Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz
Wesder #199291 üzenetére
Én azt nem értem, hogy ezeket miért nem éri meg megcsinálni. Nem kevés marketing értéke volna, belefektetett munka pedig igen kevés.
Kb. egy ember néhány nap alatt letudná, hiszen alapvetően egy cfg átírás, build meg néhány nap tesztelés az amit be kellene nyelnie a cégnek majd kitolni a frissítést. Hacsak nincs valami orbitális hiba a dologban ez azért nem olyan nagy költség, amit ne bírnának ki, miközben sokaknak lehet kedvet hoznának egy vásárláshoz.Mai napig nem értem, hogy egy Bloodborne, Driveclub, Concrete Genie, Order 1886, stb. miért nem kapott frissítést, amikor ezeket belső stúdiók csinálták és már modderek bizonyították az életképességét a dolognak. Értem én, hogy a fejlesztők már sehol, de a kód tuti a Sony-nál van és mégsem. Pedig még erre való csapatot is vásároltak... Na mindegy.
-
lmno
őstag
Az Indyhez a DLC-t csak a premium upgrade-del lehet megvenni? Vagy külön is megvásárolható lesz?
-
Lpfan2
újonc
Sziasztok!
Új tagként vagyok itt, a days of play alkalmából vettem egy PS5 slim digital edition gépet és premium előfizetést is egy évre. Nagyon tetszik eddig a konzol és a plus szolgáltatás is. Ellenben lenne egy gondom, amikor a plus szolgáltatásban böngésznék már vagy 2x előfordult, hogy megfagyott a konzol és vagy helyre jön vagy újra kell indítanom. Hiba történt a rendszerszoftverben üzenetet kapom, láttam neten inkább külföldi postokban hogy többeknek volt már ez és írnak megoldásokat, de érdekelne ha valaki itt találkozott már ezzel? hogy tudta megoldani vagy mi lehet a gond?
Előre is köszi a segítséget! -
S e t h
nagyúr
Viszont a Wuchang meg olyan olcsó, hogy az már red flag kategória. Nem is értem mi van idén, Khazan, Ai Limit, Clair Obscur, konstans akció feeling, de a Wuchang már szinte gyanúsan alacsony.
Ehhez képest a Borderlandset kenjék a hajukra annyiért. -
Mike
veterán
válasz
Vitee #199282 üzenetére
ami neked van csak meg, azt a te fiókoddal elkezdi letölteni, majd átlép a saját fiókjába, és tud vele játszani, saját mentése és achija lesz, szóval ne a te fiókoddal játszon. plusz az ő fiókja meg keresztbe mehet hozzád, így te is tudsz azzal játszani, ami csak neki van meg
-
ProEvoFan
nagyúr
Ez van. Azt esszük, amit főztünk magunknak.
-
ProEvoFan
nagyúr
Szép új világ. Steamen is a maxos verzió 130 euró....
-
Vitee
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem, nem igazan talaltam erre konkretan valaszt.
Megosztanam a fiokom egy szemellyel, a szemely ps4-e lesz primary az en fiokommal.
Igy tudjuk hasznalni mind a ketten.
Viszont ugye nem tudjuk hasznalni ezt a fiokot adott idoben mind a ketten!
A kerdesem az lenne, ha o letolt a ps4-re valami jatekot, de atlep egy masik fiokba a sajat gepen, a jatek ugye le lesz toltve, tudja ezt hasznalni masik fiokkal? Vagy lakat lesz neki a jatekon?
Csak a azzal a fiokkal belepve tudja majd hasznalni es nekem kell masik fiokkal jatszanom a ps5-n?Elore is koszi!
-
Raysen623
addikt
Dune Awakened tényleg 2026-ban várható PS-re?
-
Mike
veterán
válasz
tboy93 #199275 üzenetére
na akkor kis magyarázat: a ps4-et az amcsi accommal osztom meg, míg a ps5-t a haverommal. az amcsi accomnak se ps+ -a se rdr2-je nincs, ergo ha eladom a ps4-et, ezek kellenek ha az rdr2 online-ban a csajszi karimmal akarok játszani
így meg marad az, hogy a ps4 játékok a ps4-en vannak, egyébként is a ds4 kontroller jóval könnyebb
-
zojjektum
őstag
Akinek megvan a mgs master coll. vol.1, valóban borzalmas? Megjelenéskor olvastam teszteket, szinte mindenhol lehúzták a port milyensége miatt. Most, hogy akciós lehet adnék neki esélyt, ha nem annyira borzalmas. Köszi
-
pr0bi
senior tag
A hét folyamán red dead redemption bejelentés várható, időszerű lenne next gen változat. Fogadni mernék, hogy teljes áron újra kiadják.
-
_drk
addikt
válasz
30z.Samu #199252 üzenetére
Nálam az mindig több tényezős. A legfőbb, hogy van-e rá pénzem!
Megpróbálom beosztani és itt azért röpöködhetnek a 20-30 ezrek.
PL God of War Ragnarokot nagyon vártam, de előtte vettem meg a gépet és rá PS+ premium. Sok pénz volt, de volt is bőven mivel játszani.
A várakozás meg megint olyan, hogyha 5 évet vártál, akkor az a +1 év és fele annyiért a tiéd lehet, akkor megérheti.
Bár csak 2 hónapot tudtam vártam, de akkora már 16-ért megvettem használtan. -
LÁZ
addikt
üdv, némi helpre lenne szükségem, ha vki tudna nélkülözni 2 kontrollert a 7végére (csüt-i átadás, vasárnap esti visszaadás), nekem van 2, de a brigád miatt jó lenne még 2 (rabbids parti legends,circuit superstars ha előkerül), kompenzációt kitalálom.
bp13 keszkenő,
csütörtökön bp12 királyhágó tér (12-17.30ig)
pénteken Tihany, ha esetleg vki helyben lenne kapható rábittedanke
-
_drk
addikt
válasz
S e t h #199250 üzenetére
Ez így van! Ha van pénzed akkor koltheted!
Ez csak egy jó tanács bizonyos játékkal kapcsolatban.
Pl a Death Strandinget elő rendelem mert valószínű egy ideig tartaninfogja az árát.
GTA6-ra se lesz érdemes várni nagyobb akcióra.Viszont Ubinál átlagosan egy év múlva már fele annyiért megy.
Ott az Outlaws fentebb linkelve 11-ért. -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #199245 üzenetére
Quality-ben lehet nem annyira szembetűnő, nem tudom. A 30fps a 40-hez képest meglehetősen randa a hóból kilátszó növényzet.
-
markknight
veterán
-
válasz
markknight #199241 üzenetére
Ha már megvettem a Pro gépet, akkor ezt is megérdemlem.
Kb. használt piaci árban van most az Alza-n. -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #199241 üzenetére
Alapvetően szerintem is nagyon szép, bár a téli időszakban a hóból "kibújó" növényzet meglehetősen undorítóra sikeredett.
Legalábbis Balance módban elég kiábrándító. Ettől eltekintve tényleg baromi szép a játék.
-
raziel01
veterán
Alza:
[link] Assassins Creed Shadows - PS5 22 090 Ft
[link] Assassins Creed Shadows Special Edition - PS5 22 090 Ft
[link] Warhammer 40,000: Space Marine 2 - PS5 16 990 Ft
[link] Star Wars Outlaws - PS5 11 890 Ft
[link] Avatar: Frontiers of Pandora: Limited Edition - PS5 9 190 Ft
[link] Dragon Age: The Veilguard - PS5 6 990 Ft -
Imre9211
aktív tag
válasz
Cipas #199229 üzenetére
Már kiismertem
#ProEvoFan
Hát van tartalom bőven
De egyszerre csak egy kalandot tolok. Jelenleg most a Tlou2 remasteredet. Az elsőt még pc-n játszottam ki. Hát...erős, nagyon erős... Teljesítmény módba játszok mert a másikon érződik hogy megrottyan a konzol, de a performance mód is b#szott szép
-
kona005
senior tag
Hali
Van egy 10m hosszú HDMi 2.0-ás kábelem, lehetséges hogy nem ad képet vele a PS a hossza miatt? -
Cipas
tag
válasz
Imre9211 #199227 üzenetére
jó játékot, és hosszú életű konzolt kívánok
Ha elfogadsz tanácsot, én azt javasolnám hogy mielőtt veszel játékot, nézz szét a PS plus extra "game cataloge" szekcióba...alap játékok, és gyöngyszemek rejlenek ott..god of war, last of us, ratchet and clank, Ghost of Tsushima, stb... -
Imre9211
aktív tag
Üdv
Kb egy hónapja dilemmáztam itt hogy ps5 Pro-t vagy simát vegyek. Nos vettem kedden egy slim digitalt(lemez kell a bánatnak). Vehettem volna Pro-t is de alaposan utána túrtam mindenhol és egyszerűen nem éri meg azt a felárat. Majd váltok ps6-ra.
A slim digital-al nagyon meg vagyok elégedve. Szinte egész nap nyomom ha otthon vagyok. Egyenlőre egy 3hónapos PS plusz extrám van plusz vettem néhány game-t is. Szóval tartalomban nincs hiány, nem fogok unatkozni otthon
Amit nagyon vàrok idén az a Phantom Blade Zero és a Ghost of yotei. De addig se fogok unatkozni
Örülök hogy a ps5 közösség tagja lehetek
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KaitouP #199223 üzenetére
Nekem pl. ezért nem tetszik ez, hogy a PS5Pro ennyire rohadt drága egyrészt, másrészt meg azért, mert külön kell venni a lemezlejátszót.
Az is még egy plusz vagyon, és akkor hozzáveszem, hogy egyes játékok digitálisan abszolút nem úgy csökkentik az árukat, ahogy az jó pár év távlatából normális lenne, ha pedig teljesen kikopik a lemezmeghajtó, akkor meg konkrétan rá sem lesznek kényszerülve a nagyobb akciókra, mert nincs konkurencia lemezes hiánya miatt. -
Gorgonka
aktív tag
válasz
Rigormortiis #199202 üzenetére
Nagyon. Technikailag is és a játékmenet szempontjából is. Nekem külön tetszett, hogy szét lehet szedni a fegyvereket pengére és a markolatra, aztán új fegyvereket készíteni belőlük. A bal kézre szerelhető eszközök pedig megint csak sokat segítettek.
Egyedül ami nem tetszett, hogy a fegyverekre alkalmazható módosítók (elektromosság meg sav meg ilyenek), nagyon kevés ideig hatnak. De ez minden soulslikeban így van, szóval inkább általános hibának mondanám. így azokat én csak ritkán alkalmaztam, ha éppen eszembe jutott. -
KaitouP
nagyúr
Valamit kellett mondani, mert az Xbox bebüfizett egy félig saját, félig Asus handheldet, meg meggyütt a Switch 2 (szép masina, Comic Finom megnéztem most, sajátra egyelőre nem telik). Kb. ennyi ennek az "amúgy dolgozunk ám a PS6-on" bejelentésnek az értéke - nyilván dolgoznak, 2-3 év múlva esedékes lehet.
-
vm93hun
aktív tag
Pro-ra upgrade előtt bespájzoltam némi kiegészítőt.
Ami még tervben van, egy DualSense Edge kontroller (a színe még kérdéses) és egy Pulse Elite fejhallgató.
Utóbbiról van valakinek tapasztalata? Jófajta, vagy inkább kerüljem? -
raziel01
veterán
[link] This War of Mine: Complete Edition 1.008 Ft
[link] Saints Row IV: Re-Elected 1.123 Ft
[link] The Beast Inside 1.408 Ft
[link] Saints Row: The Third Remastered 1.693 Ft
[link] Vanquish 2.347 Ft
[link] Sherlock Holmes: The Darkest Mysteries Bundle 2.698 Ft
[link] Metal Gear Solid V: The Definitive Experience 2.996 Ft
[link] THE LAST REMNANT Remastered 2.996 Ft
[link] EVERSPACE™ 2 - 5.637 Ft
[link] Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign Remastered 4.695 Ft
[link] Call of Duty®: Modern Warfare® Remastered 7.495 Ft
[link] Resident Evil 7 Gold Edition & Village Gold Edition PS4 & PS5 7.497 Ft
[link] Call of Duty®: Vanguard - Cross-Gen Bundle 10.396 Ft
[link] STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN Digital Deluxe Edition PS4 & PS5 10.396 Ft
[link] METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION Vol.1 PS4 & PS5 11.245 Ft
[link] Lies of P 11.245 Ft
[link] Assassin’s Creed Mirage & Assassin's Creed Valhalla Bundle 12.701 Ft (Valhalla benne van ps plus extrában is)
[link] Dragon's Dogma 2 Deluxe Edition 15.035 Ft
[link] SILENT HILL 2 - 15.594 Ft -
Mike
veterán
válasz
l.skywalker #199210 üzenetére
én is így tudtam, ezért furcsa, hogy megkérdezte, hogy be akarom e linkelni a konzolos accjaimat. csak eddig nem találtam semmi infót arról hogy ez miért jó?
-
Mike
veterán
Az Epic Store támogatja a Playstation-t? Tehát az ott megvett játékkal tudok játszani PS-en is? (ez mondjuk meglepő lenne, de már nem zárok ki semmit) Vagy ha nem, akkor miért érdemes linkelni?
-
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #199206 üzenetére
Nem is vészes annyira. Legalábbis ezzel azért el lehet lenni egy ideig.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #199203 üzenetére
Értelmezhető valutában ez mennyi?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest