Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LG LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
rdi
veterán
Hát nem tom Te eddig mikben ültél (motoros járművekre gondolnék) de ha feldörmög egy jól beállított motor, és a hang egészen érdekes és megmagyarázhatatlan módon a gyomrodból jön fölfele a torkodon keresztül az agyadba, akkor majd máshogy fogsz beszélni. Aztán ehhez jön még egy olyan gyorsulás, hogy a füleid hátratolódnak a fejeden, a hátad belepréselődik a pilótaülésbe, hát ez az!
Ja és az összes vén mercis és béenvés pedofil belesáopad az irigységbe, miközben állva hagyod őket a lámpánál (meg a suhogós managere is) ...
Ilyenkor mindíg arra gondolok, hogy hány tízezer kilométert voltam muszáj levezetni 70 km/h sebességgel, áruszállítás miatt.
Bizsereg a talpam.
Wilchinek: + van az az előnye, hogy mindeni mosolyog, így aztán nyugodtan gyalázhatok
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Én csak azt mondom rossz így megtanulni, nem azt mondtam, hogy akármi, és továbbra is fent tartom sajnos rosszabb. A másik meg, hogy mindennek megvannak az árnyoldalai az egyik haveromnak a tesójának a szülei vettek kocsit. Nem tudom már mennyit ült börtönben, mert volt egy nagy balesete. Talán két hónapja meg egy 18 éves szállt belénk, oldalról az egyok haverom kórházba is került, elnézést kért meg minden, de ha nem szédülök meg azt hiszem a helyszinen kiütöm.
-
tildy
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Mondom, szerintem az olah actionben láttam már ugyanígy ezta mulderpofát.
Szószó Fox Mulder() azért eredetiben sokkal szebb

Bővebben: link
Imádom ha egy pasinak ilyen a haja. huhhhúúúúúúúúúú.
Talán ennek a rajzfilmpofának kicsiit kevés elöla haja.
Amik vannak cartoonban:
Bővebben: linkBővebben: linkBővebben: link
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
-
Bash
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Ugyan minek vennék én téli gumit, amikor hó utoljára a hetvenes években esett errefelé (8 mm a reptéren
) ? Azon meg nincs mit csodálkozni, hogy egy tipikus floridai szakadó esöben erös fékezés hatására megcsúszik az autó. Nincs az az esögumi, emi el tudna vezetni a csatornáiban ilyen mennyiségü vizet. -
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nos első vezetésemen kiszálltam a kocsiból és remegtem mint a kocsonya. Rögtön utána szálltam be vitorlába, amit kicsit én vezethettem, na onnét viszotn vigyorexgáz

Na jó, de én 20 évesen próbáltam ki először, mitn írtam már, nem voltak lóvésak a szüleim, hogy kocsink legyen. (Fater kb 4 éve vett először kocsit)
Egyébként alig várom már a pénteket
Ez szvsz csak egészséges félsz, mert tudod én nem vagyok oylan ember , akinek olyan túl sok önbizalma lenne, sőőőőt.
Egyébként modnja így az oktató, na akkor most megyünk haza, kössem be az övet? Mondom, nem ezt nem mondja komolyan.
De biza, komolyan mondja.Azt mondja tán félek magamtól+ tőle? Na több sem kellett nekem, modntam, hogy na jöjjünk
(Még a végén nyámnyilának hisz...) egyébkétn élveztem, de rettenetesen pörgött az agyam, mostanra kicsit be is fájdult.Annyi mindenre kell figyelni, nem is gondoltam volna
-
Integra
titán
első vezetésem?
imádtam, ki sem lehetett szedni az autóból
apám ölében ültem (mert a pedálokat sem értem el) a trabiban és a szüleinél a faluban gurultam be a kertbe lejtönek lefelé..
az a baj veled, hogy iszonyatosan szkeptikus vagy pesszimista és minden para és jaaaj etc..
egyszer nem olvastam még olyat hogy tök jó volt picit aggódtam de összességében nagyon élveztem, meg alig várom már hogy újra menjek, mindenhol csak remélem, meg csak nehogy és így tovább.
ez így nem jó hozzá állás ha hiszed ha nem
szedd össze magad és igyekezz optimista lenni és ne azt mondd már hogy csak megcsinálom, hanem igenis megcsinálom és még szép hogy megcsinálom.
máskülönben neked egy nyugodt perced nem lesz soha az autóban az hót ziher!
szóval fel a fejjel!
[Szerkesztve] -
-
tildy
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Jól van már na, eddig csak összvissz 5 kmt ha vezttem, azt is autómata váltós kocsival
Az is para volt. Na de az nem ennyire.
Majdnemhoyg most indultam el életemben először kocsival, azt bumm, tekerhettema kormányt forgalomban. Na nem baj, kell ez, dobálgasson csak mélyvízbe az oktató. Remélem ki fogok tudni úszni ...
Na szóval emlékezz vissza, miylen volt amikor életedben először elindultál kocsival.
Megvan? na kb. olyan volt nekem is , ma.
Egyébként már mennék vissza, gyakorolni. -
tildy
nagyúr
Jééézusatyaúristen.

Én vezettem haza a rutinpályáról

Tök para volt, edig csak a kormányt kellett tekernem, emg néha irányjelzőznöm
A kuplunggolást , váltást csinálta az oktatóm.
Hát nag ypara ez a vezetés

Azt hsizem muszáj lesz kijárni gyakorolni valahova, mert ez...
HHúúúhhh para. -
Bash
őstag
tiv83us!
Are you gonna come down and visit me or what? -
Batman
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Én is szeretlek:
-
Bash
őstag
Sikerült találnom egy aránylag olcsó üvegest, $275-ért házhoz jön, kicseréli a szélvédömet 1 óra alatt. Rohadjon le a keze, aki betörte, ráadásul kiesik egy napi munkám is, itthon gubbasztok, várom ezt a Billy nevü szerelöt.

-
Batman
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Nem gondoltam volna hogy ennyire komolyra veszed a figurát.
Én nem várom el senkitől sem hogy képmutató legyen ha nem tetszik neki hát nem tetszik , Ízlések és pofonok...
Lehet hogy Moderátor vagyok, de tudod nagy hatalommal nagy felelősség is jár , tehát nem, fogom minden héten cserélgetni az avatart, úgy érzem valamiylen szinten nekünk példát is kell mutatni a userek-nek.
És nem adhatunk támadási felületet, pl azzal hogy 1 hét alatt 10 avatar-om lesz.
Ne értsd fére nem haragszom csak leírtam a véleményem ahogy te is.
-
tiv83us
veterán
Tetszik az avatarod becci. Egy kis kedveskedes baratsagunk jeleul:
Bővebben: link -
Integra
titán
most mit csináljak, hazudjak?!
simogassam meg a bucid és mondjam azt hogy kherály ha szerintem nem az?
i_am is megkapta a magáét (angyalbáros stricifiú)

szóval azzal nem segítek, hogy kummantok egy nagyot, ráadásul még te is tudod, hogy mire számíthatsz, ráadásul te, mint moderátor, a mindenható nagyúr, úgyis kicserélheted amikor csak akarod
semmi rosszindulat nincsen benne, de ne várd már el huszon- és harmincx éves emberektől, hogy batman alatt ezt az avatart értsék, no
-
Batman
őstag
lehet hogy mégis csak a pirosat kellet volna.

Batman
őstag
-
Batman
őstag
Most már a kedvem is elment attól hogy sajat avatarom legyen , végig azért izgulnék mivan ha mégsem tetszik és akkor nem cserélhetem le....
De a nem egyedi avatarokat naponta 100szor is lecserélhetik..
na mind1 részemről ennyi. -
rii
nagyúr
Szerintem ezt csak megfelelő indoklás ellenében (mint vezetéknév változtatásnál) kellene elvégeeni.
Például valaki megtudja, hogy akit ábrázol az avatar, az támogatta a bálnák megölését, és Ő nem akar olyan avatar mögé bújni, amely olyan embert ábrázol, akinek az elveivel nagyon nem tud egyet érteni ... (ez nem volt magyarul... )
Szerintem a PH avar-lehetősége nem 15-30 éves emberek játszótere ... -
MarKoo
addikt
Szerintem meg annyira nem fér bele. Mind1, Bash is megmondta, hogy 3 fölé nem megyünk, a harmadikat se szívesen.
A kettő még talán belefér, de több nem. És csak azért kettő, mert tudjuk nagyon jól hogyha a kisujjunkat nyújtjuk, akkor a karunk kell. Ezért lettek szigorítva a feltételek és ezért szünetelt oly sokáig az Arckép request. -
MarKoo
addikt
Köszönöm hogy rátapintottál a lényegre. Azért írtam, hogy a döntés a te kezdben van, mert jelen pillanatban van olyan aki a harmadik avatart fogyasztja, amit én nem tartok helyesnek. Ezek után jöhet Kis Pista meg Nagy Juliska reklamálni, hogy bezzeg neki már a harmadik én meg még a másodikat se kapom meg. Szóval a dolog ott lett elcseszve, amikor egyetlen embernek is már 2 egyéni arcképe volt.

MOD: Nekem felajánlotta Grafikás barátunk, hogy lecseréli az arcképem, hogyha nekem se tetszik ez a halálfej (mert volt olyan akinek nem jött be), de én inkább a békesség kedvéért nem éltem a lehetőséggel. -
rii
nagyúr
........ de a döntés a Te kezedben van.........
Most lesz, akik 2x is kapnak avatart?
Szerintem komlytalan. És ez már túlmutat azon, hogy kedveskedni akar a fórum a régi tagoknak ...
Ha valaki egyéni avatart akar, egyszeri döntés legyen. Én nem azéft járok a fórumra, hogy a saját avataromat csodálgassam, illetve csodáltassam.
A MOD, az más, de egyszeri halandóknak szerintem ez nem való. -
faster
nagyúr
Ez a reklám nagyon jó!
ladybug
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Sajnos még nem. A legutóbbi ultrahangos vizsgálatnál már kideríthető lett volna, ha megmutatta volna, hogy mi van a lába között. De ez nem történt meg.
Viszont, ha Te meg tud állapítani, akkor nézd meg az uh képet.
Torz on Borz: A mostani avatárod sokkal jópofább, mint az, amit kiszemeltél magadnak.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
erre gondolsz: Bővebben: link
sajnálom a dolgot, mert én is kinéztem ezt a műremeket
no, de mivel a logikaibufkenc-elméletemmel (
aki emlékszik) nem jutottunk előre anno a request topicban, így végül úgy döntöttem korrektül átadom a lehetőséget neked
-
erdeya
senior tag
Megette a penész a mai napot.
A tegnapi is vacak volt, de a mai mindent alulmúl. Kéremszépen én napelemes vagyok, nekem kell a napocska! Nem ezek a nyüves fölhők
Ráadásul olyan párás a levegő, hogy egy mélyebb lélegzetvétellel el is vizesedik az ember tüdeje.
[Szerkesztve] -
Sihto_
tag
Jó reggelt, bár én folyamatosan szórakozom, azért ekkora alvásintervallumokkal ugyanolyan, mintha dolgoznék, mindjárt megyek Ferihegyre aztán leszedek egy gépet aztán hajnalig buli, aztán jövök vissza, hogy hétvégén újra lássam nemvéletlenül csodált nyüzsgő fővárosunkat, amit volt szerencsém vasárnap koraeste elhagyni.
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha valaha jogosult leszek (?) cserére, én hasonló kidolgozású avatárt szeretnék, mint I_Am, csak nem angyal-szerű képződményt, hanem vmi. frankó paplovagot v. egy kimérát (Chimera).

, aztán ha az nem hozza meg a kedved akkor semmi, és száműzetsz az automatizált mezőkre

köcce szépen
vhogy jobban illik hozzám - szerintem - és annyira aranyos.