Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Rico33
aktív tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Mesemesék kép.
Vannak oledes eszközeim de nem ekkora méretben.
DM van itt is, pont a Billa mellett ahova járok, az meglesz hamar. Ellenben az Alival vannak gondjaim, a fórumtárs álltal ajánlott TURZX 9.2-t próbálom magamévá tenni, de a címemet nem tudom megváltoztatni. Talán otthon pc-ről, most teloval nem küzdök vele. -
Skynet258
Topikgazda
A jobb VA paneleknek is elég jó a feketéje, de persze az OLED a csúcs ebben. Ha még olyan szinten vagy OLED szűz, hogy teljesen, és semmilyen eszközön nem használsz OLED kijelzőt, akkor ámulás és bámulás lesz a jutalmad.
A rongyválasztásért pirospont, desztvíz a DM-ben. Vagyis osztrákiában vagy... akkor valahol ott.
Nem bírtam ki és az AI-jal generáltattam egy képet, amire mind büszkék lehetünk (a desztvíz a felhőkben rejlik):
-
Rico33
aktív tag
Jönni akartam kifejezni ámulatomat az új , meglepő módon a samsung oldalán ajánlott legjobb árú 34 colos g8-ról, de az osztrák királyi posta ugy döntött, még egy napig izgalomban tart. Eddig oled-szüz voltam, várom mekkora lesz a wow-faktor egy VA után.
Addig is rendelek vhonnan csodakendőt
-
Moby
veterán
válasz
Hauptmann
üzenetére
Csak akkor frissít, amikor nincs jel. Ez így történik minden oled esetén, mindegy, hogy monitor, vagy TV. Ha megszakítod a hosszú regenerációt bekapcsolással, akkor közli, hogy nem ment végbe, és futtasd kézzel. A rövid regenerációt meg pl a QD-m nem engedi megszakítani(a tévéim igen). Ezzel néha a sírba tesz.
-
Csandi
addikt
Ja nálunk amúgy elég kemény a víz, meg ugye matt a kijelződ az nagyban megkönnyíti az életet.
Meg ha csak 2 havonta törlöd az nem is sok, én kb. hetente. Ugye 40 centire van a fejemtől a monitor, és 99%-ban úgy játszom, hogy beszélek közben haverokkal/csapattársakkal szóval 1-2 hét alatt már zavaróan tele van köpködve
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Ja, nem drága amúgy, csak nekem vannak itthon objektívekhez/távcsövekhez kapott törlő ruhák.
Vizet lehet veszek egyszer, ha nem felejtem el, bár egy éve csapvízzel mosom, hibátlan...
Bár a csapvíz sem mindenhol egyforma, lehet csak szerencsém van. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deathcrow42
üzenetére
Őszinte leszek, én szemüvegtisztító kendővel takarítom a monitorokat, tv-ket évek óta. Utána max száraz mikroszálas kendő.
Ez eddig mindig bevált mind matt, mint fényes felületre.. Nem karcol, nem mattította meg a fényes felületet sem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Benq ZOWIE XL2746K TN 240Hz DyAc 27 Inch monitor garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nagyon röhögtem. A scrub daddy Magyarország lassan szponzorálhatna minket.
Mesemesék kép.