Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Aha, ahogy megjött az edigitaltól a 2 pakk 4db-os 2500mAh-s a géppel együtt, raktam fel az egyik csomagot töltőre, és mikor a kijelző szerint feltöltött, illetve már ki is hűlt picit azzal estem neki kattogni. Az egeremhez már eredetileg is volt egy töltő+4akksi csomag, és azzal is tapasztaltam hogy eleinte hamar lemerült, de aztán bejáródtak az elektronok
Energizer minden, gonoltam ha egérhez bevált akkor dig.géphez is jó lesz.
Arra emlékeztem hogy pl régebben a mobiloknál is amikor még Ni-MH akksik voltak, azokat is formázgatni kellett, 4óra helyett 14-et kellett tölteni első 3 alkalommal, gondolom ezeknél sem megy másként, ezek is Ni-MH-k. Csak az a bajom, hogy 12órát kell ülniük rajta, de gyorstöltőt meg nem akartam hozzá, mert az nem kis mértékben veszi igénybe őket, és nem akarom kipurcantani idő előtt.
Amúgy 12óráig tölti a már formázott akksit, de amíg nincs formázva addig ezt is hosszabb ideig kell töltőn hagyni? A csomagoláson nincs erre vonatkozó infó, meg a honlapon sincs ilyen jellegű tájékoztatás. A legelső töltésnél a töltésjelző led fokozatosan halványult el, és pont 12 óra után teljesen elaludt, illetve kihűlt a töltő is akksik is. A későbbi töltéseknél viszont már végig teljes fénnyel égett a led, és 12 óra után elalszik. Lehet hogy elegendő a formázásához a normál ideig való töltés is?
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Energizer minden, gonoltam ha egérhez bevált akkor dig.géphez is jó lesz.