Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz Wellin9 #54636 üzenetére
Vedd ki a dobozból, szereld össze, dugd be a konnektorba
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
ZPKing
tag
válasz Wellin9 #54672 üzenetére
Én is pont ezen gondolkodom, tervezek venni egy 55CX-et, viszont én inkább azon gondolkodom hogy meg kellene várni 2021-es 55C1-est. Azt nem tudom hogy árba hova fogják pozícionálni a motanihoz képest.
Illetve nincs valahogy egy összehasonlító táblázat amiben látszik hogy az új C1 mivel fog többet tudni a mostani CX-hez képest? -
Müszi
senior tag
válasz Wellin9 #54672 üzenetére
Azt hiszem belevágok ha még egyáltalán van. Ha meg elfogyna és nem igazolnák vissza akkor marad az Emag.
Mindenesetre bontott dobozt nem fogok átvenni. Merem remélni, hogy nem is próbálkoznak azzal, hogy olyat küldjenek előzetes jelzés nélkül.
Őszintén szólva próbálkoztam a rendeléssel és megjelöltem volna bolti átvételt mert azt jobban preferálom de szinte mindegyik üzlet készlethiány megjegyzéssel kidobott. Egyedül Budaörsön lett volna még elvileg de oda mostanság nem tudnék kimenni érte. Felhívni én sem tudtam őket de még holnap megpróbálom.
Szerintem már csak a raktárukban lehet pár példány belőle az meg csak nem volt kibontva és bekapcsolva sehol.
Most nézem ismét és a Mamut-ban is van elvileg. Délelőtt még ott sem volt.[ Szerkesztve ]
-
lapoe
csendes tag
válasz Wellin9 #54785 üzenetére
Ez a legrosszabb.. inkább mondanának/jeleznének egy későbbi szállítást/átvételi lehetőséget, de az fix lenne.. nem a későbbi átvétel a gond, hanem amikor rákészül az ember a korábbira és semmi.. de hát megy a verseny az áruházak között.. sokszor még mindig többet ígérnek mint kellene
-
Müszi
senior tag
válasz Wellin9 #54785 üzenetére
Én tegnap reggel hívtam őket, hogy inkább szeretném üzletben átvenni mivel rendelésnél nem engedett a rendszer csak kiszállítást választani de azt mondták, hogy ez azért volt mert már egyik boltjukban sincs készleten csak a kp raktárukban pár darab és azokat csakis kizárólag kiszállítással lehet megrendelni.
Így utólag nem is bánom. Egyébként meg cirka 1000ft volt csak a szállítás. -
hulkobb
tag
válasz Wellin9 #57511 üzenetére
Csak Fifát és codom nyomom pont semmi mást Kb 1000 órám szokott lenni összesen egy évben a PS-ben, tvét szinte sosem nézek. Énis ettől félek, hogy Fifánál több statikus elem, mint például az eredményjelző és az nagyobb valőszínűséggel égne be Lehet mégsem olyan jó választás az oled?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELOCK - TOSLINK STANDARD M/M KÁBEL 3M - 82901 új bontatlan audiókábel
- Új bontatlan Jabra EVOLVE 65 MS Duo headset
- Új bontatlan PLANTRONICS Blackwire 5220 USB-C fekete 207576
- EGYBEN: Magnat Supreme 802 Mokka hangfalpár + Monitor Audio MRW-10 mélysugárzó + Panasonic SA-HE75
- Black Friday: Pro-Ject Tube Box DS2 Black For Sale
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest