- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
válasz
ldave #194097 üzenetére
Ezek utàn engem màr sajnos nem érdekel:
Official Description
"Developed for the upcoming Nintendo Switch 2; THE DUSKBLOODS is a PvPvE title with online multiplayer at its core, where up to 8 players vie for supremacy among themselves and against challenging foes."
Maradhat Switchen nyugodtan szerintem.
-
ldave
félisten
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #194091 üzenetére
Engem nem igazán zavar, sőt én is szoktam írni negatív dolgokat a Sony-ra, de egy nintendós hírre (úgy, hogy nem is általános emelés), rögtön beírni ide, tényként hogy majd a Sony is átvesz nekem elég hangulatkeltőnek érződött, főleg, hogy a másik topik kimaradt, de tök felesleges ez a thread, nem annak szántad, félreértettem.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #194089 üzenetére
Ott a többi kiadót kiahagytad
Egyébként csak az volt a bajom, hogy így erősen hangulatkeltő volt, az igazságtartalmával nem tudok vitatkozni. Abban sajna valszeg igazad van, hogy emelni fognak, legkésőbb a PS6 és az új Xbox gen megjelenésénél.
A Sony-nak még mindig a hardver eladás a legfontosabb, szóval nem valószínű, hogy befogja rakni a saját játékait, amúgy meg nem azon az évi 1-2 játékon múlik.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #194088 üzenetére
Mondom hogy még nem volt időm.
Egyébként még ha emelnek is a sajàt jàtékàraikon, a GamePass mentő körülmény. A 3rdparty-t meg nem ők àrazzàk.Ha Sony itt is beraknà Day1 a sajàt jàtékait PS+-ba, akkor nem feltétlen lenne baj ha esetleg megint emelnek egy tizest.
Beraktam, remélem megnyogodtál.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Mezcal #194082 üzenetére
Ha nem lennél elfogult a PS-el egy egész új világ nyilna meg a számodra
. Grafikailag a Nintendo játékok nagyon le vannak maradva, de a játékmenet általában mindig kreatív. Persze ha nincs igényed a kreativitásra csak a grafikára úgy tényleg LoL az ár. Amúgy szomorú, hogy itt tartunk, de sajna pont a Sony kezdte az emelést. Remélem azért a többi konzolra nem veszik át, bár várjuk még meg a GTA6 árát.
-
Wesder
titán
Nintendo Switch 2 Games Will Cost $80 For Digital, $90 For Physical.
Sony majd szépen hozzáigazítja az árait. (meg mindenki más is)
-
Elderath
addikt
Na switch 2re jön a bloodborne 2. Nem csodálom ennyi sony töketlenkedés után Miyazaki is megunta azt elment a nintendohoz
-
Wesder
titán
válasz
Beegabor81 #194074 üzenetére
Bayonetta 3 se jött sehova. Ninti szerintem nem csinàl timed dealeket.
-
TBT
addikt
válasz
Beegabor81 #194074 üzenetére
A végén írják, hogy Only for Switch 2...
Persze lehet, hogy idővel átkerül majd más platformokra is... -
Beegabor81
tag
The Duskbloods, aka Bloodborne 2 a Switch 2 bemutatón debütált, ki gondolta volna
Remélem nem exklúzív (sokáig)
[THE DUSKBLOODS] -
Mezcal
addikt
Rohadt szórakoztató ez a RoboCop!
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #194063 üzenetére
Kicsit rózsaszín szemüvegen keresztül nézed az inflációt.
Elővettem egy 1994-es 576-ot, abban a Mortal Kombat II 11.900 Ft volt a konzolokra. Ez mai áron kb 125.000 Ft-nak (!) felel meg.
(És hogy miért nem ennyi egy játék? Mert sokkal kevesebb a warez és sokkal több a gamer, mint 30 éve volt.)
-
_drk
addikt
válasz
-=Jam=- #194066 üzenetére
Kinek mi. Engem teljesen hidegen hagy. Itt takes two-val is szórakoztunk 1-2 órát, azóta se volt elindítva. Én nem szeretem az ugra bugrát. Tehát kb ha bekerül PS+ba max akkor próbálom ki.
Inkább valami arpg.
Hétvégén jön nagy Patch a Poe2-höz, azzal elleszünk pár 10 órát minimum. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
republic666 #194047 üzenetére
Ránéztem, gyakorlatilag minden drágább, mint amit mondjuk itthon meg tudsz venni.
-
pr0bi
senior tag
válasz
Nézd meg az új megjelenéseket és már meg is vagyunk. rrp 34k , ezt hamarosan minden leköveti.
-
_drk
addikt
válasz
Nem lehet mert túl nagy a verseny és már nem csak videó játékkal hanem minden más szórakozási platformmal.
Ráadásul dunát lehet rekeszteni, tehát túl kínálat van, viszont minőségben és egyediségben sehol nem vagyunk.
Anno még kuriózumként is lehetett tekinteni rá, ma már nem. -
_drk
addikt
válasz
denko #194042 üzenetére
Pont a minap beszéltük egy haverral, hogy 30at max a nagyon nagy játékok érhetnek meg. Split fiction volt a téma, hát mondom nekem annyit biztos nem ér egy kis aranyos coop-os elvagyunk játék. Coop-ban minden szórakoztató, már PS+ban vagy pár 1000ft-ért rengeteg alternatíva van.
Az évben kb Death Stranding 2 az ami nagyon mozgat. De ott is fáj a fejem már.
Egyébként 2-3 év alatt a legtöbb játék lemegy ilyen 5-10 ezer Ft környékére. Tavaly pl 8000-ért Hogwarts, vagy 6-ért a Resi 4 már nagyon jó deal volt.
Minden másra meg ott a PS+ extra. Havi 3000-ért mindig lehet találni valamit. Ráadásul olyan játékokat is próbálsz és lehet hogy tetszik amit meg se vennél. -
F-ECT$
titán
A játék végefelé járok, már csak a főboss van
kipucoltam minden térképet 100%-ra. Hiányzik még 8 data disk, hogy a skilleket maxolni tudjam. Ez valami bug, vagy azok később megszerezhetők? Olvastam valahol, hogy mellékküldetések is vannak, lehet azok hiányoznak?másodszorra, -
ProEvoFan
nagyúr
Mostanában szarakodik az online játék. Meccs közben kidob, vagy pl Helldivers 2höz időtúllépés miatt nem tud csatlakozni.
Ha jól emlékszem, az ehhez hasonló problémára mondtátok anno, hogy a szolgáltató valamit a "net kapcsolaton" át kell hogy állítson, (vagy mi a francon) és akkor jó lesz.... De mit is? -
-
denko
senior tag
Na szuper! Első topic 15 ev alatt ahol topic laktam ilyen összetartó a társaság
-
denko
senior tag
válasz
republic666 #194044 üzenetére
Mi lenne ez a bolt?)
-
denko
senior tag
Köszönöm hogy mindenki megosztotta a stratégiát😆
Akkor ebből tanulók most sokat! 30k-t nem ér meg egy játék se nekem -
markknight
veterán
válasz
denko #194034 üzenetére
Van olyan ami azonnal kell, azzal nem várok akciót. Ami ráér, annál meg megvárom, hogy bekerüljön előfizetésbe, de ha nagyon nincs mivel játszani, akkor akciósan megveszem. Ha teljes világvége van és tényleg nincs már mivel tolni akkor full price, de ez ritka. Például a Final Fantasy 16-ot már inkább előfizetésbe várom, ahogy a Resident Evil 4-et is.
A PS Plusból már konkrétan semmi nincs ami érdekel. Néha elkap a hév, leszedek ezt, azt aztán másnap törlöm őket..
-
echterion
nagyúr
válasz
denko #194034 üzenetére
Két évig extrát fizettem, most már nem fizetem, épphogy megérte, marad a lemezelés. A Yakuza spinoff-ját megvettem digital, mert imádom a sorozatot (azokat, amik nincsenek körökre osztva), de amúgy ez nálam nem jellemző. Day0 nem veszek játékot, se lemezen, se digit. Keveset játszom, egy-egy játék akár 2-3 hónapig is kitart nálam.
-
válasz
denko #194034 üzenetére
A Plus előfizetés az csak opcionális, de persze online multihoz kell, ha az is érdekel.
Ha árérzékeny vagy, akkor névérték alatti feltöltő és psprices.com-os akciófigyelés, illetve használt lemez is játszhat, ha van optikai meghajtó a konzolodban. Utóbbi főleg akkor, ha később el is szeretnéd adni a játékokat.A magam részéről főleg digitálisan vásárolok, vagyis kevés lemezem van.
-
Alonso0180
tag
válasz
denko #194034 üzenetére
Én digital gépet használok, feltöltöm ilyen feltöltőkártyával a walletet (jobban megéri mintha sima kártyámat használnám) és várok amíg akciós nem lesz az a game amit szeretnék. Újonnan fullos áron nagyon ritkán vásárolok, csak akkor ha valami nagyon érdékel és nem bírok várni.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
denko #194034 üzenetére
Pár hónap után a lemezes játékok ára beesik picit. Ha nem megjelenés napján veszed meg, hanem vársz pár hónapot, akkor kijátszod és kb azonos áron tovább tudod adni. Esetleg 2-3K olcsóbban mint ahogy vetted. Online is van sok akció, de azt ugye nyilván nem tudod tovább adni. Ha nem első nap akarsz minden játékot megvenni, akkor elég olcsón ki lehet jönni ebből a hobbiból.
A ps plus is rengeteg ingyen játékot kÍnál -
denko
senior tag
sziasztok,
kinek mi a strategia a jatekok behuzasara?
arra gondolok hogy pl ami nagyon akciós azt megveszitek online, és alapból előfizetés? vagy cd? -
pzstm
titán
Az ehavi jatekok behuzhatoak, koztuk a Robocop is
-
VTom
veterán
válasz
markknight #194027 üzenetére
Bocsesz
Egyébként készülőben van, az nem kamu.
-
wolf13
őstag
válasz
markknight #194027 üzenetére
BB nekem nagyon fájt. Annyira meg örültem… aztán leesett.
-
plejik
addikt
Nem szeretem ezt az április 1-et..
-
VTom
veterán
Tölthető az AC:Shadows legújabb patch. Pro-n blanced mode-ban RT reflections, ill. PSSR balanced és quality mode-ban is.
Jííháá, tss-tss! -
S e t h
nagyúr
Tetőtől talpig libabőr a vége......
[link]
Kár hogy elseje van. -
Yodafon
őstag
válasz
l.skywalker #193995 üzenetére
mar csak a jatekrol kellett volna hallanom ever es instant get
-
TBT
addikt
Boldog Tifa hónapot mindenkinek!
-
-
pzstm
titán
🚨Végre megtörtént!🚨
A PlayStation bejelentette a Bloodborne Remastered kiadását PlayStation 5 konzolra.
-4K felbontás 60FPS mellett
-felújított textúrák
-Ray Tracing kizárólag PlayStation 5 Bro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest