Hirdetés
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi hangfal építés
- Milyen széket vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Google Chromecast topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Aktív témák
-
kíváncsi
őstag
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért ilyen buták a magyarok mármint a meccsen lévő magyar szurkolók

Ha lőnek a realosok, vagy helyzetük van, vagy szabálytalankodnak a magyarok és helyesen dönt a bíró akkor miért fújjognak?
Attól, hogy fújjognak nem lesznek jobbak a magyarok... -
ngabor2
nagyúr
Szólok itt is, igen hamar elkezdődött a 2. PH!-tábor szervezése jövő nyárra Bővebben: link. Jó korán szólok, hogy mindenki láthassa.
-
Versus82
aktív tag
a másodkommentátort lőjje valaki agyon a real-pfv meccsről....iszonyat okosakat akar mondani szegény csak nagyon nem jön neki össze.
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem elutalni pénzt pay palon. Egyik kedves PH!s fórumtárs megígérte, hogy segít de problémák léptek fel mert még a pay pal nem vette le a 1,5eurot a számlájáról és aug 31-ig zárolva van.
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném.
Nem vásárlásról van szó, csak egy sima utalás. Most kellene a következő héten utalni már ha valaki segítene -
gozso
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
meg a jó levegő miatt

meg a szilvapálinka, házibor, töpörtyű, csigalaves, szalonna miatt
) -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Hát nem (Dehogynem
) meg azért nem lett volna szép nem elmennem (Mér ne mentem volna
) Meg egyre jobban kedvelem az ottani életet. -
mayerlaci
senior tag
Na megjöttem falunaprol.Izom jó volt a programok nem voltak annyira jok de este ugy bebasztam haverommal mint állat (4 Gösser 4 vodka nem feles 3-as meg viszki balettines vagy mi meg unicum) ha kiváncsiak vagytok a nevére leirom ő is ph-s.Faterom kamionjába aludtunk 2-kor mentünk oda és 4-kor feküdtünk le.De bassza meg még ma is kurvára fáj a fejem meg 1 nagy szar vagyok még I_AM is leverne
.Tudom azt gondoljátok hogy a mamáméknál falun nincsenek jo csajok de ez csak közhiedelem szvsz mert voltak olyan csajok hogy csak na pedig nem is annyira nagy falu .És nem csak az én korosztályomba hanem ilyen 10-11 éves csajok is olyan faszán néztek ki nem vok perverz de azért 3-4 év mulva megfogom őket nézni akárhogyis.Mert aaki annyi idősen igy néz ki az.... -
VladimirR
nagyúr
koszonom a nagylelku felajanlast, de en asszem megmaradok ennel a zacsinal
a modok jo resze ugyis ismer szemelyesen, lattak mar az igazi enem...felnek is azota...Bővebben: link (masfelmegajpeg)
peterkeT: nem, a nevnek ahhoz nincs koze (annak ellenere Neduddki pl a kovetkezo megszolitast hasznalja eloszeretettel: Kedves Barom (O sem hasznal ekezetet
)
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Jah, tényleg ... így volt régebben az aláírásom ...:
codito ergo sum - i code therefore i am
-
parandroid
félisten
Ezt az egy mondatot? 'Omen et nomen'? Előjel és név?
Ha 'A név kötelez'-re gondoltál, akkor 'Nomen est omen'.
Én is csak pár szállóigét tudok amúgy. Ez pont köztük van.
Ha pedig latinosítani szeretnénk a második mondatodat, amit írtál, akkor lehetne 'Codito ergo sum'. Biztos nem helyes, de viccesen hangzik.
Amúgy a 'VladimirR' név alighanem Frank Herbert után jött, bár lehet, hogy benne volt az oroszos hangzás is. Ja, és ma vettem meg a David Lynch-féle Dűnét a TACSKÓ-ban egy ezresért. Nagyon megörültem, amikor megláttam.
Meg vettem ma még két DVD-nyi Kockásfülű nyulat is a gyereknek. 
p
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
ezt az egy mondatot ...

és ennek nyomán:
I code therefore I'm - kódolok, tehát vagyok ...
jah, ez nem is ennek a nyomán van, mindegy ..... 
[Szerkesztve] -
-
gozso
őstag
nézegetem a topicokat, és egyre furább dolgokkal találkozom

nem baj, nemsokára itt az iskola, a fiatalságnak kevesebb ideje lesz topicokat nyitogatni
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
beraktam az arcképszerkesztőbe is ....
![[kép] [kép]](http://img364.imageshack.us/img364/5533/warrior020zk.gif)
szerk.: innen: Bővebben: link
omen et nomen ....
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Ön miért nem kíván élni ez ''egyéni avatar'' adta lehetőségekkel?
Szerintem a moderátorok még a 24 órát sem várnák ki, és engedélyeznénk.
Akkor megláthatnánk valamit az igazi ''én''-edből, ami a papírzacsi alatt rejtőzik ....
Annyira belejöttem az avatar gyártásba, hogy csak rámutatsz, és kész is....
Ne lázadj !!!
-
-
Sianis
addikt
Képeket, kórházi jelentéseket akarok látni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
ejjha...
-
Totyi
őstag
sziasztok.Hirtelen nem találtam megfelelő topicot,ezért írok ide.Ha lenne,akkor kérnék linket.
Vettem egy ilyetBővebben: link
Hirtelen erre volt lóvém.Van egy pár kis gagyi hangszóróm mellette.Szeretnék egy mélyládát mellé.Nem kell nagy cucc,vmi gagyi is megteszi(kevés a mély,és ezért kéne).Erre gondoltam:Itt a leírás:
SAL-AHX XB-8 20 cm-es kevlár hangszóróval szerelt bass-reflex SUB-cső.
200W max. teljesítmény. Méret: D-50x48 cm. +R
És itt a link:Bővebben: link
Ez milyen lehet?Max 10000 froncsim lenne rá.Nem kell 40000kW-os mélynyomó,de vmi mély legyen benne.Várnám a hozzáértő válaszokat. -
Sianis
addikt
Jó reggelt!
De jól szívok a Radeonom gyári hűtésével. Sehogy sem bírom kivenni a dugaljt, mert fél centis méretben csináltak egy kihúzódás gátlót, és nincs elég kicsi szerszámom amivel össz tudnám nyomni....és kezdek kissé ideges lenni
Mod: csak leszedtem vegul....huh...
[Szerkesztve] -
gozso
őstag
-
PapaMaci
őstag
Szasztok!
Segitsetek! Hol találom Vlad felhasználo keresöjét? -
Bash
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Köszönöm, nem túl nagy. Eddig is ekkora járgányom volt, és nem volt kihasználatlan.
tiv83us!
Az utcánk nincs bekamerázva. Az egészben az a bosszantó, hogy 8:50-kor parkoltam le a kocsit, és 9:10-kor indultam volna megint. És a két időpont között valamim barom betörte a szélvédőt. A biztosításom meg csak sima PIP meg Bodily Injury Liability, így is több, mint $100 havonta. -
tiv83us
veterán
Egyszer egy haverom kocsijaba belement egy reszeg barom a parkoloban, meg aznap ejjel elkaptak, a parkoloban levo kamera szepen felvette az esemenyeket. Tudom, a rablokon nincsen rendszam, de nem is nagyon sok emberke maszkal gyalog, foleg nem ejjel, szoval szerintem elcsiphettek volna a tagot/tagokat. Foleg ha csak ganelykodni volt kedvuk es kiszalltak a kocsibol, bebasztak az ablakot, visszaszapattantak es leleptek. Gondolom ott is bevan kamerazva, foleg ha forgalmas hely...
A biztosito ilyenesetben nem fizet? Vagy csak liability-d van? Bar FL-ben nekem is csak az volt, mert kb 3x olyan draga a biztositas mint pl itt nalunk. -
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Most vettem a kocsit szerdán, még nem volt időm semmit sem belerakatni.
Pedig nem egy lakom rossz környéken, utca végén (50 yard) étterem meg bank van, a túloldalon meg egy plaza.
Asszem a fényképezést is elhalasztom, amíg nem sikerül kicseréltetnem a szélvédőt.
capafog23!
Egy 2001-es Dodge Caravan SE, 3.3-s V6-s motorral. -
Bash
őstag
Hihetetlen ez a pechsorozat, egyszerűen hihetetlen! Ez az első este, amikor itthon parkolok az új kocsimmal, erre este 9-kor betörték a hátsó szélvédőt.

Nem tudom ki volt, nem tudom miért csinálta, de ennyi öröme legyen az életben! Hívtam a zsarukat, írtak egy report-ot. Köszönöm szépen, kitörölhetem vele. Ráadásul holnap vasárnap, gőzöm nincs hol fogom megcsináltatni.
-
Bash
őstag
Bash válasza Sanya (#3770) üzenetére:
''plate= rendszámtábla?'' - igaz
''dealer= kereskedő?'' - igaz
''registration= átíratás?'' - hamis, regisztráció
''title=forgalmi engedély?'' - hamis, tulajdoni lap
''transfer=hazaszállítás?'' - hamis, átiratás
Bash válasza erdeya (#3820) üzenetére:
Mo-n nem nagyon futnak újabb gyártású Rába-k, még ma is a 20+ éves Kamaz-ok, Ural-ok, Kraz-ok meg Csepel-ek vannak használatban, szvsz nincs mitől félni. Hihetetlenül szívós járgányok azok, nekem elhiheted.
Bash válasza tiv83us (#3888) üzenetére:
Képek holnap jönnek. A telefonom meg leesett a motorháztetőről, és mire visszafordultam (kb. fél perc), addigra szépen áthajtott rajta egy barátságos 18-wheeler.
És mindez a leállósávban, nem tudom miért kell ennyire kihasználni az utat ezeknek a nagy dögöknek.
tildy!
Gratula a vizsgádhoz, aztán csak óvatosan, nehogy úgy járjál, mint tiv vagy én! -
Bash
őstag
Sikeresen hazaértem, jól megy az új járgány. Képek holnap jönnek.
Most egy kis vacsi, közben visszaolvasom a heti termést, és igyekszem válaszolni mindenkinek. -
Korcsii
őstag
Na végre itt a jó idő.

A baj csak az hogy az előző két héten Horvátországban voltunk, és max 2-3 órát tudtunk napozni és fürödni.

.
Úgyhogy csoki barna lettem. (fehércsoki)
De legalább sok képet tudtam csinálni.
Na mindegy újra itthon vagyok, és egy kicsit szokatlan még az egeret fogni, és gépelni is még egy kicsit lassan bírok, de egy pár óra és minden visszaáll a régi kerékvágásba. (felkelés, gépbekapcsolás, pH!-ezés, evés, alvás)
-
Loretto
veterán
Híradóban a ''Sziget'' rovatban ez hangzott el a vöröskereszt illetékesétől, amikor a detox került szóba:
''...a franciák nem bírják a pálinkát, ez már tavaly is kiderült''
-
X@b3e
addikt
Ezt muszály vagyok megosztani a társulattal:
Elindulok az illemhelység irányába, és előzékenyül közlöm a családtagjaimmal - az ajtórámtörést megelőzendően:
- Megyek a WC-re
Erre jön a válasz:
- Fehér pólóban?!??
Na ennyi..Pedig szobatiszta vagyok
-
rii
nagyúr
tök jó, hogy elromlott a bojler, ... végre rávettem magam, hogy beüzemeljem a 3 hónapos zsír új mosógépemet ... .

-
ladybug
őstag
Szerintem semmiféle szaktudás nem szükségeltetik. Ugyanis embereknek is adnak néha úgy injekciót, hogy itt van, ezt tessék beadni hétvégén 2x.
Tehát nyugodj meg, mert....Mi baja eshet? Semmi. Esetleg egy zúzódás lesz a combikájában, ami hamar el fog múlni. De ez a leghatásosabb módszer, mert ha a szájába adod, akkor egyáltalán nem biztos, hogy lenyeli.
Úgyis óvatosak lesztek vele, tehát szerintem maradjatok a szurinál, akármennyire is rossz lesz nézni, vagy hallgatni.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Na hazaértünk vidékre, indulhat a napozás
Hát igen ha emberi, nyugodt mások elöl elzűrt területen akarunk pihenni , annak az az ára, hogy jövünk kb 80 km-t
Esetleg ha valakinek szállítanivalója van a Jászságból az még msot sljon, holnap megyünk vissza pestre. -
estie
tag
válasz
ladybug
üzenetére
Magában kell neki beadni azt mondta a doki. Úgyhogy marad a szájkifeszítős módszer. Majd csak sikerül.
De tényleg, szerintetek kell szakszerű tudás ahhoz hogy egy állatnak beadjunk egy injekciót? Szerintem azért vmi minimális kell nameg főleg ezesetben a tű akkora mint a hörcsög lába szval szerintem jogosan nem engedem azt a bökést.. -
Loretto
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Én legszívesebben beadnám neki mint a szurit, csak estie ''sír'' hogy nem tudom szakszerűen csinálni, holott sztem a hátsó combizom a cél... amit meg lehet találni. Na mind1 majd meglátjuk holnap mi lesz.

tiv:valszeg most keledeznek csak
peterkeT: lefogni nem cucc csak arra rábírni hogy tátsa nagyra és nyugizzon az lesz 1 ''attrakció''. Olyan kis picike mint a fene... Nekem boxerem volt azt lehetett nyűgtetni
-
parandroid
félisten
válasz
Loretto
üzenetére
Nehogy már ne tudjatok lefogni egy hörcsögöt. Egyik kezeddel fogod, a másikkal tartod a fejét, hogy felfelé kelljen néznie (és ne tudjon köpni, hanem nyelnie kelljen), a másik meg adagolhatja az anyagot. ha ebben a pózban megharap, akkor tehetséges jószág. Az más kérdés, hogy mennyire fog titeket szeretni utána...

p -
ladybug
őstag
válasz
Loretto
üzenetére
Talán sűrű gyümölcslével próbálkozzatok. Vagy reszeljetek le egy kisebb barackot, és ahhoz csöpögtessétek hozz. Mindenképpen olyat, amit szeret, és leveses legyen. Sok szerencsét. Vagy a legvégsőbb esetben fogjátok meg a pofiját, és nyomjátok be a szájába szépen apránként. Nyelni kénytelen lesz egy idő után. Csak itt meg az a rizikó, hogy megharap.
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mijjaz, hogy ebredezes?

Most meg en vagyok hulla masnapos, ugyhogy eszek es doglok vissza... -
Loretto
veterán
Nah azt hiszem most megvan a hétvégi nagy hír...Van elég dolgom így is, de amit most mondott estie,azt azt hiszem nehéz lesz überelni.Hörcsöge 3 napja szurit kap (antibiotikum),de holnap kapja/kapná az utolsót de vasárnap lévén nincs állat doki, és nekünk kell majd beadni, de ahogy hallom nem bele kell bökni a tűt, hanem a szájába kell ''csöpögtetni''
a cuccost. Kérdem én, Ó, hogy gyíkba csináljam meg mikor kb 1 kapszulányi a szája és nem hinném hogy együtt működő partner lecc a rágcsáló? Nincs kedvem hogy összeharapdáljon, inkább előbb bökném meg mint ezt az eszement dolgot...
Van ötletetetk? Altató és egyéb drasztikus dolgok kizárva..
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni nekem elutalni pénzt pay palon. Egyik kedves PH!s fórumtárs megígérte, hogy segít de problémák léptek fel mert még a pay pal nem vette le a 1,5eurot a számlájáról és aug 31-ig zárolva van.
ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
tildy
nagyúr
Megyunk kocsikazni

31es mellett elok reszkessetek
-
Vangelis
félisten
rosszul irtam be a cimet: Bővebben: link de legalább figyelmeztet

-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
Hihihi, nekik még csak reggel 9 van, nem hiszem, hogy éredeznének már...

De menj végig a PH! tábor aftermath-os topikban (Bővebben: link), nézd meg az összes adatlapot és csörgesd őket sorba. Csak van valaki, aki bekapcsolva felejtette a telefont és elfelejtette lehalkítani...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
p -
Sihto_
tag
Jó reggelt, aludtam kemény 2 órát

-
tiv83us
veterán
Na jo reggelt/ jo napot whatever it is
Mar megint probaltam hivni a taborosokat I_Am kollega reven /mivel csak az o szamat tudom/ hat baszik ra, nem valaszol /mint ahogy multkor sem.../ Na mindegy, majd kesobb megprobalom. -
Integra
titán
na látom k.o. mindenki, tolok egy kör cs:s-t

-
Integra
titán
na ide most képzelj el egy olyan nyálcsorgatós szmájlit hogy úszik az egész ph fórum tőle....
add át neki üdvözletem, van egy rajongója
nálam a múltkori project betett, most nyugi van.
bár van most a láthatáron egy kedves leányzó megint, kis rejtett vadócnak tűnik, kedd este átjött borozni és 4 órán át beszélgettünk, szóval valamit biztos tud, mert nem untam meg ennyi idő alatt
[Szerkesztve] -
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az semmi.... lassan kívánalmaim lesznek... sandán fogok nézegetni a faszimra.... hátha eszébe jut valami

-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ennek semmi köze hozzá

mindig tudom mit mondok, rám alkohol, vagy egyéb természetes és természet ellenes okosság soha nem volt hatással ilyen témában, mindig emlékszem minden cselekedetemre. mindig is rühelltem ezt a jaj de bebasztam a pia a hibás dumát, olcsó kibúvó jellegtelen karaktergyenge emberek számára...
-
Motion_Blur
félisten
Na jóéjt! Szerintem még okádok egyet és lefekszem...uff!
-
Lord Zero
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
... mondá az úr, és kéjelegve alászálla vala
-
Integra
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
a malackodó fenegyerekek legalsóbb legalpáribb bugyrába kerültél, ez van, legalább ragad rád egy kis erkölcs és racionalitás

-
Motion_Blur
félisten
Micsoda erkölcsi fertőbe csöppentem...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aesir
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én nem vagyok az a férjhezmenős típus. Viszont ha kell egy faszi, akkor elveszem amit akarok

Aktív témák
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Gamer PC minőségi alkatrészekből! I7-9700KF/2TB HDD/800GB SSD/32GB RAM 3600Mhz Rog alaplap
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

/

)
) meg azért nem lett volna szép nem elmennem (Mér ne mentem volna

Meg vettem ma még két DVD-nyi Kockásfülű nyulat is a gyereknek.

a cuccost. Kérdem én, Ó, hogy gyíkba csináljam meg mikor kb 1 kapszulányi a szája és nem hinném hogy együtt működő partner lecc a rágcsáló? Nincs kedvem hogy összeharapdáljon, inkább előbb bökném meg mint ezt az eszement dolgot...