-
JiMN
tag
Szisztok!
Szerintetek jó vétel lehet egy odyssey g3 monitor csak warzone-ra? -
Bad Pritt
félisten
válasz
denko #198044 üzenetére
Hát ez szerintem emberfüggő azért, nekem a GoW 2018 még bőven belefért így mellékfeladatokat tekintve. Tényleg vissza kell menni mindenhova és újra bejárni az egész térképet, de a sztori befejezése után az új képességekkel nem olyan nagy meló összeszedni mindent, mellékküldetésből sincs sok, viszont egész jók voltak szerintem.
-
denko
senior tag
válasz
Bad Pritt #198033 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem arra a nehézségre gondoltam hogy kinyirnak, hanem megtalálni minden pöpöcölős ládát, artifactot, és összes mellék küldetést megcsinálni, ami térképen sincs. Igazáából újra kell végig járni egész térképet ahogy érzem, mindenegyes szegmenst végig tolni.
-
LÁZ
addikt
válasz
Peace #198027 üzenetére
itt fogsz [közelebb] [kerülni] [az igazsághoz] , de valszeg a [milyen tv-t vegyek topik] is segithet, nekem tcl 55c728 van, úgyhogy érdemben okosat nem tudok mondani
-
-
Bilux
veterán
válasz
HELLAFLUSH #198037 üzenetére
Vótmá
-
HELLAFLUSH
őstag
Gyűjtőket hátha érdekli.
-
denko
senior tag
Más kérdés, GoW első részben mennyire nehéznek számit a platina?
(Én most toltam végig, de az összes artifactot összevadászni, pláne hogy nem tudom hol vannak térképen se, azért kell csak erre vagy 100 óra, vagy rosszul gondolom?) -
ldave
félisten
válasz
F-ECT$ #198025 üzenetére
Igazából az kéne, amit már mobiloknál is tolnák, hogy alternatív forrásból is lehessen venni digitális játékot, mert szerintem nem a fizikai játékok tartják magasan az árakat, hanem a monopol digitális bolt. Ott a Steam, PC-re már régóta nincsenek klasszikus értelemben vett fizikai játékok, amiket eladhatsz használtan, mégis jóval olcsóbb, mint a konzolos digitális boltok.
-
denko
senior tag
válasz
F-ECT$ #198025 üzenetére
remélem nem szünik meg, de van egy sejtésem probálják majd egyre kevésbé fizikai kiadásokat árulni, idővel ugyis csak gyüjtöi kiadásak maradnak mint fizikai, ez fix, kérdés hogy mikor vezetik be.
Egyébként, még egy előnye a fizikai kiadásnak amit nem régibben felfedeztem az a audió nyelve, nem feltételnül kell regisztrálni accountot másik régióban, ha épp olyan nyelven akarsz játszani ami nincs ebben a régióban. ( tudom, keveseket érint a probléma
)
-
Zippy
csendes tag
válasz
NomAd_82 #198021 üzenetére
Nagy általánosságban mindenki így erzi, jogosan, hogy Phrike a legnehezebb boss, de sztem ez csak amiatt van, hogy ilyenkor még nincs annyi rutinod a jatekban. Az összes többi boss könnyebb lesz már (szerintem), szoval ha megvolt a biome 1 akkor nem szabad már abbahagyni. Maguk a biomeok változóak a mini bossok miatt, de nem spoilerezek.
Tolni kell és nem fogod tudni lerakni! -
Peace
nagyúr
Van olyan extra feature, amit a Sony Bravia K-65XR80 tud, de az LG C4 nem? És ha igen, akkor emiatt megéri a felárat?
-
Zsolty20
senior tag
-
NomAd_82
aktív tag
válasz
Zippy #197985 üzenetére
Ps5 mellé azonnal behúztam de epic béna vagyok/voltam benne.
Nekem több napba telt ameddig átjutottam a második " sivatagos " pályára és onnan nem is tudtam tovább menni. Aztán szép lassan átvette a helyét a pókember és a Demon Souls, így teljesen elfelejtettem de most , hogy ezt írtad lehet rápróbálok újra. -
Bilux
veterán
Találtam egy ereklyét
-
-
PTM
aktív tag
válasz
pr0bi #198012 üzenetére
Valóban ők követték el, de közben volt nekik egy PS4-es (PS5-re elérhető) Terminator: Resistance is 2019-ből. Minőségben is a Rambo és Robocop közt van állítólag, én nem játszottam vele.
#198013 F-ECT$
Engem ez nem zavart, főleg hogy a skillek egy része szerintem amúgy sem érdekes. Nyilván elfogadom, hogy neked meg így nem tetszik. Az tényleg egyértelműbb ha teljesen lehet maxolni, vagy legalább újraosztani a pontokat. -
F-ECT$
titán
No de miért tervezel úgy egy egyszer végigjátszós játékot, hogy nem lehet a skilleket maxolni? Pláne hogy az elején még nem is tudod, hogy mire érdemes pontokat tenni. Ez szerintem egy rossz design döntés, még akkor is, ha a platinát ez nem befolyásolja.
Én kb úgy játszottam végig a játékot, hogy 3-4 skill pont folyamatosan elköltetlen volt, hogy ha kell valamihez, akkor rá tudjam egyből tenni.
-
F-ECT$
titán
Hát jó, de egy ilyen történet alapú lényegében lineáris játékot miért játszanál végig többször?
A hiányzó trófeákhoz gondoltam nyomok egy NG+ -t, az rögtön egy skill resettel indít, és újra tudod őket osztani, de rájöttem, hogy semmi kedvem még egyszer letolni az egész játékot, annyi felfedeznivaló nincs benne (nekem).
Szóval maradtak az autosave visszatöltések.
-
F-ECT$
titán
Ahogy jópáran mostanában, úgy én is ledaráltam a Robocop-ot, és teljesen megérte a rászánt 14 órát (no meg az előfizetésből ráeső 2 hetet).
Kicsit bugos, néhol vállallhatatlanul szaggat (újraindítás segít), de egy feszes, élvezetes A/AA(?) játék. A fejlődés szerintem totál el van benne rontva, én szinte mindenhova benéztem, és így sikerült a végére a maxoláshoz szükséges 80-90 skill pontból kb 40-et megszerezni. (Amúgy se szeretem, ha csak a játék legvégére lesz maxos a karaktered, mert akkor már kevés idő van ezt kiélvezni.) Ezt a részt simán úgy kellett volna megoldani, hogy a küldetések fix skilleket oldanak fel.
A fegyver buherálás viszont jópofa, pár küldetés után már úgyis szinte csak azt használod, és a végére igazi kis szörnyeteg lesz belőle.
A történet, szereplők, játékmechanikai apróságok ("nyomozás"), és az hogy a döntéseid kihatnak a játékra szerintem egy jó kis egyveleget alkotnak, de igazán akkor jó ez, ha láttad anno a filmeket. -
KaitouP
nagyúr
válasz
l.skywalker #198003 üzenetére
És milyen jól néz ki a képek alapján! Köszi, behúzom, párom szerintem szeretni fogja.
-
ProEvoFan
nagyúr
Nem hozta a várt eladási számokat a The First Berserker: Khazan [link]
Szerintem egy alapból mégnehezebb nehézségi fok dobott volna az eladásokon. -
l.skywalker
titán
Tudom jó szívvel ajánlani ezt az akciót:
Ghost of a Tale9.390 Ft
1.408 Ft Plus nélkül
938 Ft PlusszalEgy ex Dreamworks és Illumination animátor saját munkája, amiben egy kisegeret irányítunk kalandok és ellenségek között. Combatless a játék, azaz közvetlen harc nincs benne, inkább lopakodás és "megzavarás" az eszközünk. Én nagyon szerettem! Az alkotó már dolgozik a második részen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest