-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nekem pl ez a szövegolvasás az első bekapcsolásnál tűnt fel aztán teljesen átállt a szem. 32" oled itthon, 27" az irodában ami VA. Inkább az tűnt fel, hogy mennyivel jobb dolgozni a 32"on élvezetesebb és ha sokat dolgozom itthon föleg a karácsonyi szünetben utána visszaülltem az irodába a 27" elé és mikor először megláttam az volt bennem mi ez az egér mozi. Pedig csak 5" van közte, de mégis ahhoz képest hatalmas ugrás tartalom fogyasztás és szerkesztés szempontjából. Lehet ki kell cserélnen az irodában is 32re az lesz a vége. Ugyanez volt mikor megvettem a 77" C2 mikor néztem pár filmet aztán bekapcsoltam a szobában az 55C1et amit addig nagy tvnek gondoltam mondom mi ez a zsebtv.
-
-
-
madkiller
őstag
válasz
4264adam
üzenetére
Moziszerű módot kellett volna próbálnod. Kikapcsolt mozgás megjelenítéssel olyanokat is csinál, hogy lép egyet egy ember a képen és 3 lábat látsz, ahogy lép, de a moziszerű az tényleg moziszerű pont olyan sebességű, mintha bent ülnél a moziban. Magasabbra állítva meg ugyanazt az undorító szappanoperat tudja produkálni, mint a Samsung qled szintén magasabbra kapcsolt mozgás megjelenítéssel.
-
-
madkiller
őstag
Ugyanaz, mint tv esetén. Tudsz választani eco, szórakozás stb képmódok között, ha kinyomod a game módot. Tehát a vgaból eredő jelre ilyenkor rádolgoz a monitor képfeldolgozó processzora és nem azt a képet látod, amit a játék készítője megálmodott, ami szűzen kijön a vgaból. Ez játék esetén minden szempontból hátrány, ilyenkor a rádolgozás miatt még a késleltetés is nő.
-
-
madkiller
őstag
Bocs qd-oled nekem is a monitor véletlenül írtam qledet, javítottam. Mattsága miatt karcolodik könnyebben nem a panel típúsa miatt szerintem. Vagyis a matton jobban látszik, mint az autóknál és nem is lehet őket polirozni, ezért szoktak öngyógyulóssal lefóliázni a matt járgányokat. Lehet a monitorra is létezik valami fólia, ha nagyon félted.
-
madkiller
őstag
Tvket szoktam sima mezei pepcos mikroszálassal (Lg oledek). Nem karcolta meg őket még. Samu qd-oled monitorom 2 hónapos és még nem kell takarítani nincs rajt por. Legalábbis szabadszemmel látható mennyiség még nincs rajt. A házban sincs jelenleg olyan sok, talán ez segít neki. Telefonra whoosh! képernyő tisztítót szoktam alkalmazni, majd lehet ezt a qd-oledet is ezzel próbálom, mert olyan matt a kijelzője. Leglább nem tükrözödik benne semmi. Van belőle ez a nagy kiszerelés , világ végéig elég, kocsinak a kijelzőíre is ezt használom. [link]
-
madkiller
őstag
Távírányító visszanyíllal szoktam gyorsítani a processzen. De van egy 240 hzes monitor amin már vajsima a Windows az ultra 7 procival és alvómódból feléledve nem tudsz azonnal oda bökni a tálcára. Igen pontosan ez a bajom, de akkor ez ilyen marad nincs mit tenni, azért köszi.

-
madkiller
őstag
Tud valaki megoldást arra, hogy samsung g8 oled monitoron ez a sáv ne ússzon be minden bekapcsoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Crimson Desert
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- S22 Ultra 256/12 Dobozában
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258