- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Igen, a lakatfogó az első, bár van olyan pillanat, amikor nem zabál a rádió nyugalomban, attól függ milyen kedve van. Ha cseréled akkor mindenképp "letanított" rádiót kell venned, különben még annak az autónak a kódjára is szükséged lesz amiből kivették.
Én 4db 65-ös szeggel vettem ki, de nem javaslom, nem tudod egyszerre a 4-et fogni és amikor húzod ki akkor a rádió helyett csak a szeg csúszik ki. Mázli, hogy a kesztyűtartót kivéve hátulról tudtam tolni a rádiót, másképp nem jött volna ki. Hozzá való kiszedőt 1000 pénzért dobálnak + szállítás.
A beszerelésről és a kódbeadásról nézz YT tutorialt, mert én nem csináltam még olyat.
Ha gondolod akár most, lakatfogó nélkül is elkezdheted a nyomozást. Vedd ki az infotainment biztit és mérd meg az akkufeszt (miután lekapcsolt a beltéri világítás, stb), aztán mérd meg reggel is. Ugyanannyinak kell lennie.
OPCOM-hoz van szoftvered? Amit adnak hozzá CD-t azt én nem használtam, szereztem másik, feltelepítős verziót. Ha kell akkor elküldöm valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Jövedelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Roborock S5 Max
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest