Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyi1989
tag
-
3L1T3
addikt
válasz
patyi1989
üzenetére
Segítek én!

Több mint ~10K rendelés van az országban. (ne tippelgessetek, hogy ebből mennyi az aktív mert ez folyamatosan változhat, ahogy az emberek elveszítik a munkájukat és más dolgok élveznek priot)
Eddig ~ 2 - 2.5K gép érkezhetett összesen a mai napig.
#48094Newlocal
Termék adatlapra rámész, és az alján a KÉK mezőben van feltüntetve, hogy melyik rendelésnél jár és mikor lett utoljára frissítve az infó.
-
Lehet hogy lama kerdes de a ps5 megeszi a ps4 lemezeket? Mmint hogy feltelepiti?
koszi
-
syler123
veterán
válasz
fabiandaniel
üzenetére
Nekem 2 hónapos rendelés, de írtam nekik, kíváncsi leszek. E-számlát kaptam, garanciajegyet nem.
-
Wolfy33
senior tag
Az overcooked all you can eat megéri, ha már mind a két rész le volt töltve és ki lett maxolva?
Nem tudok dönteni, páromnak tetszene, de már végig szenvedtük. Nem érzem, hogy annyi új lenne benne. (7 pálya, az kb egy DLC) -
patyi1989
tag
válasz
raven84
üzenetére
Egyébként a legcélravezetőbb infó az lenne, ha lenne egy darabszám, ami azt mutatná, hogy hány előrendelés volt szeptember 22 től mondjuk év végéig, így legalább valemennyire lehetne viszonyítani a dolgokat. De így fogalma sincs az embernek, hogy 1000 konzolt kell kivárnia, vagy 10000 et? Nem mindegy. Nyílván nem várható el egy ilyen infó senkitől, de úgy kilőnénk egy ismeretlent az egyenletből.
Egyébként fent van at oldalukon az infó frissitessel együtt. -
raven84
senior tag
Konzolvilágról van valakinek valami infója? Ők hol tartanak?
-
syler123
veterán
Akik mediamarkt-ról rendelték korábban a ps5-öt, ti kaptak garanciajegyet? Számlát azt adtak, de garijegyet nem.
-
Lemonjam
kezdő
válasz
drexler92
üzenetére
Ugyanez..soha többet tőlük semmit. Eredetileg a Konzolvilágtól akartam rendelni, aztán valamiért meggondoltam magam, és inkább a Playittől rendeltem (augusztusban).. Bár ne tettem volna, már régen megkaptam volna, gyakorlatilag bárhonnan máshonnan rendelve. Mindegy, lecke megtanulva
-
drexler92
tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hát azzal, hogy tőlük rendeltem elő és mástól nem, azzal most már úgy látom, nagyot hibáztam. Én is rákérdeztem tőlük már 3x november óta, de állandóan ugyanaz a sablon duma. Még Konzolok Szervíze időszakukban pedig nagyon segítőkészek voltak, és bármire korrektül válaszoltak, minden sablon duma nélkül, de ez a mostani bagázs...
-
Concrete Genie dualsense kezelésével valami nagyon nincs rendben, nekem valahogy eltólva érzékel. Valahogy nem úgy követi a gamepadet ahogy kitalálták, más is tapasztalt furcsaságot?
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Gépem még nincs, de akinek van, és használt az előző generáción kontrolfreeket vagy hasonlót, az megy az új kontrolleren is? Ugyanaz a méret? Vagy már lehet kapni a ds-hez is?
Guglizni lusta vagyok, inkább a hsz gyűjtésre megyek rá
-
Lemonjam
kezdő
válasz
Wolfy33
üzenetére
Nem lehet, hogy kamuzott? A központi ügyfélszolgálatosok szerint nem érkezett szállítmány, látnák, ha lenne. A Westendes üzletben meg azt mondták, hogy ők nem is látnak rá a központi készletre, csak a sajátjukra..szóval a jóég tudja, hogyan működik ez a cég, de rendesen bűzlik az egész. Én sem láttam még senkit, aki tőlük ps5-öt kapott volna. De még a scalperek hirdetései között sem emlékszem "Playit garanciás" verzióra

-
tgabe25
tag
válasz
chrisx1
üzenetére
Miután lemaradtam a múlt hét pénteki telekomos készletről, idegállapotba gyüttem
és 0-24-ben figyelek minden fórumot, weboldalt. Összerakva a rengeteg infót, jövőhéttől érdemes lesz figyelő üzemmódban dolgozni, wc-zni, aludni, pislogni, fürdeni(vagy akár nem fürdeni
), erre következtettem. Igazából most is folyamatosan frissítem a webshopot + webalert + distill
szóval hivatalos infóm nincs, csak 3 különböző infó azonos tartalmat rejt (van benne telekomos kollága is) így kezdek már tűkön ülni
-
eisento
addikt
Megerkezett a The last of us part 2 jatek. remelem mire kiplatinazom addigra lesz ps5-om mert vkit megkurelok

lol. most jott meg az email, hogy 1-2 napon belul atvehetem
mar reg feltelepult. miaz ennyire leterhelt a konzolvilag? 
-
Wolfy33
senior tag
válasz
Rafaking01
üzenetére
Igen, ez volt az infó.
-
chrisx1
tag
-
Bazsi81
tag
Sziasztok! Lemezes fifa 21-et standard edition hogy kell upgradelni Ps5-ön?
-
tgabe25
tag
Telekomos rendelőkhöz szólnék, lehetett a konzolt helyi üzletbe rendelni és ott átvenni? Napi szinten bejárással dolgozom, és elég hektikus mikor érek haza, mikor vagyok munkahelyen, így a személyes átvétel kiszállítással elég nehéz akár otthonra, akár munkahelyi címre. Ps5-öt meg portaszolgálatra nem szeretnék bízni
-
kinghabi
csendes tag
-
kinghabi
csendes tag
Sziasztok!
Én már nagyon elengedtem ezt a NextGen témát, aztán tegnap jött az infó, van 2 db Baján a MM-ban, ha kell, uzsgyi. Kis gondolkodás után belevágtam, így 7 év Xbox kitérő után, visszakanyarodtam a PS világába. Hozzá kell tegyem, szerintem gáz, hogy én kaphattam, más meg előrendelte nagyon rég és azóta is csak vár rá...
Nagyon eltalálták, egy Samu QLED tv-n van a konzol, vettem hozzá direkt ultra high speed hdmi kábelt. A joystick félelmetesen jó, mostanában olyan játékélmény, mint amit ez az Astro játék ad, nem éltem át. Ha ezt ki tudják használni a játékkészítők, pazar évek elé nézünk.
Ha esetleg bármi hasznos tanács van a konzolt illetően, azt nagyon szívesen venném, fel sem készültem igazán belőle...
jó játékot mindenkinek! -
polonic
félisten
Újabb akciók a Ps store-ban
[link] -
Raga
senior tag
Az itteni tapasztalatok alapján le is adtam a szavazatomat az ország boltja versenyen a Konzolvilágra.
-
polonic
félisten
Megszereztem minden az Astro-ban, tele a PS labor.
Viszont ha rá akarok menni a trófeákra, akkor hogy kéne kideríteni, mit kell csinálni a rejtett trófeákhoz? -
Wolfy33
senior tag
Otto.de oldalon telefonon elérhető a konzol, akinek van német ismerőse.
Plusz saturn, osztrák, német MM lassan végére érnek az összes előrendelőnek, ott is lehet jövő héten nézegetni a weblapon, hátha. -
belan
addikt
Durva azért valaki 4,5 gépet is rendelt a tmobil-"tól és meg kapta!
-
Elderath
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Írtam már korábban, hogy én áprilisban rendeltem és azóta se hallottam felőle. Szerencsére már rég sikerült szereznem MMtől gépet, különben nem tudom mikor lenne. Az mindenesetre biztos, hogy onnan többet semmit
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Az reménykeltő, ha a Platinum szeptembernél jár. Én szeptember 21-én rendeltem elő a gépet náluk.
-
Frod
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
A haveri pénz már beömlött oda, nincs érdekük bárhogyan is kezelni bármit.
-
Wolfy33
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Playitnel tényleg nem kerek valami. Embert nem láttam aki kapott volna már onnan. Plusz azt mondta a napokban az egyik ott dolgozó,hogy ők már tavaly előtt nyáron(!!!) vettek fel előrendelést, hogy a konkurenciával lépést tartsanak. Ezért is beszélnek össze vissza, ha ez igaz nem tudnak lépést tartani az igények kiszolgálásával. Tény,hogy a március végét mindig tartja a dolgozó szerint a cég, hogy minden előrendelő megkapja a gépet. Azt ne feledjük,hogy náluk már jó rég nincs lehetőség új előrendelésre. Gondolom, rájöttek, hogy sokat akartak, aztán most próbálják az alig készletről valamit megoldani.
-
drk88
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Jo csira bolt lett ez is akkor, pedig emlekszem a konzolokszervizebol volt anno day1 ps4 pro-m
-
Na jó, ezzel el is engedtem a PlayIt Store-t.
Aurkeresőn 3 hete 1 csillagot adott valaki amiért még áprilisi rendelést se teljesítettek. Ma, 3 órával ezelőtt válaszoltak és ott is sablon szöveg, hogy blabla, készlethiány, blabla, senkinek nincs. Ha azóta teljesítve lett volna a rendelés, akkor biztos írták volna, hogy nyugtassák a népet, hogy azért küldik őket és a panaszos már biztos megkapta azóta... de ezek alapján még tényleg semmi.
Szégyen ahogy az a bolt kezeli ezt az egészet.
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Nem hàt. Botoknàl jó helye lesz.
-
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Mondjuk az a majd 8 millió konzol március végéig nem hangzik rosszul.

-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez várható volt. A Sony jó előre lekötötte az AMD-nél a mennyiséget az AMD meg a TSMC-nél. Azok vannak gondban akik nem számoltak a pandémia miatt megnövekedett kereslettel. Pl laptopgyártók.
-
Mintha valahogy éreztem volna hogy baj lesz a PlayIt-el, ezért Platinumshop-ban is adtam le előrendelést novemberben.
Írtam most nekik, hogy meg tudnak e mondani hogy hol tartanak az előrendelés teljesítésben és érdekes módon, ők nem titkolóznak mint a PlayIt és megmondták hogy szeptember .Írtam Playit-nek megint hogy ne nézzenek hülyének és legalább annyit mondjon hogy várjam e a hívást vagy sem vagy legalább nézzen bele a rendszerbe hogy megvan e még a rendelés vagy "elveszett"... Azóta síri csend, már a sablon szöveget se írják

-
hombre[EU]
nagyúr
Úgy tūnik a PS5-öt nem igazán fogja befolyásolni a chipekért zajló verseny

"We are on track to sell over 7.6 million units by the end of this fiscal year," Chief Financial Officer Hiroki Totoki said at a news conference...
He added that Sony is aiming to sell more than 14.8 million units of PS5 next fiscal year, which will be more than the number of PS4 shipped during its second year after being launched in 2013. "We will make efforts to secure enough materials," he said. NikkeiAsia -
-=Jam=-
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az első körből csak az kapta meg, aki szeptember 22-én megrendelte, mivel annyira vettek fel előrendelést amennyit tényleg kaptak, és a délutáni órákban már a lemezes meg a digitális is elfogyott, nem is lehetett rá előrendelést sem nyomni.
Én azt sem értem, hogy Te hogy tudtál Október 8-án leadni előrendelést, amikor nem is volt listázva a webshopban, csak amikor valós készletük volt, akkor lehetett sima rendelést nyomni.
Náluk csak valami listára lehetett feliratkozni, de az gyakorlatilag semmit nem ér.
-
ProEvoFan
nagyúr
-
drk88
senior tag
Nalam ott volt fura amikor bevittem egy elromlott termeket gariba es azt mondtak jobban jarok ha en elviszem a markaszervizbe mert ha rajtuk keresztul intezem akkor jo par het vagy honap lesz
aztan nyomtattak valami papirt nekem es azzal utamra engedtek a markaszervizbe ott meg kaptam egy csere garancias papirt amivel vissza mentem xD -
Moby
veterán
válasz
ChiliChili
üzenetére
Azzal sajnos nem tudok szolgálni.
/itt jegyezném meg: savoya parki Euronicsban NINCS ps5

-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Playstation Store feltöltő kártyák! Akár 90.000ft-ig áron alul!!!
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mármint nekem infóm nincs, csak amit ide bedob néha valaki, viszont az idegállapot játszik nálam is!

RangerFox