-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
talán a gyártói garancia nem tesz különbséget cég / magán között. De az ársávos törvény miatt biztosan 2 évet kapsz rá mert 250k alatti a konzolvilágnál.
Az alza egyébként cégnek is megadja a 2/3 év garanciát vagy visszaküldést. VGA-val próbáltuk ki. De szintén az ársávot kell figyelembe venni!
-
4264adam
veterán
ha a nevemre keresel a "milyen monitort vegyek topikban" sok írást fogsz tőlem látni.
IPS: [LG UltraGear 27GS85Q-B ] 91k
-
4264adam
veterán
200k környékén HA-n is megjelennek a 3th genes 360Hz-es Samsung G6-ok. 27" 1440p
inkább azt venném mint az AOC 120k-t. Február előtt pont nekem is az az AOC volt és most a G6.
VA helyett a Vivid szerű LG féle NanoIPS-t venném 100k alatt 200Hz 27" 1440p.
Az AOC VA széleken a színek fakulni fognak és zavarni tud.
-
Csandi
addikt
Amúgy most pont olcsók a VGA-k. Pár hónapja 570-ért vettem 5080-at, most 450 ugyanaz. 5070 Ti meg van 400 alatt is.
Monitorból szerintem neked is akkor a kuponozott Samsung a legjobb választás mint sokaknak, azt adam majd becopyzza megint, hogy mit hogy kell, ezerszer leirta már
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő