Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mindent a látványért: DeepCool CG380 3F gépház tesztje
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Gondolom nem olyan hosszú a lábad mint nekem.
Én induláskor és minden alkalommal gyorsításkor addig a pontig nyomom a gázt amíg a legjobban nem húz.
A múltkor alig hittem a fülemnek, de száraz aszfalton elcsikorgott a jobb első induláskor. Szét veti a 60 ló. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Zajosabb a motor az átlagnál, senki nem tudja mi zörög benne (minden tőke és himba új, olaj is volt már eneos 5w40 és castrol 10w40 is), sokat látott szaki se tudja mi lehet, de jó kondiban van az biztos. 150km/h sem gond neki, hamar eléri. Talán a dugó kopott és kóvályog a hengerben egy kicsit, vagy az olajfurat ami a tőkékhez megy el van koszolva. Öblítettem már wynn's-szel és fékolajjal is a motort. Most a castrollal csöndesebb.
Na de a lényeg, hogy nekem így tiporva és pályán száguldozva is 7,75 litert ivott meg legutóbb. Amíg bent volt elöl a hűtő előtt egy impregnált farost addig nyaldosta a 100°C-ot a víz pályán és akkor 3-szor is kaptam 13-as (lambda szonda - nincs feszültségváltozás) kódot, de amióta kivettem a takarót és nem melegszik be ennyire azóta kód sincs, törölte is magától. Ekkora fogyasztásnál nem érzem úgy, hogy cserélni kéne a szondát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Filmvilág
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyenes webtárhely
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Gorenje NRK611PS4 kombi hűtő NO FROST (teljesen)
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Én induláskor és minden alkalommal gyorsításkor addig a pontig nyomom a gázt amíg a legjobban nem húz.
A múltkor alig hittem a fülemnek, de száraz aszfalton elcsikorgott a jobb első induláskor. Szét veti a 60 ló.