- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Máris élhetőbb lesz így a solo játék.
-
Bad Pritt
félisten
Arra gondolom nincs semmilyen kiskapus lehetőség, hogy bárnely nemzet PS Directjéről rendeljek Mo.-ra terméket, igaz?
-
Bad Pritt
félisten
Én előfizettem megint 12 hó Essentialra, ggdeals+driffle kóddal felesben 9000 forintra jött ki. Multi miatt amúgy is kéne, meg ha azt nézem, hogy csak az e havi négyből kettőre tuti ránézek már megérte.
-
Bad Pritt
félisten
Battlefront 2 épp másodvirágzását éli minden platformon, tele vannak a szerverek PS-en is. A Celebration Edition jelenleg 3747 forint, ennyiért szerintem bőven jó szórakozás, baromi jó meccseket lehet tolni benne.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #198068 üzenetére
Tessék Beegabor, ott az Alone in the Dark!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
denko #198044 üzenetére
Hát ez szerintem emberfüggő azért, nekem a GoW 2018 még bőven belefért így mellékfeladatokat tekintve. Tényleg vissza kell menni mindenhova és újra bejárni az egész térképet, de a sztori befejezése után az új képességekkel nem olyan nagy meló összeszedni mindent, mellékküldetésből sincs sok, viszont egész jók voltak szerintem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #197919 üzenetére
Jó lenne, nekem is most járt le.
-
Bad Pritt
félisten
Engedni nem engedett, csak az a baj, hogy hozzátenni se tudtak nagyon semmit. Látszik rajta a nagyobb büdzsé, de nincs akkora fejlődés, mint amit egy Microsoft backing alapján gondolna az ember, az első rész egy kisebbfajta szenzáció volt a maga idejében, a második már csak egy tisztes iparosmunka techdemó.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #197682 üzenetére
Hol a csöcsös kép hozzá?
Ez így nem professzionális hírközlés!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG #197609 üzenetére
Ez kurvanagy, kiköptem a mogyorót.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #197179 üzenetére
Elfelejtették frissíteni.
Nem tudom, mi az oka, de ismerős volt az a 15M, akkor nézegettem a többit is és kicsit kilóg a lóláb. Lehet elfelejtették frissíteni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #197092 üzenetére
Törölte magát végül, nem kitiltották. Apró, de lényeges különbség.
-
Bad Pritt
félisten
Pár napja megjelent a Midnight Walk c. indie horror. Kicsit borsos érte a 15K árcédulqla, tekintve, hogy nincs 10 órás a sztori, de mindenképp érdemes radaron tartani, remek játéknak tűnik. Az külön mókás kicsit, hogy ez rövid időn belül a második játék midnight címmel és stop motion jellegű animációval. Várom a trilógia befejezését.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy a Mafia DE 2000 forintra van leárazva, ennél sose volt olcsóbb, tökéletes alkalom kipörgetni az Old Country előtt.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Mafia lemezen előrendelhető, repült is a preorder.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #196686 üzenetére
Emlékszem rá és az nem játékmenet, hanem átvezető.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #196684 üzenetére
Nem tudom, mi volt benne frusztráló, full sztenderd tps játékmenet időmanipulációval. Nem sokkal marad el a Controltól, az Alan Wake meg ennyit sem tud.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #196681 üzenetére
Mint a Remedy többi játékát is.
-
Bad Pritt
félisten
Ghost of Yotei lemezen előrendelhető.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #196478 üzenetére
Mintha versenyt rendeztek volna, ahol az győz, aki a legértelmetlenebb és leglehúzósabb remasztert gyártja le. Eddig is szoros volt a Ninti és Sony között, de láthatóan Phil sem akar lemaradni.
-
Bad Pritt
félisten
El is felejtettem már, hogy a Last of Us Part 2 volt az egyik első fecske a Sony olyan játékainak sorában, ahol az NPC-k mutogatják meg nekem a szükséges dolgokat, esélyt sem adva arra, hogy magam találjam meg. Nem olyan vészes, mint a boi a Ragnarökben, de azért csak jobb lenne, ha pár perc keringés után inputra kezdenének pofázni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
KaitouP #196345 üzenetére
Kíváncsi lennék hányan szopták be trailer alapján, hogy itt majd 9 játékot kapnak darabját 10 euróért, köztük olyanokat, amik jelenleg nincsenek is PS-re. Ilyen átbaszást amúgy őszintén nem tudom, mikor láttam utoljára, hogy egy ugyanolyan nevű játékcsomagban ennyire eltérő tartalom legyen különböző platformokon, de még mintha a trailerrel is tudatosan félre akarnának vezetni...
Switchen most amúgy 70 euróért vesztegetik, ha valaki eddig egy barlangban élt és soha SW játék felé sem szagolt annak nem olyan rossz deal, el lehet ezekkel szórakozni pár tucat órácskát. -
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #196313 üzenetére
Az engem nem zavar, egy játékkal szoktam játszani.
-
Bad Pritt
félisten
PS appban ez a háttérinformációk rész rohadt menő, eddig egyetlen játéknál sem láttam (vagy csak átsiklottam felette), de most a Last of Us Part II Remasterednél ott vannak az eddigi átvezetők, a felszedett gyűjtögetnivalók és meg lehet nézni mindent. Már az is baromi jó volt, hogy a játéksúgó real time követi, hol jársz és meg lehet nézni, mit ajánl, de ez hasonlóan jó feature, ha valakit érdekelnek is a jegyzetek meg effélék.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem két traileren akadt meg a szemem a Borderlands 4 mellett:
Sea of Stars - Throes of the Watchmaker Release Date Trailer | PS5 & PS4 Games
Formula Legends - Announcement Trailer | PS5 & PS4 GamesLehet végre lesz egy jó formula játék konzolra is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #196155 üzenetére
Mikor? Én behúztam az összeset az elmúlt két évben és nincs meg.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #195738 üzenetére
Nem is keresem őket, mert nem érdekel.
Ellenben a FH5 kapcsán nem ez az első alkalom, ahol felmerül a cross save hiánya, szóval szép terelés volt ez az új játékosokat céloznak bullshit, amit ráadásul pont a MS cáfol meg neked, hisz a Sea of Thieves pl. teljes cross save támogatással rendelkezik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ProEvoFan #195660 üzenetére
Az az EULA elég meredek volt, kb. csak a TAJ-számodat nem gyűjtötték be a játékukhoz, plusz az se mindegy, ki gazdálkodik ezekkel az adatokkal: nulla utánajárással wikin egyenes ágon eljutottál a Mandragorától a putyini diktatúra egy oligarchájának cégéhez (Knights Peak->My.Games->Mail.ru->VK). Mindenkinél máshol húzódik a digitális tudatosságának határa, de inkább ez ütötte ki a biztosítékot, meg az is egy kicsit shady volt, hogy rengetegen jelezték, hogy nem első indításnál ugrott fel az EULA elfogadása, hanem másodszorra, mikor már sokan túl voltak a refund ablakon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
negyven2 #195624 üzenetére
Pont az ellenkezője hangzott el, szóval hagyjuk is.
Core játékmechanikák maradtak, de csomó mindenbe belenyúltak és fejlesztettek, például nagyon látványos, hogy a third person nézet mennyivel jobb, mint az eredetiben. Az meg nem érv, hogy csak egy remaster, az uralkodó arca pl. láthatóan nulláról lett megalkotva (régi, új), szóval akkor már figyelhettek volna arra, hogy emberi módon beszéljen és lekövesse a lip sync, amit mond.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #195602 üzenetére
Eskü nem értem a koncepciót emögött. Ahogy előre sejtettem megpróbálták a TESO stílusában elkészíteni, ami nem lenne feltétlen probléma, de így tényleg veszített a varázsából, viszont legalább szebb meg tényleg tele van szükséged frissítésekkel. Amit viszont egyszerűen ép ésszel nem tudok felfogni sem itt sem az Obsidian utóbbi évtizedes munkásságában, hogy mi a tökönbökött jóistenért akarják egy UE5-ben lemodellezni a Gamebryo engine janky hülyeségeit? Mik ezek a lifeless gyurmafejek meg embertelen arc animációk? Miért nincs rendes collision az NPC-k mögött? Miért ugrik itt is úgy a karakterünk, mintha a Holdon lenne? Stb.
Lehet azt gondolták, hogy ettől autentikus és nosztalgikus élmény lesz, de pl. pont a sok közeli miatt az arcok voltak azok, amik a legtöbb kritikát kapták 20 éve is, jó lett volna ha nem ilyen rémeket modelleznek a remaszterben is. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #195534 üzenetére
Az lesz majd vicci, mikor év végén megjelenik a Skyblivion és leiskolázza ezt a fércművet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Wesder #195439 üzenetére
Hülyeség. Ha játszottál volna vele első kézből tapasztalod meg, ahogy a Microsoft tankönyvi példáját mutatja be a corporate greednek az Infinite életciklus harmadik évétől és ezzel már azelőtt halálra ítélték a 343 és a segéd stúdiók összes többi projektjét, mielőtt átszervezték volna őket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #195436 üzenetére
De ők csinálták és nem fogják csak úgy átadni fejlesztés közben valaki másnak az egész projektet. Szerintem ez egy ritka okos döntés volt kivételesen, felismerték időben, hogy nincs kapacitás a live service-re, nem is ezt várják tőlük és elengedték inkább az egészet. Odaát láttuk a 343-nél, mi lesz a sorsuk, ha nem történik meg ez a felismerés...
-
Bad Pritt
félisten
Kemény, hogy a PS4 Remastered Factions még mindig megy és aránylag gyorsan is talál meccset az mm. Mondjuk lehet a sorozat miatt most többen elővették, de akkor se gondoltam volna, hogy így pörög.
-
Bad Pritt
félisten
Ha van collab, amire nem számítottam volna soha akkor az ez: Diablo x Berserk teaser.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
markknight #194954 üzenetére
Itt valami nagyon el van baszarintva a videóban. Én végigtoltam egymás mellett a simában és a remaszterben a prológot, sokkal szebb a PS5 változat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #194895 üzenetére
Jobb annál. Tuti tetszeni fog.
-
Bad Pritt
félisten
Crypt Custodian
10/10.
Pár napja fejeztem be, hagytam kicsit ülepedni, nem akartam rögtön lelkendezni, de igazából teljesen mindegy, ezt egy év, két év, fél évtized múlva is az egyik legjobb indie játéknak fogom tartani, ami ebben a generációban megjelent. Kimagasló minőségű metroidvania, fasza képességekkel, amik végre túlmutatnak a szokásos dash, roll, double jump sémán, rengeteg remek ötlettel (a dash-elésre megjelenő és eltűnő ellenfelek és padló az egyik területen rendesen kikészített agyilag), remek kis puzzle feladatokkal, fantasztikus bossokkal, amik még normal nehézségen is kellő kihívást nyújtottak és egy magával ragadó, szomorú kis történettel (háziállatosoknál garantált egy-két könnycsepp). A harcrendszer nem túl mély, rpg elemek nincsenek nagyon, de az útközben folyamatosan megnyíló upgrade-ek széles tárháza szerencsére kellő teret ad a játékosnak a kísérletezésre, adott bossokat bizonyos képességek rendesen trivializálni tudnak.
A UI-t külön ki szeretném emelni, iszonyat okosan van megoldva, hogy egyszerre legyen minimalista, de minden szükséges infóval ellássa a játékost és közben kellemes legyen a szemnek, illeszkedjen az elragadó art designba. A térkép szintén remek, két layeren keresztül mutatja a területeket és rögtön látja a játékos, merre lehet és merre kell menni, illetve a hub területen lehet segítséget kérni potom pénzért sztori irányhoz és gyűjtögetnivalókhoz is.
Ami szintén meglepett, hogy a nehézség a bossharcoknál végre nem csak a hp poolt érintette: a három választható nehézségi foknál érezhető különbségek vannak a támadásaik között gyorsaságban, projectile-okban és abban, ahogy összefűzik őket, remek élmény volt kitanulni mindet a boss rush módhoz.
All in all, idejét se tudom, mikor élveztem utoljára játékot ennyire. Maradandó élmény, rögtön raktam is fel a PS4 változatot és végig fogok menni azon is. Erősen ajánlott rejtett gyöngyszem. -
Bad Pritt
félisten
válasz
l.skywalker #194824 üzenetére
Durandal forog a sírjában.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
F-ECT$ #194612 üzenetére
Erre két megoldás létezik: szabad szöveges/rajzolós, ami nyilván egy kontrollerrel embertelen kín vagy előre meghatározott elemekkel feltölthető, ami korlátozó tud lenni egy puzzle játéknál, hisz nem mindenki ugyanúgy gondolkodik. A papír+ceruza verhetetlen, mert te rakod össze a magad logikája szerint a megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Assetto Corsa Competizione
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest