Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petreszku
senior tag
válasz
Rigormortiis #198987 üzenetére
Szia! Szerintem egy nagyon jó souls játék. Én többször is végig játszottam. Szerintem olyan 7 alkalommal, mindig más-más kaszttal és magam által felállított szabályokkal.
-
Wesder
titán
Bend Studio is laying off roughly 30% of its team, or around 40 people following the cancelation of its live service game.
The studio is spinning up a new project.
-
Lefty
addikt
válasz
markknight #198989 üzenetére
Senkinek nem kuldtek ki review kodot, igy nincs review…
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Ország/régiót utólag nem lehet megváltoztatni? Véletlenül Magyarország adtam meg,de én Ausztriában élek és az itteni bankkártyámat valamiért nem fogadja el.
Ennél a résznél elakad: [kép] . Hogyan tudnám ezt orvosolni?
-
Zsolty20
senior tag
válasz
markknight #198989 üzenetére
Én sem találtam, de vannak már gameplay videók róla példa.
Az egyelőre látszik, hogy csak egy grafikai opció van, nem lehet másra váltani és nekem elég rondának is tűnik illetve mintha be-be akadna néhol. -
Rigormortiis
veterán
válasz
TrishtanAG #198988 üzenetére
Mekkora fszok már, simán vettem volna...
-
markknight
veterán
Fura, hogy erről a Mindseye-ról semi kritika nincs, ma jelent meg.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rigormortiis #198976 üzenetére
Sajnos nem, mert streamelt játékok, a Sony odáig meg még nem jutott el, hogy azokért is lehessen külön fizetni.
-
Rigormortiis
veterán
Utánanéztem, állitólag teljesen jó lett a lords of the fallen is, talán ezt is megveszem
-
-
Payphone
tag
Nekem a Stellarbalde is tetszett ami tudom hogy nem tipikus souls mivel eleve nem r1 és r2 van hanem kocka és hormszög, de tetszett hogy ott is fontos a parry, és nagyon gyors a játékmenet. Ezért tetszett a lies of p is. Valami ezekhez hasonlót keresek. Még ott lenne a wukong is csak az még nekem drága mulatság
Sekiró hogy fut ps5-ön? van 60 FPS?
-
Payphone
tag
válasz
Rigormortiis #198979 üzenetére
A Lords of fallen engem is érdeklne milyen. Nekem a lies of P nagyon bejött ellenben a fromsoftware játékaival. A Bloodborn külön idegesít hogy elve nincs L1 vagyis nincs a megszokott módon védekezés/hárítás. Demonsoluls sem igazán jött be. Szerintem az már több mint komplikált hogy a mellett hogy figyelsz milyen fegyvered van, mire építész, mit fejlesztesz még itt van hogy kopik a fegyver, kopik a ruha, külön ilyen meg olyan pánvél nadrág stb. Nekem ez már sok volt. A Lies of-nél sokkal jobban bejött ez az amulettes megoldás a ruhák helyett. A nioh szintén nemjött be, de az a végtelenül gagyi grafika és animációk miatt nem tetszett. És ahogy láttam a 3. rész is amit most jelentettek be úgy néz ki mint egy tányér kikakilt hányás. Gyakorlatilag ugyan úgy néz ki mint az 1.-2. rész. Szóval lord of fallen vélemények? Meg a Sekirora lennék még kíváncsi hogy tipikus fromsoft?
-
Rigormortiis
veterán
Fallen Arcbishop is elsőre meglett, le is ellenőriztem és tényleg a régi nehézségen vagyok. Lehet, fejlődtem időközben és talán most már a Sekirot is le tudom majd nyomni
Nem. De tényleg nem érződik nehéznek.
-
miami
tag
válasz
Rigormortiis #198979 üzenetére
A 2.0 update után könnyebb lett jóval, mint korábban. Nekem bejött. 7k-ért bőven megérte.
Voltak nerfek, mert volt olyan radiant build ami nagyon op volt. -
Rigormortiis
veterán
Csak szerintem hasonlít Pinokkió Rimothée Chalametre (Dűne)?
Másik kérdés: milyen ez az újabb Lords of the Fallen? A PS4essel hátszittam egy darabig, de valamiért abbahagytam, pedig akkoriban nagy DS/BB lázban égtem.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok! Playstation pluszt ki hol veszi? Melyiket érdemes megvenni? Köszönöm szépen
-
Moby
veterán
válasz
Rigormortiis #198970 üzenetére
Az egyik legkönnyebb soulslike volt, ellenben én tökre nem élveztem. Valami muszájhangulat elvitt a végéig, de nem bánom, hogy anno ingyen volt(ganépassz). Most láttam, hogy talán valami DLC jött hozzá, de én már képtelen lennék erre mégegyszer időt szánni. Az alapjátékot is az menetette meg, hogy elég rövid volt.
-
Rigormortiis
veterán
A ps3as két lords of shadows-ot nem lehet megvenni, csak előfizuban érhetők el?
-
válasz
Rigormortiis #198970 üzenetére
Gratulálok!
Gondolom azért te gyakorlott soulslike gamer vagy.
Mondjuk én rettenetesen béna vagyok de most hogy már van benne fokozatválasztó, meg van egy elég durván feltápolt ng++ karakterem jöhet az Overture is. -
Rigormortiis
veterán
válasz
beyruth82 #198969 üzenetére
Rajta egyszer haltam, aztán másodjára már áramos fenőkővel és bal kézzel mentem, úgy pikk-pakk lement, nem túl összetett a movesetje. Most viszont a katedrálisnál már érezhető, hogy egy kicsit feljebb csavartak a nehézségen, mondjuk ebben a pályatervezés is belejátszik.
Ugyanakkor már most merem ajánlani azoknak is, akiket eddig a vélt nehézség tartott távol tőle, így sem vészes, de van még lehetőség 2 fokozattal is lejjebb vinni a nehézséget, és nem kéne sok hozzá, hogy simán egy from címnek is elmenjen. Ennyi pénzért (akcióban tizes) must have!
-
válasz
Rigormortiis #198937 üzenetére
Nekem több mint 200 órámba telt elsőre végigvinni az eredeti nehézségen. Máig az egyetlen soulslike amit sikerült végigjátszanom. Durva, hogy neked ilyen könnyen megy stalker nehézségen. Egyébként pont most fog jönni az a boss (King's Flame) akinél a legtöbb ideig voltam elakadva. Kb 120x próbáltam meg mire sikerült. Nekem ő volt a játék legnehezebb bossa. Ma már elérhető hozzá az Overture dlc is, most nézem a teszteket róla.
-
TyLe
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni a következővel!
Amazonról rendelnék lemezes PS5 játékot. Az nem világos, hogy deluxe verzió esetén működik-e a hozzá adott kód a plusz tartalomhoz. Ha jól értelmeztem az információkat, akkor abban az esetben működik, ha a PPSA kód egyezik a lemezen és a magyar store-ban. Találtam francia és német verziót is a játékból (Country of origin: Austria).
Ki lehet deríteni a kódot az amazonon valahogy? Esetleg van valakinek tapasztalata? -
30z.Samu
félisten
válasz
Rigormortiis #198964 üzenetére
"Kiértem közben a bányából"
Erre valamiért a Beatrice jutott eszembe. Munkának vége, kijössz a gyárból... -
30z.Samu
félisten
válasz
Rigormortiis #198961 üzenetére
Abból 200 a töltőképernyő bámulása volt.
-
TBT
addikt
válasz
Rigormortiis #198953 üzenetére
Persze. Szerintem teljesen jól van így.
Aki ilyesmire vágyik, annak úgyis lesz rá módja PC-n.
Nekem teljesen megfelel az, ahogy a fejlesztők "megálmodták". -
Rigormortiis
veterán
válasz
Beegabor81 #198960 üzenetére
Én a BB-al voltam így, az egyetlen játék volt, amiért előre fizettem. Ha jól emlékszem, a ps4 tpikban nekem lett először plat, akkor még érdekeltek ilyen dolgok
A szemem kifolyt a gyatra fps miatt és a perces töltőképernyők miatt, de kb 350 óra belezuhant.
-
Beegabor81
tag
válasz
Gratula, de ha nem játszottad végig day1 állapotban, akkor nem is játszottad végig ( szokták mondani
) Sok balansz javítást kapott, vsszavettek a nehézségből már akkor is, kevesebb hp-ja van kb mindenkinek
Amúgy a puppet of the future alól le lehet ereszteni a maró anyagot, úgy még könnyebb, de anélkül is kispályás. -
PTM
aktív tag
válasz
Rigormortiis #198958 üzenetére
Nem akadtam el benne, a hangulata volt nyomasztó. Csak akkor veszem vissza, ha nagyon nem megy az eredeti nehézségen, esetleg ha trófeázni akarok NG+(++) alatt.
-
PTM
aktív tag
válasz
Rigormortiis #198956 üzenetére
A Stellar Blade nekem nincs meg, de a Lies of P nagyon tetszett, ameddig eljutottam benne. Tényleg egy élvezetes játék. Csak egy könnyedebbel folytattam és nem mentem még vissza, de szeretném befejezni.
-
S e t h
nagyúr
Hogy van némi hasonlóság a Stellar blade-del az nem kérdés, de még élményben is lekörözi ez az olcsóság(ai limit).
Mondjuk a harcok során időnként kiütközik az olcsóság is, parry, dodge, hitbox, de olyan explorációs faktora van, hogy nem tudom letenni. -
PTM
aktív tag
válasz
Rigormortiis #198949 üzenetére
Nekem a Lies of P az ábrázolása miatt sokkal inkább a neoklasszicista Bioshock Infinite-et idézte, mint a gótikus-viktoriánus Bloodborne-t. Még úgy is, hogy hangulatában nagyon más, mint az előbbi.
-
TBT
addikt
válasz
Rigormortiis #198950 üzenetére
Nem igazán, VISZONT!
- 25 új ruci (ingyenes update!)
- új Bossharc Mann ellen a Boss rush módban (ingyenes update!)
- sok változtatás, hibajavítás és játékelemet javító dolog (ingyenes update!)
- bővített fotómód (ingyenes update!)NIKKE DLC:
- 5 db új NIKKE témájú ruci (VOLT-nál a robotkutyánál lehet majd "kiváltani" a ruhák tervrajzait a craftoláshoz)
- új Bossharc Scarlet ellen (új pályán, új animációkkal, új jelenetekkel és dialógusokkal)
- horgászat kibővítése (új cuccokat lehet horgászni)
- új játékmód (Naytibák elleni fedezékből lövöldözős mini-játék különféle pályákon - a NIKKE mobiljáték mintájára)
- Az ára ugyanúgy 10 euró lesz, mint a Nier: Automata DLC esetén.Dióhéjban ennyi.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #198949 üzenetére
Nagyon kellemes meglepetés volt számomra is, kevés játék van, amit platina után is folytattam, ez egyike volt azoknak. Tipikus példája annak, hogy nem kell feltalálni a spanyolviaszt, semmi újdonság nem volt benne, de jó helyről lopkodták össze a játékelemeket és egy érdekes sztorit meg világot kanyarítottak köré.
-
TBT
addikt
Még 2 nap!
-
-
30z.Samu
félisten
-
Raysen623
addikt
válasz
raziel01 #198870 üzenetére
Most komolyan: mik az elvárásaid? Ez egy COD. Sokat már nem lehet hozzátenni. Lőni fognak, de kurwára ez biztos. Grafikailag lehet jobb lesz, több lesz, de játékmechanikailag sem tud már sokat adni. Ja bocs: zombi mód
Én örülök hogy kb ezer éve elengedtem a szériát.
-
F-ECT$
titán
Volt pár game show a napokban, egyiket sem követtem: mi volt a top 3 trailer / játék, amire érdemes ránézni?
-
Elderath
addikt
2 hét és itt a DS2. Legjobban várt játékom az utóbbi pár évben. Tegnap jött ki egy átvezető meg kis gameplay az eventről, de azokat nem néztem már meg és a launch trailert se fogom. Lehet leporolni a gépet hamarosan
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ne hamarkodd el ezt a kijelentést.
Lesz a játék közepe fele jó pár difficulty spike, de ha valakinek rááll a keze a parryre annak nem lesz gond.
-
Bogyi007
veterán
válasz
axlfsi #198926 üzenetére
Első rész Ps5 verziója a PS Plus Extrában is elérhető ha csak játszani szeretnél vele, a második rész pedig önmagában is szépen néz ki és jól fut Ps5 konzolon - ha csak végigjátszani szeretnéd akkor abból lemezes verziót az ajánlott venni és ha végigjátszottad akkor el is tudod adni.
-
Wesder
titán
Want to pair your DualSense controller to multiple devices at once?
An update planned for later this year enhances pairing functionality. Stay tuned for more details.
-
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #198930 üzenetére
Szerintem sem volt annyira nehéz hogy könnyíteni kelljen, de igazából nem árt senkinek.
-
Wesder
titán
válasz
Rigormortiis #198928 üzenetére
Normál, mint patch elötti normál, vagy patch utáni? A patch elött nehézség most a Legendary Stalker.
-
Rigormortiis
veterán
A második boss is lement normalon lies of p-ben, és még nem haltam meg harc közben. Nem is értem, miért kellett a két könnyebb nehézség... Bár most a gyárban kerülgetek egy több emelet magas valamit, bár szerintem egyenlőre nem kell kumitézni vele
-
axlfsi
veterán
Srácok!
Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy még előttem az TLoU élmény, ugyanis még nem játszottam őket (az elsővel toltam évekkel ezelőtt egy órácskát).
Most tervezem megvenni és a PS4 és PS5 verziókra is vannak akciók... nyilván, a PS5 kombó azért többre jön ki.
HA az árát nem nézem, akkor mindenképpen szebb és jobb a PS5 verzió és azt érdemes megvenni vagy kb. itt is hasonló, mint az Until Dawn-nál és a PS4 verzió majdhogynem jobb döntés (a 60fps miatt volt a mérleg nyelve a UD-nál).
PS4
... illetve a PS5 verziók pedig ennyi:
Köszönöm előre is!
-
Használ valaki USB-C--> USB A átalakítót.
Kormányt szeretném csatlakoztatni előre a Pro-ba, de ott csak USB C van. Hátra nem szeretném, mert csak ritkán használom a kormányt és egyébként is foglaltak az aljzatok.
Olyat keresnék, ami biztosan jól működik.Köszönöm
.
-
LÁZ
addikt
[eriksholm gémpléj] #július15
-
vm93hun
aktív tag
válasz
Bad Pritt #198916 üzenetére
Igen, megvehető lesz különálló termékként.
Én arra leszek kiváncsi, hogy aki korábban megvette ugyanezt PS3-on, annak átjön-e a licensz majd az új konzolokra (PS4/5-re) is? PS1-es játékoknál nagyrészt működik ez a trükk, PS2-esekből meg egyelőre nincs sok ami osztozna a PS3 és az új konzolok boltján. Nekem pl. a Summoner átjött, de a SW Bounty Hunter meg nem. -
vm93hun
aktív tag
Kimenők mellett érkezőkről is némi hír:
PS Plus Classic (Premium) katalógusába érkező címek:
- Deus Ex (PS2) - Június 17
- Twisted Metal 3 és 4 (PS1) - Július 15
- Resident Evil 2 és 3 (PS1) - Később a nyár folyamán, feltételezhetően az Augusztusi csomagban. -
vm93hun
aktív tag
Last chance to Play (Június 15) (szerencsére most nincs sok)
- Monster Hunter Rise
- After Us
- Kayak VR: Mirage
- Rogue Legacy 2
- Inscryption
- Avicii Invector -
Bad Pritt
félisten
válasz
nincsnév007 #198910 üzenetére
Igen. A végén még jó lesz, bár szerintem elég generic az egész játék.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Blood of Dawnwalker magyar felirattal jön minden platformra. [link]
-
válasz
Kendek #198905 üzenetére
Köszi
.
Megcsináltam böngészőben, amit írtál, de az app még mindig listázza mindkét PS5-ömet, azt is, amit most adtam el fél órája. Azon csináltam egy gyári visszaállítást, ezért nem értem, hogy miért listázza az app még mindig.
Lehet, hogy az appnak kell valamennyi idő, hogy szinkronizálja ezt adatot? -
válasz
Jim74 #198900 üzenetére
Az applikációban a profilodra aktivált konzolokat mutatja, vagyis a Pro-n Beállítások > Felhasználók és fiókok > Egyéb > Konzolmegosztás és offline játék opció.
De ha valamilyen oknál fogva mind a kettőt listázná az app-ban, akkor böngészőben Account Settings > Device Management > PlayStation Consoles > Deactivate All Devices. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rigormortiis #198903 üzenetére
Melyik fokozaton játszol?
-
Rigormortiis
veterán
Eddig 1 az 1ben dark souls/bloodborne a lies of p, de tetszik.
-
james001
veterán
válasz
penge111 #198895 üzenetére
Köszi neked is
Amúgy azzal a két felülnézetes Lara Croft játékkal játszottam régebben,de már nem látom őket a Store-n,de nem is tudom ezek egyáltalán lemezesen kijöttek? Vagy miért nincsenek fenn? Letöltési listában se látom őket,bár lehet más profillal vettem meg anno...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Autós topik
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!