Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Tothgera30 #78993 üzenetére
Ha sok rövid távra használod, akkor tényleg nem érdemes turbósban gondolkodni (szerintem). Van olyan személy itt, akinek 1,6 szívója van, Ő többet tud róla mondani.
A FB-os csoportba, pl valaki pont a mezei szívóssal küzd, tehát szerintem ez az érv nem állja meg a helyét, inkább csak erre akartam utalni, hogy persze ott a turbó meg a kettőstömegű, de ezek ritkán mennek szét átlagos felhasználás mellett.A bringák a tetőn, azért megfogják az autót, 110-120-nál már van légellenállás bőven, itt azért nem árt, ha amúgy az autóban van kraft. Bár a thule-nek van most már ilyen első kerék kiszedős csuda áramvonalas megoldása is.
-
Szada85
aktív tag
válasz
adorjant #78998 üzenetére
Minden nem lehet tökéletes, lehet "csak" a szokásos M32 nyüg, az mindenesetre elég nagy plusz ( meg persze az itteni rendszer hatalmas elönye ), hogy bele van papírozva minden...(lolwut?!)
Plusz a többi nyalánkság ( 6 dugós fék, "nagy" gewinde, stb ), grátisz V6 berregéssel. -
Szada85
aktív tag
Ha valaki unja az OPC-ket, és valami különlegesebbre vágyna.
-
Tikakukac
titán
válasz
farkas-j #78994 üzenetére
Nálunk azt hiszem gyári hófogó tálca van bent, télen-nyáron, elég sokszor menti a kárpitokat a kiömlött vackoktól. Érdemes meglesni, marha jó dolog. Plusz a sima kárpit alatta így tényleg gyárias ennyi idő után is.
Na viszont ma belém botlott a hirdetők manók által egy elég patent állapotú multikormány 5 rugóért. Nagyobb gond majd a fejegység párosítás lesz ahogy nézem.
-
kmarci25
veterán
válasz
farkas-j #78994 üzenetére
Én vettem egy garnitúra méretpontosat, amiből a vezetőoldali kikopott, kilukadt. Külön, csak egyet nem lehet kapni, újabb garnitúrát meg felesleges lett volna. Így a mömax-ban kaptam egy viszonylag nagy méretű univerzális szőnyeget, amiből kifaragtam magamnak egy kvázi méretpontosat.
-
farkas-j
őstag
válasz
kmarci25 #78992 üzenetére
Nekem a sima gumiszőnyeg is jó lenne. A mostani gyárival az a legnyagyobb probléma, hogy a vezető oldali gumiszőnyeg csökkentett méretű. Az anyós ülésnél normális teljes méretű van, ennek kb. a fele a vezetői. Hátul meg az a baj, hogy elvileg méretpontos, ám mégis előre csúszik pár centit, így a kosz mögéje hullik. Már azon is gondolkodtam, hogy vennék nagy gumiszőnyeg lapokat amiből én kiszabnám a megfelelőt. Réges régen lehetett ilyet kapni, mert az 1500-ös Polskimba én gyártottam méretpontos gumiszőnyegeket. Na azok tökéletesek voltak! Most viszont nem találok ilyet.
-
válasz
amargo #78985 üzenetére
Ebben a négyhengeres 1.4-es Turbo-s verzióban megbízom, bár nem látom még hogy miért lenne nekünk előnye egy szívóhoz képest. Az autós topiban leírtam már, hogy heti 3-4 alkalommal menne rövid távon, hétvégén bevásárlás, illetve időnként versenyre kellene vinni benne/rajta a bringákat. Bár ahogy benne vagyunk a keresésben, inkább az a tényező hogy az autó pedigréje makulátlan legyen, és ne legyen törve a verda. Szerencsére az idő nekünk dolgozik, nem sürgős a csere, a jelenlegi 14 éves autónk hibátlan, újonnan vettük, töretlen, és 117 ezer km van benne.
-
farkas-j
őstag
A Meriva B-mben gyári gumiszőnyegek vannak. A problémám vele az, hogy a vezetőnél lévő gumiszőnyeg nagyon kicsi. Egy csomó kosz a szőnyegre megy. A hátsó méretre szabott szőnyeg sem túl remek. Jön a tél, jó lenne ha a hó, vagy a cipőre tapadt kosz a gumin maradna. Keresek valami jó belevaló gumiszőnyeg garnitúrát. Tudna ajánlani valaki ilyet? Jó lenne link vagy fotó is mellé. Előre is köszönöm!
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Kérdés az lenne hogy egy 2003 G Astra Caravan 1.7d nem melegszik be üzemire. Tudom hideg van Dízelek nehezen melegednek be, de majdhogynem 20-30km úton alig mozdul meg a vízhőfok jeladóm. Ezt okozhatja termosztát hiba?
üdv!
-
Tikakukac
titán
válasz
trassher #78987 üzenetére
Azok már rég kész vannak, az elsővel együtt kapcsolnak azok is. Elvben a második szürke ahogy néztem viszi a hátsó sort a kébelkötegben fent az első lámpás elosztóból, csak azt most bekötöttem az elsők timer szálára aztán így van karácsonyfa. Csak hátul semmilyen, mert én barom feltételeztem ekkora spúr nincs. De van. Még régen a hátsók kaptak egy totálisból hangszórót, idén még csipogók kellenének, annak legalább a vezetéke megvan, azt megnéztem.
A baromi nagy kérdés, hogy ez miként néz ki a verdában. Mert ugye ez a lengyel proli verda, amibe már 3km plusz vezetéket kellett behúzni annyira spúr minden, viszont a tök se tudja ezek a timer felé és onnan ki hogyan vannak. Mondjuk annyira nem probléma, ha más nem be lesznek kötve a jobbos ajtóra, ott nincs csilingelés és teljesen jó az is ha egyben felgyullad mind, emiatt atomjaira nem fogok bontani egy amúgy nem szétvert autót.
-
amargo
addikt
válasz
Tothgera30 #78982 üzenetére
Benne vagyok 1-2 fórumban és még nem hallottam, hogy benzines turbós tönkre ment volna, mármint a turbó része. Viszont trafósort már cseréltek többen is.
Nyilván minőségibb olajat rakok bele (igaz én az Z14XE-be is minőségi olajat raktam), ami plusz kiadás a szerelők száma is korlátozottabb. Tehát én megértem a választást, csak mint infóként írtam.
Nincs ilyen, hogy mennyit érhet nem is tudok rá érdemben válaszolni. Mindenkinek annyit ér, amennyije van vagy szán rá. Az eladó oldal is felfelé lő, mert a vásárló úgy is fog alkudni. Én csak azt néztem, hogy ránézésre 1-1,5M több extra van az enyémbe és ugyan kb félévvel öregebb az autóm, de 84e km-el vettem és csak 200e-vel volt drágább ennél. Ennyi volt ami feltűnt.
Viszont ettől ez még ránézésre szép állapotban van, ami fura nekem, hogy egy 2,5M autónál csak 6 képet raknak fel.. vidd el szervizbe ott azért több dolgot tudnak mondani nálunk, érdemes megnézni, hogy tényleg ennyi km van-e benne. Esetleg egy autó kár oldalon rákeresni.
-
AMD Power
titán
válasz
Tothgera30 #78980 üzenetére
Gban-nak is hasonlo van nem?
-
diablo1984
veterán
válasz
Tothgera30 #78982 üzenetére
Nagyon kitartják a szívó árát, de kombiban 2,2-2,5 sőt e fölött is elkèrnek szívó benzinèrt. Èvjárat ès km függő....
-
-
amargo
addikt
válasz
Tothgera30 #78980 üzenetére
Szívó 1.6 gyenge, ha csak kimondottan nem ilyet akarsz, akkor ok.
Az ár meg fura kérdés, ha az én autómat veszem alapul, akkor ezt soknak tartom, de lehet én vettem meg jó áron.. -
Erről a 2012-es J Astra 1.6-ről mi lenne a vélemény?
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Criton #78976 üzenetére
Én azzal estem neki úgy hirtelen, elég sokat lekapott, nekem ebből a fehér fényből egy kevés maradt meg. Grátisz olyan helyen ahol nem volt ragasztó, szóval nekem egyértelmű, hogy egy baromi kevés ragacs van még ott, amit a nagyja leszedése tolt szét.
Lemosó is jó, persze. De bármi olyan van, próbáld ki valahol rejtett helyen. Aztán semlegesítsd. Várd ki, aztán ha jó, mehet nagyban is.
-
Tikakukac
titán
válasz
mohabá 007 #78974 üzenetére
A nitró valójában oldotta nálad is, de annyira kevés volt és annyira rövid ideig csináltad, hogy a karcos részt a körülötte lévő anyaggal "pótolta". Ezt rengeteg helyen el lehet játszani az autóban még, egyik neppertrükk is azt hiszem ez volt a TC-on. Csak nagyon óvatosan, mert ha sok, akkor annyira old, hogy ragad a textil bele az anyagba és okádék lesz
Faternak rengeteg ilyenje van, anno ők autókat csináltak ezerszám és végtelen ilyen okosságot tud, amitől el lehet adni egy autót vagy kicsit meg lehet puccolni
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
Criton #78970 üzenetére
Egyszerű puhább rongydarab,ami a kezed ügyébe akad.Hígítóval egy részét kicsit átitattam,és jól átdörzsöltem.Mindezt többször addig,amíg ilyen nem lett.Az a lényege az egésznek,hogy a nitrohígító nem oldotta a műanyagot.de a karc eltünt. De ez látszik a képen is.
Az egyéb cuccokkal ne a műszerfalat támadd meg egyből,eldugott helyen próbáld ki hogyan viselkednek.
-
Tikakukac
titán
válasz
Criton #78970 üzenetére
Az alkohol csak olyan dolgokat szed fel és le, amit egy jobb ablaktisztító/rendesebb fertőtlenítő. Az alkohol jó dolog. Inni is, csak másik ágát
Ha van valahol asszonynép a közelben ott szerintem lesz gyógyszertári alkohol vagy egyéb lemosó, ami szinte csak abból áll. Utána lehet menni esetleg fentebb töménységben és jöhet a denaturált szesz. Ezek tutira nem bántanak semmit, mármint esetünkben. Ha felületkezelt a dolog, akkor de, lásd a puhaság festék leszedését.. Ha ez sem, akkor indulhat egy legyezésnyi valami erősebből, sima nitró a legvégén extra. Ezekkel odafigyelni, ezek már szeretnek oldani és fakítani anyagában színezett dolgokat is. De ha ez ragacs, márpedig ez olyan, mert a qrva laptopokon is sok marad, akkor a denaturált szesz vagy izopropil alkohol tökéletes. Egyik sem drága.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Criton #78965 üzenetére
Márkaszerviz imád cserélgetni, javításra ott nem nagyon van kedv, idő, akármi. Erre cserét mondanak úgyis.
Én bevetném a tüzérséget és elővennék egy könnyűipari mérnököt. Ők azért tudnak dolgokat. Ha eljutok oda, hogy lejött a mienkről, írok
Ragasztó eltávolító spray megvolt?
-
Criton
veterán
válasz
Petyyyyy #78966 üzenetére
Tegnap a Sonax autómosóban mindennel próbálkoztak és sajnos sikertelenül .
Az általatok említett műszerfal ápolót is próbálták, sajnos sikertelenül .
Szerintük nem javítható a műszerfal ha csak nem csere újra vagy lefesteni amiért szinten szét kell szedni a műszerfalat .
Kedden megy a kocsi márka szervizbe , de felek ott sem fognak tudni rajta segíteni . -
Criton
veterán
válasz
Tikakukac #78963 üzenetére
Ragasztós volt, de ez volt az utolsó hogy ilyet felraktam.
Kézzel nem érezni a különbséget .
Kedden viszem márka szervizbe a kocsit, nagy külföldi út előtti ellenőrzés .
Márka szerviz ezzel tud valamit kezdeni, vagy ok is azt mondanak csere a műszerfal ?(#78964) MunezXBK: a MOM sonax mosóban voltam, elvileg az általad említett termékkel és meg más Sonax termékkel is próbálkoztak , de ugyan ilyen maradt.
Ilyenkor a ragasztó leszedi a festéket ?
-
Tikakukac
titán
válasz
Criton #78961 üzenetére
2 hete kaptam le a kis jegyzettartót. Az is hagyott nyomot. Kifutottam az időből, karácsonykor esek neki rendesen, első körben mehet neki az alkohol. Utána meg meg kell kérdezni egy okosat mi nem bántja ezeket az anyagokat és hadd menjen
Feltéve ha neked is ragasztós volt a dolog és nem koptatta ilyenre.
-
Skizz
addikt
Fekete H astra fényszórómósó fedelet nem tudjátok honnan lehetne beszerezni?
Bóti 8 ezerért nem hoz lázba. -
lsebestyen
addikt
válasz
szabonagyur #78954 üzenetére
Szia! Nekem ez bevált! Viszont télen nem érdemes ilyeneket cserélni, mert el fognak törni a műanyag elemek, amiket muszáj leszedni belül. Vagy fűtött garázs.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Tikakukac #78952 üzenetére
Na ezt észre se vettem, köszönet a figyelmeztetésért!
(#78953) diablo1984:
Igazából csak a kényelem miatt félek kicsit, eléggé "puritánnak" tűnnek az első ülések.
Dízelekből egyébként a V6-os 3.0 nagyon veszélyes jószág? Tudom, hogy benne van a 20 kerülendő motor listájában (bár a cikk szerint nem az Opelbe szerelt verziókkal van a legnagyobb baj), de a 6 henger miatt elgondolkoztam rajta...
-
szabonagyur
félisten
Astra F antenna hol a legolcsóbb? Eltört sajna és cserélni kéne
-
diablo1984
veterán
válasz
BigBlackDog #78951 üzenetére
Szerintem nem kopik jobban mint bármi másban, időben kell cserélni az olajat benne, hidegen nem kell bántani és sokáig bírja. DPF sem különösen igényes benne, nekem 2004-es DPF-es euro4-es volt, abban viszonylag sűrűn regenerált, az csúnyán el tudta cseszni a fogyasztását a regenerálás alatt, pályán mentem vele 200 fölött is, ott azért már sétált az úton, de 130-as tempónál 6os váltóval csendes, mert kétezres fordulatok elején fordul(asszem 2200körül?), erő van benne bőven.
Bár 9 hónapig volt csak nekem, de azért adtam el, hogy ne szivasson le a drága technika és benzines autóra váltottam, meg sok pénz állt benne, továbbá az asszony meg friss jogsival ne azon gyakorlatozzon(sérülés és javításmentes kasztnija volt).
Ami nem tetszett benne, az a puritán belső(nekem a full szürke, szürke betétes műszerfal), szomorú volt belülről mint egy koporsó, télen valami rezonált az ajtókárpitban is(nem túl minőségi benyomást keltett).
Amúgy kényelmes futóműve van(igaz nem 200-nál), csendes, takarékos és egy golf4-es elfér a csomagtartójában().
Azóta már megint dízelem van ráadásul most lesz 6 éves az autó, csak vágom egy takaros sz*pásra, nincs mese..... -
Tikakukac
titán
válasz
BigBlackDog #78951 üzenetére
Az a vezetőoldali belső küszöbműanyag az nekem elég ocsmányul néz ki. Csak nem kellett ott a főköteggel mókolni?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
diablo1984 #78950 üzenetére
Kombi lenne a kinézett példány. Még említette tulaj, hogy szívósor csere is volt az elmúlt 4-5 évben. Ezekben a turbó, részecskeszűrő mennyit bír, mikor kell a cseréjükkel számolni?
Viszont, ha már volt vele hosszabb távú tapasztalatod, kérdeznék még.
Mennyire kényelmes a vezetőülés hosszabb távon? Mennyire zajos ezzel a motorral pályán?
-
diablo1984
veterán
válasz
BigBlackDog #78949 üzenetére
1,9 cdti, generátor, egr, szívósor kokszosodás. Ezek jellemzőek rá, az automata részét nem ismerem, nekem manuális volt. Jól viszi a 150 lovas motor a kasztnit, kis fogyasztású piszoknagy a kombi kasztnija.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
1.9 CDTI automata váltós Vectránál mire lenne érdemes figyelni, milyen típushibái vannak? Elvileg a generátor már kétszer is lett cserélve benne, másodszorra már valami erősített változatra, illetve a váltóban is nemrég lett cserélve a "hidraulikus szeleptömb".
-
trassher
addikt
Köszi srácok, akkor telefonálok egyet.
-
kmarci25
veterán
válasz
trassher #78945 üzenetére
Én hulladékudvarral próbálkoznék, bár előtte felhívnám őket, hogy átveszik-e.
Egyébként meglepően jó helyek a hulladékudvarok, legalábbis nálunk a XVIII. kerületben. Normális alkalmazottak, tudnak beszélni, kulturáltak, ha olyan cuccot viszek még segítenek is kipakolni, és kb mindent le lehet adni normálisan, nem kell teletömni a kukát, illetve így lesz helye a tönkrement bútoroknak is.
Szerk.: gugliban találtam olyat is, hogy némi aprópénzért átveszik. (Mármint Te kapsz pénzt, ha jól értettem.)
-
trassher
addikt
Gyors kérdés: használt akkumulátort hova vihetem ahol megfelelően semlegesítik, továbbítják újrahasznosításra? Takarítom a garázst és találtam 3 darabot.
-
Skizz
addikt
válasz
mohabá 007 #78939 üzenetére
KÖszi!
-
AMD Power
titán
Ami a kocsihoz van gyarilag adva emelo egy hulladek.
-
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #78937 üzenetére
Köszi ismét!
-
Skizz
addikt
Astra H csomagtérajtó teló csere mekkora mutatvány?
-
Tikakukac
titán
Ennél komolyabb diagnosztika otthonra beszerezhető emberi árban? Cél majd a kulcs feltanítása lesz.
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark #78932 üzenetére
Most delutanra mar le is eresztett a gumi.
Estr ahogy hazamegyek le is veszem es felrakom a potkereket. Keddih szarra megy igy a gumi.
-
odorgg
addikt
Valaki meg tudná mondani Z14xe esetén, a szelepfedél meghúzási nyomatéket?
-
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power #78930 üzenetére
Mondjuk ritkán enged a felni és a gumi között, de nem kizárt. Szelepet szoktak gumicserekor zsigerből cserélni, lehet pont betettek egy szart.
4 évszakos gumi .... hát... amit eddig biztosan tudok, hogy ami elvileg mindenre jó az valójában semmire. Városban, télen max 50-el talán jó lesz. Letaposott vidéki közúton bevérzik majd a szeme. -
farkas-j
őstag
Nálam a rádió nem jászik, mert ott a kormányvezérlő. A gyári navit meg nem vettem meg, mert eleve gyenge a frissítése és nagyon drága opció. Inkább egy különálló iGO-s GPS-t vettem frankó autóspecifikus Brodit tartóval. Nagyon jól néz ki, sokkal olcsóbb volt, egyszerű és olcsó a frissítése.
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark #78924 üzenetére
Szerintem tuti enged a felni es a gumi kozott. A kov autonal meg lesz oldava. Lesz rajta 4db negyevszakos gumi.
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon #78919 üzenetére
Saját magához képest. Kb. mint a RAM árak.
-
válasz
farkas-j #78927 üzenetére
Az a baj hogy ekkora gombtengernél mindenképpen oda kell nézni ha mondjuk egy rádiócsatornát kell állítani. A navi/kihangosító használata meg tényleg kín szenvedés nyomógombról.
A klíma vezérlés már más tészta ott én is fizikai gombra szavazok. Nem véletlen hogy a Peugeot kivételével minden gyártó maradt a fizikai gomboknál. -
farkas-j
őstag
Nekem ez sosem okozott problémát. Odanyulok megnyomom és kész. A tapizonál menüzgetek, vagy veszi az érintést vagy nem. Ráadásul ronda foltos lesz a kijelző állandóan takarítani kell. Van olyan francia autó, ahol a ventillátor sebesség állítása többszöri taperolást igényel a menü miatt, ami ráadásul elvonja a figyelmet a vezetésről. A nyomógombosnál megpöccintem és az történik elsőre amit szerettem volna. De mégegyszer mondom, izlések és pofonok. Én tiszteletben tartom, hogy másnak más jön be.
-
-
farkas-j
őstag
válasz
Luck Dragon #78921 üzenetére
Nekem az új Opel belső desing nem jön be. Én a régebbi sokgombos verziót preferálom. Az olyan profibb megjelenést ad. Ráadásul utálom kocsiban a taperolós képernyőket. De mindez egyéni ízlés.
-
AMD Power
titán
Tegnap elott voltam a gumisnal. Ma reggelre mar szinte teljesen le volt engedve a bal hatso kerek. Kedden mehetek vissza hozzajuk.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Luck Dragon #78921 üzenetére
Szerintem is a J a legszebb, de a K se marad el sokkal. De csak a kombi, saját használatra csak olyat vennék. Főleg mert az tetszik, illetve a legpraktikusabb is.
-
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Tikakukac #78918 üzenetére
Hát autót én se mostanában tervezek venni. A meglévővel meg vagyok elégedve egyenlőre, ezt tartom életben. Ha vennék akkor viszont nem H-t vennék, nekem nem tetszik annyira mint mondjuk a J. A 2 millió feletti példányok sztem is irreálisak, vagyis inkább én nem fizetnék annyit már érte. De bevallom nem tudom most mennyiért mennek, elég régen néztem az árukat. Gondolom azért van pár közülük ami jó áron van hirdetve, és megéri az árát. Sokan vannak azért akik eladni akarják és nem csak hírdetni.
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Chiftain #78917 üzenetére
Autóvásárlás nem fenyeget. Pesten BKV, mert nagyon közel lakom melóhoz és egyetemhez is, mire kiérnék a kocsival a mélygarázsból már gyakorlatilag beérek
Motor majd lesz, de az még a nyári időtől függ, mennyire lesz rá kapacitás jogsit letenni.
Amúgy H Astrák szerintem irreális árakon vannak fent, csak hüledeztem néha mikor néztem.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Tikakukac #78912 üzenetére
Végülis a piac árazza be, annyiba kerülnek amennyiért még elmennek. Más kérdés hogy személy szerint sokallanám.
adorjant. Én is bontottat fogok szerezni hozzá. Ha működik a központi zár akkor felesleges is ugye a kulcs. De valóban elegánsabb megoldás ha ugyanaz a kulcs nyitja.
-
Tikakukac
titán
-
adorjant
őstag
válasz
Chiftain #78910 üzenetére
Én ugyanígy jártam,csak Zafira A-val. Mozgott, csak nem eléggé
Végül vettem zárat+szerkezetet is bontottan (5e+4e volt úgy rémlik,bontoplaza.hu,mindenkinek ajánlom!), könnyű volt kicserélni, és azóta nyugalom vanZárbetétet nem volt kedvem átrakni, az már bonyolultabbnak tűnt, mint maga a zárcsere, szóval az még várat magára, de soha nem használtam még a kulcsokat kívűlről ennél az autónál 7 év alatt, szóval lehet így marad
-
AMD Power
titán
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Tikakukac #78909 üzenetére
Az lesz a legegyszerűbb, nemhiszem hogy súlyos összeg. Kitudja, lehet hogy kompletten van az egész, motorral zárral összekötővel olcsón. Durva hogy amikor meg, meghírdetik akkor nem szégyellnek 1 milliót elkérni egy keveset futott megkímélt példányért.
Köszönöm a segítséget. -
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Tikakukac #78907 üzenetére
Igen ezt írom is hogy egyértelműen letört róla a műanyag sapka. Nekem ez a felső kar mert fizikailag ez van felül ha az ajtó csukott állapotban van. A motor mozgatja a felső kart ami középen össze van kötve az elsó karral. Nálam csak az egyik mozog. Főleg arra lettem volna kiváncsi hogy ezt hogy lehet orvosolni? Cserélnem kell az egész autót vagy csak a csomagtérajtót, vagy csak azt a középső alkatrészt? Igen egyszerű szerkezet, de nem mindenki autószerelő, és egy nem működő alkatrésznél nem mindig egyértelmű hogy az milyen amikor müködik, hogy esetleg hiányzike róla/belőle valami?
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Tikakukac #78905 üzenetére
Közelről nézve nincs semmi jele annak hogy ellene törve. Azért egy műanyag alkatrészen látszana. Persze belül simán lehet hogy eltört. Ezért kérdeztem hogy más mit lát a videón. Mivel normálisan működő darabot nem láttam még. Akkor viszont elvileg, ha tudok szerezni akkor elég cserélni azt a középső elemet. Meg esetleg a felső rudat hozzá, mert arról viszont egyértelműen letört a végéről a műanyag sapka, amivel csatlakozik a középső elemhez.
Kösz a választ. -
Chiftain
aktív tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám. A központizár nem nyitja a csomagtér ajtót, csak kulccsal tudom kinyitni. Mondjuk így kevésbé kényelmes, úgyhogy meg kellene csinálnom/csináltatnom. Levettem a kárpitot és csináltam 1 rövid videót hogy mi a helyzet a zár környékén. Esetleg van valakinek ötlete hogy merre induljak el? Az alany egy kombi G astra.
csomagtér ajtó zár
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Akvarisztika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gyúrósok ide!
- Milyen egeret válasszak?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- PS Plus előfizetések
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest