Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #197696 üzenetére
Nem követem a híreket. Mi a baj ezzel a 3 millióval?
-
Wesder
titán
válasz
markknight #197696 üzenetére
Technikailag igazuk van.
Az màs kérdés hogy mindkét jàték teljesen màs körülmények között rajtolt. -
markknight
veterán
válasz
pzstm #197695 üzenetére
Jaj istenem..
Aztán év végén meg jönnek a hírek, hogy leépít az id és amúgy szarul fogyott a játék. Alapból nyakon kéne vágni aki ilyen képeket posztolgat a social platformokra, de aki még ki is írja, hogy 7x gyorsabban elérte, na azon Zsolti gömbhullámos csigolyafogását kéne alkalmazni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #197692 üzenetére
Nem manapság játszottam vele, de emlékeim szerint menetközben is tudtam változtatni a grafikai minőséget.
-
markknight
veterán
Ebben a Soul Hackers 2-ben ha egyszer kiválasztod a beállításokat meg a performance vs quality módot, akkor már utólag nem tudod megváltoztatni? Hát ez meg kinek az ötlete volt? Főmenüben nincs ilyen lehetőség, kezdhettem újra performance-ban. Amúgy poén, hogy éles képpel nem tudja ezeket a 2 bites anime kislányokat futtatni a PS5?
Na mindegy.
-
Wesder
titán
válasz
markknight #197682 üzenetére
Egy kézzel lassabban posztol róla az ember.
-
TBT
addikt
válasz
Bad Pritt #197683 üzenetére
Sőt, az első rész is most fog kapni gigászi frissítést PS5-ön, ingyen! Új bossok, új rucik.
Twitteren összeszámolták... a mostani illesztéssel együtt már 100-nál is több!!! ruhája lesz EVE-nek, mindezt ingyen.
Mi pénzt keresett volna ilyen skineken a Blizzard (Overwatch 2), Riot Games (League of Legends) vagy az Epic (Fortnite). -
TBT
addikt
válasz
Topikjában írtam róla, ide nem akartam, mert már a múltkor is írták itt, hogy vegyek vissza a lelkesedésemből.
De örülök a hírnek, úgy tudom a Sony keze ismét benne lesz a dologban, szóval megint majd PS-re fog jönni első körben, 2027/2028 tájékán. Plusz ugye készül egy másik játékuk is. -
PTM
aktív tag
válasz
Szerintem még ünnepel.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Hol a csöcsös kép hozzá?
Ez így nem professzionális hírközlés!
-
markknight
veterán
TBT hol van ilyenkor? [link]
-
markknight
veterán
Erős közepes ez a Sand Land. Régóta fájt rá a fogam, de fizetni nem fizettem volna érte. Olyan se nem jó, se nem rossz, el lehet vele bohóckodni. Ami viszont megragadta a szememet, hogy a játék tűéles 60 fps mellett. Talán ilyen éles játékot még nem is láttam ebben a generációban.
-
Mr X
veterán
válasz
TrishtanAG #197673 üzenetére
Én beajánlanék egy JBL Quantum 360X-et is. Kb. ebben az árban megy, támogat pc-t, Xbox-ot és PS-t, jó a hangzása (Logitech után), jó az akkuideje.
-
pzstm
titán
Most nezem, hogy Helldivers2-re van 20% kedvezmeny most…eddig ps app wishlist jatekokrol kuldott ertesitest ha ez tortent, most nem….igy ha sok ido nem is lesz ra behuzom. Koszi mindenkinek a tapasztalatokat
-
ratgab
tag
válasz
Shokkolo #197668 üzenetére
Logitech g935. Egyszer veszed meg többet nem akarsz mást használni (persze egyszeri 40 000). Nálam semmilyen más füles se ért eddig a közelébe se hangzásban (se játék, se film, se zene tekintetében). Én pcre használom, de mivel usbs a vevőegysége bármihez használható, aminek van ilyen kimenete.
-
Shokkolo
addikt
Ahogy elnéztem a kínálatot nem hinném, hogy nagyon meg tudnék állni 20-25 körül, hacsak nincs valami nagyon ár/érték bajnok.
Szeretnék ugyan megállni 30-körül, de tippre a valóságban ez 30-40 lehet talán...
... bár a keresgélésem alapján ez inkább majdnem 50.
Az a baj hogy teljesen idegen számomra a gaming fejhallgató kínálat, semmilyen összehasonlítási alapom / tapasztalatom nincs,
ezért is gondoltam hogy itt gyanúsan vannak a topikban tapasztaltabbak. -
LÁZ
addikt
válasz
Shokkolo #197663 üzenetére
mit takar a low budget, 30k alatt?
steelseries arctis 1 wireless, razer kaira for playstation, razer barracuda x megállhat 35k környékén,
hyper x stinger/cloud x becsúszhat 30k alá is (alzán most egész jó áron vannak)
tapasztalatom a hyperx-el nincs, arctis 7/razer kaira pro-t használtam, aztán váltottam sony inzone buds-ra.
ps. steelseries arctis 7-9 eket ha találsz a hardveraprón 35k alatt, az még jó vétel lehet.
nálam is eladó a [razer kaira pro] , rrp 60-100k, 215eur, de 35k a legalja -
F-ECT$
titán
válasz
markknight #197662 üzenetére
Jó az egy 1997-es játék esetén
-
v!ct0y
veterán
válasz
l.skywalker #197664 üzenetére
És működik is?
Mert a Space Marine 2 be is van és kb 90%ban nem megy..
-
Shokkolo
addikt
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, leginkább gyakorlati tapasztalatok alapján.
Egy "low budget" avagy best-buy headsetet keresnék a PS5 -höz.
Van egy corsair HS55 -öm, ami kb 20 estényi használat után beadta az unalmast.
Előző este letettem hibátlanul, másnap este bekapcs és nem megy a mikrofon
Nem sérült, nem lett földhöz verve, még töltve se... letettem az asztalra és utána másnap fel... nem értem.
Így keresném az alternatívát, egy kis casual gaminghez.
nem vagyok pro gamer, diablozok este pár kollégával, így nincs szükség komolyabb eszközre.
Ami "fontos" lenne:
- wireless
- over ear
- fekete
- kényelmes
- jó mikrofon
Tudnátok adni tapasztalatok alapján 1-2 tippet?
Előre is köszönöm -
markknight
veterán
Soul Hackersre nagyon rá akartam menni egy időben, de most látom, hogy csak 15 giga.. (fingás hangeffekt)
-
-
pzstm
titán
Meg mindig agyalok, hogy be kene nekem szerezni ezt a gamet…vagy sem
-
PTM
aktív tag
válasz
Rigormortiis #197653 üzenetére
Nekem van egy iFixit Pro Tech Toolkitem, abban van mindenféle fej, ehhez szükséges is. Én szeretem és tudom ajánlani ha esetleg releváns. Létezik egy sallangok nélküli Mako Precision Bit Set is olcsóbban. Illetve többféle másik persze, de én ezeket ismerem.
-
varjupalink
csendes tag
válasz
Rigormortiis #197653 üzenetére
t8 torx, de abból is a biztonsági verzió, aminek lukas a közepe
-
PTM
aktív tag
válasz
Rigormortiis #197651 üzenetére
T8-as security torx kell hozzá, a linken is ezt írják.
szerk: Beleírtam a security-t, az valóban fontos.
-
ldave
félisten
válasz
Rigormortiis #197651 üzenetére
PlayStation 5 Teardown - iFixit
Ha itt nincs meg ez az infó, akkor sehol -
Rigormortiis
veterán
Pontosan milyen típusú csavarhúzó kell a ventillátor leszedéséhez?
-
Imre9211
aktív tag
Nem néz ki rosszul
[link]
-
Elderath
addikt
Blades of Firet szerintem most kivételesen PSre veszem. PCn sajnos epic only, ott meg nincs semmim és nem is akarok
Demot néztem, jól nézett ki meg jól futott
-
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #197519 üzenetére
Mivel az elején azt a javaslatot kaptam hogy csak csináljak egy helyi fiókot és minden meg lesz vele osztva, így nem, nem volt egyértelmű…
De akkor megcsinálom valamikor normálisan. Köszi.
-
Becksman
őstag
Olyanra van lehetőség hogy egy adott joy egy adott fiókot automatikusan beléptet? Xboxon van ilyen ps5 nem találtam.
-
Mezcal
addikt
válasz
markknight #197620 üzenetére
Most nincs, de volt már ilyen nyílt világos szép helyeken autózós játék, ezt a Test Drive hozta be. Aztán a Drive Club még jobb is volt. A FH-ban nem sok egyediség van, ezért nem áll meg az etalonsága. A GT nem ez a műfaj, csak annyi közük van egymáshoz, hogy autók vannak benne.
-
-
Farkassacred
őstag
válasz
Mezcal #197617 üzenetére
Én kb az Nfs Most Wanted óta így vagyok az összes autós játékkal. Valszeg ha nem vár el semmit sem az ember, akkor nem is fog nagyot csalódni.
Day one pl. csakis olyan játékot veszek meg, amiben tudom hogy csalódni nem lehet. Minden másra ott a használt lemez.
Ez a digitális vásárlás tisztára mint az orosz rulett. -
rumkola
nagyúr
válasz
markknight #197597 üzenetére
azt hogy?
Chapter 16-ot kezdem, most tartok 16 óránál. -
PTM
aktív tag
válasz
markknight #197626 üzenetére
Volt olyan XBOX Elite kontrollerem, ami pár hét után a menük között is ugrált a drifttől. Most meg kettőből kettő páréves Dualshock, pedig nem gyötörtem őket. Oké, csak az Expeditionben látszott, de attól még van bajuk. Elég lutri lehet, de remélem, hogy ezekkel a mágneses cuccokkal sikerül elejét venni a driftnek.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
markknight #197620 üzenetére
Hogy érted azt hogy steril?
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
TrishtanAG #197608 üzenetére
Egy "sorry, neked volt igazad"-tól nem leszel kevesebb.
-
PTM
aktív tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #197621 üzenetére
Kicserélik a szenzort aztán csak megjavul nálam is. Pár napos átfutása lesz, utána kiderül.
#197625 Ctrl+Alt~Del
Majd írok ide, amikor elkészült. -
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
TrishtanAG #197602 üzenetére
Röhöghetsz kínodban, mert kontroller hiba. Nem Luneról volt szó, általában bármelyik karakterről. Egy ilyennel sem találkoztam a játékban, meg gondolom a 99% szintén nem.
-
spleenszuru
őstag
A Dragon Ball Sparking Zero végül milyen lett? Amekkora hullámmal jött, annyira nem látok és hallok róla semmit.
Mennyi tartalom van benne? Újrajátszási lehetőség esetleg? Van értelme?
Xenoverse 1-2 sorozathoz képest milyen?
-
Frod
addikt
válasz
TrishtanAG #197609 üzenetére
-
Imre9211
aktív tag
válasz
-
PTM
aktív tag
válasz
LOL
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Ez kurvanagy, kiköptem a mogyorót.
-
TrishtanAG
senior tag
Amúgy nincsen semmi gond a parryzéssel a játékban
-
PTM
aktív tag
válasz
TrishtanAG #197606 üzenetére
Nálam más van, mindegyik karakterrel gyakran megakad ha mozdul a bal oldali analóg kar. A korábbi kalibrációs oldalon megnéztem és valóban ugrál sajnos a jel, mindkét kontrolleremmel.
#197608 TrishtanAG
Igen, ebből szenzorcsere lesz. -
TrishtanAG
senior tag
Itt az volt a bug, hogy valszeg a talaj hitboxa néha túl magas volt, és amikor Lunéval repkedtél, bele-bele akadt a lába a láthatatlan kövekbe, így rögtön abbahagyta a repülést és megtorpant. Ha továbbmentél, akkor rögtön megint ez történt, így az adott kb. fél méteren sétálva kellett továbbmenni.
Ehhez el kellett találnia a játékosnak a hibás pályaszakaszokat, hogy pont azok felett repkedjen, így nem mindenki tapasztalta meg ezt.
-
PTM
aktív tag
válasz
TrishtanAG #197602 üzenetére
Az szinte biztos, hogy a kontroller okozza, ha nem tartja végig a 100%-os kitérést. Csak nem a minőség netovábbja ezekben a szenzor, ezért előfordul és ezzel a játékokban is szoktak számolni. (Az extrémebb drift más nyilván, most nem erről van szó.)
-
Mr X
veterán
válasz
Szilágyi84 #197596 üzenetére
20 óra volt nekem úgy, hogy a második felében már kb. csak a feladatot csináltam, nem kerestem a gyűjtögetnivalókat. 59%-on áll a teljesítettség.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Ctrl+Alt~Del #197578 üzenetére
Ismert bug volt, ami leginkább Lunéval jött elő, és amit az uccsó patch javított elvileg, de biztos kontroller hiba
-
pr0bi
senior tag
válasz
markknight #197597 üzenetére
Speedrun volt vagy normál tempóban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hobby elektronika
- Honda topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest