Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
Nekem van egy első generációs WebOS-es 47lb671v TV-m, azon pl a netflix meg a youtube megy a mai napig. A többit nem tudom, mert nagyon ritkán van használatban. De azért ma már elég széles a választék különféle külső eszközökben, szerintem sokan nem is használják a TV beépített cuccait. Az, hogy 5 év után valamit nem támogatnak, az szerintem nem akkora probléma, mikor ilyen rohamosan fejlődik a világ.
[ Szerkesztve ]
-
Strezi
őstag
Megy minden szépen, mindkét öt éves OLED-en (1080p, 4K). Igaz, egy ideje nem engedek semmit tfrissíteni, mert felesleges szopóroller! Családot is sikerült kiképezni a ritkán felugró üzenetek ignorálására. YT, Netflix, Emby mennek, mást nem használok.
Ja, és az egy távirányítós használat a légegérrel, meg hogy nem kell más eszközzel mókolni tartalaomfogyasztáshoz megfizethetetlen[ Szerkesztve ]
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest