-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnapi nap folyamán, eladóvá tettem a 27" Samsung Odyssey OLED G6-ot, leváltotta egy 34" Dell Alienware AW3425DW [link] Kérdésem az lenne, van e valakinek már ilyen 34" Dell, és a tapasztalataira lennék kíváncsi, mielőtt elvinnék a Samsungot, meg el tudok állni az új dell-től
Egyelőre nem találom a számomra tökéletes beállítást, bár az alapbeállítások sem rosszak, nem bántam meg egyelőre, de azért érdekelne, ha van valakinek ilyen. -
Moby
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Tegyél egy infraledes lámpát az asztalra, azzal sötétben is látni fog a kamerája. Nem is értem miért nincs a monitorban ...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Olyan jól vihetik a monitort, hogy megy fentebb az ára.

Más. Az MSI X36-nál tök jó ez az "AI care" szolgáltatás. Itt végre az is beállítható, hogy akár 10 másodperc alatt kikapcsoljon, ha eljövök a gép elől. A kikapcsolás és a visszaülés utáni visszakapcsolás is óramű pontossággal működik.
Egy dolog viszont nagyon idegesítő benne. Este kevés fényben "nem lát", így rendszeresen kikapcsolja a monitort annak ellenére, hogy előtte ülök kb 80 cm-re.
-
Moby
veterán
Ja, csak az ACM totál bugos máig. Ha elmegy a monitor sleepbe 10-ből 3x-4x úgy jön vissza, hogy inaktív az ACM (mármint működésben). Van rá egy trükköm, redditen pár hónapja leírtam, de az sem teljeskörű megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - LG UltraFine 27UQ850V-W 4K IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyelőre nem találom a számomra tökéletes beállítást, bár az alapbeállítások sem rosszak, nem bántam meg egyelőre, de azért érdekelne, ha van valakinek ilyen.

Skynet258