Új hozzászólás Aktív témák
-
DraXoN
addikt
kertes házban lakom, a PC-n esetemben a porszűrő kb 2 hét alatt "eltömődik", és a gép belseje pár nap után a gép takarítását követően poros.. de van egy gép amit összeraktam úgy 3 hónapja ... volt kb 3x bekapcsolva, a TV mellé be volt rakva ... a múlthéten kinyitottam a házat, hogy módosítsak rajta .. nem csak a teteje volt csupa por 3 hónap alatt, de a tetején lévő szűrőn át a belsejébe is a "finom por" mindenhova szált
... korábban amíg társas házban laktam közel se porosodtak ennyire a cuccaim
(és én még azt hittem a pókok és szúnyogok lesznek a legnagyobb bajom
).. -
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Be se kapcsolod akkor Nincs ami beszívja a port mert nem mennek a ventillátorok. Akkor az nem porosodik, csak kívülről.
Nálam fektetve van az asztal lap alá a PCk, így sem a vgat nem kell kitámasztani, se nem kap különösebben port. Előnyösebb mint amikor külön asztalon tartottam a PC-t. A földre rakva meg nem is próbálkozom mert elképesztő a por mennyiség ami egy két hét alatt itt összejön.
[kép] -
ggbuffon1897
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Nekem epp h mivel lent van kevesbe porosodik, mintha az asztalon tartanam. Mivel mesh felul es elol, en az asszonnyal keszittettem egy textil cuccot amivel letakarom (kb hetvegen kapcsolom csak be gyerek mellett) amikor nem hasznalom (elejet es a tetejet)
Es 3-4hetente amikor takaritom a gephazat meg igyis van egy finom.porreteg mondjuk a vgan meg a tap folotti reszen.
Egyszeruen ilyen a lakas, forgalmas ut mellett lakunk, hiaba a robotporszivo, levegotisztito meg a heti nagyobb takaritas portorles.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Nekem se favorit, az oldal uveg nem zavar, inkabb a mesh, ha mar a haz elsodleges funkcioja a jo hutes biztositasa. (itt Phanteks G500A Performance van)
Ez az alul porosodik meg varosi legenda. 30+ eve foldon vannak a PC-k, azota 20x jobb porszuro kepessegekkel.
Takaritani kellene.
-
válasz
Ereshkigal
üzenetére
-
Csandi
addikt
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Én nem a rakom a földre a gépet, ott több por gyűlik bele/rá.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Busterftw
üzenetére
Ezektol az uvegkalitkaktol csak nekem van istant idegrangasom. Nekem mondjuk a labamnal van a gephaz aminek az oldala plexi (h5 flow) de aztis szar egyreszt tisztan tartani (sajnos porosodik a lakas) masreszt ha mellettem lenne se erdekelne, mert ott a monitor.
De mondjuk en nem igazan vagyok hive a kinezet oltaran a praktikum es hasznossag elvenek feladasanak.
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Ereshkigal
üzenetére
Minel tobb az "uveg" annal kevesbe lesz jo legszallitasu.
A legjobb kompromisszum a H6 Flow lenne, itt tobb az uveg, de az 42 korul van, ha esetleg annyi meg belefer. Hazat nem minden evben veszunk
-
Csandi
addikt
válasz
Ereshkigal
üzenetére
NZXT H3 Flow / H5 Flow
Előbbi kisebb, utóbbi nagyobb.
Ha ennyi üveg elég persze. Ha ilyen körbe üveg kell annyiért sztem nincs jó. -
Ok, akkor mit ajánlanátok 25-30-ért, ami "üvegkalitka", nem vékony lemezes, jó légszállítású?
-
nexplo
őstag
Tetszetős ház ezt nem vitatom. Viszont mint sok minden a mai világban, sajnos a design oltárán feláldozzák a fontosabb dolgokat (pl légszállítás). Ha nem csúcs konfig kerül bele talán nem is lesz vele akkora gond.
-
ggbuffon1897
őstag
Ezeket a homersekletgrafikonokat nem lehetne vmi emeszthetobbre csinalni? Pl h mennyiek a tenyleges hofokok? Tpu sokkal jobban nyomonkovetheto.
-
-
Skynet258
veterán
De durva, ez még ugyanaz az alaplap 2014-ből?

Megnéztem jobban, egyezik a serial is szóval valóban az, nem mai csirke.
-
válasz
mindhunter
üzenetére
De, szegény 9070 XT
-
mindhunter
tag
Nem kéne a videókártyát kitámasztani?
-
Alaaf Pi
őstag
Mi az a cucc a monitor alatt?
-
Szellőzés nem optimális, ventilátorvezérlő kínálhatna több csatornát is
Használhatóság >> Kinézet
Legjobb ha egy PC el van dugva szem elől, az ember nem is látja hogy van. Viszont amikor meg kell hogy mutassa hogy mit tud, akkor ott legyen a szeren!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Omen FHD 165Hz G-Sync i7-14700HX 20mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
... korábban amíg társas házban laktam közel se porosodtak ennyire a cuccaim
(és én még azt hittem a pókok és szúnyogok lesznek a legnagyobb bajom
)..
ha már ennyibe került lássam
Felvettem listára, amit majd csekkolok, ha desktop építéshez jutok.