Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
Természetesen a küszöb egy b
Csak már fáradt voltam.Ma megvolt az első bioetanolos (E85) tankolásom. Tankoltam 20 liter bengát, majd rá 20 liter bioetanolt, a motorom gyári c16nz, eddig gyenge alapjárati problémákkal. Tapasztalatom alapján az autó mintha picit jobban húzna, az alapjárat egyenletesebb lett, ez még az asszonynak is szemet, illetve fület szúrt. Fogyasztási szempontból majd később nyilatkozom, egyelőre megvagyok vele elégedve. Mikor az etanolt tankoltam, odatévedt egy faszi, aki szintén tankolni akart, csak nem találta a benzin árakat és mikor meglátta a kútoszlopon a 239ft/liter árat, azt hittem elájul.... Egy ideig magyaráztam neki, hogy mit is tankolok
Mindent összevetve kerek egy ezer forintot spóroltam a mutatványon. Próbálom majd az 50-50%os arányt finoman változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Interactive Brokers társalgó
- Ingyenes az Epic Store-ban a Bloons TD6
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak már fáradt voltam.
Mindent összevetve kerek egy ezer forintot spóroltam a mutatványon. Próbálom majd az 50-50%os arányt finoman változtatni.