Hirdetés
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
Tegnap sikerült elrontanom a gyomromat, egész éjjel rókáztam...
Barátnőt nemláttam 2 hete lassan, ma lett volna végre tali, már annyira vártam, most meg mondhatom le, mert sugárban hányok.
Nagyon elegem van

-
ngabor2
nagyúr
Nálunk is feljött valami baráti viharféle, úgyhogy a majdnem 6-napos uptime-ot le kellett lőni. Nem is az upot sajnálom, hanem azt a letöltést, ami ment. Mindegy, ma reggel folytatódott.
-
gozso
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
szép jó reggelt mindenkiNET!
remélem felétek jobb az idő
nálunk tegnap este be kellett kapcsolni a fűtést, meg áramtalanítani kellett, akkora vihar volt megint
-
Motion_Blur
félisten
jó éjt mindenkinek

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
igen, amennyiben nem kitorolteted, hanem szokozt tetetsz a helyere
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
azert, mert nem tud a kereso, csak ugy keresni, hogy a szo eleje megvan
nalad nincs (sgh-e720!!!) - felteve, hogy egy topicrol beszelunk
keress itt => Bővebben: link a forumtemak kozott, es valaszd ki, hogy ne szoeleji egyezessel, hanem minden szotoredekre keressen (esetleg meg szukitheted is, ha a filternel kivalasztod, hogy ''kozossegek, piac'')
Lord Zero: megeshet, hogy valamelyik topicban, ahol I_Am mar szerepelt, a reakciora varva mar nyomtal refresh-t
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
hümm
most a játékokra mentem, bizton tudva, h a far cry topicot te nyitottad
és ott láng voltál, pedig ma először nyitom meg azt az oldalt asszem (refresh után minden oké persze
)
az hogy lehet, h a topicokat frissíti, de az avatarod a régi (caheből származó) volt?
érdekes, nem tudtam -
Miért van az, ha beírom a keresőbe, h. E720, minden topikot kidob, csak az én, eladó telcsimét nem?
-
-
I_Am
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Bővebben: link
Lord Zero: Mert nem frissitetted még azokat az oldalakat és a cache-ből szedi elő őket a géped. Please press F5.
-
Versus82
aktív tag
Hidd el ezzel tisztában vagyok már don vittorio óta ,hogy nekem itt házigazdával/moderátorral szemben nem lehet igazam
Tudom hogy nem megmagyarázni akartad, mert te is tudod hogy mindkettő illegális. Meg utálom is magam hogy ezt kellett pajzsnak használnom, mert Fless-nek max. riszpekt hogy időt/energiát áldozott hogy más is elérhesse ezeket a dolgokat. Csak........... ne legyen csak. Versus off -
I_Am
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Áhháá, szóval a gyúrós filmekre gondolsz. Értem. Ebben igazat kell adjak Neked, tényleg nem kellett volna a listát kitenni. Tudom késő bánat. A hangsúly viszont azért ott van, hogy mindennemű ellenszolgáltatás nélkül tette elérhetővé az adatokat. (legalább a warez része igazi warez volt
) A tartalomnak meg egy része tvfelvétel és riportok voltak amiket bárki leszedhet. Nem akarok senkit védeni csak a tényeket írom le.
A Te esetben viszont nem igy lett volna. (fizetős warez már keményebb téma, főleg ha dvd-kről van szó) -
Esmein
nagyúr
Szedd ki belőle a dolgot mert illegális.
-
Versus82
aktív tag
sajna volt. térdműtét után nem jött a pisi, hát megoldották...a felrakásnál meghaltam, amíg benn van az folyamatos-extázis fájdalom-mindez 2 órán keresztül- és amikor kihúzták akkor a felénél elájultam, annyira fájt...pedig tele voltam nyomva minden szarral. jah, én még jól jártam , mert nem okozott kárt, de van olyan hogy valakinek hugycsövestől jön ki, az állítólag még szarabb érzés...
-
Esmein
nagyúr
Versus, az aláírásod, légy szíves átírni.
-
lapa
veterán
élő vibrátorteszt most a klub channelen. aki teheti nézze nagyon készen van szvsz. ha az ilyen műsorok csak nekem újak a kkor bocs.
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Vinamp megy de tök jo lenne olyan számokat is hallani amit eddig nem szoval mindenki beküldene párat ami neki tetszik és lenne valahol egy gomb hogy Zene ki/be.
-
Esmein
nagyúr
Nahát, már megint de rég jártam erre
Élek, nem haltam meg 
-
mayerlaci
senior tag
Szerintetek hülyeség lenne PH alá zene.Különböző fajták közül lehetne választani.Vagy csak ugy általánosan.
De nem ilyen Copycon-ra gondoltam.
[Szerkesztve] -
lorcsi
veterán
Uh!!...

2* volt vesekövem..( ill.vesesalak... szvsz ua.) szerintem nincs fájdalmasabb dolog...
annyira fog fájni ha begörcsöl...ill jön kifelé hogy olyat szvsz életedben nem éreztél...
kb. a falat fogod kaparni..
készülj fel...
ui.:ugye megnyugodtál......de komolyan rettenetesen fáj... -
Lord Zero
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
vesekólikára nem ritkán szokták elővenni az amúgy a szekrény legalján megbúvó és elzárt fájdalomcsillapítókat
igazi zsigeri fájdalom - tiszta, meg nem alkuvó
hajrá batman
-
Batman
őstag
Mikor hazajövök részegen, legalább őszintén mondhatom, hogy anyu én csak meg akartam gyógyulni!

-
Lord Zero
addikt
faszán elblogolgatok a ringben
bekmen hehhhe, az jó volt
vesekő: szar ügy, a 4 mm is tud pokoli kínokat okozni (fájdalomskálán csak kicsivel marad le a trigeminus neuralgiától, mely asszem a legfájdalmasabb fájdalom, olyannyira, h sokszor, ó fájdalom mondani, de szuicidumba torkollik)
a sör a legjobb az egészben -
Batman
őstag
Hivatalosan és orvosilag igazoltan ALKOHOLISTA lehetek!!

Ma voltam dokinál és megtörtént a csoda!
Orvosi előírásra sört kell innom , amennyit tudok és jól esik!
4mm-es vesekövem van és a doki mondta ,hogy ezt illik kipisílni, mikor majd a falat kaparom , szerintem enyhén csulkani fog.
A lényeg azt modnta , hogy mivel a sör vízhajtó ezért igyak sokat amit én szorgosan be is tartok, most is itt csücsül mellettem a kicsike!
-
tildy
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
Hm. tanulságos olvasmány (neked meg jó a memóriád
) Mondjuk a cikkben emlegetett kortól még messze vagyok, de ... De igencsak illik rám(ránk) jópár dolog. Jó kérdés ez az egész. Végülis ha már az ember háta mögött biztonságos egzisztencia (legalább egy saját lakás, még ha kicsi is) áll, az kicsit más tészta, ahogy a cikkből kivettem ott többnyire olyanokról van szó, akiknek már midnez megvan, csak egyik félnek nincs kedve belevágni a dologba.
Nos , hoyg miért is nem akar férfi gyereket, családot? ÉS hogy cserébe képes-e lemondani a nő is erről? Hát nehéz dolog. A fura, hogy a 2.nál párom nem ellenkezett volna, ha marad , de én korainak tartottam a dolgot, ezért... Na mindegy , páran ismeritek a történetet. Most már nem szeretne direkt, ha véletlen összejön akkor az van, de nem tervez... Ahogy feleségül sem akar venni.
Az iylen dolgokra -tekintettel rá -nem szeretnék ennél részletesebben kitérni, midnenesetre milliónyi oka lehet, hogy miért nem akarnak a férfiak gyereket, és ez valahol érthető is. Sajnos én is beleesek abba a hibába, hogy állandóan rágom a fülét (mert olyan jó mondogatni) , hogy vegyen engem feleségül stb, de lehet ezzel csak az ellenkezőjét érem el. Na mindegy. Megint többet beszéltem a kelleténél. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam neten és megláttam ezt az oldalt. Bővebben: link Tildy Te jutottál egyből eszembe mivel olvastam, hogy többször is írtad, hogy a párod nem szeretne babát. Ezért ha érdekel és van kedved olvasd el. -
Loretto
veterán
Hááát. Bővebben: link
-
erdeya
senior tag
Néztetek retekklubbos hiradót?
Kérdezik a nőt, aki órák óta ácsingózik a Reál Margit játékosaira valamelyik pesti szálloda előtt, hogy ki a kedvence.
Aszongya: - A Bekmen! (sic!)
VÁÁÁÁ LOOOOL

-
MarKoo
addikt
Töröltem VladimiR hozzászólását. Töröltem, töröltem.. bibibíííí!

legalabb a nevem tudnad helyesen leirni - VladimirR -
ngabor2
nagyúr
Így konkrétan nem tudom, hogy mi történt vele, még Kertinél láttam utána. előfordulhat, hogy kidobódott.
Esetleg fúró kocsijában maradt, ha nem takarította el. Majd faragunk másikat, ha nem kerül elő.
de az is lehet, hogy egy szőke, rövid hajú, félálomban levő fiatalember összegyűrte... -
tildy
nagyúr
én tudod hogy találtam hasonlóra? beírtm googlebe , hogy papírkutya, angolul persze:
itt a második link:
és voálá:
Kalandor:így nagyban mindjárt más, de kicsiben
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nálunk tegnap este be kellett kapcsolni a fűtést, meg áramtalanítani kellett, akkora vihar volt megint

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)