Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Mozgok ám én ilyen rétegkörökben is, sőt.
Nem akarom reklámozni magam, se azt ahova "dolgozok", de tesztelni kaptam meg, ma írtam meg róla a tesztemet, talán még a hónapban kint is lesz. Ha érdekel, privátban értesítelek majd. 
A Trigger Witch nagyon megtetszett egy másik kolléga tesztje alapján, szerintem behúzom nemsokára.
-
válasz
Petyamester
üzenetére
Ha amúgy jó, én is a kábelre tippelek.
Hasonló nekem PC - TV között volt, azt kábelcsere megoldotta. -
Macccy
senior tag
válasz
Lackooo84
üzenetére
Akkor én is egy n000b vagyok, csupa nullával.
Pedig kajak beletettem az időt és az energiát, a második Biomot is túléltem, a harmadikat is, megnyúvasztottam 4 fő boss gecót és szó szerint 100 méterre a víz alatti terület előttig jutottam, a harmadik kulcsig, ez a játék ~70% -a. Utána sose sikerült ezt reprodukálnom, a cérna elfogyott és ennyire voltam attól, hogy vagy a kontrollert dobjam el a f.szba, vagy a lemezt törjem ketté, így inkább eladom. Ha tényleg jön mentés, majd megvásárolom később megint, mert a hangulata nagyon tetszik - habár megnéztem a sztori végét már Youtube-on. 
Ja azt hozzáteszem : én nem slotos mentést akarok, a sztori miatt nem is szabad, hogy olyat betegyenek, de egy Dark Souls típusú világ stop mentést várok, amivel kiléphetek és ott folytatom. A rest mode az még most is inkább lottery -
Petyamester
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki hasonló hibajelenséggel?
Adott egy lemezes Playstation 5 illetve egy LG CX OLED tv.
Nagyon ritkán előfordul, hogy a HDMI-t eldobja egy pillanatra, 1-2 mp múlva visszajön a kép, szinte csak egy villanás, de pl. onilne fifa közben elég zavaró.
Mi lehet a gond? A tv, a konzol, vagy a kábel?
Érdekes, hogy csak nagyon ritkán csinálja és mindig csak egy pillanatra megy el a kép. Most átdugtam egy másik HDMI portba a tv-n, de mivel tényleg nagyon kevés időm van játszani, így ez hibakeresés nagyon sokáig tartana. Kíváncsi lennék, ha folyamatosan használnám hányszor jönne elő ez a jelenség.
Találkozott már valaki hasonlóval? Az LG és PS ügyfélszolgálat érdemben nem tud segíteni, mert nyilván azt javasolják, hogy próbáljam ki másik kábellal, másik portban, más eszközzel stb. Egy héten 1-2x van időm játszani, így kb. havonta jön elő ez a probléma. -
Bencus88
nagyúr
Lehet jön a Returnalhoz a mentés?[link]
-
-
-
noblem1983
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam is az megy épp. Sokszor néztem meg kéne venni de most EA Play-ben végig tolom. Felteszem az Arctis 7P-t és mikor beindul a zene rögtön elkap a kellemes érzés(gyermeki lelkesedés
) a Star Wars filmek miatt is. -
válasz
TmsBlgh
üzenetére
Amiből csak PS4-es verzió van, abból értelemszerűen nem tudsz PS5-ös lemezt vásárolni.
Ami játékhoz ingyenes a PS5 upgrade, annál jó a PS4-es lemez is, mert annak birtokában futtathatod a PS5-ös változatát is. De az összes az nem ilyen, van ahol fizetni kell érte.
A lemezek tartalma teljesértékű, és használtan is ugyanazt tudják mint újonnan beszerezve. Kivéve amihez jár beváltható kód is, mert azokat csak egyszer lehet felhasználni. -
F-ECT$
titán
válasz
TmsBlgh
üzenetére
Új? Nem kell, hiszen a lemez maga a kulcs. (Esetleg a néhány játékhoz adott, tokban lévő digitálisan beváltható kód miatt kellhet új.)
PS4/5 - A legtöbb PS4-es játék fut PS5-ön. Néhány játék kapott ingyenes PS5 patchet, ami megy a PS4-es lemezzel is. 1-2 olyan játék van, amiből van PS4 és PS5 verzió is, de a PS5 verzió több, pl: Ghost of Tsushima Director's Cut.
-
TmsBlgh
csendes tag
Sziasztok!
Sikerult vegre beszereznem egy PS5-ot es nehany régebbi jatekkal kezdenem, amik korabban kimaradtak.
Amibol nincs PS5os verzio, pl RDR2 abbol batran meglehet hasznaltan is venni egy PS4es verziot?
Van olyan ahol fontos h PS5os legyen? Illetve, hogy uj? Pl netes jatekhoz.
Kicsit lemaradtam a temaban, bocs ha hulye kerdesek…
-
-
bandi0000
nagyúr
Hogy működök a miles morales ultimate ha pl lemezen veszem? Hogy jutok hozzá a sima spiderman felújított változatàhoz?
-
-
oliwire
őstag
Lehet kérdezte valaki más előttem, de nem tudom, hogy keressek rá a fórumban.
Barátnővel játszunk a It Takes Two-val. Csináltam neki egy fiókot, hogy ne csak vendégként kelljen a másik kontrollert csatlakoztatni, hanem névre szólóan. Viszont amikor kikapcsolom a gépet, kijelentkezteti, és törli az adatokat, meg azt is, ahogy pl a dualsense kontrollert beállítottam (kisebb fényerő, stb.). Nem lehet valahogy maradandóan bejelentkeztetve hagyni? Hogy mikor kiválasztom, hogy ki használja, csak az avatárjára menni, és kész? Nem mindig jelszót kérve? -
Frod
addikt
válasz
balázs1991
üzenetére
Nemtudom mi a konkrét kulcs hozzá, de mivel a platra mentem MINDENT megcsináltam, így teljesen magától beadta és viszonylag hamar. (összes NERO állomás, a külön fecskendőkből viszont nem mind, de a hordáknak is kb 60%a megvolt)
-
Macccy
senior tag
válasz
proly01
üzenetére
Ahogyan előttem mások is írták, röviden: igen megéri! Ez az Alan Wake baromi jó még most is. És bár nem húzták fel közel sem egy LoU2 vagy DStranding szintre a látványt, de mégis tejóóég hogy néz ez ki. Az éjszakai ködös erdő, a vihar, a növényzet és az árnyékok, összefosat is néha rendesen :D
Kicsit megmondom őszintén aggódom az AW2 miatt, mert nálam legalábbis baromi magasra rakta a lécet a Remedy ...
-
Ki mivel játszik mostanában? Nálam most nagyon elfogyott a lendület.
-
F-ECT$
titán
válasz
Iparmágnás
üzenetére
Nem értem ezt a félelmet, én is megvettem 7k-ért és egyből a PS5 verziót tudtam letölteni. Nem vagyok egy nagy platformer, de nekem tetszett. Mondjuk főleg a lányommal játszottunk együtt.
-
válasz
marquuard
üzenetére
Az átnevezésen felül nem változtattak a megosztás rendszerén. Vagyis csak a már letöltött játékok osztódnak, és a Plus előfizetés azon része, hogy online tudsz multizni. Tehát ha US profilra vásárolod, akkor azt nem fogod tudni letölteni a magyarral. Viszont le tudod tölteni azzal a profillal amire vásároltad, utána pedig a megosztás révén már fogod tudni futtatni.
-
Sanyi.mTs
addikt
Storeban hogyan tudok értékelni? Megnéztem a játék alatt minden menüt, de nem találtam sehol. Volt valahol valami/valami/rating/valami, de ez alatt nem volt semmi.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
KaitouP
üzenetére
Ez egyébként nagy bajom a konzol játékkal sajnos. Mármint ez a hozzáállás: vegyél aranyáron mindenféle, egyébként a konkurenciát meg sem közelítő dolgot, mert az saját brand. Igaz, hogy a gépet olcsóbban adják, de irdatlan pénzt keresnek ezekből, meg a játékokból. Nem vicc, de pc-n még nem volt annyi gondom ilyenekkel, sokan azt hiszik, hogy van, de nem. Az nvidia app és az Armoury Crate megold minden frissítést, és kész. No de amíg van Last of us és God of War, addig nem zavar, vagyis inkább azt mondanám, hogy van ami ellensúlyozza ezeket. A Last of us annyira fölötte áll mindennek ami videojáték, az én szememben, hogy az megéri, és lenyelem a békát. (De szerintem a végtelenségig nem lehet feszíteni a húrt a Sonynak sem).
-
CptAdamica
veterán
válasz
hadam98
üzenetére
A warzone-ra bármit hamarabb mondanék, mint azt, hogy nagyon jól néz ki. PC-n is rettentő csúnya, technikailag meg egy hulladék. Konkrétan a BF5 magasabb beállításokkal jobban és stabilabban fut nálam, mint a warzone. De ha pálya méretre akarunk licitálni, akkor volt a BF5-nek egy firestorm része is, ami szintén több generációval a warzone előtt járt technikailag és grafikailag is.
-
marquuard
veterán
Jobbnak látom itt megkérdezni, mint ilyen Gamespot minőségű tutorialokat olvasni. A PS5-ös game sharing ugyanúgy funkcionál, mint PS4-en? Van USA accountom, arra vennék $70-ért feltöltőkártyát, majd a BF2042-t. Mindezt a magyar profilomon játszanám, ott kívánom csinálni az online "karriert". Működik?
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Iparmágnás
üzenetére
Aprón nem figyeltem, jatekaim.hun van egy 12ks
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Iparmágnás
üzenetére
Szia!
Szintén hasonló a kérdés jó e a lemezes. Mert azt már 10-12k körül lehet kapni -
Iparmágnás
tag
Sziasztok!
Szerintetek megéri a Sackboyért most a 14k? Lélektani határomon táncol jelenleg ezzel az árral. Tudom, volt nem is olyan régen 6,7k az Alzában, de az PS4-es verza, attól függetlenül, hogy ingyenes az upgrade.
Szóval aki játszik vele, mit gondol megéri így? Vagy érdemes még várni egy esetleges karácsonyi leárazásra?
Üdv
-
-
Mr.Wiking
tag
Sziasztok!
A Last of us II most akciós a Storeban, 9 ezer forint körül van. Egyenlőre meg az egyel játszok, most kezdtem, de szeretnem majd megvenni a második részt is. A kérdésem tehát az lenne, hogy szokott lenni sűrűn akcióban? Vagy ha most akciós, akkor egy darabig nem lesz? Szokott lenni esetleg jobb árban is, pl plusz PS Plus kedvezmennyel? Vagy ez kihagyhatatlan ajánlat, amire mindenkepp erdemes most lecsapni?
Köszi szépen!
-
Azért jól eldugták az Alan Wake DLC-it. Ha nem olvastam volna, hogy van hozzá két extra fejezet, akkor sosem indítottam volna el ezeket, mert meg sem találom.
-
ProEvoFan
nagyúr
Diablo 2 Resurrected
Tegnap és mai délután is lehaltak a szerverek.
Három hete jelent meg, de még mindig kaki a háttértámogatás...
-
válasz
balázs1991
üzenetére
Meg kell szerezni minden nero cuccot, és küldetést.
A térképen látod melyik régióban mennyi ilyen van, és hogy állsz velük.
-
balázs1991
csendes tag
Aki végigjátszotta a Days Gone-t. Mit kell tenni ahhoz, hogy a játék beadja a NERO helikopteres befejezést? A sztorit már végignyomtam kb 3órája, még most rohangálok Vas Mike és a Tuckeres tábor között, csinálom amiket bead a game. De van más amire figyelni kell?
-
Amúgy azon gondolkodtam, hogy ugyan nem egy nagy eresztés az Alan Wake grafikája, de ha csak ezt a szintet megütné a GTA, akkor az már milyen szuper lenne.

-
Gubu0101
veterán
-
válasz
proly01
üzenetére
Én is így voltam vele, ezért megvettem és bele is kezdtem. Most már a vége felé járok, és azt kell, hogy mondjam, hogy simán megéri végigjátszani, mert tényleg jó. Mondjuk a játék első felében ezt így nem fogod érezni, de utána jobban beindulnak a dolgok. Viszont ne gondolj egy mai játékra, mert a grafika és a játékmenet sem lett igazán modernebb. Ha ezt el tudod fogadni, akkor ennyi pénzért egy jó vétel.
-
Gubu0101
veterán
Azon gondolkodtam,hogy jovohonapban kihozom nemetbe a ps-t.Csinalok kint accot,meg veszek Ps Now elofizetest, ha hazamentem ugyan ugy mukodni fog?
Gondolom a regiot is att kell allitani a konzolon,nem nagyon tudom,hogy ez hogyan mukodik. -
nitro16
senior tag
válasz
syler123
üzenetére
Amióta kiszedték ezt a külön textúra pack letöltéses dolgot, azóta 100-120gb. Szerintem nem fog jönni a warzone-ból next gen verzió ps5-re. Alapból ezt a játék hozzáfüzéses dolgot nem csinálhatják a végtelenségig. Jövőre úgy is jön a 2019-s MW folytatása, tippre fél/1 évre rá tutti jönni fog a warzone új része is.
-
proly01
őstag
Nem játszottam korábban az Alan Wake-el semmilyen platformon.
Megér egy misét a remastered ps5-ön?
-
Griff55
senior tag
Ha már korábban előjött a tv téma én is kérdezni szeretnék.
Max 200 ezres kerettel milyen 4K tv-t ajánlanátok a PS5-höz? (tudom ebben az árkategóriában az oled és a 4/120 nem opció)
Annyi lenne a kikötés hogy 43-50 col legyen, attól nagyobb nappalimba értelmetlen. -
Igen, ez így működik ahogyan írja. Különben lenne itt a topikban egy közös profilunk, és csak arra vennénk a játékokat, amivel aztán mindenki tudna játszani... de ennyire nem hülye a Sony sem...
Felváltva aktiválgatni is csak limitáltan lehet. Egy idő után letilt, és talán fél évig nem fogja újra engedni. De olyankor is megoldható ha szükséges, mert a support akkor is tud benne segíteni. Természetesen ez is a visszaélések megelőzése miatt van. -
lapoe
tag
..végre volt egy kis időm nekiülni (újra) a Death Stranding-nek PS5 upgrade-el.. régebben már kétszer elkezdtem, mindig is tetszett a világa, de valahogy mégsem haladtam vele jelentősen..
Hát most kb. 5 perc kellett, hogy brutálisan behúzzon.. ez a látványvilág elképesztő (oled-en, de szerintem minden 4k tv-n)
(mellékesen az agyament Kojima történet is érdekel..
) -
libus
őstag
válasz
Kendek
üzenetére
Azért köszi!
Meg is találtam..
Ezen a lemezes gépen, ha ezt most engedélyezem, akkor ugyebár tud a gyerek játszani a feltelepített játékokkal, a digitálison meg majd nem.
Azaz, az engedély átkerül erre a lemezes gépre.
Valójában akkor bármelyik gépen tud játszani a saját profiljával, csak ha ahhoz a géphez ül le játszani amin épp nincs engedély, akkor előtte az én profilomba kell belépnie, és ott a konzolmegosztásnál engedélyezésre kell nyomnia.
Így akkor ez megoldható, ugye?
Nem gond ugye, ha váltogatva van a megosztás a két gép között?
Mondjuk ez ritkán lenne, hisz kb. 1 hónapja van 2 gép, és most futottunk bele először ilyenbe, hogy a lemezes gépen tudod volna játszani. -
-
Arpi82
csendes tag
Most, hogy van Ps5 eladnám a Ps4 - et. Láttam, hogy más úgy hírdeti, hogy rajta vannak a játékok. Akkor csak deaktiválom a fiókomat a telepített játékok meg maradhatnak? Vagy jobb initializálni és lepucolni róla mindent? Köszönöm!
-
Egyszerre két vagy több konzolon nem fogod tudni beállítani a megosztást. A konzolmegosztás és offline játék opciót egyszerre egy PS5-re tudod aktiválni, és csak azon osztódnak az account letöltött játékai. Vagyis a saját profiloddal tudod futtatni a saját játékaidat mind a két konzolon, de másik profillal már csak az egyiken fog menni.
-
Csak én vagyok a vak, vagy a ps5 Store-ban tényleg nincs demo szekció?
-
oriic
HÁZIGAZDA
A többség szidja, atom bugos volt a béta, de én mégis élveztem nagyon.
Gameplay tőlem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Újszerű Sony PS4 500GB + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- Nintendo Switch játékok: Mario Wonder, Rabbids/Zelda TOTK/Hogwarts/Garfield/Tetris/Burnout Paradise
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mozgok ám én ilyen rétegkörökben is, sőt.
Nem akarom reklámozni magam, se azt ahova "dolgozok", de tesztelni kaptam meg, ma írtam meg róla a tesztemet, talán még a hónapban kint is lesz. Ha érdekel, privátban értesítelek majd. 
Pedig kajak beletettem az időt és az energiát, a második Biomot is túléltem, a harmadikat is, megnyúvasztottam 4 fő boss gecót és szó szerint 100 méterre a víz alatti terület előttig jutottam, a harmadik kulcsig, ez a játék ~70% -a. Utána sose sikerült ezt reprodukálnom, a cérna elfogyott és ennyire voltam attól, hogy vagy a kontrollert dobjam el a f.szba, vagy a lemezt törjem ketté, így inkább eladom. Ha tényleg jön mentés, majd megvásárolom később megint, mert a hangulata nagyon tetszik - habár megnéztem a sztori végét már Youtube-on.

Amugy a mai es tegnapi leallas elott hetekig nem volt gond.
Azért köszi!
RangerFox