-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skynet258
Topikgazda
Bírná a vas venném is, de ide az 5070Ti sok esetben kevés lenne, így maradok a seggemen.
De végre mondhatjuk, hogy bár 2025 (is) eléggé tré évnek tűnik, az OLED-ek bizony elkezdtek normális árba kerülni, és ahogy most már egy középkategóriás telefonba is OLED panel kerül, nincs messze amikor az átlag monitorba is OLED lesz.
-
-
4264adam
veterán
G-sync Compatible: A monitor gyártó fizetett azért hogy az Nvidia-tól megkapja a G-sync compatible plecsnit, de nincs elektronika, hogy 48Hz alatt szinkronizáljon. Ugyanaz mint a Freesync / Adaptive-Sync
G-sync: Van elektronika a monitorban és 30Hz vagy 1Hz az alsó tartomány.
G-sync Ultimate: További teszteket csináltak mégtöbb pénzért -
Novver
senior tag
Megtaláltam a Samsung Care hivatalos videóit, köszi mindenkinek a tippeket!
Nagyon vadnak tűnik a 70%-os ethanol a régebbi videójukban de hát ők tudják. Clean your Gaming monitor for optimal visibility | Samsung US Itt már ők is desztvizet javasolnak -
-
szasanyi
félisten
Ezek szerint van akinek az. Szerinte sokkal jobban néznek ki a játékok (valságosabb vizuális élményt ad a normál HDR10-hez képest). Szerintem is jó, bár csak OLED TV-n használtam, monitor képével nem tudom összehasonlítani.
MOD - egyébként nem lehet, hogy az alacsony max. fényerő miatt nincs még? OLED TV-nél azért az nagyobb, és annak megfelelően a HGiG igény szerint kalibrálható. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest