- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dare2Live
félisten
Nem. A komplett átlcát át lehetett rakni bal vagy jobboldalra és felülre is. Nem csak az ikonokat.
@Skynet258
Bezony az még lehet Windows 10volt. A nincsnél csak az gázabb amikor jön az új feature... és borul minden. Pár hónapja update után pl teams kezdte megenni a cput... de ilyen fel lehet állni kimenni kávézni szinten. -
-
Csandi
addikt
A nyálra gondoltam. Szinte csak online játszom, de ha épp nem akkor is fent vagyunk discordon és dumálunk. Mindenképp kerül rá köpés. Ezért kérdem, hogy desztvíz erre is jó-e? Mert ha csak elkenem rajta a nyálat de nem szedi le akkor kell valami rá.
És ugye a monitor eléggé az arcomban van mert kompetitív fps-ekkel is tolom és ahhoz kell, hogy jó közel legyen. -
szasanyi
félisten
Igen, ez a probléma... van mire hivatkozni (mert lehetővé tették, ami unfair mivel maga a gyártó vállalja a garit NEM a kereskedő). Talán már mondtam, de én úgy vagyok ezzel, hogy ha egyetlen üzletben van rá 3 év gari (felár nélkül) akor én ott vásárolok.
És azért említettem, mert nem mindenki figyel erre, pedig fontos lehet. -
-
Dare2Live
félisten
Nálam csúcs (300.000Fts) 32" Samsung VA paneles monitort váltott 32"es QD és komoly mind fekete, mind kontraszt, mind szín, mind sebességben a különbség. Minden szinte érezhető az előrelépés képminőségben érdemi a difi.
Ami idegbaj az a Samsung sw. Ekkora szart/hányást ritkán látok, nem értem mért nem lehetett akármilyen szitnen megtartani a régi rendszert. btw megint jött fw upgrade reméltem, hogy megszűnik a fekete villódzás de nem.A mennyi hz az ideális nagy vitatéma nekem/átlagnak olednél 240hznál többre kompetetív fpsnél van szükség. Persze oled baromi gyors ez lehet TNen 360/480at jelent.
-
-
Skynet258
Topikgazda
Bírná a vas venném is, de ide az 5070Ti sok esetben kevés lenne, így maradok a seggemen.
De végre mondhatjuk, hogy bár 2025 (is) eléggé tré évnek tűnik, az OLED-ek bizony elkezdtek normális árba kerülni, és ahogy most már egy középkategóriás telefonba is OLED panel kerül, nincs messze amikor az átlag monitorba is OLED lesz.
-
-
4264adam
veterán
G-sync Compatible: A monitor gyártó fizetett azért hogy az Nvidia-tól megkapja a G-sync compatible plecsnit, de nincs elektronika, hogy 48Hz alatt szinkronizáljon. Ugyanaz mint a Freesync / Adaptive-Sync
G-sync: Van elektronika a monitorban és 30Hz vagy 1Hz az alsó tartomány.
G-sync Ultimate: További teszteket csináltak mégtöbb pénzért -
Novver
senior tag
Megtaláltam a Samsung Care hivatalos videóit, köszi mindenkinek a tippeket!
Nagyon vadnak tűnik a 70%-os ethanol a régebbi videójukban de hát ők tudják. Clean your Gaming monitor for optimal visibility | Samsung US Itt már ők is desztvizet javasolnak -
-
szasanyi
félisten
Ezek szerint van akinek az. Szerinte sokkal jobban néznek ki a játékok (valságosabb vizuális élményt ad a normál HDR10-hez képest). Szerintem is jó, bár csak OLED TV-n használtam, monitor képével nem tudom összehasonlítani.
MOD - egyébként nem lehet, hogy az alacsony max. fényerő miatt nincs még? OLED TV-nél azért az nagyobb, és annak megfelelően a HGiG igény szerint kalibrálható. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BenQ DesignVue PD2705U 4K Designer Monitor!27"/99% sRGB/Pantone/AQCOLOR/Type-c/Mac Ready/Beszámítás!
- SAMSUNG ( LS27D600UAUXEN) 100HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG ( LC27R504FHUXZ) 27" GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest