Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Sihto_
tag
Én csak azt mondom rossz így megtanulni, nem azt mondtam, hogy akármi, és továbbra is fent tartom sajnos rosszabb. A másik meg, hogy mindennek megvannak az árnyoldalai az egyik haveromnak a tesójának a szülei vettek kocsit. Nem tudom már mennyit ült börtönben, mert volt egy nagy balesete. Talán két hónapja meg egy 18 éves szállt belénk, oldalról az egyok haverom kórházba is került, elnézést kért meg minden, de ha nem szédülök meg azt hiszem a helyszinen kiütöm.
Aktív témák
Aktív témák
- Konteó topic
- Helyesírás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Dual RTX 3070 Ti 8GB OC videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus Master RTX 3070 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest