- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
Bad Pritt #197027 üzenetére
Midnight Walk-ról én alapvetően lebeszélnék mindenkit jelenleg. 15k-t szerintem semmiképp sem ér meg. Kb 1,5 órát játszottam vele, sétaszimulátor de az érdekes art stíluson kívül nem tudnék semmit kiemelni. 5k-ért vagy ps+-ban majd jó lehet.
Youtube-on amúgy 3,5-4 órás végigjátszások vannak szal még hosszúnak se mondanám. -
S e t h
nagyúr
-
denko
senior tag
válasz
Bad Pritt #198033 üzenetére
Rosszul fogalmaztam, nem arra a nehézségre gondoltam hogy kinyirnak, hanem megtalálni minden pöpöcölős ládát, artifactot, és összes mellék küldetést megcsinálni, ami térképen sincs. Igazáából újra kell végig járni egész térképet ahogy érzem, mindenegyes szegmenst végig tolni.
-
TBT
addikt
válasz
Bad Pritt #197683 üzenetére
Sőt, az első rész is most fog kapni gigászi frissítést PS5-ön, ingyen! Új bossok, új rucik.
Twitteren összeszámolták... a mostani illesztéssel együtt már 100-nál is több!!! ruhája lesz EVE-nek, mindezt ingyen.
Mi pénzt keresett volna ilyen skineken a Blizzard (Overwatch 2), Riot Games (League of Legends) vagy az Epic (Fortnite). -
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #197173 üzenetére
2023-as adat lenne? Azóta nem frissítették?
FY24.4Q_Supplemental Information -
-
F-ECT$
titán
válasz
Bad Pritt #196562 üzenetére
Nem is rossz ár. Viszont a GoT-nál anno meg tudtam várni, hogy a DLC-vel együtt vegyem meg, és ahogy pont ma beszéltünk róla, ez tök jó, ha nem akarsz kiesni a játékból. Nem tudom, hogy itt lesz-e DLC, de ha lesz, akkor gondolom arra haosnló időt (kb 1 év) kell majd várni, mint a GoT-nál...
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195742 üzenetére
Ott van még a Mojang, akik birtokában van ez a tudás. De pl. a Grounded esetében sincs közvetlen Cross-Progression, csak Cross Play. A Playground Games annyit írt erről (Steam esetében), hogy túl sok munkával járna nekik ezt megoldani, ami főleg verzió különbségek miatt van.
A SoT esetében bár teljesnek tűnik a Cross-Progression, de ott is vannak apró különbségek (pl. az Xbox-n elért Achi-kat nem mindegyikét kapod meg PS5-ön Trophy-ként, és emiatt azoknak a követelményeit újra kell csinálni, hogy megkapd). Illetve vannak olyan kozmetikai dolgok amik nem ennek át. Ezek esetében a Rare azt mondja, hogy azért mert ezek platformspecifikus dolgok, de valójában ezek inkább azok amik "kvázi DLC-ként" működnek.
Vagyis ahogy elnézem, tényleg az van, hogy nem minden esetben egységes az MS cross-platform politikája, mert e az adott stúdiónak is támogatni kell.
SoT esetében pl. szinte minden elért progress-ed megnézhető a weboldalukon is... Forza Horizon esetében maximum a feltöltött fényképek és az Achi progress ami megnézhető, semmi más (vagyis nincs rendszerük rá, nem csináltak ilyet egyik részhez se).
TL;DR: vagyis valószínűleg azért nincs mert a Playground nem csinálta, csinálja meg normálisan ezt. -
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195626 üzenetére
Miért a quest/gameplay/fizikai megoldások azok nem core dolgok? És ezek nem igazán változtak, max csiszoltak rajta egy kicsit. De még egyszer... ezt nemhiába hívjak remaster-nek, mert a játék alapja az maradt, csak itt nem annyi történt, hogy a QoL dolgok mellett felhúzták a régi grafikát, hanem a QoL dolgok mellett grafikát a mai igényekhez készítették el! Pl. ezért is készült el olyan 3-4 év alatt az egész.
De ha neked más infóid is vannak a fejlesztéséről, akkor azokat szívesen olvasnám, mert ezek szerint neked több rálátásod van erre a remaster-re, mint annak aki dolgozott is ezen a játékon... -
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195623 üzenetére
Az lehet nem ez hangzott el, de ezt az infót nem találtam ki, és nem egy random valakitől jött, hanem egy olyan személytől, aki ezen a remaster-en is dolgozott külsősként vagy másfél évet! illetve az arcok esetén, elő lehet venni azt is kifogásnak, hogy ez csak remaster!
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #195617 üzenetére
Mondjuk ebben az esetben, konkrétan ott fut az eredeti Oblivion (vagyis a lényegében változatlan quest/gameplay/fizikai rendszereivel együtt) játék a háttérben, és így igazából ez az egész kiadás (nagyon durván leegyszerűsítve) csak egy UE5 alapú grafikus felület hozzá.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Bad Pritt #195535 üzenetére
Azt sem tudom hány éve ígérik a Skybliviont, mindig csak készül, majd jön, stb stb. Elég meredek úgy fércművezni az újról, hogy kb semmit se tudunk róla milyen is lesz. Skyblivionról vannak videók ugye, de azért eléggé túlhaladott az a grafika.
A mostani remaster meg vagy lyuk, vagy fa, de én várom, Egyik kedvenc játékom ever a MW mellett persze.
-
-
negyven2
veterán
válasz
Bad Pritt #194559 üzenetére
Ha tippelnem kéne akkor ezt vagy egy szutyvadék, hírportálnak nem igazán nevezhető felület hozta le, vagy így értelmezte a hírben szereplő dolgokat. Az mondjuk egy ideje lehet már tudni, hogy ki szeretnék kicsit bővíteni a Part II-ben történt dolgokat, így lehetnek új történetszálak, és az ezzel járó új szereplők is.
Illetve HBO felől voltak olyan hangok, hogy ha nagyon nagy siker lesz a sorozat (kvázi új GoT), akkor lehetnek olyan új évadok és spin-off sorozatok, amik már nem a játékok közvetlen feldolgozásai! -
PTM
aktív tag
válasz
Bad Pritt #194134 üzenetére
Hát a Blasphemous nálam minden további nélkül a legkiemelkedőbbek közt van, szerintem egy zseniális akció-platformer, metroidvania elemekkel és egyedi hangulattal. Most a Last Faith is feljebb kúszott a wishlisten. Én nem éreztem negatívnak a beszámolódat, köszi, hogy írtál róla.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193889 üzenetére
[link]
Itt egész jó gonolatok születtek például a két játékról, úgy hogy szerették mindkettőt a népek ott.
A hangsúly a felejthetőn van, a Gotra még mindig emlékszem, a Valhallára már egyáltalán nem. Nem tudták úgy elmesélni a középszer sztorit annál hogy maradandó legyen, szerintem ennyi a történet. -
Farkassacred
őstag
válasz
Bad Pritt #193887 üzenetére
Ez oké, de filmként jobban működik a Sakai féle történet felépítés. A szinkronok és a karakterek benne mind egy korrekt iparos munka fölött vannak ám. De ezt egy ps topikban tényleg le kell írnom?
Azt hittem ti is játszottatok Got-al. Nem kell hozzá túl sok tapasztalat se, hogy lássam hogy a Sony nyomja a pénzt rendesen a történet alapú játékaiba és ez szerencsére meg is látszik szépen.
Ebben fejlődhetne az Ac széria, ha már a pénz állítólag ott is rendelkezésre áll. -
l.skywalker
titán
válasz
Bad Pritt #193739 üzenetére
Ez egy nagyon különleges "majdnem" egyszemélyes projekt. Egy korábbi Dreamworks, Illumination animátor saját munkája 90%-ban és készülőben van a második rész. Szokott róla posztolni. Én végigjátszottam és külön tetszik, hogy az egész szinte teljes egészében combatless.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest