Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kmarci25
üzenetére
Azt tudom elképzelni, mint ami nálam van a struktur dísztárcsánál hogy baromira erős a rögzítő szál mind amellett nagyon méret pontos és alig akar a helyére menni. Főleg a több évnyi lerakódások után a maradékot hely kínálat ami ahhoz kell hogy könnyebben fel tudjuk tenni az is elvész. És ha az ember oda jut hogy végre. Az első kanyarnál vissza pattan az egyik része ahogyan te is írtad.
Nálam a gumis úgy oldották meg ,hogy előtte valami zsírral vagy nem is tudom mi volt a rögzítő húzalt és a felni találkozásánál bekente , majd jól neki veselkedve , határozott mozdulattal be ütögette. Amit én nem mertem volna. De a több évnyi tapasztalat látszódott az illetőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest