Hirdetés
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KonzolKartel
őstag
Indultam reggel bécsbe, innen esztergomból, de végül csere autóval jutottam oda
. Fent dobogókőnél jött a check engine. Jelenlegi jelenség, hogy nagyobb fordulatnál (2000 felett), illetve emelkedőn azonnal jön a tiltás, ha meg nyomok neki még egy kis gázt, le is áll a motor. Újra indítás után megint jó egy darabig. Érzem, hogy dadog, mintha nem kapna elég üzemanyagot. Néha be be dadog is.Hibakódjaim "manuálisan" ki olvasva:
Opel P0530 Vehicle DLC Code Lookup Opel A/C Refrigerant Pressure Sensor "A" Circuit.
Opel P0002 Vehicle DLC Code Lookup Opel Fuel Volume Regulator Control Circuit Range/Perfor.
Gondolom nekem itt a második lehet a probléma. Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Fent dobogókőnél jött a check engine. Jelenlegi jelenség, hogy nagyobb fordulatnál (2000 felett), illetve emelkedőn azonnal jön a tiltás, ha meg nyomok neki még egy kis gázt, le is áll a motor. Újra indítás után megint jó egy darabig. Érzem, hogy dadog, mintha nem kapna elég üzemanyagot. Néha be be dadog is.