- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Ugyanaz, mint tv esetén. Tudsz választani eco, szórakozás stb képmódok között, ha kinyomod a game módot. Tehát a vgaból eredő jelre ilyenkor rádolgoz a monitor képfeldolgozó processzora és nem azt a képet látod, amit a játék készítője megálmodott, ami szűzen kijön a vgaból. Ez játék esetén minden szempontból hátrány, ilyenkor a rádolgozás miatt még a késleltetés is nő.
-
-
madkiller
őstag
Bocs qd-oled nekem is a monitor véletlenül írtam qledet, javítottam. Mattsága miatt karcolodik könnyebben nem a panel típúsa miatt szerintem. Vagyis a matton jobban látszik, mint az autóknál és nem is lehet őket polirozni, ezért szoktak öngyógyulóssal lefóliázni a matt járgányokat. Lehet a monitorra is létezik valami fólia, ha nagyon félted.
-
madkiller
őstag
Tvket szoktam sima mezei pepcos mikroszálassal (Lg oledek). Nem karcolta meg őket még. Samu qd-oled monitorom 2 hónapos és még nem kell takarítani nincs rajt por. Legalábbis szabadszemmel látható mennyiség még nincs rajt. A házban sincs jelenleg olyan sok, talán ez segít neki. Telefonra whoosh! képernyő tisztítót szoktam alkalmazni, majd lehet ezt a qd-oledet is ezzel próbálom, mert olyan matt a kijelzője. Leglább nem tükrözödik benne semmi. Van belőle ez a nagy kiszerelés , világ végéig elég, kocsinak a kijelzőíre is ezt használom. [link]
-
madkiller
őstag
Távírányító visszanyíllal szoktam gyorsítani a processzen. De van egy 240 hzes monitor amin már vajsima a Windows az ultra 7 procival és alvómódból feléledve nem tudsz azonnal oda bökni a tálcára. Igen pontosan ez a bajom, de akkor ez ilyen marad nincs mit tenni, azért köszi.

-
madkiller
őstag
Tud valaki megoldást arra, hogy samsung g8 oled monitoron ez a sáv ne ússzon be minden bekapcsoláskor?
Új hozzászólás Aktív témák
- AOC C27G2ZU/BK Ívelt Gaming monitor FHD/240HZ/0.5MS
- SAMSUNG LS49AG950NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- KOORUI N07 Monitor 27"/4K/60HZ
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Skynet258