Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aha, ahogy megjött az edigitaltól a 2 pakk 4db-os 2500mAh-s a géppel együtt, raktam fel az egyik csomagot töltőre, és mikor a kijelző szerint feltöltött, illetve már ki is hűlt picit azzal estem neki kattogni. Az egeremhez már eredetileg is volt egy töltő+4akksi csomag, és azzal is tapasztaltam hogy eleinte hamar lemerült, de aztán bejáródtak az elektronok
Energizer minden, gonoltam ha egérhez bevált akkor dig.géphez is jó lesz.
Arra emlékeztem hogy pl régebben a mobiloknál is amikor még Ni-MH akksik voltak, azokat is formázgatni kellett, 4óra helyett 14-et kellett tölteni első 3 alkalommal, gondolom ezeknél sem megy másként, ezek is Ni-MH-k. Csak az a bajom, hogy 12órát kell ülniük rajta, de gyorstöltőt meg nem akartam hozzá, mert az nem kis mértékben veszi igénybe őket, és nem akarom kipurcantani idő előtt.
Amúgy 12óráig tölti a már formázott akksit, de amíg nincs formázva addig ezt is hosszabb ideig kell töltőn hagyni? A csomagoláson nincs erre vonatkozó infó, meg a honlapon sincs ilyen jellegű tájékoztatás. A legelső töltésnél a töltésjelző led fokozatosan halványult el, és pont 12 óra után teljesen elaludt, illetve kihűlt a töltő is akksik is. A későbbi töltéseknél viszont már végig teljes fénnyel égett a led, és 12 óra után elalszik. Lehet hogy elegendő a formázásához a normál ideig való töltés is?
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BŐVÍTHETŐ!! ASUS Vivobook X515 i3 1115G46/8 GB DDR4/120 GB SSD/15" FHD
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- LG 28MQ780 27,6 16:18 DualUp monitor Ergo talppal és USB Type-C csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Energizer minden, gonoltam ha egérhez bevált akkor dig.géphez is jó lesz.