Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
Én meg ma mikor hazajöttem melóból rájöttem hogy a hűtővíz hova tűnik el apródonként. Legalábbis valszeg.
Lehet valamelyik csőnek a csatlakozása picit laza vagy pedig van egy repedés valamelyik csövön és meleg motornál ahogy nyomás lesz benne meg kitágul picit elkezdi ereszteni. Nem tudom.
De hétvégén aláfekszek ha nem lesz hideg és kiderítem.
Addig ha van valakinek tippje akkor írja meg mi lehet a ludas szerintetek. Amúgy az első kerekek előtt picivel és középen van a folt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Roborock S7 robotporszívó
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest