Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
penge111
addikt
Sziasztok! 2023 elején eladtam a Ps5-öm, Switchre váltottam. Mostanra kijátszottam az engem érdeklő összes címet (még kettő azért maradt). Szóval gondolkodom, hogy talán jövőre visszatérek ide. A kérdésem, hogy összeírtam a jobb címeket, amik azóta kijöttek, valami esetleg kimaradt, fps, sport, autós nem érdekel?
Lista: Stellar Blade, Spider-Man 2, Baldur's Gate 3, Astro Bot, Assassin's Creed Shadow, Clair Obscur: Expedition 33, Diablo 4, FF VII Rebirth, Metaphor: ReFantazio, Split Fiction, Black Myth Wukong, Final Fantay XVI., Indiana Jones and the Great Circle, Dragon's Dogma 2, Star Wars Jedi: Survivor,
Dragon Age: The Veilguard, Wo Long: Fallen Dynasty, Lies of P, The First Berserker: Khazan, Mandragora
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest