- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- Everest / AIDA64 topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
RockCNC #113022 üzenetére
"G4 CI modullal volt valakinek gondja? Néha bekapcsoláskor többször kíirja, hogy nincs CI modul. Volt amikor nem jött be a csatorna és csak az áramtalanitás és a kártya ki és bedugás segített. Kártya csere is megtörtént."
Nekem 2017-ben az LG 55EG910v esetében volt ilyen probléma UPC médiakártyával. Az LG Magyarország fő szerviz '"guruja" alaplap hibára gyanakodott (több felhasználójuk ugyanilyen tévéje is ezt a hibát produkálta akkor).
A Media Markt kicserélte a készüléket, de az új példány is ugyanazt a problémát produkálta.
Feléjük intézett több oda-vissza egyeztetést követően az LG és a UPC ígérte annak közös kiderítését, hogy mi okozza a hibát... Ám a folyamat végéig nem jutottam el, mert - bolti vásárlás lévén - 3 napon belül kellett élnem a hibás készülék visszaadásával.
Nyilván, harmadik példányt már nem kértem; inkább egy másik típusú tévét vásároltam náluk helyette. -
hunspikey
őstag
válasz
RockCNC #108516 üzenetére
Jól gondolod - megszívatnak. Csak azok tudják elkerülni teljesen a frissítéseket akik egyáltalán nem használják se streamingre, se semm egyéb netes dolgra a TV-t, kvázi monitor üzemmód, vagy légi sugárzás...
Szerintem kár is ezen rugózni, fel kell tenni és bízni abban hogy nem csinálnak szándékosan kárt.
-
BZsBP
csendes tag
válasz
RockCNC #106263 üzenetére
"Ja hogy még vásárlás előtti kérdés volt?
"
Ha megvettem volna a TV-t, akkor nyilván én is ki tudnám deríteni, hogy tud-e felvenni TV adást, vagy sem
Csak mivel többnyire sehol nincs említve, és 2023-tól mintha egyik Philips TV-ben sem lenne már benne ez a képesség, ezért gondoltam, hogy rákérdezek. Leginkább azért, mert eléggé megszoktam, hogy ha van olyan TV műsor, ami érdekel, akkor azt felveszem, egyrészt, hogy akkor tudjam megnézni, amikor szeretném, másrészt, hogy át tudjam tekerni a reklámokat
Erről a kényelemről nem szívesen mondanék le, viszont nagyon Philips-et szeretnék venni több okból is, amikben nálam egyértelműen ver minden konkurenst.
-
djnice
veterán
-
ArGab
őstag
válasz
RockCNC #105452 üzenetére
Attól függ. HDR-nél és DV-nél nem igazán tűnik fel, ha nagyobb fényerejű tartalom. De ha alacsonyabb, vagy ha SDR anyag, jelenetenként változik mennyire veszem észre. És sokszor olyan mintha rideg lenne a képi világ még W50 mellett is, mintha valami kórházi neoncső világítaná meg a dolgokat.
alaves: Ez is megfordult a fejemben nekem is, hogy mivel máshogy látom a színeket mint a többség, lehet az zavarna be? Már állítgattam mindenfelé, és W0-án nem tűnik fel és nem zavar annyira, de ott meg már túl kékesnek és hidegnek érzem. A korábbi Sony is melegebb irányba volt állítva (Egyedi/Cinema és profi színhőmérséklet), annál így egyértelműen kékesebb, hidegebb érzete van. -
-
-
amdboy
senior tag
válasz
RockCNC #104669 üzenetére
Ezt most kissé vétózom ha nem baj. Kellemeset csalódtam a Samsungom vásárlásakkor. Odalépett hozzám egy eladó és kérdezte miben segíthet. Elmondtam neki, hogy tv vásárlás a terv és mik a kritériumok. Nem akart rábeszélni semmire, bemutatta a Samsungot az Lg-t Tcl-t, Philipset és elmondta az elönyőket, hátrányokat. Nem tudhatta, hogy elötte itt (is) kértem segésletet, de nagyjából ugyanatokat mondta el amiket fórumokon leírtak. Miután bemutatta a tv-ket elsétált és mondta, hogy ha választottunk szóljunk. Nyilván tudom azt amiket itt leírtak, hogy az eladónak az a dolga, hogy rábeszélje illetve azt is tudom, hogy jutalékot kap, de speciel tőle nem sajnálnám mert tényleg korrekt volt.
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
RockCNC #104532 üzenetére
nálam minden megy,(hála Istennek) profil 8, profil 7, profil 5...de nekem C9 oledem van még. Ez az új modelleket érinti, vagy is elvileg azokat amelyek megkapták a webos 24-et. Egyébként Peace mutatja hozzászólásban pl melyik nem megy csak HDR-ben plexen keresztül. Küldtem neki egy P8 mp4 mintavideót, és usb-ről nem indította el a tv
-
Tyrone89
aktív tag
válasz
RockCNC #104527 üzenetére
Neked webos 24 van? (közben látom, hogy igen)illetve a demoból letöltöttem a legelsőt, és az profil 5 DV, az megy továbbra is mp4-ből. Ha mindegyik videó profil 5, akkor azért vitte nálad is a tv saját lejátszója. A profil 8 ami nem megy mp4-ből, illetve a plexen keresztül az eddigiek alapján megy, de csak HDR-ben
-
KubanitoS
veterán
válasz
RockCNC #104233 üzenetére
Értelek én, csak nem az a fajta vagyok.
szkutyi: Az “alap” dolgok, mint a tévé nézés Telekom set up boxon jön, ezt be lehet lőni 2160p-re 60hz mellett. Ez sdr tartalomnak számít? Amikor megy a tv adás kiírja hogy HDR a jobb felső sarokba. Bocs a hülye kérdésért, annyira nem értek hozzá. Emellett stream a tv appjain keresztül, néha külső vinyóról 1080p-s anyagok.
-
paatrick
őstag
válasz
RockCNC #104020 üzenetére
Az előző TV-mnek én is olyat csináltam, de az se az igazi. Sima bútorlap ~2 cm vastag, plusz a talp magassága, esetleges ráhagyás 1-2 centi, gyorsan összeadódik 10 centire. Én simán észre tudtam venni hogy alulról jön a hang és nem a képernyőtől. Anyagiakban se biztos hogy olcsóbbra jöttem ki mint a kész talppal, de mint írtam akkor se gondoltam rá hogy van gyárilag univerzális talp.
Legtöbb gyártó készít soundbart, aztán ugyanez a gyártó TV-ben már nem gondol rá hogy alá is kéne valahogy rakniSzerintem nincs jobb mint amikor be tudod alá rakni, főleg center sugárzónál. Vagy van még a Sonynak az a megoldása mikor a képernyő is ad hangot centerben de azt még nem hallottam élőben.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
RockCNC #103517 üzenetére
Nekem a szüleim fizették mert suli mellett nem volt önálló keresetem. Persze idővel rájöttem : kihasználják, hogy van jogsim.....elmentek bulizni a barátokkal és engem használtak taxisnak
Persze nem bántam , mert akkor is és most is szeretek vezetni.
Sajnos a fizum nem éri el az átlagot....pedig melóhelyet is váltottam és jelenleg sokkal jobb munkám van mint 2-3 éve......és a fizu is több.
Csak időközben minden felment.....a fizetések pedig nem olyan tempóban emelkednek mint az árak. -
-
-
Pro Koryak
addikt
válasz
RockCNC #103024 üzenetére
Ha most akarsz mindenképpen 55" tévét venni, szerintem nem rossz ár érte, máshol min. 150e-rel drágább. Ráadásul ez a talpas verzió, ami még drágább is, mint a talp nélküli.
A képe meg k. jó lesz és nincs annyi nyűgje, mint pl. a Samuknak + a garikezelés is jó LG-nél.
A garira kérdezz rá, bolti vagy gyártóit adnak!!!
-
Yodamest
veterán
válasz
RockCNC #103024 üzenetére
Ha azt nézed, hogy végső soron egy 55"-os TV-t veszel fél misiért, annyira nem tűnik már jó árnak. Persze az atom túlárazott alapárához képest alacsonyabb, de ettől még nem jó ár.
Ez jó ár: Samsung QE55S90CAT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged