Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hunspikey
őstag
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nálam a fordulópont a videojáték volt. Ott döntöttem el, hogy jobb minőségű TV -t szeretnék venni. Előtte nem igazán érdekelt.
Nem azt mondom, hogy régebben sz@r TV -ket vettem, csak nem igazán voltak nagyok az igényeim. Sőt, nem is voltam képben. Így eszembe sem jutott volna 400-500 ezret kiadni egy TV -ért. Nem hogy többet.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Jó kérdés. Itt aprón 3 kilóért vannak fent 12 hónap bolti garanciával. Szerintem annál a tiéd használtan is többet ér, ha jó állapotban van a maradék másfél év gyártói garanciával. Sőt, szerintem azok nem is érnek annyit.
Plusz tegyük hozzá, hogy akcióban nem sokkal drágább az 55B3 sem, mint a fenti B2 TV -k. Például ha van rá eMAG vagy LG 10%. Azokra meg 3 év gyártói van."
"A B3 -at azért említettem, mert szerintem meghatározó tényező az ára. Így ha azt meg lehet venni 30-40 ezerrel drágábban 3 év gyártói garanciával, akkor egy B2 biztos nem ér 300 ezret 1 év bolti garanciával."
Ez még a 250 ezer említése előtt volt.
Mint azt feljebb írtam lehet félreérthető volt, később pontosítottam. Ha valaki ezt nem tudja értelmezni...
Szerk.:
Rajtad kívül ez senkinek nem okozott problémát. KoNZoLik@ jelezte, és akkor jöttem rá, hogy talán félreérthető volt, amit már rég tisztáztuk, mire te bekapcsolódtál. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Ati007
üzenetére
Vhiktor -nak van egy videója erről.
Hány órát futott az LG TV. Egyszerű módszer. -
Pro Koryak
addikt
-
torma1981
veterán
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Nekem saját tartó volt. Oda sem volt egyszerű felrakni. 2 ember alap, de ha a saját tartóra lesz felrakva az 3 ember minimum. Nem kell félni nagyon masszív a tv. Sokkal jobb, hogy ilyen a kialakítása mint a nagyon vékony paneles, pl C3. Van anyag a kicsiben na. PC módban tű éles a képe. 4k-ban természetesen.
Annyi nálam. hogy kicsit magasan van a tv. A fali konzolt lejjebb kell fúrnom majd. Nyáron úgy is festés akkor majd lejjebb kerül.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem "mondták" annyira, csak nem érted. Van ez így.
Egyébként minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. Úgy tűnik a fenti cégek életben tudnak maradni, tehát valamit jól csinálnak. Vagy nem annyira, de kereslet mégis van rá.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
A 380e-es új árakat a használt tévédre, amit először 300e felettire mondtak, hogy ennyit érhetne, arra mondtam mint alternatívát!!!!! Ha meg csak 260e-re van tévére, akkor a használt 55B2-det sem fogja tudni megvenni 300-ért vagy felette bazz!!!Amúgy mindenki induljon ki pl. magából!
Te megvennél egy 1,5éves, hivatalos boltban már nem kapható oled tévét a kifutó bolti árának 80-90%-ért??? -
torma1981
veterán
Na megjött a 77G3.
Állat a tv csak ennyit tudok mondani. Most lett a falra feltéve még beállítása folyik.
Ahogy nézem eddig nem nagyon látszik a Game mód miatti színcsökkenés. Vagyis nem látványos. Valami jó beállítást tudtok rá? -
Quadgame94
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
gyaníthatóan mellette sincs sok pénze meg spórolva,
Az hogy te mit gyanítasz az eléggé irreleváns már bocs. Nem következik az egyik a másikból.
Ismerek gazdag embereket elég gagyi tévével, mert nem hajlandó többet kiadni. Amikor vettem a B2-met 380 ezerért természetesen nem költöttem el az összes pénzem és volt még mellette bőven. De nem akartunk +80 ezret C2-re költeni. Sem +200 ezret G2-re. Ha G2-et vettünk volna, akkor sem haltunk volna éhen. Hajlandósák/szándék, igények, büdzsé. Ezek a kulcsszavak.
Annyi igazság van benne, hogy akinek több pénze van, az félre tud tenni többet és így vesz újat, nem kell kompromisszumot kötni. De ez is szubjektív. Honnan tudod, hogy kompromisszumként éli meg? Örül neki hogy nem kell +120 ezret kiadnia. Nem mindenki egyforma.
-
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nem, nem értettem félre...lehet ezt osztani szorozni, akinek "csak" ennyi pénze van félretéve (most mindegy, hogy tévére vagy harisnyára) gyaníthatóan mellette sincs sok pénze meg spórolva, én erre írtam, hogy ebben az esetben nem feltétlenül preferálnám egy 300K-s tévé vásárlását! Persze itt nálunk mindig is a túl költekezés jellemezte az emberek többségét, nincs kajára pénz, de azért a legújabb ájfon az kell😂 Mindegy ez teljesen más téma és nem ide tartozik, bocsánat csak hangosan gondolkoztam
-
ricsip
addikt
válasz
tibaimp
üzenetére
Dehogy lehet.
Azt tudod telepíteni, amit az adott tv okos részében az application store enged. Ha a tv android-ot futtat, akkor nagyjából bármit fogsz tudni rá telepíteni Ha meg sajat fejlesztésű oprendszert használnak, akkor vagy csak kevés app lesz a kínálatban vagy szinte semmi használható. -
tibaimp
nagyúr
Üdvözlet!
Nem teljesen témába vágó kérdésem lenne.
Bármelyik OLED okos TV-re lehet másik böngészőt, mondjuk Brave-et telepíteni és azt használni alapértelmezettként? -
Csandi
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
0%-os hitel minél hoszabb időre amúgy még jobb is mint megvenni egybe, elinflálódik valamennyire meg marad cash flowd is

-
Quadgame94
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ki mondta hogy összesen ennyi pénze van össz-vissz?
Ezt már te tetted hozzá én nem írtam ilyet. Azért ezt eléggé nehéz volt félreérteni. Természetesen tévére szánt összegre értettem.Mindenkinek van egy büdzséje és nem fogja senki elkölteni a maradék pénzét tévére, hogy utána éhezzen...
Na most akinek a büdzséje 270 ezer, de szeretne OLED-et, annak hiába mondod, hogy 370-ért újat kap. Várhat még, meg vehet LCD-t. Vagy vesz használtan, mert nem akar még + 100 ezret rátenni, mert abból mást akar venni stb.
Akinek meg nincs egyben pénze, az úgy is hitelre veszi... A tévére nem tellik neki, de a törlesztőre igen. Ezt nem minősítem mert én is éltem már vele. Szerencsére nem kell már.
-
Dexter17
tag
Sziasztok!
Kíváncsiágból megkérdeztem az LG ügyfélszolgálatát, hogy mikortól érkeznek az új modellek, mert külföldi LG oldalon már fent vannak az árak és lehet előrendelni, nálunk semmi még.
Azt a választ mondták, hogy nem tudják megmondani, még az előrendelést se, csúszásban vannak az új modellek. Hát érdekes, hogy még azt se tudták fixen mondani, hogy jövőhónaptól vagy bármi.
Kíváncsi vagyok, milyen matekkal érkeznek, amilyen most a forint értéke... -
válasz
Quadgame94
üzenetére
Ebben a formában ez sem állja meg helyét ne haragudj, mert akinek összesen 260K-ja van a mai világban össze spórolva ahogy azt írtad, nos nem bántásból, de az akkor ne tévét vegyen, sőt leginkább semmit, mert akkor mit fog enni, hogy fogja kifizetni a számlákat az elkövetkező hónapban, stb... 😳 Remélem átment a lényeg 🙄
-
Quadgame94
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
370-380e körül meg van új:
55B3, Philips 55oled718
400e körül 55C3/55G2.Ezt mond annak is akinek csak teszem azt 260 ezre van
Haza megy és rögtön varázsol otthon +120 ezret
Nem az én termékemet akarom védeni, csak ne feltételezzük már hogy akinek van 300 ezre tévére annak van 380 ezre is. És ha van is spórolt 120 ezret.
Persze minél kevesebb a differencia annál csábítóbb az új. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Még ha az első hozzászólom egy kicsit félreérthető is volt, későbbiek során pontosan leírtam, hogy mire gondoltam:
1. Másfél év gyártói garancia szerintem többet ér, mint 1 év bolti.
2. 1 év bolti garanciával nem ér 300 ezret egy 55B2.
3. Nem sokkal 300 ezer felett lehet már venni 3 év gyártói garanciával 55B3 -at. Így nem indokolt, hogy egy 55B2 300 ezer legyen. Főleg, ha nem új termékről beszélünk gyártói garanciával.4. Szerintem 250 ezernél nem ér többet a feljebb kérdezett TV.
Tehát:
Szerintem a fórumtárs TV -je nagyjából 250 rongyért eladható. A bolti 1 év garanciális verzió szerintem annyit sem ér. -
Pro Koryak
addikt
Én is leírtam, értelmezd!
De segítek, hivatalos helyről = 3év garival kapsz 380e-ért 55B3-ast vagy Philips 55oled 718-ast akkor 300e felett egy 1,5éves 55B2 nem alternatíva!!!Nameg 340e volt az 55B2 kifutó ára, akkor 300e felett megint csak nem igazán éri meg a használt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Nem igazán sikerült megérteni, amit írtam.
Szerk.:
Leírtam nem is egyszer, hogy másfél év gyártói garancia szerintem többet ér, mint 1 év bolti garancia. Ahogy azt is, hogy 1 év bolti garanciával nem ér 300 ezret a B2. Főleg úgy, hogy alig drágább egy B3, ha éppen van rá 10% akció. Ami azért nem ritka.Szerk.2.:
Persze nem mindegy, hogy egy magánszemély vagy egy cég ad el valamit. De vásárlóként nyilván az fontosabb, hogy mennyiért és milyen feltételekkel kapja meg az adott eszközt. -
Pro Koryak
addikt
Amikor 340e körül volt a bolti ára, akkor ér ~310-320e-et 1,5évesen. Azért nem ennyire ostobák az emberek, szerintem. Ahogy írják, max 250, de lehet ennyiért sem viszik el.
370-380e körül meg van új:
55B3, Philips 55oled718
400e körül 55C3/55G2."A B3 -at azért említettem, mert szerintem meghatározó tényező az ára. Így ha azt meg lehet venni 30-40 ezerrel drágábban 3 év gyártói garanciával, akkor egy B2 biztos nem ér 300 ezret 1 év bolti garanciával."
Akkor ezek szerint egy 1,5 éves 55B2 megér 310-320e-et, amikor vacsi új B3-ast kapok nem sokkal drágábban
Már rohanok is... -
Scholes9
nagyúr
[link] RTINGS S90C
-
hunspikey
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy valami nagyon nem stimmel az apple streamingen megjelenő release-ekkel. Lehet, hogy szándékosan ilyen, de akkor szándékosan rossz.
Azt azért pontosan lehet tudni, mennyit látsz egy holdfényes éjszakán a tájból ha kimész a valóságba és körbenézel. Ehhez képest a filmben a várostromos jelenetek DV Mozi módban kotta sötétek, az életben nem ilyen. Ráadásul közvetlen előtte a nappali snitt is full low-key- ostoba sápadt távoli nap világít, mintha egy másik naprendszer lakott földszerű bolygóján lennénk, ami jóval messzebb van a központi csillagától, mint a mi földünk a mi napunktól. Ez nem is egy G osztályú csillag, ez sokkal inkább K, lehet az Arcturus süt bágyadtan a Solaris bolygóra, de hol vannak Asimov robotjai??
Ja sehol, ez a Napóleon múvi és nem egy sci-fi bassza meg...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Ott is kint van a logó, hogy újracsomagolt. Ez akár történhet hivatalos úton is, mert ezt is sok nagy cég csinálja. Aztán eladja alvállalkozóknak, akik megoldják az értékesítést, raktározást, egyebeket.
Így én sem mondom, hogy biztos nem korrekt cég. Csak számomra többet ér a gyártói garancia, ha korrekt gyártóról van szó. Mert azért az LG panelek sem probléma mentesek. Így nagyon sokat számít a garanciális háttér.
Írom mindezt úgy, hogy nálam LG OLED is van itthon minden probléma nélkül. Szép, hiba nélküli panellel.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mert ami fent van most aprón 12 hónap garanciával, az nem gyári, hanem bolti garancia. Újracsomagolt, felújított...stb.
Egyébként én sem hiszem, hogy 250 -nél többért el lehetne adni. De nem akartam beárazni, mert nem igazán foglalkozom TV -kel.
Ha a B szériát nézném és 300 körül érdekelne, akkor én is B3 -at vennék inkább kicsivel többért 3 év gyártói garanciával.
-
Persze tudom, hogy az LG nagyon jó szervíz háttérrel rendelkezik, én csak arra reflektáltam, hogy ha van vadonatúj bontatlan (most a garancia időtől tekintsünk el, hogy csak 1 év) 300K-ért, akkor emberünk használt tévéje miért érne többet? Szerintem egy használt 55"-os B2, legjobb esetben 250K amennyiért el lehet adni, szerintem ez a reális ára, persze kinek mi, hirdetni bármennyiért lehet, az eladás már más kérdés, azt majd a piac eldönti

És igen annak tudatában, hogy a B3 elérhető 3 év gyártói garanciával 340K környékén, nos így nincs is miről beszélgetni a B2-ről használtan 270-ért vagy 300-ért bontatlanul, garanciától függetlenül

-
ρσгτσ
addikt
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Mert LG -nél normális garancia van. Általában gyorsan reagálnak és megbízhatóak. Ráadásul biztosan olyan komponenseket fognak használni, ami gyárilag kerül a készülékbe szakszerű javítás mellett. Így ha valami gond van például a panellel, akkor számomra többet ér a gyártói garancia, mint a bolti.
Én nem új, bontatlan készülékhez hasonlítottam, hanem a bolti garanciához.
A B3 -at azért említettem, mert szerintem meghatározó tényező az ára. Így ha azt meg lehet venni 30-40 ezerrel drágábban 3 év gyártói garanciával, akkor egy B2 biztos nem ér 300 ezret 1 év bolti garanciával.
Szerk.:
Samsung -nál már lehet mást mondanék. Ott elképzelhető, hogy egy éves bolti garancia többet ér, mint másfél év gyártói. Attól függ milyen a kereskedő/szerviz. -
válasz
Quadgame94
üzenetére
270K egy 55"-os B2-ért?🤔 Hát én kíváncsiságból feldobtam több helyre is, múlt héten 320-ért a 65"-os C1-et 2025-ig garis szintén, és 2 nap alatt a kutya sem jelentkezett...így inkább megtartom a G3 mellett enni nem kér 😳
porto - Miért érne egy használt készülék/termék többet, mint egy vadonatúj bontatlan függetlenül attól, hogy csak 1 év garancia van rá 🤔 Persze nem vagyunk egyformák, de én biztos csak és kizárólag vadonatúj terméket vennék tévé esetében, számít a garancia természetesen, de használt biztosan nem kellene, még ha 4 év garanciával rendelkezik akkor sem...van olyan termékcsoport aminél nem érdekel, de ez pont nem abba a körbe tartozik 👍
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Jó kérdés. Itt aprón 3 kilóért vannak fent 12 hónap bolti garanciával. Szerintem annál a tiéd használtan is többet ér, ha jó állapotban van a maradék másfél év gyártói garanciával. Sőt, szerintem azok nem is érnek annyit.
Plusz tegyük hozzá, hogy akcióban nem sokkal drágább az 55B3 sem, mint a fenti B2 TV -k. Például ha van rá eMAG vagy LG 10%. Azokra meg 3 év gyártói van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Quadgame94
üzenetére
Szépnek tűnik így a kép alapján. Bár telefonról nézem.
Én ezzel néztem át az OLED paneleket. -
Quadgame94
őstag
Mit gondoltok? LG OLED 55B2. Szeretném eladni (G3-ra váltok hamarosan). Én eléggé egységesnek látom. -
ricsip
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Na ezt nem tudom.
Mikor én megvettem a C1-et 2,5 éve, megpróbálkoztam megérteni a Plex lényegét: hogy a 'szba működik pontosan, a felhő mi a francért kell neki ha lokálban vannak a lopott filmek stb. Kulcsmozzanat: nem bízom a mindenféle felhőkben. Szóval a hivatalos leírás vakerolt mindenféléről, csak a lényeget nem tudtam belőle kihámozni. Hosszú hónapos kutatómunkát nem volt energiám belefektetni, ha ennyire elbonyolított akkor nekem nem kell. Így végül dobtam az egészet a picsába. Ha neked sikerül jól beállítani, kíváncsian várom h. mire jutsz vele DTS szempontból. -
ricsip
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Bluray lejátszók nagyon gyengék kalózformátum lejátszásban. Oda inkább médiaplayer-t vennék a helyedben.
A bluray lejátszó bluray lemezeket játszik le jól. Mert ez az elsődleges célja, erre tervezték. Minden másban (streaming playback youtube, netflix disney+ stb. ezekben és az USB-s lejátszás) gyengén szoktak muzsikálni. -
proly01
őstag
Még egy utolsó kérdés:
Csak tovább gondoltam és, esetleg úgy akkor ki lehet játszani a rendszert,hogy veszek egy bluray lejátszót azt összekötöm a soundbarral HDMI in ben és a blu ray lejátszóba dugom a külső vinyót és arról játszom le a filmet? -
ricsip
addikt
válasz
proly01
üzenetére
Rosszul tudod

Minden "új" (2021 év környéke) LG (+Samsung) tulaj átesik ezen a felismerésen. LG 2023-ban csinált annyit, h. továbbengedi küldeni HDMI-n. Illetve elvileg meg is tudja szólaltatni már. Akinek C3, G3 van, meg tudja erősíteni v. cáfolni. A C2, G2 még 2022-es széria, ott ez még nincs, ha csak DTS hangsáv van, akkor ha a TV a lejátszó, akkor az némafilm lesz. Nincs más opció, nincs átjátszás, nincs varázslat. Némafilm van.
-
alaves
addikt
válasz
polonic
üzenetére
[link] tsMuxeR_3.01_beta, persze ha tényleg DV metadatos és tudja a TV azt a DV profilt is.
Nem is biztos, hogy látni fogod a jobb képet. Éppen néztem azonos anyaggal HDR10 vs. HDR10+. Még a 'tavas' HDR10+ teszt videón is épphogy látom a dinamikus metaadat működését, kis különbség azért van. -
polonic
félisten
Volt itt szó remuxolásról, hogy azzal a programmal csak behúz, ts-re remuxolás és akkor a DoVi sáv rendben lesz és úgy játsza le a tévé. Én 2 filmmel is megcsináltam, de sajnos ugyanúgy csak HDR-t jelenít meg a tévé, nem DoVi sávot.
Mi lehet a baj? -
proly01
őstag
Belefutottam a minap egy olyanba,hogy (LG C2 tv-m van) a filmen amit nézni akartam csak DTS hang volt. Nem támogatja a C2 a DTS-t tudom.De...
Akkor ezt semmiképpen sem tudom megerőszakolni,hogy hang legyen a filmen?Ergo,amin csak DTS hangsáv van azt nem tudom megnézni hanggal ennyi? -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Jah az előzményt nem tudtam😂
-
Quadgame94
őstag
Belenéztem most C2-n. Igen eléggé szürkés, de azért már az első perceknél vannak biztatóbb jelek. Amikor a lefejezésnél az eget mutatják az nagyon szép élénk kék, vagy az ablakból beszűrődő fényt, az is lehetővé tesz több részlet láttatását.
A HDR a színek magas dinamikatartományt jelöli, azzal, hogy kitolja a tartományát a legsötétebb és legvilágosabb képterületnek.
SDR-ben sokkal kevesebb részlet látszódna. Élénk nem lesz most ez a film tőle, mert ez egy művészi döntés. Ilyennek álmodták meg a filmet.
-
Tyrone89
senior tag
HDR/ Dolby Vision főként a nagy csúcsfényekben mutatkozik meg. A Napóleonnak egyébként is van egy szürkébb tompább tónusa, stílusa és mivel nincsenek olyan jelenetek sűrűn ahol pl napkelte vagy napnyugta van, illetve lámpafények ezért nem tűnik számodra olyan látványosnak mint amilyenre számítanál. A HDR alapjáraton sötétebb mint az SDR. Valószínű hogy azért fura számodra, mert nem világosodik ki a képernyő annyira mint más HDR filmeknél.
-
Dudee
senior tag
Sziasztok!
ha van esetleg vkinek appleTv előfizetése és van erre pár perce belenézne esetleg a Napoleon című fillmbe?
Tök fura volt, mert semmi HDRre utaló jelenetet nem láttam benne. Vagy hiába írja ki az apple hogy dolbyvision, az még önmagában nem jelent semmit?
Szerintem teljesen jól van beállítva a G3, mégis mintha full SDRben ment volna a film.
Vagy tompul a szemem
köszi
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
Quadgame94
üzenetére
Pontosan, semmi más nem kell, különben kellemetlen meglepetés lehet a vége
. -
Quadgame94
őstag
válasz
wallace 234
üzenetére
Burtálisan túl van gondolva. Mikorszálas kendővel a port letöröljük mi is és ennyi.
-
wallace 234
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Én úgy látom ,hogy kicsit túl van ez tolva ,ez a képernyő tisztítás ! Tényleg elég egy mikroszálas törlőkendő vagy egy puha póló ! Néha egy kis víz. Azt ennyi ! Jó pár tvm volt. De sose volt probléma ,karc se! Ha meg kis gyerek tapizza össze,akkor tényleg kell már komolyabban tisztító szer ,de más egyéb ügybe nem .
-
hunspikey
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én ezt az egészet nem értem, és kb veled vagyok - de még jobban minimálba tolom. Srácok, reggel öltözöl, mielőtt a friss pólót felvennéd szépen nem rányomva letörlöd a port és kész. Én ezt csinálom az összessel és nulla mikro karc nulla kosz.. nem is értem minek elvinni a TV-t az automosóba... komolyan
-
Dexter17
tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Tudom, hogy Samsung TVm Samsung soundbarral a Qsymphony miatt tud együtt menni a tv és a soundbar hangja.
Ez a kombó megy amúgy Samu tv+LG soundbar vagy fordítva? Vagy csak ezeknél 1 forrásból jön a hang? Nincs rá olyan megoldás, ha tisztességes a tv hangja és más márkájú a soundbarod, hogy együtt szóljanak?
Ha hülyeséget kérdeztem bocsi.
-
Dexter17
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
-
hunspikey
őstag
A múltkoriban szóba került a G3 hangja - nos lejátszottam youtube-ról pár frekvencia teszt videót és azt kell mondjam egész tisztességes mélységbe ereszkedik. Halkan már 52hz, normális hangerővel 60hz-től indul szerintem ez lapTV osztályban elég jó. Ami ciki, hogy iszonyú emelés van 1.5khz-nál olyan 3-ig, gondolom ez a beszéd kiemelés miatt van így, de mondjuk kicsit játszva a EQ-val ezt lehet korrigálni...
-
dropi
senior tag
-
Celtis
veterán
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ez a napokkal később írják jóvá az utalást honnan jön?
Például pár napja füstölgött itt valaki ebben a topikban. De épp magad is írtál rá példát.
Az is szép lenne, ha hivatalos Mo-i helyről rendelsz valamit és nem kapod meg a terméket országon belül...na ilyen nincs.
Hogyne, természetesen ilyen nem fordulhat elő és nem is történt meg soha.
Nem téged akartalak meggyőzni, a kérdezőnek írtam le a tényeket.
-
-
Dexter17
tag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Gyári talpra gondoltam LG SR-G3WU55, de itt még az 50ezer is karcsú amit említettem. Persze ahogy mondod Vesa állvány van ennek a töredékéért is.
-
Malfroy
aktív tag
válasz
alaves
üzenetére
Amúgy a 65 a95l 1.2m ára még el is megy , viszont a 77 1.9m árával nagyon elszálltak. Nagy felárat kell fizetni érte .. ha nem ragaszkodnék a következő tv-m minimum 77” méretéhez , szerintem 65 a95l már itt csücsülne. Bár én pc-vel is sokat használnám ami nem éppen a qd oled barátja , mla jobb ebben.
-
Sasi001
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az utalás természetesen azonnali viszont, hogy mikor könyvelik az már az Lg reszortja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Melyik tápegységet vegyem?
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Warships
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (FOGLALVA)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Otthoni mozi is. Az Élénk az jó finomhangolva. Már a CX-nél is kevés volt a DV. Nem tudom miért. Nem hiszem, hogy a rendező úgy szerette volna, hogy tök sötét legyen a kép.

)
A 380e-es új árakat a használt tévédre, amit először 300e felettire mondtak, hogy ennyit érhetne, arra mondtam mint alternatívát!!!!! Ha meg csak 260e-re van tévére, akkor a használt 55B2-det sem fogja tudni megvenni 300-ért vagy felette bazz!!!

Állat a tv csak ennyit tudok mondani. Most lett a falra feltéve még beállítása folyik.

Mit gondoltok? LG OLED 55B2. Szeretném eladni (G3-ra váltok hamarosan). Én eléggé egységesnek látom.