Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
válasz
kispal87
üzenetére
Most rájöttem amúgy, hogy miért vannak ilyen élénk színek ezen a monitoron. Alapból "native" színtérre van állítva, sRGB-ben természetesebb színei vannak, mint a régi monitoromon. Furcsa is volt, hogy a piros szín miért veri ki a szememet, az nagyon intenzív volt. Csak nem tudom miért ez a gyári beállítás. Most így meg fakónak tűnik, de valahogy jobb.
-
Eagle16
addikt
válasz
kispal87
üzenetére
Nekem is 32"-es IPS volt 7 évig.
Szerintem félni ettől nem kell, a beégés így is úgy is megtörténik, csak idő kérdése. Ha ésszel használja az ember, akkor szerintem évekig elmegy, mielőtt látható lenne bármiféle anomália hétköznapi használat során. Szerintem a fényerő is sokat számít, a gyári 90-es nekem atomvillanás volt, nem is tudom ki tudja úgy használni. Kíváncsi leszek hogy mennyire lesz tartós, de mivel első generácós panel, ezért én garancia idő végéig tervezek vele, ha azt bírja akkor nekem jó.
Játékban ugye tudsz állítani 21:9-es képarányt, kivéve ha ezt valamiért nem támogatja a játék és ezért furcsán néz ki, ami ritka. Böngészés megintcsak teljes képernyőn megy.
Én szoktam sorozatokat, filmeket nézni, ott oldalt megjelenik kisebb nagyobb fekete csík, azzal nem tudok mit kezdeni. Youtube-nál van kiegészítő amit fel tudsz tenni, és akkor az oldalsó fekete csíkot elmossa. Firefox-ra pl. ez, de van sok féle: [link]
-
Eagle16
addikt
válasz
Eagle16
üzenetére
No megérkezett az enyém is, egyelőre úgy néz ki hogy nem vagyok rá érzékeny, 25-ös fényerővel megy, 144Hz-en, 10 biten. Philips M2C6500 Ez előtt nem láttam még OLED-et soha sehol sem élőben, elég ütős,a fekete nagyon fekete, a színek intenzívek. Abszolút nem veszem észre, hogy rossz lenne a szöveg olvashatóság. Az OLED Care funkcók aktívak, háttérkép fekete, tálca eltűnős, 3 perc után készenléti üzemmódba kapcsol.

Ha ilyen jó lesz pár napig, akkor rendelem hozzá a mikroszálast alzáról.
Új hozzászólás Aktív témák
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Asus TUF 27" 165Hz gamer monitor
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 Rampage SHIVA 400W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4516, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258