- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
FingR86
őstag
válasz
Impulsivex #60753 üzenetére
ismerős a szitu, nekem volt ilyen samsung Qled-el.
utána ment sorba az összes kimeneten ugyanez.
először csak villogás néha, aztán egyre gyakrabban
és végül az adott kimeneten tök sötétség.
samu szervíz távsegítséggel resetelte a masinát, de semmit nem ért.
bement a szervizbe és alaplap csere megoldotta a dolgot. -
Abel-0101
aktív tag
válasz
Impulsivex #60753 üzenetére
Megnéznék egy HDMI kábel cserét, elég csekély esélye van, hogy minden port hirtelen elfog romlani, nézd meg a 4-esen új hdmivel, illetve ha a hely lehetőségek adottak, nézz bele a portba, akár fújd ki sűritett levegővel. Lehetséges, hogy a Tv szoftverével van valami gubanc.
Ha tényleg semmi nem jelent megoldást, akkor viszont egy Reset fog kelleni.Ha még ezek után sem megy, márkaszervízt hivd fel, vagy ahol vetted.
-
GalaHU
addikt
válasz
Impulsivex #58183 üzenetére
Persze, de a Box már tudja a VRR-t, a PC-ről már nem is beszélve. Ha kompromisszumot kell kötni, én inkàbb választom a 60fps-t VRR-el, mint a 120-at töredezve.
-
carbapenem
tag
válasz
Impulsivex #57885 üzenetére
nekem azóta időnként laggol a menüje, ami új feature
-
CptAdamica
veterán
válasz
Szintén, minden rendben eddig, próbálgattam a fine tune dark areas opciót, egy bizonyos fokig kiemeli a fekete részekből a részleteket.
-
Skynet258
veterán
válasz
Felraktam, gond nincs vele eddig, bekerült a 'Fine Tune Dark Areas opció ahogy írják is.
-
Skynet258
veterán
válasz
Impulsivex #57874 üzenetére
Én pont tegnap próbáltam beleásni magam a témába, ami nagyjából átjött, hogy a játékoknál is megy úgymond a szabványosítás, illetve, hogy úgy jelenjen meg a kijelzőn minden ahogy azt a készítők megálmodták. Erre van elvileg a HGIG, hogy a tone mapping ne kétszer fusson le hanem csak egyszer, és úgy jelenleg meg minden ahogy kitalálták.
Azoknál a játékoknál amik támogatják tök jó (bár ha a harsányabb színvilágot szereted akkor ez ahhoz képest visszafogottabb lesz), amik nem támogatják azok viszont elég sötétek lesznek. Ezt láthatod kapásból a PS5 menüben, ott nincs HGIG - kapcsolgasd ki be és látni fogod, hogy a HGIG sötétebb képet ad. Én most a Watch Dogs Legionnal játszom és ott bekapcsoltam, nem tűnik sötétnek, az a játék valszeg kezeli.
Fontos, hogyha átteszed a tv-t HGIG-re akkor a játékokban (ahol lehet) be kell állítani a HDR kalibrálást újra (tudod amikor csúszkát húzol amíg alig látszik az ábra meg ilyenek) mert tök más a HGIG szabvány szerinti. Tehát ha egy játékot kalibráltál nem HGIG alatt az elmászik ha váltasz HGIG-re.
Nálam most HGIG az aktív de még magam sem döntöttem el kell-e ez nekem vagy sem.
Az a baj, hogy az expert profilok és a színhű beállítások nekem kevésbé jönnek be (túl melegek és a színek is visszafogottak) így lehet nem én vagyok az alanya ezeknek a proper beállításoknak.
Próbáld ki, ha jobban tetszik használd, ha nem akkor állítsd be úgy ahogy jól esik.Ha valaki technikailag jobban képben van nyugodtan javítson ki, én tegnap néztem csak pár videót a témában...
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57718 üzenetére
Tud mar a ps5 vrrt?
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57275 üzenetére
Ez szvsz jo... Vmit javulni is fog, meg annyira a szelen van, hogy az sose fog zavarni. Azaz idegesito, ha a kijelzo kozepen bamulod a pacat bizonyos helyzetben.
-
Monngoose
aktív tag
válasz
Impulsivex #57278 üzenetére
Ez így teljesen jó.
-
Bilux
veterán
válasz
Impulsivex #57275 üzenetére
Használd és ajánlom YouTubeon LG Global csatornát
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57272 üzenetére
1%, sotet szobaban, letekert oled fennyel (30% korul).
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #57257 üzenetére
Banding? Az enyem is ugyanilyen gyartas, es egy rakas sz*r.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Nincs mit. Nem is szabad!
Csak az a baj, hogy egyrészt ideg, másrészt drága időt, napokat, akár heteket, rabol egy ilyen szarság az életedből. -
h1mpi
félisten
válasz
Gratula
holnap én is megrendelem már csak az a kérdés hogy cégre tudom-e vagy sem
-
DarkByte
addikt
válasz
Impulsivex #57172 üzenetére
6-10 nap?
Ne már. Szombaton rendeltem, én nagyon bíztam benne hogy az 1-5 nap szállítással még a hosszú hétvége előtt ideér.
Mondjuk az IKEA-s rendelésem amit mára kértem se jött meg, és a Pingvinpatikás is késik. Biztos jó ómen. -
salapp
addikt
válasz
Impulsivex #57167 üzenetére
Atyaég! A sok felesleges divatcucc, amit a nőcik összerendelnek, mert a (rajtuk szépen kereső) influencer "nézd mit mutatott", és még férfiak hobbiját is ennyi hulladékkal sikerül csak a gyártóknak kiszolgálni. Tényleg pusztulásra érett már ez a világ.
-
h1mpi
félisten
válasz
Impulsivex #57179 üzenetére
Köszi az infót. Sajnos a 65-ös CX3 nincs akcióban 624 000 Ft a MM-ban meg mindenhol...
-
h1mpi
félisten
válasz
Impulsivex #57177 üzenetére
Köszi és csak úgy cserélgetik a panelokat? Vagy vissza az egész tv és kapsz újat? Illetve hányszor lehet cseréltetni? Akár 10x is?
-
h1mpi
félisten
válasz
Impulsivex #57175 üzenetére
Neked mi volt a hiba a panellal?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Impulsivex #57172 üzenetére
Én pénteken, akkor még van remény, hogy megjön a héten.
-
h1mpi
félisten
válasz
Ez durva... Engem egyelőre ez tántorít el a rendeléstől...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Mikor rendelted? 6-10 napot írtak, de nem bánnám én sem ha előbb jönne
A héten még home officeban vagyok pont.
-
kokobe
őstag
válasz
Impulsivex #57029 üzenetére
Majd idén az Jz2000.Állítólag ráfeküdtek a gamingre lesz minden vrr,2.1 hdmi 15-16 ms körüli input lag.Remélem a belépőbb modellek is megkapják a támogatást és akkor a Pana unbeatable lesz persze ha hozzák a megszokott filmes referenciájukat mellé...
-
h1mpi
félisten
válasz
Impulsivex #57029 üzenetére
65"-on 2x annyiba kerül, mint a CX3
1 199 000 Ft vs 620 000 Ft. Azért már tudnia is kell valamit, de Nekem se opció, mert XSX mellé lenne sokat használva.
-
PATTA86
csendes tag
válasz
Impulsivex #56903 üzenetére
Mázlid van, mert csak az az 1 volt...
-
so_ha
senior tag
válasz
Impulsivex #56903 üzenetére
Gratulálok hozzá!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Impulsivex #56688 üzenetére
ha aznap nem adják fel a csere TV-t, vissza fogom kérni a kesst és megveszem máshol.
Arra is várhatsz ezektől, jó sokáig, ismerős 2 hónapig várt a pénzére. Tv-t csak is MM-ból. Ott rögtön intéznek mindent.
-
kokobe
őstag
válasz
Impulsivex #56488 üzenetére
Hali 55hz980 pont 400k! Legjobb panel olyan tekintetben , hogy nem tükröződijk a panel annyira mint a többieken egyik legjobb best buy oled filmezni,sorozatozni!
-
arn
félisten
válasz
Impulsivex #56471 üzenetére
Epp errol irogattunk, hogy mas gyartonal is belefuthatsz. Nekem is hasonlo a tervem, egy csere belefer, utana inkabb lemondok rola, es marad a regi 55os lcd
-
gyerecske
senior tag
válasz
Impulsivex #56488 üzenetére
Ennyiért nincsen.Sajnos a Panasonic árban is más kategória.
-
válasz
Impulsivex #56480 üzenetére
Panasonic ha a minoseg mindenekelott.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Impulsivex #56480 üzenetére
Azért röhej, hogy nem filléres tévéről van szó és értékes időt csesz el az életedből.
Bejelented, csere, várod az újat, próbálod, visszaküldöd azt is, keresel másikat.
B...ák meg, de komolyan, mármint az lg főleg. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Impulsivex #56477 üzenetére
Ez a lányomék GX-e, de az enyém is ilyen moslék volt, sőt.
-
Joci??
senior tag
válasz
Impulsivex #56473 üzenetére
Nem tudom mennyire szamit de probald meg a MediMarkt-bol venni, nekem bejott, de lehet csak full szerencse volt
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
-
Segal
veterán
válasz
Én is csodálkozok a dolgon mert az én CX-em meg tökéletesen teszi a dolgát már hónapok óta
-
Impulsivex
tag
válasz
Impulsivex #55897 üzenetére
Erre egy kis update: Holnap reggel viszik a regi CX-et es elvileg hozzak az uj-at. Mar nem panelt cserelnek hanem TV-t. Remelem ezzel mar nem lesz gond
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Impulsivex #55873 üzenetére
Ez új, és ki hozza-viszi a tévét? A szervizes? Vagy futárcserés történet?
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Impulsivex #55873 üzenetére
Azért remélem nem cseréled le te is egy q80t-re
-
válasz
Impulsivex #55853 üzenetére
Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy a másodiknál már nem néztem meg ilyen aprólékosan és így gyönyörű.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Impulsivex #55827 üzenetére
Őszintén : nem jobb , három függőleges sávban ting ting . Azt hiszem én nem fogok variálni a "két sávos" ting tingem miatt.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Őszintén, ez nálam azonnal menne hibára újból.
Kb szarból a fosba...Vagy fordítva.Mert létezik ám jó panel [link] csak inkább rád sózzák a szart...
-
gyerecske
senior tag
válasz
Impulsivex #55832 üzenetére
Az a vicc, hogy egyáltalán forgalomba kerül egy ilyen árkategóriás tv-nél elsőre is.
-
Celtis
veterán
válasz
Kétségkívül jobb.
Teszteld normál képtartalommal. Ha úgy nem zavar, akkor jó. -
válasz
Impulsivex #55829 üzenetére
Hasonlóan vagyok csak nekem tavalyi vásárlás lévén 2 év van rá sajna...
-
válasz
Valamivel jobb lett, de még lehetne jobb is.
De én felhagytam vele a többiek tanácsára, nehogy még rosszabb legyen.. -
Jorgi Kormi
senior tag
válasz
Impulsivex #55580 üzenetére
Elég. Nekem lan kábelen megy a net a tévén .
( A DV filmek a Netflixen kb.15mb/s) És no problem , nem akadozik. -
daneel_hu
addikt
válasz
Impulsivex #55580 üzenetére
Lesz olyan film ami akadni fog LAN-on.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Impulsivex #55136 üzenetére
"Hali, engem is idegesít ez a dolog viszont én nem tudom mit kell nézni rajta. Googleben megnyitottam egy fehér 4k-s képet és telóval lefotóztam a képernyőt. (Élénk módban)
Ezen látni valami rendellenességet?"Csinálj egy képet NEM ÉLÉNK módban.
-
Celtis
veterán
válasz
Ha te nem látsz rendellenességet, akkor ne foglalkozz vele, hogy más mit lát és gondol, hanem élvezd a TV-det!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Impulsivex #55138 üzenetére
Nem nagy kunszt maga a csere, minél kisebb a kijelző, annál hamarabb és könnyebben megvan.
Nekem a 77-est, kb 2 óra volt, ugyanez egy 55-ösnél szerintem félóra...
A 77-es kijelzője úgy hajlott, mint a papír, két szerelő, a szomszéd és én fogtuk, emeltük, raktuk a régit és kicsomagolás után ugyanez a történet az új panellel, majd emeltük egyszerre. Kész szopás volt, de komolyan.
A régi engem nem érdekelt volna, ha ketté is törik. De az újnál szívtam a fogam a kiemelésnél, majd átforgatni és a dobozára csúsztattuk amin egy plüss pléd volt. -
Madwe
nagyúr
válasz
Középen vörös széleken kék a fehér, de ott nagyon. Ha téged normál használat esetén nem zavar akkor használd, ha zavar akkor vagy cseréltesd ha beleférsz időbe vagy szervíz (ezt a panelt cseréli a szervíz a helyszínen...)
-
Bazsi81
tag
válasz
Impulsivex #55010 üzenetére
Elvileg tudta. Meg azt írják hogy most is tudja csak a mel verziót.
-
dh66e
veterán
válasz
Impulsivex #54809 üzenetére
Régi B8-om van arra is később tolja fel mindig a frissítéseket mint ahogy megjelenik.Sokszor hetek telnek el.
-
freemanone
addikt
válasz
Impulsivex #54797 üzenetére
Na ezt nem gondoltam, hogy wifi-n is megy a WoL már!
Én android és Alexa párti vagyok, nincs Siri, de köszönöm a tippet! Fix IP nálam alap minden eszköznél, elég sok a wifi-s cucc itthon, kipróbáltam és simán megy wifi-n a WoL, bármilyen normál appal. ha valakinek nem triviális, én pl ezzel próbáltam ki: [link]
Natív amazon alexa integráció érdekelne, de nem sikerült megkerülni sajnos a régió lockot. -
blakey
titán
válasz
Impulsivex #54626 üzenetére
Engedélyezni kell, hogy működjön az a funkció.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
Impulsivex #54497 üzenetére
Jön majd firmware ami javítja ezt a csökkentett fényerőt. LG CX NEW FW 03.21.16 - HDR / DTM / HGiG Brightness issue FIXED !
Amúgy szerintem meg pont ekkora árketegóriánál mindegy az a 30.000 Ft árkülönbség, egy olcsó termék vásárlásánál gondolnám meg inkább jobban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest