Hirdetés
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- ASUS blog: Zephyrus G16 notebook, az Univerzális
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- SSD kibeszélő
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz zsistvan7 #93807 üzenetére
Nincs ezen semmi meglepő, garancia lejárta után legalább veszel újjat. Tiszta haszon
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
ricsip
addikt
válasz zsistvan7 #95137 üzenetére
Ennyit a biztosításokról és a biztosítókról. Fizesd be a lóvét megkötéskor, aztán ne legyen veled dolguk a kockázatvállalási idő alatt, akkor vagy jó ügyfél! Ha meg fizetniük kell (azaz kellene), minden betű számít abban a tetves ÁSZF-ben. Eleve el sem tudod olvasni mikor megkötöd a media marktban, mert ahhoz meg kellene kapnod a teljes Ászf-et kinyomtatva kézbe h. leülve valahol (mediamarktban kb csak a hitelügyintézős ablaknál van szék) nyugodtan végigolvashassad. De nem adják oda, mert nincs meg nekik. Meg bármikor megváltoztathatják az ászf tartalmát. Vajon a szerződéskötéskötés napján aktuális változat lesz rád érvényes, vagy a káresemény bejelentésekor érvényes feltételek lesznek az irányadók? Aki reflexből az 1. esetet mondja, ugye még nem hallott az ebben az országban már évek óta divatos visszafelé hatályú egyoldalú módosítgatások intézményéről.
[ Szerkesztve ]
-
-
Malfroy
aktív tag
-
Malfroy
aktív tag
válasz zsistvan7 #96843 üzenetére
beraktad kosárba és akkor ott megjelent hogy a végösszegből kapsz 10-15% kedvezményt?
most g4-nél megnéztem, de szürkén irja hogy nincs elérhető kupon, alatta pedig kuponkódot lehet beirni csak.[ Szerkesztve ]
Magas minőségű prémium gumiharangok / illesztékek eladó / → aprohirdetések → vezetékes fülhallgató
-
ricsip
addikt
válasz zsistvan7 #96843 üzenetére
Ezt nem bírják sokan felfogni, h. ha egy dolgot meg lehet venni 100g áron, meg -15% áron, akkor -15g-os ár AZ a termék ára, nem a +15%-al magasabb ál-ár. Az h. ehhez holmi kamu kuponokat kell megadni, azt csak a pszichológiai játék része az üzletnek. Kimutatták kutatádik, hogy a birkát így lehet megerősíteni abban h. ő most valami exkluzív ajánlathoz jutott amit "senki más halandó" nem kapott meg csak ő, és érezze úgy h. jó üzletet csinált. A dolog tényleges ára így a -15%-os ár, a kuponnal bohóckodás már csak egy trükk. A többi hellyel való összehasonlítás alapja is ilyenkor a -15%-os ár kellene legyen, csak ezt sokan nem fogják fel.
-
-
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
Quadgame94
őstag
válasz zsistvan7 #98366 üzenetére
G4 eladásai ha nagyon gyengék lesznek akkor nem lesz G3 sokáig. Márpedig 2x felár nevetséges és nem tudom ki az az "okos" aki G4-et vesz most.
Persze esni fog, még hozzzá sokat. Q4-ben esélytelennek tartom, hogy legyen G3. Bald claim de szerintem már szeptemberben se lesz. -
addikt
válasz zsistvan7 #99153 üzenetére
Valószínű, ha rendszeresen használná ő is megszokná. A gond inkább az, hogy csak akkor használja, ha pár napig nálunk van.
Bár ez sem feltétlen biztos...van aki nem is akar megtanulni újdonságokat. Még akkor sem, ha egyszerűbb lenne vele. Egy bizonyos kor felett ez ilyen. Van aki nyitott rá, van aki nem.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz zsistvan7 #99157 üzenetére
Ő is. De otthon Sony TV -t használ. Más rendszer, más távirányító.
Szerk.:
Amúgy mindegy is, mert millió fajta távirányítót lehet venni elég olcsón a legtöbb ismert márkához. Így aki nem tudja, vagy nem akarja megszokni az újat, bármikor beszerezhet egy olyat, ami neki szimpatikusabb.Ezért talán a távirányító a legutolsó szempont egy TV -nél.
[ Szerkesztve ]
-
hunspikey
őstag
válasz zsistvan7 #102166 üzenetére
A govee t2 szoftvere meglehetősen jó, azaz horizontális és vertikális kép tükrözést is ismer, ezt kiszúrva szépen letettem alulra és kész. Sokkal diszkrétebb és menőbb.
ráadásul sokkal jobban rá lát a TV-re, emiatt sokkal precízebb a látvány, szó szerint centi pontos.
A négy oldalassága miatt minden philips TV tulaj irigykedik illetve mint a fotón látható konkrétan akár a plafonig is elér a fénye, a képeken 65%-os fényerővel látható, ha valaki rendesen oda akar baszni, akkor tekerje 100%-ra, így már világosabb mint amit a G3 tud HDR 1400 nites demo youtube video esetén - brutális.
Az esetek 95%-ban nagyon precíz a hue is, ami külön öröm, illetve leszarja ha szélesvásznú a film, tökéletesen tudja hogy mi a video frame tetején / alján a képi infó.
Szerintem egy elég hibátlan cucc.
A whisky skót, a kávégép olasz, a TV meg Oled, épp egy LG77G3
-
Krissz80
senior tag
válasz zsistvan7 #105352 üzenetére
Dupla tunerrel tud olyat, nekem C27 van, de pl a Vodánál, csak akkor tudok más csatornát nézni, ha M1-M5 ig + DUNA-t veszek fel és akkor a többi csatorna megy, vagy ha mást veszek fel akkor csak az M1-M5 +DUNA megy.
Valsz azért van így mert az M1-M5 csatármák nem kódoltak, a többi igen, és csak 1 C+ kártyahely van benne.
Diginél lehet menne, mert tudtommal ott kártya nélkül is mennek a csatornák.
-
Krissz80
senior tag
válasz zsistvan7 #105470 üzenetére
Itt vettem a PH-n tavaly, csak 1 évet adtak rá most fog lejárni.
Nem tudtam, hogy C27 lesz, csak annyit írtak, hogy C2, de kellemes meglepetés volt amikor rájöttem.Viszont van benne egy kis tinting, lehet még cseréltetnem kéne. Nem annyira vészes csak ha nagyon figyelek akkor látszik, a kép bal széle pirosasabb egy 10 cm-es csíkban. Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy ilyen marad?
-
Quadgame94
őstag
válasz zsistvan7 #105919 üzenetére
Totális pénzkidobás erre OLED-et tartani és venni már bocs. Ez az "x márkának jobb a felskálázása mint y" totálisan csak legenda. Persze belehet magyarázni magatoknak, hogy jajj magic remote stb meg felskálázás, de egy VA Direct LED TV az ami erre a felhasználásra való semmi több. Persze Taycant is vesz valaki, hogy lejárjon a sarki közértbe szóval...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zsistvan7 #105922 üzenetére
Mondjuk az sem nagy probléma, ha vezérlési vagy kényelmi szempontból valakinek nem jön be az LG vagy a Samsung távirányítója. Itthon pár ezer forintért, Aliról pedig még olcsóbban beszerezhető egészen más fajta típus is, ami kompatibilis lesz a TV -vel.
Persze nálatok erre pont nincs szükség, de én például elsősorban anyósom miatt vettem, aki havonta néhány napot nálunk van. Meg páromnak sem annyira jön be a gyári LG távirányító.
Ezt csak azért írom, mert aki szülőknek vesz TV -t és nem tudja vagy nem akarja megszokni a készülékhez csomagolt távirányítót, annak bőven akad alternatíva.
-
addikt
válasz zsistvan7 #105927 üzenetére
Még a régebbiek túlnyomó része is. Persze kivétel van, de ebből a szempontból nehéz olyat választani, ami nem fog működni. Esetleg azzal lehet probléma, hogy nem minden gomb van rajta, ami kellene.
A dedikált gombokon kívül, mint a Netflix és egyebek.
-
dropi
aktív tag
válasz zsistvan7 #106212 üzenetére
Így van, és mindig felháborodok, mikor mások próbálják meg megmondani, hogy ki, mire, milyen tévét használjon. Az oled adja a legjobb minőséget a legszebb színeket, a legmélyebb feketét, akkor miért ne használhatnám arra, amire én szeretném.
A másik, amitől ki vagyok, az a rendező, hogy álmodta meg kérdés. Szerencsére az éb tévémet a Philips gyártotta, nem Steven Spielberg, talán nem véletlenül. Nem érdekel, hogy hogy álmodta meg, én nagy fényerőn szeretek filmet/meccset nézni, akkor úgy szeretek, ha én értelmezhetetlennek látom a legmelegebbre állított színkiosztást, akkor miért nézzem azon a tévét?Philips 65OLED718 - Xbox Series X - Google Pixel 7 Pro - Xiaomi Watch S1 Active
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz zsistvan7 #106214 üzenetére
Philipsen is van gyárilag eléggé jó képprofil ugyanis a gyárban Konica Minolta műszert használnak 1 vagy 2 pontos fehéregyensúly és színtér széle kalibrációra (100% piros, 100% zöld és kék), ez kb 20 másodperc. Nem lesz tökéletes, de kataszrtófától jó messze van.
[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvatos a 3D V-Cache-sel az AMD, de többféle dizájnt tesztelnek
- Ukrajnai háború
- ASUS blog: Zephyrus G16 notebook, az Univerzális
- Politika
- Diablo IV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Acer notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A középkategóriás csatamágusával kezd az Intel
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest