Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
A The Nioh collection vajon miért nem elérhető?
Konzolon,appban nem hozza a kereső, böngészőben igen, de nem megvásárolható. -
james001
veterán
Ezt az FBC Firebreaket próbálta már valaki? Szeretem a Controlt de az ilyen multis FPS játékokat annyira nem csipem... Single része nincs a játéknak?
-
dunc
nagyúr
Hi Akinek PS5 pro ja van, legyen szíves nézze meg, hogy a vertikal stand (sony) amikor fel van szerelve meg van húzva, és talpára van állítva akkor ha jobbra-balra "csavarod" a gépet akkor van-e 3-4 mm mozgása?
Köszönöm. (semmi extra csak picit zavar) -
Raga
senior tag
Hello.
Érdeklődni szeretnék hogy a Silent Hill 2 most akciósan 15k megéri?
Agyalok rajta nagyon.
Nem játszottam az eredetivel -
Frod
addikt
De, ahogy írtam is, a végén megjelent már a záró videóban
(azóta megnéztem, hogy a dlc végében), de egyszeri játékosnak max annyi jött le, hogy Ada nem túl szimpatikus főnöke(?), aki utasítgatja, ennél több nem derült ki abban a pár percben. De a fentiek miatt sanszosan nem a CVX Remake-je lesz a következő - hisz ahhoz előbb fel kéne építeni/bemutatni Wesker-t, így adná magát, hogy az RE1 legyen. De sajnos reálisabb, hogy az 5 érkezik, mivel inkább a Las Plagas vonalra utaltak a videóban... -
markknight
veterán
A Resident Evil Remake 2-3-4 most a DLC-kkel együtt akciós egyébként, ilyen 15k az ára, szerintem nagyon megérős.
-
Frod
addikt
Biztos lesz, jópár hónapja küldtek hírlevelet, hogy melyik részt látnánk szívesen következőnek + az RE4R vége (most vagy a base game, vagy a dlc) erősen utalt a folytatásra,
.hogy mást ne mondjak bedobták Wesker-t, de ugye aki csak a remake epizódokat játssza, annak gőze nincs a karakterről, mivel eddig nem tűnt fel -
Frod
addikt
válasz
ldave #199357 üzenetére
Mondjuk kapásból egy 40$-al, mivel az f2p modellben érkezik, szemben a Marathonnal.
Másfelől közel sem annyira taszító a desingja. (meg legalább nem lopott)De az extraction műfaj továbbra is a torta egy szeletének egy nagyon apró csücske, nem véletlenül nem csinálnak nagy stúdiók ilyen típusú játékot.
A mindenét erre feltévő Crytek is átlag ~30k játékost mozgat pc-n (konzolon meg a töredékét), amikor event van akkor többet, amikor vanilla, akkor meg 20k alá is benéz.
Ekkora "tömegnél" érthető, hogy nem töri magát senki, erre valaki kitalálta a Sonynál, hogy akkor most öntsünk milliókat egy ilyen projektre.... -
_drk
addikt
Amúgy az RE 9 akkor a remake és az új részek találkozása?
Lehet nem is lesz több remake?Azt tudjuk, hogy volt eddig felosztva Conamin belül, hogy ezeket 2 team csinálta?
-
_drk
addikt
válasz
markknight #199344 üzenetére
Ez valószínű már végstádiumban van, ugye jött is volna pár hónap múlva. Lehet nincs is rossz állapotban.
Csak szar az egész.
Gondolom biztak Bungi-ban, de ezt a játékot bármilyen harmadik félnek megmutatják egyből kijött volna, hogy ez kevés, főleg 40 vagy mennyi euróért. -
itldj
aktív tag
Eneba 10% kupon "bármire"
j5xane45ph *The code is valid until 2025-06-20 on all digital products up to €60, except e-money, mobile top-ups and software. The discount size depends on the price of the product and ranges from 5% to 10%. One user can use the code only once for one item only. Cannot be used with Eneba Wallet payment option. Ha elhasználtad írdd be kérlek, hogy más ne próbálkozzon hiába,
-
raziel01
veterán
-
markknight
veterán
válasz
oriic #199332 üzenetére
Most jött el az a pont, amit marhára nem kellene. Kerek perec ki kéne adni ezt szeptemberben, hogy minél előbb elérje a végpontot a termék, magyarán szabadon lecsúszhasson a budin. Helyette mit csinálnak? Fogják és még tesznek bele pénzt.. Az évek alatt sok ilyen szitut láttunk, nem tanultak belőle?
Hány játék lett sikeres ilyen halasztások után? Puszta statisztika, excel nem hazudik. Nevetséges.. Aztán meg megy a sírás év végén, meg a ps plus drágítás és a játékosok meg az egész ipar hibáztatása felelősségvállalás nélkül. Arra még kíváncsi lennék, hogy ez a játék például miért nem jutott arra a sorsra mint az a sok elkaszált Sony-s live service játék. Lehet Bungie név miatt? Vagy az ügyvezető olyan prezentációt dobott a japánoknak, hogy azok instant ledobták a bugyit? Érdekes, gondolom később ez is kiderül majd.
-
válasz
gyuromoj #199337 üzenetére
Nem tudod mar megvenni a store-bol, levettek, mivel a kapcsolodo telefonos alkalmazasokat nem kivantak frissiteni, igy az ujabb keszulekeken mar fel sem ajanlja telepitesre a play store. Lemezesen horror aron meg be lehet szerezni, nekem a Knowledge is Power-ert 25-öt akartak adni, de nem adtam el. Apk-t is be lehet szerezni innen onnan, de pl ios-re nem tudom listázza-e a store, mert ha nem akkor oda fel nem rakod mokolva.
Szerk: nem listazza mar sajnos ios-n nekem
-
LÁZ
addikt
válasz
WhiteWalker #199331 üzenetére
az nem mozgat senkit
, ha nem tudok +2 kontrollert kölcsönbe kérni, akkor marad a frantics, meg a mortal, meg astroznak ha akarnak, ha lesz +2 konti, akkor meg rabbids, meg circuit superstars (most megvettem akcióba, qrva jó), meg overcooked
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Elderath #199333 üzenetére
Év végén megjelenik az Arc Riders, aztán onnantól senkit nem fog érdekelni a Marathon. Az art volt az egyedüli (jó meg a gameplay, de az ugye tipik Bungo), azt meg lopták, szóval ha csak nem fizetik le jó sok pénzzel a tagot akitől lenyúlták annak is lőttek szerintem.
-
ribizly
veterán
Jogos. Ilyenkor jönnek a megmondóemberek és lesz rá egy project, meg "tigerteam", meg study, meg kutyafüle és mindjárt eltelt 8-12 hét és még egy kapavágás sem történik, de már marha drága. Tudom miről beszélsz, nálunk is hasonlóan lassan lesz bármi. De még mindig nehezen hiszem el, hogy ez ekkora gond kéne legyen, hacsak tényleg nem az a cél, hogy engedjük el vagy majd pénzt szedjenek be érte PS7-nél.
-
Atomgeszi
nagyúr
Én most újra elkezdtem a Ragnarököt, kicsit jobban megpróbálva kimaxolni, meg mellette a Doom Eternalt, ha már úgyis itt a Dark Ages.
Még a Forbidden West-et kellene befejezni, de az elsőnek jobban bejött az atmoszférája, egyszerűen hiányoznak azok a tájak. Viszont a fizika meg minden azért sokkal jobb az FW-ben.Amit nagyon sajnálok, hogy nincs egy jó Ori and the Blind Forest PS-re.
De már a Playdead's -től jöhetne az INSIDE folytatása is, de azt hiszem soha nem fog elkészülni.
-
Van bőven mit játszani local coop-ban:
ALIENATION, Borderlands: The Handsome Collection, Borderlands 3 , Dragon Ball FighterZ, LittleBigPlanet 3, Moving Out, Moving Out 2, NBA 2K24, Sackboy, Sid Meier's Civilization VI, Trackmania Turbo, WipEout: Omega Collection, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge
-
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #199319 üzenetére
Megcsinàlta az Epic. Gitàrok is készültek hozzá.
-
_drk
addikt
válasz
Peat76 #199302 üzenetére
Szerintem semmi baj az alapgépekkel, 2020ban ennyi fért bele.
A pro már más tészta, 4 évvel később ennyivel több pénzért már jóval többet kéne nyújtania.A baj igazából a PC architektúra, semmi trükk nincs benne ami segítené a fejlesztőket. Közben meg a nagy felbontású, részletes textúrás mindenféle effektes cucc meg megöli a hardvert.
A gépek valós teljesítményét mindig az A-AA játékok mutatják meg, ott nincs plusz idő és pénz szarrá optimalizálni meg mindenféle dolgot kitalálni, hogy minél szebb és jobb legyen.
Az uncharted egy nagyon jó példa, hogy az egy nagy átbaszász! Ott +100 milliók és évek kellettek hozzá, hogy az a játék úgy nézzen aki ahogy.
Ez az amire már most se idő, se pénz, mert még több lenne.
Nyilván System sellereknél ez kéne, be is vált ez a Sonynál, csak most meg nézünk hogy nincs előrelépés, közben meg csak most ért ide a valóság. -
LÁZ
addikt
vajon az alábbiakon kivül akad még vmi ami couch coop/splitscreen cucc 3-4 főre, 2 emberesre max a mortal/lego akármelyik ami az extrában benne van, lesz érdekes a brigádnak
frantics
Rabbids party of legends
circuit superstars
overcookedahogy néztem a wreckfestbe sajnos nincs splitscreen
, a Lego Party lenne még jó, ha már megjelent volna
-
-
ribizly
veterán
válasz
KKaresz45 #199300 üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy ebben nem értünk egyet.
Értem miért mondod, hogy komplett csapat kellene rá, de a tesztelést ezeknél nagyrészt meg tudja csinálni 1-2 ember pár nap alatt, mert a jellemzően ismerik az engine-t amikkel ezek készültek és vannak példák már, hogy mivel mit kellhet csinálni.
De akkor legyen ráfordítva több erőforrás és legyen fizetős update és akkor mi meg szépen kifizetjük a munkájukat. -
-
GEIL
addikt
válasz
Payphone #199309 üzenetére
Szó se róla, én kiválóan elvagyok a PS5-tel és az Xbox SeriesX-szel és úgy igazábül nekem nem hiányzik egyik "exclusive" sem...a God of war, Uncharted, Last of us játékok közül talán 30 percet játszottam összesen és egyiket sem vittem végig és nincs is rájuk igényem....de Pókember és Tomb Raider és Asassin's creed játékokkal sem játszottam, mert egyszerűen ezek a "Story alapú haladós játékok kiidegelnek"......autós, verekedős és lövöldözős játékokkal játszom szinte a legtöbbet, mert ezekben egy-egy "menet" az beláthatóan rövid idő és nemkell sehol "folytatnom", hanem mindig jön az új, ami hiába hasonló, de mégsem ugyanaz....stb.
Hülyén hangzik de nincs türelmem máshoz..... -
Payphone
tag
válasz
itroh #199306 üzenetére
Amit kihoztak PS4-en az Uncharted 4-ből (és akkor még Pro sem volt) Az alapján biztos lehetne csinálni olyat PS5-re hogy agyad eldobod. De manapság a játékfejlesztők se jó játékot se szépet se demilitarizáltat nem akarnak csinálni
Még mindig röhögök azon hogy Ps3-ra jött 3db uncharted és egy last of us, ps4-re már csak egy last of us és egy uncharted fért bele. Ps5-re meg 5 év alatt nemjött semmi
De ugyan ez a quantic dream. Akik dobtak Ps3-ra 2 játékot, ps4-re már csak egy sikerült, Ps5-re semmi, de már 10 éve fejlesztik a starwars játékukat. Vicc ez a generáció. És én ezekben az időkben a koreai-japán-kínai studiokba szerettem bele. Ők nem 15 évig fejlesztenek egy játékot és tartalmas izgalmas játékoakt csinálnak. Csak amik az elmult pár évben megleptek: Wukong, Rise of ronin, Stellar blade, lies of p stb.
-
Peat76
őstag
Ebben azért van vakami!
Sajnos ennyi fért bele az akkori árcédulába! A Pro-val kaptunk egy teljesebb PS5-öt...aminek megjelenésekor kellett volna ezt nyújtania! De ez már csak ilyenkor biznisz..Rávettek minket, hogy vegyünk egy Pro verziót, csak azért, hogy megkapjuk azt, amit az alapverziónál ígértek nekünk. Ez az egész generáció egy fogyasztókon végzett kísérletnek tűnik."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek