- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Dell notebook topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Laraxior
üzenetére
Ja es nalam is ez a monitor esti altatas utan max 1 ora hetkoznap, de hetvegen sincs mindig erom este meg odaulni. Szval 3rd genes panel ide vagy oda valszeg ez se nalam fog beegni.
Most nekem az a kerdes h manualisan egyszer raeresztettem egy pixel refresht, de ha kikapcsolom a gepet en a monitort is kiszoktam. Ilyenkor megcsinalja kikapcsolt allapotban? Mert a tv igen.
-
ggbuffon1897
őstag
Nem akartam ugy 4k-t , h uabban a meretben. A 4kval igy is csuszkalok a 9070el mint malac a jegen. Ha 4k akkor mar meretben is feljebb akartam lepni. Ez a 32 pont kenyelmes most fuggetlenul attol h oled vagy nem oled. A 165hz meg untig eleg. Cs2 van amire most kezdek visszakapni de nekem ott is eleg 165re lockolva, mar nem versenyszeruen tolom.
-
-
ggbuffon1897
őstag
Onnan jovok...27 1440p ipsrol 32 vagy 34 volt az opcio. (Bar istenigazabol a 27el se volt bajom, se a merettel se a panellal, csak vannak onjutalmazo reflexeim
) 32bol ertelmes ips 200+ k, akkor meg mar hotmindegy ha oled.De abbol a szempontbol jogos, h erre a heti par orara ez kicsit overkill. Az asszony szerint is, de hat kegyetlen vilagot elunk..

-
ggbuffon1897
őstag
Miert eroltetik ezt az okadek csiptetos talpat? Azonkivul h a fel asztalt elfoglalja cserebe meg nem is esztetikus.
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Dehogynem
-
ggbuffon1897
őstag
Jo csak par napja az egyik kollega fellengzosen nyomta h mennyire nincs kompromisszum. Holott serulekenyseg, szovegmegjelenitesi problemak, vrr problemak stb, amik azert 200+k felett azert nem annyira jelentektelen dolgok.
De tovabbra is azt mondom - ugy h en amugy a targyaimra vigyazok-, h akinek van ideje mikrokarcokat keresgelni, vagy retteg ettol, az ne vegyen ilyet. (Ahogy vganal is ezt is ezt mondom aki allandoan a benchmarkokat meg a 28 milliofele fps-t kemleli jatek kozben, mert az igazabol nem jatszani akar..)
En tolom a bxnek meg a c2nek sima nyeles portolo "kefe" , aztan monitortisztito mikroszalassal aztan csa. A talpon hamarabb eszreveszem h retkes sajnos (porosodik sajnos a lakas)
-
ggbuffon1897
őstag
Ezek a mikrokarcos kerdes erdekes . Egyik lg oledemen se porogtem ezen, mindketto fenyes. Portorlo mikroszalas torlo aztan csa. Sztem nem kell tulbonyolitani.
Nem vagyok hajlando allandoan mikrokarcokat keresgelni meg himestojaskent szorakozni egy alapvetoen hasznalati targgyal.
Ahogy nagynenem bolcsen mondta: azert van h o szolgaljon ne en ot..
-
ggbuffon1897
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
En bevallaltam az AOCot, par nap utan nem bantam meg. (Nekem fontos volt a talp, h ne csiptetos legyen)
Egyedul az ara bantja a buntudati reszem, mert hiaba az egyik legolcsobb, azert megiscsak 260k..
-
ggbuffon1897
őstag
Az AOCom alapbol 70-60on volt gyarilag, fenyerot is visszavettem 60ra contrastot is 50re. Penteken jott meg, a tobbi beallitassal még nem volt időm machinálni mert hetvegen nem voltunk itthon, a gyerek miatt meg kb este van idom 1-2orat gep ele ulni, akkor meg inkabb jatszottam
en nem vettem eszre semmilyen fizikai rosszullet jelét (nálam azt a gyorsan mozgo pixelhalmazok valtjak ki, pl quake, doom es tsai..attol volt h be is hanytam)En az lg oled tvken eleg alacsony fenyerot es kontrasztot hasznalok, oled feny asszem ilyen 25-30koruli.
Esetleg még a gammakkal tudsz probalkozni.
De ezek csak tippek, nem ertek hozza ilyen melyen.
-
ggbuffon1897
őstag
Errol a szovegmegjelenitesi problemarol nincs vkinek egy screenshotja? Nekem tűéles, semmi szaturaciot nem vélek felfedezni, akarhogy keresem, semmi diffit nem latok az ipsemhez kepest. Bar lehet h ha eddig nem tunt fel nem kellene elkezdeni keresni
-
ggbuffon1897
őstag
Ma beszalltam a buliba egy AOC agon pro ag326ud-vel, bar meg az elejen járok(kb felorat ultem elotte) es hetvegen idom se lesz nyustolni, de eddig kellemes meglepetes. A talp kicsit fura ezzel a nem szimetrikussaggal, de h lapos kialakitasu igy elnezem neki, mert nalam ez volt az egyik kikotes. Ugyanakkor tagadhatatlanul billeg a panel rajta (gyakran jatszok labat felvagva az asztalra pózban
)De maga a panel szep, nem vettem eddig eszre semmi abnormalisat (lehet van csak nekem nem tunik fel), se lilas elszinezodest, se szintorzulast, nalam a betuk is normalisak.
Majd vasarnap ha visszajovok pestre utananezek beallitasoknak, mert a menurendszere kicsit keszekusza, meg az abban valo navigalas is.
Viszont a benne levo hagszorok sztem korrektek, nekem ez is fontos volt h legyen, h ne kelljen egy sima yt hoz is fulest hasznalni (foleg nyaron)
-
ggbuffon1897
őstag
Nem birtam magammal, berendeltem egy AOC AGON PRO AG326UD-t. A 34es méret nekem kicsit kényelmetlen volt, 27rol a 32re váltás tűnt ésszerűbbnek. IPS lett vna még opció (a VA-rol sajnos rossz a tapasztalatom) , de a samu g702 n kivul (abban is ott a rohadt tv funkcio amire egyaltalan nincs szuksegem) nem nagyon talaltam semmit vagy már olyan áron amiért az oledet lehet venni.
Van valakinek kézzel foghato tapasztalata ezzel a tipussal?
-
ggbuffon1897
őstag
Nem en mondtam h a feketéért veszi lényegében, hanem ahonnan a vita indult. Én sem értek ezzel egyet.
De kezlegyintessel sem illik az oled hatranyairol beszelni, marpedig vannak. Sot vegyes hasznalatra kifejezetten nem ajanlanam senkinek es nem, nem feltetlenul a beeges miatt.
Egyebkent epp ma neztem meg ujra egy samu g8at MMba (ergonomiailag az a bejovos de nem 300k-ert) hat eleg kiabrandito volt hogy igy jobban szemugyre vettem, mert a feher eleg lilas arnyalattal viritott, a betuk kontrasztja meg okádék.
A tvnel a benne levo kepjavitok miatt nem erzekelek ezekbol semmit vagy a woled miatt?
-
ggbuffon1897
őstag
Halál fölös, olyan gép kell amivel van elég FPS és akkor nincs gond. OLED mellé gondolom nem 3 generációval ezelőtti középkateg gépet használnak az emberek, szóval non-issue.
Attol h teged nem erdekel attol meg issue. Foleg ha egy 4k kijelzon RTvel nem valami agyhalott kompetitivet akarsz jatszani..
De nem vitazok, ahogy irtam OLED parti vagyok, de azert a hatranyairol nem tudomast venni az meresz..mert lenyegeben tenyleg oda jutsz ahova az eredeti megallapitast tettek, h a feketeert fizetsz egy rahedli penzt..
-
ggbuffon1897
őstag
Azert az eleg meno kijelentes kishazankban ahol ugyebar minden is szar, h 200+k -s kijelzok tartossaga senkit nem erdekel...
Kepminosegre egyetertek h nincs jobb az olednél, de kompromisszum itt is van szep szammal, valszeg erre gondolt a kollega.. mondjuk az nem epp egy kezlegyintes egy x szazezres cucctol (ami foleg jatekra van ajanlva) h kapcsold ki a vrr-t mint alapveto funkciot es akk nem fog villodzni. Es azert meg lehetne sorolni jopar olyan defektet amelyek az alap felhasznalast is erintik..
En oled párti vagyok, van egy bxem meg egy c2om, de monitorban egyre jobban megvagyok gyozodve rola h ennyi penzert en biztos nem kotok meg még olyan egyszeru kompromusszumot sem h rejtsem el a tálcát.
-
ggbuffon1897
őstag
Sziasztok,
Jelenleg egy acer 27 es (franc tudja a tipus kodjat mar) 144hz es ips monitort hasznalok, szivesen valtanek 34re es 2 oled tv utan jo lenne oledre abbol is. (A jot konnyu megszokni..)
Segitene nekem valaki abban hogy mi a franc a kulonbseg a ketto kozott az ár es a csatlakozokon kivul? Olvasgattam redditet meg mindenfelet, de mar annyi a tipus meg kódjel hogy elvesztettem a fonalat teljesen.
Egyaltalan ajanlott ez a tipus? (Mert lattam akik odaig vannak erte es van aki a pokolba kivanja)
Bevallom oszinten h egy 2,5 honapos csecsemo mellett semmi szuksegem ra igazabol, ez csak onjutalmazo reflex
, de ha vmit kitalalok ugyis az lesz. Illetve nekem ergonomiai szempont is fontos, es bar tudok h blodseg, de ennek a talpa nekem nagyon bejon, szemben ezekkel az ormotlan szetallo csipeszlabakkal amik meg sok helyet is foglalnak. Es ami fontos h legyen beepitett hangszoroja.Beeges stb bullshit nem izgat, 4,5 eves bx oled tvm koszoni jol elvan napi 12-15 ora hasznalat utan is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Fogyjunk le!
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258