- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Notebook hibák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED tanácsok, tippek, tudástár
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2106 üzenetére
nem fogsz és sokkal fluidabb lesz mert nem esik le a frametime értékére a monitor frissítése.
240Hz-en : 4.2ms
Annyira gyors, hogy elméletileg van képtörés "lassított felvételen" gyakorlatilag nincs (nem látod).
Ha meg VRR-t használsz akkor a 100FPS frissítése 10ms körüli --> na az már érezhető visszaesés a 240Hz Natívhoz képest. -
Garsza
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2106 üzenetére
Én még nem láttam képtörést. BF6 és Division 2 kb. 140-160 FPS
-
4264adam
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2103 üzenetére
a VRR flicker "villogás" nem más mint a gyors fényerőszint változás, OLED esetén ez pixelenként van -->ezért annyira feltünő a mértéke.
És a kérdésedre a válasz igen. A QD panelt a Samsung szállítja a vevők számára "MSI / Philips..." De az elektronikát és kiegészitő funkciókat ők rakják mellé a saját vezérlésükkel. --> lehetséges, hogy az Alienware vezérlő és firmware erre képes és a TradingView görgetés közben váltogatja a fényerejét amit megpróbál lekövetni az MSI FW.Megoldás: 240Hz-en végképp engedd el a VRR-t mert nem fogsz képtörést látni.
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2096 üzenetére
És a többi (esztétikai) problémát is bele vetted? Amúgy nekem is volt hasonló alaplap Pál: javitottan visszaküldték de nem működött túl sokáig jól, aztán újra lett tartóztatta és akkor már visszafizették a teljes árat. De én is kíváncsi vok majd tedd már be lécci mi lett. Sajnos az ÁFSZ náluk is rossz irányba változott augusztustól...
-
ACE-
addikt
válasz
GeneraL_XTX #2094 üzenetére
Szigetszentmiklósra vidd és kérj helyette azonnal egy újat.
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2092 üzenetére
Azonnal reklamáld meg részletesen leírva ezeket! Aztán vidd/küldd vissza azzal, hogy ilyen állapotban vissza se küldjék.
-
4264adam
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2056 üzenetére
Szerencsére az idei Samsung G8-ban végre elengedték a tizen rendszert és "csak" monitorként fukcionál sallangmentesen.
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2058 üzenetére
Ez a lényeg, és többek között ezért is olcsóbbak lenni mint a hazai garanciával rendelkező termékek esetén ill. ezért nem tudnak adni garjegyet mert itt az úgysem lenne érvényesíthető. Adott esetben oda is fogják vissza küldeni, ahol valszeg ua. a folyamat mint nálunk - ami neked ugyanúgy nem kerül semmibe, mint ha a hazai Pick Up & Return garival menne.
De én eddig nem csalódtam az ALZA garanciális ügyintézésében, ami minden esetben jobb volt mint a PCX, az AQUA vagy mondjuk az iPon esetében (ti. én "szeretek" szívni ilyesmivelszóval van tapasztalatom).
-
szasanyi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #2052 üzenetére
Én úgy tudom bármelyik hivatalos márka szerviz (vagy az általa kijelölt bármely szerviz) csak akkor foglalkozik bárkivel és bármivel, ha hozzájuk szóló (hivatalos , márka szerinti) garanciajegy vagy a termékhez. Az ALZA ilyen nem ad, ezért csak hozzájuk fordulhatsz (személyesen vagy díjmentes visszaküldéssel a reklamáció kitöltése után). És pont ezért kérnek azonnali cseregarihoz plusz pénzt (nem is keveset).
-
válasz
GeneraL_XTX #2052 üzenetére
Vagy lehet megspórol egy plusszkört, mert a Dell meg az Alzához küldene téged Alzás gariidőn belül.
Azonnali cseregarancia meg arra jó, ha esetleg nem akarsz 20-30 napig várni a gariztatás eredményére - én spec nem
szoktam használni, mert inkább veszek valami alternatívát ha garis problémám van, és majd azt visszaviszem a gariztatás végén - vagy akár eladom a gariztatott csereterméket. -
Garsza
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2043 üzenetére
Én nem hallottam semmit. Neked külföldi nekem nem.
Alzan egyébként nálunk is drágább.
Viszont a garancia leírásban azt olvastam ennél a gyártónál/eladónál hogy meghibásodás esetén másnap küldik a cseremonitort. Vagy ideiglenes áthidaló monitort nem tudom pontosan. -
Garsza
veterán
válasz
GeneraL_XTX #2041 üzenetére
-
Skynet258
Topikgazda
válasz
GeneraL_XTX #1877 üzenetére
Rákeresve nem ír semmi ilyesmi jellemző típushibát, de ha az egész szobában érezni az már szerintem elég komoly problémára utal, és akár tűzveszélyes is lehet...
HDR-ben vélhetően mind a panel mind az elektronika nagyobb igénybevételnek van kitéve, emiatt lehet olyankor erősebb a dolog - már ha valóban valamiféle túlhevülésről beszélhetünk. Ha igen, akkor azért a panelnek/készülékháznak is melegnek kéne lennie szerintem, legalábbis nem tudom elképzelni, hogy az egész szobában érezhető szagot úgy produkálja, hogy nem lesz tapintásra forró valamelyik része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest