- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Ejj, hát milyen ember vagy te, hogy nem érinti meg lelked, hogy nem tudod meg, hogy mi történt Andreával, aki befogadta Kingát, mert kidobta Géza, mert közben kiderül, hogy már volt egy férje? És hogy Miklós tovább parázik-e Klaudiától? Ezt nem akarod tudni? Megértelek...

Garfield az jó, csak az igazi Garfieldot sajna nehéz lenne átvinni mozgóképre, pedig úgy lehetne tőle borulni nagyokat.
Racecam: még nem szoktál hozzá, hogy a magyarok értenek legjobban a focihoz?
Azért nem vagyunk ott a világversenyeken, mert nálunk a szurkoló a futball igazi ereje, nem a játékos, meg az edző. Ha lenne szakértővb, mi magyarok a döntőben kezdenénk, nem lenne értelme előbb küzdeni. Amúgy tényleg hihetetlen mi megy ott, délután még kis káromkodáseső is volt.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egyébként tudod én mit szeretek a legjobban?
Például azt, hogy abba a bizonyos topikba, ahová nem írok többet, mert nem szeretnék egy oldalon szerepelni mindenféle ''hozzáértő'' drukkerrel, akiknek még a szabályokról sincs halvány fogalmuk sem, de fikázni, meg pocskondiázni, azt nagyon jól tudnak, na itt írtam mikor megtippeltük a legjobb négy közé jutást, hogy a Franciák legyőzik a Brazilokat.
Azóta persze több jelentkező is akadt, az ugye én megmondtam címre.
Nem nagyon zavar, csak valahogy utálom az ilyet.
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Garis Új Samsung Galaxy A35 5G eladó
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4584
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest