- Billentyűzet gondom van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esicyhun
tag
válasz
Mastering22 #57263 üzenetére
Szia! C8-am van, most lesz 2 éves. Egy hete cseréltek panelt gariba, oldalt középen fekete halott pixelek jelentek meg a képernyőn. Nem bánom, mert így van rá újabb 2 év garim, és 0 órás új panelem. Én bármilyen oledet csak gyári garival vennék, nagyjából bármikor beüthet bármi a panelt tekintve, tökmindegy milyen márkáról van szó. Ez saját véleményem, de hozzáteszem a családban levő lcd tévék is ugyanúgy tönkrementek mind márkától függetlenül..... Inkább lehet úgy kellene fogalmaznom, hogy mai műszaki cikket csak garival, nem igazán hosszú életűek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PATTA86 #57292 üzenetére
Ha szereted a darabos mozgást, a BX a te tévéd.
Ha nem tudod. hogy miről beszélek/írok, akkor meg kell nézni egymás mellett a bx/cx-et, vitt agyaggal, nem a parasztvakító 60fps-en szaladgáló demókkal.
----------
#57282BlagezaJah kösz, meg csomó másik dolog miatt is világít, pl VOD, elolvastam a maual-ban, de azokra nincs szükség, ezért ki is lőttem, szóval tudom, ha világít, akkor két oka van, vagy időzített a felvétel, de akkor folyamatosan, vagy megy a karbantartás.
A képminősége mellett, egyszerűen másodlagos minden. Nem a my home screen-t bámulom, hanem a tévét. -
arn
félisten
válasz
wallace 234 #57288 üzenetére
Olyan szempontbol nem az, hogy az elso par napon valoban valtozik a homogenitasa. De utana en mar semmit valtozast nem eszleltem.
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57275 üzenetére
Ez szvsz jo... Vmit javulni is fog, meg annyira a szelen van, hogy az sose fog zavarni. Azaz idegesito, ha a kijelzo kozepen bamulod a pacat bizonyos helyzetben.
-
kevesbence
csendes tag
válasz
Amúgy igen. Egy legenda, de ártani nem árt. Az első szar panel után megfogadok mindent.
-
h1mpi
félisten
válasz
Neked is köszi
-
wallace 234
őstag
Ez a bejáratás egy legenda, ezt valaki ki találta azt azóta ez terjed itt. Hdr nyugodtan mehet, nem lesz baja a tvnek. Oled fény sdr nél valóban 35 ös nél jobban nem szokták, fel tekerni. De az újabb oled tvknél, kisebb a fényerő így van akinél ez lehet, több is. Egyéni ízlés kérdése! Nem muszáj 4 óránként ki kapcsolni, ha 6 órát megy akkor utána kompenzálja a pixeleket. Hdr nél 100 on lévő oled fényt, is hagyni lehet mert olyankor a tv másképp működik.
-
h1mpi
félisten
válasz
kevesbence #57285 üzenetére
Köszi!!
-
kevesbence
csendes tag
Nekem itt azt tanácsolták, hogy 20 órán keresztül SDR kép 30-35% OLED fényerővel, és 4 óránként kikapcsolni a kompenzációs ciklus miatt (LG-nél ez 4 óra folyamatos használat után lefut, ha kikapcsolod a tévét). Majd ha megvolt a "bejáratás", jöhet 100% OLED fényerővel HDR.
-
h1mpi
félisten
Összefoglalná valaki, hogy ha majd megjön a tv, hogy érdemes tesztelni a panelt?
-
Blageza
csendes tag
Akkor is narancssárga marad a led kikapcsolás után, ha valamilyen beállítás miatt készenlétben van a Tv. Pl. tükrözés be van kapcsolva. Ilyenkor áramot hagy az Usb csatikon is stb.
Pansonicrol még annyit, hogy én simán megkötöm ezért a kepminőségért, azt a kompromisszumot, hogy kevesebb fícsőr van a menü rendszerben mint a vetélytársaknáll. Webos jobban tetszik, az is van itthon, de a pana rendszere is élhető... -
Monngoose
aktív tag
válasz
Impulsivex #57278 üzenetére
Ez így teljesen jó.
-
Impulsivex
tag
Ez most így nem tűnik annyira vészesnek nem?
Szerintem a teló kamerája sokat ront a képen, szemmel azért ilyen felhősödéses pacát nem látni . -
Bilux
veterán
válasz
Impulsivex #57275 üzenetére
Használd és ajánlom YouTubeon LG Global csatornát
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Most vettem észre, hogy panelkarbantartás alatt sárgán világít a led, ha végzett, hallani a kattanást és pirosra vált. Egy kis apróság, de ötletes megoldás. Ez kb ugyanannyi, mint a cx-nél. kb 6-7 perc...
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57272 üzenetére
1%, sotet szobaban, letekert oled fennyel (30% korul).
-
PATTA86
csendes tag
Srácok! 65B9SLA vagy 55CX3LA?
Csak filmezésre, ki melyiket venné meg? Oké... 65" igen... de a CX csak frissebb modell már, mint a 2 éves B9, na ezért dilemma...
-
Celtis
veterán
Lehet, hogy a MM és az LG is ugyanúgy kezeli, mintha sima fogyasztóként vásároltál volna. De az is lehet, hogy nem. Ha nem, akkor garancia van, de fogyasztóvédelem nincs.
Fogyasztóként 14 napon belül indoklás nélkül elállhatsz, cégként kuncsoroghatsz az LG-nél, hogy szerinted ennyi tinting vagy banding már sok. És ha vita van ebben, akkor mehetsz a bíróságra.
Abban sem vagyok biztos, hogy a 3 éves kötelező jótállás vonatkozik-e cégekre vagy az is csak fogyasztókra.Ha biztosra akarsz menni, akkor magánszemélyként vásárolj. Tudom, így bukod az ÁFA-t, de úgy veszem ki, hogy megvan rá így is a keret, meg egyébként is...
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57257 üzenetére
Banding? Az enyem is ugyanilyen gyartas, es egy rakas sz*r.
-
Mastering22
csendes tag
Sziasztok LG C8 assorozatról vélemények?mennyire tartós? illetve láttam hogy van benne pixel frissítés funkció amit ha kikapcsol a tv akkor kezdi el, ezt mennyi idönként érdemes elindítani? köszi
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nincs mit. Nem is szabad!
Csak az a baj, hogy egyrészt ideg, másrészt drága időt, napokat, akár heteket, rabol egy ilyen szarság az életedből. -
h1mpi
félisten
válasz
Gratula
holnap én is megrendelem már csak az a kérdés hogy cégre tudom-e vagy sem
-
Impulsivex
tag
Sziasztok! Jelentem, megérkezett a Media Marktos CX TV.
Most üzemeltem be, ugyan azon a képmódban ugyan azzal a fehér képpel tesztelve.Szerk: 21/02 -gyártották úgyhogy szerintem jobban oda figyeltek az újabb gyártásokra.
Örömmel jelentem hogy úgy néz ki, hogy jó panelt kaptam
ΞΔGLΞ úrnak külön köszönöm hogy mondta hogy ne hagyjam annyiba a régi displayt. -
BusinessGuy
őstag
válasz
esicyhun #57238 üzenetére
Nagyon jó csak pont a képminőség amiben egy C-re nemhogy agyonverést lehet mondani max annyit hogy nah.. Annyi képminőségbeli difi nincs mint egy 8-as és 9-es kategóriájú samu qled között. Nemhogy "agyonveri".
Agyonverésről akkora difinél lehet beszélni amekkora egy sima ips vagy va paneles tv és az oled közt van... De itt még egy 9es qled és b oled közt is nagyobb a difi képben. -
Semin
őstag
válasz
Jorgi Kormi #57250 üzenetére
Olyan ~350k lenne a keretem egy 55"-os oledre. van BB ebben a kategóriában? Fontos az AirPlay 2 és opcionálisan a HomeKit támogatás. Csak LG jöhet így szóba?
Köszi előre is!
-
Strezi
őstag
Megy minden szépen, mindkét öt éves OLED-en (1080p, 4K). Igaz, egy ideje nem engedek semmit tfrissíteni, mert felesleges szopóroller! Családot is sikerült kiképezni a ritkán felugró üzenetek ignorálására. YT, Netflix, Emby mennek, mást nem használok.
Ja, és az egy távirányítós használat a légegérrel, meg hogy nem kell más eszközzel mókolni tartalaomfogyasztáshoz megfizethetetlen -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
esicyhun #57246 üzenetére
Nem mindig találkozik a szemünk ízlése a műszerek száraz adatain alapuló beállításokkal , mert az ember kicsit bonyolultabb, szubjektívebb "szerkezet " . (Az aki pedig ennyit sz@rakodik egy tévével mint a külföldi fórum emberkéje , annak Michelangelo Dávid szobra sem tökéletes)
-
Wellin9
tag
válasz
esicyhun #57246 üzenetére
Nincsen itt igazság sehol, de nem is kell szerintem. Aki megteheti és van ideje rá, megveszi az összes különböző fajtát és eldönti saját maga, melyik jön be jobban neki. A másik fele, meg bepróbálja az egyiket, aztán vagy bejön vagy nem. Az a gond, hogy sokan folyamatosan a tökéleteset keresik a tv-ben és minden másban is, de ilyen nem létezik, ha állandóan a hibát keressük sose leszünk elégedettek.
-
-=Jam=-
őstag
Nekem van egy első generációs WebOS-es 47lb671v TV-m, azon pl a netflix meg a youtube megy a mai napig. A többit nem tudom, mert nagyon ritkán van használatban. De azért ma már elég széles a választék különféle külső eszközökben, szerintem sokan nem is használják a TV beépített cuccait. Az, hogy 5 év után valamit nem támogatnak, az szerintem nem akkora probléma, mikor ilyen rohamosan fejlődik a világ.
-
sub71
aktív tag
Szerintem fontos szempont WebOS vs Android op. rendszer vitában a támogatás. Nekem pl. WebOS elötti Lg tévem van (Lg Smart). Azon a gyári appok 99% eltünt, vagy nem működik. Nem tudom van e itt olyan, akinek első generaciós WebOS fut a tévéjén, kiváncsi vagyok, ott gond nélkül mennek e még a beépített alkalmazások, kap e még frissítést. Mert azért az elég gáz, ha veszel 1 milláért egy Lg-t, aztán 5 év múlva már semmi nem fut rajta, csak az RTL...
-
válasz
esicyhun #57238 üzenetére
Nekem ne mondd..
én csak a "fényévekre van XY márka az LG-től" bullshitekre reagáltam
illetve arra, hogy mennyire karaj OotB a Pana képe. Kb vicc a HZ2000 filmmaker modja
pedig úgy latom millas cuccal mérte. (na nem mintha egy 70k-s cucc ne lenne rá képes)
Egyébként ez annyira szar, hogy igazából én konkrétan el sem akarom hinni
-
anrab
addikt
válasz
esicyhun #57234 üzenetére
Külső forrásokról beszélsz.
Nekem leformázta a tv az ssd-t és az összes programot, appot átrakta. Belső tárhelyként működik.
Lehet hogy vannak gondok külsővel de erről nincs tapasztalatom. Évek óta philips androidot használok és így ahogy írtam. Idén váltanak a tv-knél Android 9-től az Android tv-re /10/, ami a külső eszközökön is fut.
A torrent nem zavar semmit. Egyébként a kötelező ideig van csak a letöltésben és a feltöltés alig megy. Pár kbit. Lehet ezért nem tapasztalok lassulást. Ezt nem tudom. -
esicyhun
tag
válasz
Archttila #57235 üzenetére
Mint már sokan írtuk, egyik tévé sem tökéletes, felesleges akár keresni is: mindről kiderül valami. Sztem pár nap eltelik, és Eagle is panaszkodni fog valamire (ill. már most is az oprendszerre). No offense.
Nem kétlem, hogy a HZ2000 nagyon jó, de baxxus, majd 2 db CX-et lehet venni az árából.
-
válasz
esicyhun #57228 üzenetére
És előtte a (szintén tökéletes)
Sony AF9-el sem volt szerencséje:
Prior to that I had 3 Sony AF9's and got fed up of them failing, first, sound failed, 2nd was noisy near black and was tinted on left hand side which showed up as yellowy red on grass, (seeing as I watch a lot of football soccer was a no no), 3rd was fine until this went the same as the 2nd following return from a 2 week holiday
-
esicyhun
tag
Sosem értem, hogy egyvalakinél egy adott dolog tökéletes, a legjobb, másnál meg semmire sem jó. Így, mint pl. én kinek higgyek? A külső forrásból problémás HDR kezelést magyar és külföldi fórumokon olvasottak alapján írom, de panaszkodnak pl. MI Boxnál is színtérkezelési problémákra. Ugyanígy a Shieldnél is vannak gondok, pár hozzászólással korábban linkelték. Ezek alapján az android nem tűnik egy nagyon kiforrott rendszernek. De hangsúlyozom ez az én véleményem. Az is az, pl. hogy én tévén sosem torrenteznék, de ha neked ez így jó, csináld. Nehéz elhinni, hogy amikor jó pár dolog töltődik fel/le egyszerre a tévébe épített nem túl izmos hardver ezt bírja, és nem lassul be a rendszer. De nem vitatkozni akarok, csak egyszerűen mások az igényeink, és a tapasztalataink.
-
anrab
addikt
válasz
esicyhun #57218 üzenetére
"Pl. Philips esetén külső forrásból HDR kezelés?!)"
Én egy 500 Gb-os ssd-t használok philips 65/855-tel. Androidos, így a tv-ről megy a torrent. A beépített lejátszó tökéletes a dolby vision filmek lejátszására. A többire a vlc-t használom. Ami nincs a tv-n vagy a Play áruházban, azt apk-ból telepítem.
Szabadságot ad az Android ökoszisztéma. Google fotók, drive.... Vagy bármi.
Nem lassú nem akad. -
arn
félisten
válasz
xerobyte #57227 üzenetére
"Available to pre-order from March, the A80J starts at £1,999 (around $2,700) for a 55-inch size, going up to £2,699 (around $3,700) for a 65-inch and £4,199 (around $5,800) for a 77-inch size. "
In terms of price, the 55-inch Sony KD-55A8 / XBR-55A8 comes in at $1,899/£1,799, while the larger 65-inch Sony KD-65A8 / XBR-65A8 comes in at $2,799/£2,799.55 +200 font
65 -100 fontfura es az arazas...
-
-
esicyhun
tag
Csak hogy legyen már másfajta vélemény is, ez a tulaj eléggé sok dolgot kifogásol a HZ2000-n. A mélyvíz topikban linkelték. NINCS tökéletes tv. Sajna a pénztárcám nekem sem engedi meg, hogy cserélgessem és tesztelgessem az OLED tévéket. Aki a hozzászólást írta, most Sonyval tesz próbát, hátha jobban bejön neki.
-
xerobyte
aktív tag
Közben befutott a hivatalos Sony A80J árazás is:
"Available to pre-order from March, the A80J starts at £1,999 (around $2,700) for a 55-inch size, going up to £2,699 (around $3,700) for a 65-inch and £4,199 (around $5,800) for a 77-inch size. "
Kompetitív a Sony-tól, már csak a 400-as eurót kellene addig megúszni, aztán jöhet BF-en a 77A80J. -
Impulsivex
tag
Ma 15:00ig megjon a Medias CX. Ha osszeraktam toltom fel ide a fehér színt hogy adja vissza.. Lehet a talpat ossze se rakom ha vissza kell kuldeni.
-
Calogero
addikt
Irigyellek, én sokat nézegettem a Panasonicot csak a keretbe sajnos nem fért bel...
2 varáció volt
- Csak Panasonic oled
- LG 65E8 + Házimozi erősítő 5.1.2 rendszerrelA másodikat választottam.
Pro Koryak: Én ha váltanék az LG-ről, a Magic Remote hiányozna maximum, de nem tartana vissza a váltástól.
-
arn
félisten
válasz
Pro Koryak #57215 üzenetére
Nekem egyaltalan nem tetszett, es nem is hasznaltam a webost (shield pron ment). A vrr, lag, ilyesmi. Csak filmekhez az idei sony is jobb lenne, mint az lg. Ha ra akarok kotni vmit, mar kevesbe, en pedig ot eves intervallumban gondolkodom.
Alig par program van hasznalva: plex, youtube, amazon, usb audio pro. Kesobb talan konzol, pc.
-
esicyhun
tag
válasz
Magam részéről nyilatkozok:
1. Netflix napi szinten (beépített kliens messze a legjobb, sok külső eszközön próbáltam)
2. Amazon Prime ritkábban (ez bugos itt is, néha hülyeségeket csinál, de máson mégjobban).
3. HBB tv német adóknál, ez jó és gyors a webOS-en.
4. Zattoo napi szinten (svájci kiváló streaming szolgáltató, gyakorlatilag hagyományos tévé IP alapra helyezve, annak minden előnyével (felvételek, pause, stb..), minősége nagyon jó, ultimate előfizuval rengeteg adó fullHD). Ez ha minden igaz van amúgy Panára is.
5. Belső médialejátszó a család igényeit tökéletesen kielégíti, egyszerű használni (DLNA-val hálózati megosztott tartalom nézése, mivel még 2018-as, tud DTS-t is).
6. Nekem a webOS ezen a tévén gyors, pörgős (azokkal az alkalmazásokkal, amiket használok).
7. Ha akarok, van kiváló IPTV lejátszó sw is.Röviden ennyi, ezért szeretem a webOS-t.
Ami nagyon hiányzik, az az, hogy a magic remote légegerét lehessen kikapcsolni, illetve pár beállításhoz elég sok almenüt érintve lehet eljutni. (pl. nyelvválasztás sat adókon).
A tizent szívesen kipróbálnám, de a Samsungnak nincs oledje. Mindenzek ellenére azt mondom, hogy én a magam részéről éppen ellennék a Pana fapados rendszerével, de a család kinyírna érte. Külső médialejátszót a feleségem nem szeret kezelni, a HDMi CEC-s vezérlést még én is utálom (nem teljes értékű, nem érhető el minden funkció csak az eredeti távval, akkor meg már használom a sajátot). Illetve HDMI CEC tesztelés esetén már jártam úgy, hogy áramszünet esetén a külső box magától visszakapcsolt, ez pedig bekapcsolhatja a tévét. Nos ha nem vagyok otthon, egy OLED ne menjen már potyában több órát a lejátszó menürendszerével (A coreelec elsötétül, de az androidos nem).
Szóval én azt képviselem, hogy egy drága tévé oprendszer terén is kényeztessen el. Nyilván én aktívan használom is ezt a részét. Érdekes megoldás erre pl. a Loewe OLEDje, aminek szintén nagyon alap a rendszere, de jár hozzá ingyen egy Apple TV 4k. Mondjuk ennek a tévének az ára is érdekes. A Pana androidos rendszere kíváncsi vagyok milyen lesz, a jelenlegi androidos tévék elég sok buggal küzdenek..... (Pl. Philips esetén külső forrásból HDR kezelés?!)
-
Pelican
őstag
válasz
Nem a webos jó, hanem a többi szar...
-
Pro Koryak
addikt
"de ficsor szinten mindegyik rosszabb volt, hasonlo aron."
... és inkább nézed a bebukott feketét az LG-n...
minthogy
néznéd a filmeket, műsorokat pl. egy másik oleden.
Amúgy mi a franc annyira fontos a webosban, hogy arra izgultok????? Milyen okos funkciókat és napi, heti hány alkalommal használtok, hogy nem lehet nélküle élni???
-
arn
félisten
válasz
Pro Koryak #57199 üzenetére
65cx volt. Neztem a pana, sony alternativakat, de ficsor szinten mindegyik rosszabb volt, hasonlo aron.
Meg lehet az xh90 lcdt kiprobalom 75os meretben (olcsobb, mint a 65os oled), tavasszal, ha az sem jo, akkor a kov evi 65os sonyra palyazom ev vegen.
-
-
wierra
senior tag
Japán felebarátaink bizonyos műszaki kérdésekhez meglehetősen egyedien közelítenek
.
Egyébként meg képesek olyan funkciókat belerakni felsőbb kategóriás tévékbe, amire kitágul a pupillám (DLNAserver, 2x CI slot stb.)..pozitív értelemben.
Ezen még MyHomeScreen van, vagy már a droidos? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
wierra #57193 üzenetére
Amikor raktam át a kedvencekbe - csak a HD - adókat és ott nem mutatta a kulcsot, már gondoltam is rá, hogy lehet majd ez a megoldás a másolásvédelemre, nem az egyszer csak elmúlik.
De egyébként úgy voltam vele az éjjel, ha ez sem válik be, ma felhívom a Panasonic-ot és megkérdezem, hogy ezt mégis hogy a francba gondolták, vagy mi a megoldás, mert más gyártónál ilyen nincs... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
grabber #57192 üzenetére
Nem tudom, hogyan - PH szókinccsel élve - buherálják meg a panelt, de valamit nagyon tudnak ott a mérnökök a Panasoninc-nál. Vagy egy olyan, hogy élénk Dolby Vision-nál, én elképzelni nem tudom, hogy azt ki tudja nézni, főleg este, mert olyan fényerőt tol az ember arcába, hogy tényleg nézhetetlen.
DV IQ-val használom és Filmmaker módban, nagyon frankón sikerült beállítani, szerencsére ebbe a módban szinte minden képjavító szar alapból ki van kapcsolva és bekapcsolni sem lehet. De ez az igazi..
-
Strezi
őstag
válasz
Celtis #57202 üzenetére
Voltmár felvetés, hogy erősen túlexponált, 1%-os szürke fotót ki kell vágni pontosan és a tetejét fehérre húzni Photoshop-ban. Aztán evvel a képpel hajtani pár órát a panelt, effektíve picit kiégetni.
De a pontos fotometriás mérés a gyárban és egy pixelebkénti panelprofil beállítása is kvázi tökéletes paneleket eredményezhetne. Jó, bele kellene rakni pár giga plusz EMMC és RAM memóriát plusz processzort(vagy eleve erősebbet) de megoldható lenne . Lehet hogy pana vagy más csinál valami ilyesmit. -
Celtis
veterán
válasz
Jorgi Kormi #57197 üzenetére
Ezt már kitaláltam anno, hogy miért ne lehetne egy nagyjából statikus információ (akár egy képernyő fotó) alapján előtorzítani a színeket a képernyő különböző részein, és ezzel kompenzálni a tintinget. Tovább lehetne növelni a panel kihozatali arányt, habár a jelek szerint már akármilyen sz@rt is beletesznek a TV-kbe.
Az LG még nem jelentkezett, hogy megvegye az ötletemet.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
Celtis #57196 üzenetére
A vezérlésnek mindenhez köze van. Többek között a near black, banding, tinting, hogy a többi száz dolgot ne is említsem. Mikor panelcserés egy oled, sokszor azért nem lesz jobb az új panel sem, mert rossz a vezérlés, ami az új panelt is ugyanolyan rosszul vezérli. Ezért aztán, harmadik panel csere helyett nem marad más, mint a komplett tv cseréje. Azért lottó az LG, mert ilyeneket tud csak gyártani, ilyen hibaszázalékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest