- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
Entonik
üzenetére
Csak a kontroller miatt nem hiszem, de az egész csomag miatt mindenképpen. Mondjuk ha kitoltad az összes eddigi exkluzív címet már, akkor még simán várhat. Viszont én örülök, hogy XSX helyett PS5-ot vettem, lehet közhely, de tényleg nagyon sok jó exkluzív cím van, amik hiányában unatkoznek XSX-en.
-
Entonik
junior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Havernak Xbox van, nekem is jobban kézre állt az a joy, de a ps5 jobban tetszik, csak nem tudom megérné-e csak ezért váltani.
-
Entonik
junior tag
Mik a tapasztalatok az új kontrollerrel,akinek van már ps5?
-
sp8787
addikt
Karacsonyi hot take.
Igy az utobbi 1 ev utan arra jutottam ,hogy a Bloodborne jobb jatek mint a Nioh es ha nem lenne az Abyss meg egyes gauntlet-ek akkor nem lennenek kozel egymashoz.
Pedaul
- jobb harcrendszer
- jobb loot(rendszer)
- jobb coop(foleg a chalice-ek/invading miatt)
- jobb bossokNalam most vhogy igy nezne ki a sorrend.
BB
Nioh
DS3
DSR
Nioh 2
DS2Harcrendszer szerint
BB
Nioh
DS3
DSR
DS2
LOTF
Nioh 2Let the flaming begin!
-
-
d3tox1c
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm.
Viszont megvenni sehogy nem tudom.
A Ps storeban minden valtozatahoz az van irva, hogy letoltes.
Hiaba torlom a trialt, akkor is.
Mar mindenhonnan zoroltem, mentések, ps5, ps4 mentes, es igy is.
Nem értem.
Mielőtt leszedtem a trial verziót, rendesen irta az arat -
törölt tag
válasz
PéterrKiss
üzenetére
Most ugyan ez megy hitelügyintézősben Facebookon.
Megkeresnek hogy 30k huf hitelügyintézői díj ellenében 3millió forint hitelt adnak iszonyat alacsony törlesztővel, jövedelemigazolàs nélkül, BAR listàsoknak is. Csak annyit kell tenned hogy WU-nal valahova afrikàba kell utalnod az összeget. -
PéterrKiss
lelkes újonc
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az szép. Annó 10-15 éve hasonló nigériai csalás áldozata lettem volna. Úgy kapok 2 millió! dollárt, ha elküldök 10.000-et neki.
Ez ilyen banki felszabadítós cucc, és mindenképp közép eu cégbe akarta fektetni. Persze az enyémbe, ami egy tíz fős "nagyvállalat" volt.
Persze nagyon szépen felépítve, vagy 20 körös emailen, meg telefon is volt, ahol "néger" akcentusos angol nyelven kommunikáltam valakivel. Rengeteg emailt, és igazolást küldött, meg fordítást a banki adatokról...stb.
Illetve valahol pont olvastam az elmúlt hetekben a tiedhez hasonló módszerről. Talán az indexen. Elküldöd az árut, de csak akkor fizeti a bankja, ha megjön. És persze emailen küldi az "utalásról" a bizonylatot.
-
válasz
PéterrKiss
üzenetére
Nekem volt olyan, hogy a meghírdetett termékemre bejelentkezett egy ember, természetesen külföldi volt az is! Elküldte a személyi igazolványáról a fényképet meg a lakcím kártyáját, mondta, hogy utalja a pénzt el is küldtem neki a bankszámla számomat, ezek után küldótt egy banki megbízást, hogy elutalta a pénzt, ott is ott volt,hogy mennyi pénz van a számláján csodálkoztam is! Utána írt, hogy csak akkor fogom megkapni a pénzt, ha feladtam a címére a csomagot és erről a bankja fog értesítést kapni😅 Na ekkor válaszoltam neki, hogy a hülyék a másik oldalon😏 Érdekes utána már nem is válaszolt...
-
-
PéterrKiss
lelkes újonc
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Neked felvette. :9 Én is hívtam vagy 5x, tegnap este is, meg ma is. Nem vette fel, vagy foglaltat jelzett!
Ami nem kamu, az mind 300.000 Ft feletti. Volt még egy 250ezres, az pedig küldött egy linket. Telefonszámot persze nem. (Érződik rajtuk az, hogy nem teljesen magyarok, fordítóprogram..stb.)
A linken banki adatokat kér be. Még azt is bekérdezte a rendszer, hogy mennyi pénz van a számlámon.
És hivatalos jófogásos házhozszálításnak tűnik, miközben teljesen más a link.Jófogásos logóval, képekkel, teljesen validnak tűnt elsőre, de persze a linket láttam, hogy kamu.
Szóval vigyázzatok emberek! Az a helyzet, hogy sokan besz.ják így is. És elküldik még azt is, hogy hány bankszámlájuk van, és melyiken mennyi euró, forint.
Ez a ps5 csalás, már jobb "biznisz", mint az, hogy simán küldenek egy fars otp-s bankibekérőt. Én évente egyet ilyet mindig kapok.

-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok. Ha közületek valakinek meg van esetleg a fifa 21 ps5-ön, nézne nekem egy verzió számot?
Nem tudom melyik a legujabb verzió.
Előre is köszi 😉 -
válasz
wolf13
üzenetére
Ja csak egy a baj,hogy kamu! Az adott számon egy teljesen másik ember veszi fel, akinek nincs is Ps5 gépe! Szegény mondta is,hogy 10 perc alatt 20 hívást kapott, de mivel otthoni vonalas telefon nem tudja letiltani a bejövő hívásokat...valaki jól kibaszott vele így a szeretet ünnepén
-
Zephy
csendes tag
válasz
Aciduzzu
üzenetére
Erről lenne szó, a lehetőséget a Sony direkt hagyta bent, csak a nagyüzemi, üzletszerű visszaéléseket üldözik ezért is írtam, hogy olyannal venném fel a kapcsolatot aki még nem végzett tucatnyi ilyen műveletet, így biztonságban lenne a gépe, senkinek sem kívánok bant.
Tiszteletben tartom a véleményed de ezt jobbnak látom tisztázni
-
karmaresz
senior tag
Hátha valaki tudja a választ.
Van a PS5-höz kapható távirányítónak bármi olyan szolgáltatása, amit egy Sony TV (XH90) gyári távirányítóval nem tudok megcsinálni?
Nem bontottam fel még a PS5-höz rendelt távirányítót, így ha nincs ilyen, akkor inkább eladnám. -
törölt tag
Kendek & Peace: Köszönöm.
-
válasz
üzenetére
Ez nem a kábelen múlik. Amit a PS5-höz gyárilag adnak, azzal funkcionálisan ki lehet maxolni a tudását. Szóval nem fog többet tudni egy másik kábellel sem. Esetleg akkor segíthet ha el-elmegy a kép, mert nem bírja a sávszélt. De ilyenről még nem olvastam, főleg mert egyelőre limitálva is van.
-
Peace
nagyúr
válasz
penge111
üzenetére
Én most CP2077 után nem tudtam mit kezdeni magammal. Nem volt kedvem semmihez, üres volt az életem.
Aztán szerencsére kedvet kaptam a HZD újrajátszáshoz. Annak a folytatását várom jelenleg a legjobban! Csak ezúttal pc-n tolom, de hihetetlenül élvezem!!! Nem véletlenül lett instant kedvenc anno ps-en. -
Peace
nagyúr
válasz
S e t h
üzenetére
Hetekig én is céltalanul mászkáltam és hónapokig hatással volt rám. Elképesztő játék, nálam egyértelműen GOTY idén!
Csucsima a második, CP2077 pedig minden hibája ellenére befutott a dobogó harmadik fokára, mert iszonyatosan élveztem a végigjátszást....de technikailag inkább hagyjuk is. Élettelen város, zombi npc-k, agyhalott forgalom, bugtenger. Kár érte. -
Aciduzzu
aktív tag
Nem tudom mit szeretnél, de ha azt, hogy logoljon be neked, hogy hozzáférhess a játékokhoz, az csalás, amit a Sony üldöz is, bannolja MAC-címestül a gépet is.
Ha ezt szeretnéd kérni valakitől, akkor ezt kívánod neki, ez számomra egyenlő a warezzal, amit meg tilt a szabályzat.
-
Aciduzzu
aktív tag
válasz
Marky18
üzenetére
Amíg milliárd (!) dollárokat költenek az emberek teljesen nonszensz módon mikrotranzakciókra (XP boosterek, kosztümök, skinek, egy piros puskacső stb.), addig ezt a modellt etetik önként és dalolva. Ezzel erősítik meg azt, hogy jó úton járnak a fejlesztők, erre van igény.
Addig lesznek bugos játékok, hazugságok, félkész rajtok, értelmetlen DLC-k.
Mert erre van igény, ezt kéred tőlük.
-
saelin
veterán
válasz
marquuard
üzenetére
Ha van kivel, akkor egyértelműen Rocket League! Mi haverokkal hatalmasat szoktunk rajta röhögni. Talán egy hónapja akadtunk rá hogy már ingyenes lett és azóta csak az megy... Non Stop. Én alapból nem szeretem a focit, de úgy igazándiból egyik sportjátékot sem, viszont az RL az nagyon jó! Ez is azon játékok egyike, hogy nem értem eddig miért nem próbáltam ki.
-
S e t h
nagyúr
Ma fejezte be a feleségem a TLOU2-őt, megnéztem a végét, ott ültünk szótlanul és utána minden bajom volt, hogy miként folytassam a Cp-t.
Mintha közölné a pincér, hogy ma nem tud kaviárt adni, de van helyette fosh. -
válasz
ImACeltic
üzenetére
Volt azért még benne, nekem ez az Ellie karos bug jött elő egyszer. Mondjuk semmilyen problémát nem okozott, csak vicces volt. Mentem egy darabíg így vele, aztán mivel sehogy sem jött helyre, ezért visszatöltöttem a legutóbbi mentést.
-
CptAdamica
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Én nem értem ezt a "lázadó befektetők" megnevezéseket. A befektetők sok pénzt öntenek bel azért, hogy azt viazont lássák és a profitot is, ha egy fejlesztő direkt átveri a befektetőit, akkor az gáz és megérdemli a pert. Szerintem a fejeseknek kéne lemondani és kicsit megnyugna a helyzet.
-
Stef@N
tag
ezt nézte már valaki? Kamu lehet?
-
echterion
nagyúr
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Dehogynem lenne jó. Végre lenne következménye a szarul kiadott játékoknak, ezáltal hátha kevesebb ilyen foskupaccal kellene szembenéznie a preordereseknek. Mert ugye nem csak a befektető szív ezzel, hanem a preorderes is, akinek 99%-ban basszák visszaadni a pénzüket.
-
Marky18
aktív tag
Pontosan. Elegem van az allando atbaszasbol, a felkeszen kiadott jatekokbol es az osszes meguszos fejlesztesbol. Alig lehet ma mar olyan studiot talalni, ami kepes kiadni egy jatekot tobb 10Gb day 1 patch nelkul.
Nyiltan hazudtak mar evek ota, ami a reszvenyeket tankolta, nagyon sokan bevasaroltak a reszvenyeikbol es most uszik a penzuk. Ne legyen mar standard az, hogy atbasszak az emberek fejet, mert megtehetik a jofius image miatt..... -
karmaresz
senior tag
Kíváncsi vagyok, de szerintem nem lesz ennyire drámai a megoldás. A CP2K77 nagyon jól jövedelmez így is és lehet bőven tartaléka a tulajdonosoknak a probléma lekezelésére. Menedzsment egy része menni fog, amit biztos követ némi lemorzsolódás az egyéb alkalmazottak között is, de úgy gondolom a CDPR megmarad önálló cégnek és a játék is javítva lesz pár hónapon belül nagyjából, 2021 végére meg teljesen.
-
VTom
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Nekem is kellene, és ők kivételesek a hozzáállásukkal, de sajnos épp azok akarják vissza a pénzüket és a kieső profitot, akik eddig a pénztárcájukat tömték. Ez jóra nem vezet.
A managementet, akiknek köze van a kiadási határidőhöz, biztosan menesztik.
A széthajtott, meghurcolt fejlesztőcsapatot, akik gondolom szívvel, lélekkel rakják össze a játékokat (azt a minőséget, amit ők képviseltek, szerintem csak úgy lehet), nem fogja motiválni ez a helyzet, kereslet viszont lesz rájuk a munkaerőpiacon. Ha szerencsénk lesz, új stúdiót alapítanak azonos csapattal.
Aztán lehet, hogy semmi sem lesz az egészből, javítják, rekordokat döntenek az eladások, és mindenki happy lesz. Ki tudja -
saelin
veterán
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Ennyibe nem fognak belehalni lol. Szerintem még a sok refund-ot belevéve is bőven profitáltak a játékkal. Ez a mizéria egyszer úgyis elcsendesül, majd a következő játékukat senki nem fogja venni első nap. Jó, ez ebben a formában nem igaz, de biztos mostmár többet óvatosak lesznek a CDPR játékaival szemben. Rengeteg mindent hazudtak itt össze és csak a fele lett igaz.
-
ProEvoFan
nagyúr
Az a játékiparnak sem tenne jót, ha nyerne a lázadó befektetői kereset. Innentől precedensértékű lenne az ügy.Meg nem szeretném, ha tönkremenne a cég.Kell nekem a Witcher 4.
Nyilván nem védeni akarom CD Projektet.Szemét dolgot műveltek, amit még helyrehozhatnak a sok(k) patchel.
Nem kell őket egyből kinyirni.Pedig ahogy látom ez történik...
-
-
stickermajom
addikt
válasz
Neoteric
üzenetére
Elsősorban a vezetőséget terheli a felelősség, másodsorban a projektmenedzsereket és az adott részlegek vezetőit, nem Józsit és Pistát, akik ezt és ezt a sort írták a kódban.
Ha ebbe beleroppan a cég, akkor viszont valószínűleg alulról kezdenek vágni. (Bár láttam én már az ellenkezőjét is.)
-
Zephy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom ide illik-e, de jobb ötlet hiányában...
Ha egy PS5 tulaj segítene collection ügyben privátban, annak hálás lennék
-
saelin
veterán
válasz
Neoteric
üzenetére
Hidd el hogy ekkora balhénál nem az átlag Józsi programozót vagy designer-t veszik elő. Itt biza valamelyik főnököt fogják lecserélni emiatt. Egyébként ez az év tele volt ilyen fos megjelenésekkel, műbalhékkal, LMBTQRST-vel és hasonló szitukkal. Jó lenne ha a jövő év egy hangyafaxnyit nyugisabb lenne, mert ami most a gamer és film iparban ment azt már szörnyű volt olvasni.
-
Neoteric
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Olvastam, de szerinted a fejesek majd cegen belul kiket fognak felelossegre vonni?
-
Neoteric
addikt
Beperlik a Cyberpunk 2077 fejlesztőit
Csori fejlesztokon csattan az ostor, pedig tuti nem ok kardoskodtak, hogy na marpedig adjuk ki felkeszen.
-
mattheus
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én két kontrollert is frissítettem, de változást üzemidőben nem tapasztaltam.
-
d@vee
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Én nem frissítettem. Működik frankón, nincs kedvem odavinni, rákötni kábellel és megvárni míg frissíti.
Úgy néz ki jól tettem. -
alite
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Eddig feltem, hogy behaluzom, de nekem is ez tunt fel miota CP2077 fut. Azota rovidebb idokozonkent keri, hogy tegyem toltore..
-
zola09
aktív tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nalam semmivel sem lett gyengebb az uzemido.
-
Adam_Shepard
addikt
Figyumár! A #PS5
controller teljesítménye az updatekkel nektek is drasztikusan lecsökkent? Demonsba belement 8-10 óra is egyben, de pl a cyberpunkba max 4-5 óra fér bele és már sír, hogy töltsem. -
ImACeltic
őstag
Ez az 1.06-os patch sem segített sokat a Cyberpunk crash problémáján. Kaptam kettőt kb 5 óra alatt. Amúgy a végére értem. Írtam egy kis spoileres összegzést a végéről: [link]
-
Sityu1990
csendes tag
Sziasztok!
Gyári Pulse 3D helyett milyen másik wireless fejhallgatót tudnátok ajánlani PS5 mellé? Jelenleg egy HyperX Cloud PS4-es verziót használok és ezt szeretném váltani a vezeték miatt... -
kovsol
titán
válasz
laerdridam
üzenetére
Nem súgtam, egyik barátommal konzultált , hogy melyiket vegye meg. Egyébként a ps5-t is ő szerezte nekem.
-
toompa
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen egeret válasszak?
- Automata kávégépek
- Bestbuy játékok
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes / PS5 base (disc) edition
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Sony Playstation 5 Horizon Forbidden West játékkal (garancia: 2026. augusztus 28-ig) kiváló állapot
- Thrustmaster TX Racing Wheel Leather Edition Xbox PC force feedback 3,9Nm garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igen, sajnos egyre több az ilyen, főleg a jófogáson...
Aztán szerencsére kedvet kaptam a HZD újrajátszáshoz. Annak a folytatását várom jelenleg a legjobban! Csak ezúttal pc-n tolom, de hihetetlenül élvezem!!! Nem véletlenül lett instant kedvenc anno ps-en.

RangerFox