Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
-
aXXon
őstag
Természetesen a küszöb egy b
Csak már fáradt voltam.Ma megvolt az első bioetanolos (E85) tankolásom. Tankoltam 20 liter bengát, majd rá 20 liter bioetanolt, a motorom gyári c16nz, eddig gyenge alapjárati problémákkal. Tapasztalatom alapján az autó mintha picit jobban húzna, az alapjárat egyenletesebb lett, ez még az asszonynak is szemet, illetve fület szúrt. Fogyasztási szempontból majd később nyilatkozom, egyelőre megvagyok vele elégedve. Mikor az etanolt tankoltam, odatévedt egy faszi, aki szintén tankolni akart, csak nem találta a benzin árakat és mikor meglátta a kútoszlopon a 239ft/liter árat, azt hittem elájul.... Egy ideig magyaráztam neki, hogy mit is tankolok
Mindent összevetve kerek egy ezer forintot spóroltam a mutatványon. Próbálom majd az 50-50%os arányt finoman változtatni. -
aXXon
őstag
Na majd holnap reagálok, ma nagyon fáradt vagyok. Mára csak annyi, hogy nekem is a kerékívek lettek lakatolva, meg a küszöbb alatt, vagy mi

-
aXXon
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
Sedan, piros, c16nz. A festés némi javításra szorul, mert pattogzik a lakk, plusz áprilisban a műszakira ki lett anno lakatolva. Ahogy újra itt a jóidő, jön a telibefújás. Vannak gyíkjai, de ezt tudtam, mikor pár hónapja egy A corsa után hozzám került, de az ára is nagyon jó volt. Mindezek a dolgok ellenére, hogy még nem sok mindent tudtam rajta megcsináltatni, nagyon szeretem, csak a fogyasztással nem vagyok kibékülve. Képet majd keresek

-
aXXon
őstag
válasz
urban racer
üzenetére
Az A vectra csomagtartója alapból felpattan, nekem legalábbis gyárilag olyan rugó van benne, hogy a macskát elkatapultálja....
-
aXXon
őstag
Nem tudom, hogy írjam, hogy ne legyen illegál szaga, de nincs valakinek véletlen Opel tech2 for windows programja? Priviben keressen már

Köszi! -
aXXon
őstag
Vettem egy 91es Corsát, kis piros, már faceliftes. Elég ütött kopott állapotban van szegény, meg egy csomó javítgatnivaló van rajta-vele, de elég olcsón jutottam hozzá ésmegcsinálgatok mindent aprólékosan
Majd teszek fel róla képeket 
Jah és : C12nz
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Csak már fáradt voltam.