-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
espada99
csendes tag
válasz
diablo1984 #94920 üzenetére
Köszi a gyors választ
Ha már idekerültem, kérdeznék is egyet: Hidrotőke tisztító folyadékról tud valaki véleményt megosztani?
A motor 4-5 indításból kb egyszer-egyszer egy viszonylag halkan, de hallható "dízeles kerregő" hangot hallatott, ami nem múlt el leállításig. Elvittem a szerelőhöz, valószínűleg hidrotőke gond, de nem súlyos. Elkopva valószínűleg nincsenek a hidrotőkék, mert akkor minden indításnál kellene hallani ezt valószínűleg. A szerelő eggyel vastagabb olajat rakott most bele (15W40 - 200 000 km feletti motor -természetesen minden szűrő mellette cserélve) , amivel valószínűleg jó időben semmi gond nem lesz, de télen a vastagabb olaj miatt lehet újra előjöhet a kerrőgö a hang hideg időben, mert később kezd el kenni az olaj. Ezért gondolkodom tisztítóban, Wynn's és Liquid Mollyról jókat írnak, de ki tudja...
Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Forrmell.enn
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest